Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σεξ στο πρώτο ραντεβού

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

Tamarena

# 41 στις 19/12/2020
author
Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 35
'Aρεσαν+: 0%

Τώρα το ειδα!. συγνώμη, σλιπινκγ μπανγκ εννοούσα.

forget_it

# 42 στις 19/12/2020
author
Γυναίκα / 29 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μεταμόρφωση
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 281

Κι εγώ έκανα στο πρώτο ραντεβού και δεν έφυγε.Μαλλον του άρεσε χαχαχα!

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Katerinakist12

Σεξ στο πρώτο ραντεβού

Καλησπέρα σας.. Μιλούσα 2 εβδομάδες με ένα παιδί στα σοσιαλ.. Γνώριζε ο ένας τον άλλον αλλά φατσικα από παλιά.. Χθες κανονίσαμε να βρεθούμε.. Του ζήτησα στην αρχή να πάμε μια βολτα με το αμάξι.. Υπήρχε πολύ έντονο πάθος και καταλήξαμε σπίτι του στη συνέχεια..δεν είχα σκοπό να προχωρήσω από το πρώτο ραντεβού αλλά υπήρχε τόση χημεία που δεν μπορούσα να αντισταθω..στη συνέχεια το σταμάτησα και έβαλα τα κλάματα γιατί πίστευα πως αυτός ήθελε μόνο αυτό κ μετά τέλος ή θα με έλεγε εύκολη στους φίλους του και γενικά.. Του ξεκαθαρίσα πως πριν ένα μήνα χωρίσα απο μια μεγάλη σχέση και δεν ήθελα να έβγαινε η φήμη ότι με έριξε από το πρώτο ραντεβού.. Μου αρέσει πολύ αυτός ο ο άνθρωπος είναι πολύ γοητευτικός.. Αργότερα ήπιαμε ποτό και ζαλίστηκα εγώ αρκετά και με γύρισε σπίτι μου έστειλε το βρσδυ μήνυμα αν θύμωσα μαζί του που έγινε όλο αυτό του απάντησα μονολεκτικά.. Το πρωί μου έστειλε πάλι να δει αν είμαι καλά.. Του είπα πως το χθεσινό δεν έπρεπε να γίνει και έπρεπε πρώτα να γνωρίσει καλά ο ένας τον άλλον.. Εκείνος μου είπε ότι πέρασε πολύ όμορφα και δεν είναι άνθρωπος που τα λέει από εδώ και εκεί.. Με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσει να μου μιλάει ή όχι και του απάντησα πως εγώ ψάχνω κάτι πιο ουσιαστικό και όχι μόνο σεξ.. Μου είπε πως και αυτός το ίδιο ψάχνει αλλά δεν ξέρω.. Δεν είμαι σίγουρη γιστι ακόμη δεν τον έχω γνωρίσει καλά καλά.. 

kostas232

# 43 στις 20/12/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

σπυρακο

καταρχας χρονια πολλα για την γιορτη σου...

ριξε μας κανα δυο στιχακια ετσι λογω των ημερων αδελφε...

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Spiros--

Να τος πάλι ο ιός της ... ευκολίας ...

... που τα κάνει όλα δύσκολα 

Μήνυμα το βράδυ ...

Μήνυμα το πρωί ...

Σε καθησύχασε πως δεν λέει από εδώ και απο εκεί τι κάνει ...

Σου είπε πως θέλει σχέση και όχι μόνο σεξ ...

Κι εσύ ακόμα ρετάρεις ... έχοντας χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα  ... μετατρέποντας λίγο λίγο τους φόβους σου ... στην νέα σου πραγματικότητα ... Πόσο κρίμα !!!

pythagoras

# 44 στις 20/12/2020
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

Ξέρω ξέρω.

Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Tamarena

Κάτι περισσότερο θα ξέρεις pythagoras
Με ενα σακβουαγιάζ νομίζω λύνεται το πρόβλημα.

Αν σου πω μια ιστορία θα καταλάβεις..

Βλέπεις γηράσκω αεί διδασκόμενος...

pythagoras

# 45 στις 20/12/2020
author
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα

¨ελα βρε!

Να χαλάσουμε και σακβουαγιάζ, ή έστω το σλίπικβανκ. ...

καλύτερα στο αυτοκίνητο, αρκει να μην είναι ωτομπιάνκι.

Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Tamarena

Κάτι περισσότερο θα ξέρεις pythagoras
Με ενα σακβουαγιάζ νομίζω λύνεται το πρόβλημα.

pythagoras

# 46 στις 20/12/2020
author
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα

όχι που θα έφευγε .

Που να βρε καλύτερη(α);;;

Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από forget_it

Hellboy_

# 47 στις 21/12/2020
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 176

Αμπραβο!οι γυπες ειναι εκει εξω και περιμενουν δεν θα αφηνουν τιποτα!

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Tamarena

Κατερινάκι ο φόβος είναι κακός σύμβουλος.

Ο φόβος σου μη θεωρηθείς εύκολη και το τι θα πεί ο κόσμος, σε εμποδίζει να χαρείς τα νιάτα σου. Μάλλον έπρεπε πρώτα να ξεπεράσεις τον πρώην προτού κάνεις κάτι με άλλον. Δε σε πήραν τα χρόνια, κλείσε τις πληγές σου και όταν είσαι έτοιμη, οι άντρες είναι εκεί έξω και περιμένουν. Καλή τύχη.

Hellboy_

# 48 στις 21/12/2020
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος

Μπερδεμενα μας τα λες...απο την μια δεν ηθελες αλλα καταληξατε να κανετε τα ακατανομαστα ...μετα τι θα πει ο ενας τι θα πει ο αλλος τι θα πει και η θεια σου στο χωριο δεν γινεται δουλιτσα ετσι θα ξενερωσει και θα πεταξει το πουλακι εγω στο λεω!

βγες εκει περαστε ωραια καντε οτι σας βγει και μην σκεφτεσαι τι θα πουν...μην ειστε τοσο π@ρθενες(με την καλη εννοια)!

Παράθεση:

Σεξ στο πρώτο ραντεβού

Καλησπέρα σας.. Μιλούσα 2 εβδομάδες με ένα παιδί στα σοσιαλ.. Γνώριζε ο ένας τον άλλον αλλά φατσικα από παλιά.. Χθες κανονίσαμε να βρεθούμε.. Του ζήτησα στην αρχή να πάμε μια βολτα με το αμάξι.. Υπήρχε πολύ έντονο πάθος και καταλήξαμε σπίτι του στη συνέχεια..δεν είχα σκοπό να προχωρήσω από το πρώτο ραντεβού αλλά υπήρχε τόση χημεία που δεν μπορούσα να αντισταθω..στη συνέχεια το σταμάτησα και έβαλα τα κλάματα γιατί πίστευα πως αυτός ήθελε μόνο αυτό κ μετά τέλος ή θα με έλεγε εύκολη στους φίλους του και γενικά.. Του ξεκαθαρίσα πως πριν ένα μήνα χωρίσα απο μια μεγάλη σχέση και δεν ήθελα να έβγαινε η φήμη ότι με έριξε από το πρώτο ραντεβού.. Μου αρέσει πολύ αυτός ο ο άνθρωπος είναι πολύ γοητευτικός.. Αργότερα ήπιαμε ποτό και ζαλίστηκα εγώ αρκετά και με γύρισε σπίτι μου έστειλε το βρσδυ μήνυμα αν θύμωσα μαζί του που έγινε όλο αυτό του απάντησα μονολεκτικά.. Το πρωί μου έστειλε πάλι να δει αν είμαι καλά.. Του είπα πως το χθεσινό δεν έπρεπε να γίνει και έπρεπε πρώτα να γνωρίσει καλά ο ένας τον άλλον.. Εκείνος μου είπε ότι πέρασε πολύ όμορφα και δεν είναι άνθρωπος που τα λέει από εδώ και εκεί.. Με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσει να μου μιλάει ή όχι και του απάντησα πως εγώ ψάχνω κάτι πιο ουσιαστικό και όχι μόνο σεξ.. Μου είπε πως και αυτός το ίδιο ψάχνει αλλά δεν ξέρω.. Δεν είμαι σίγουρη γιστι ακόμη δεν τον έχω γνωρίσει καλά καλά.. 

Hellboy_

# 49 στις 21/12/2020
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος

Αμπραβο!

αφου στο σπιτι δεν επιασε μπορει στους θαμνους να γινει δουλιτσα!

δεν ειναι κακο!

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Tamarena

Katerinakist12, στείλτε και οι δυό σας μήνυμα με β6, και βγείτε και κυλιστείτε στους θάμνους.

axileas-1

# 50 στις 21/12/2020
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 95

Καί όμως εγώ εφυγα ...ο μικρός Σωκράτης τό είχε ρίξει στόν υπνο καί δεν ξύπναγε με τίποτε.

kostas232

# 51 στις 21/12/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

εμ

ετσι που τον ονομασες σιγα και μην δεβν κοιμοαν..ακου σωκρατη!!!... πες τον μητσο , ψιλομαγκικο ακουσμα, πες τον βαγγελα να θυμηζει αυτο το εμπρος φουστανελαδες μου!!!... που πς να κανεις καριερα με το Σωκρατη αδελφε??...

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από axileas-1

Καί όμως εγώ εφυγα ...ο μικρός Σωκράτης τό είχε ρίξει στόν υπνο καί δεν ξύπναγε με τίποτε.

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Francesca_

# 52 στις 21/12/2020
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 703

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από kostas232

εμ

ετσι που τον ονομασες σιγα και μην δεβν κοιμοαν..ακου σωκρατη!!!... πες τον μητσο , ψιλομαγκικο ακουσμα, πες τον βαγγελα να θυμηζει αυτο το εμπρος φουστανελαδες μου!!!... που πς να κανεις καριερα με το Σωκρατη αδελφε??...

καλυτερα θεο-δωρο, η κολοκοτρωνη 

Tamarena

# 53 στις 21/12/2020
author
Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη

#47 Hellboy_

κι εσυ γύπας είσαι;

Tamarena

# 54 στις 21/12/2020
author
Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη

# 49 Hellboy_

μερικοί ερεθίζονται απο τον κίνδυνο. Απο το πρόστιμο αν τους κάνουν τσακωτούς, δεν ξέρω.

Tamarena

# 55 στις 21/12/2020
author
Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη

# 45 pythagoras

αν δεν υπάρχει αυτοκίνητο αλλά μόνο 50άρι παπάκι, πως θα γίνει η δουλειά;

Το καμασούτρα θέλει άνεση.

Alezandra

# 56 στις 22/12/2020
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855

Οι άντρες όπως κι εμείς οι γυναίκες δηλαδή,αν και όταν έχουν μυαλό,μας κρίνουν από την συμπεριφορά μας,όχι αυτή του κρεβατιού αλλά του γενικού.

Κατάλαβες κορίτσι μου,να μην έχεις τύψεις.

Παράθεση:

Σεξ στο πρώτο ραντεβού

Αρέσει στο μέλος kalvin251

pythagoras

# 57 στις 30/12/2020
author
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα

Άκου ...

παίρνεις το παπάκι

και πας σε ένα δασάκι,

κόσμο να μην έχει

αλλά και να μην βρέχει.

Εκεί

αφού τ΄αγκάθια κόψεις

και δεις όλες τις όψεις

προθέρμανση αρχίζεις

και το κουνέλι πνίγεις.

Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από Tamarena

# 45 pythagoras

αν δεν υπάρχει αυτοκίνητο αλλά μόνο 50άρι παπάκι, πως θα γίνει η δουλειά;

Το καμασούτρα θέλει άνεση.

Αρέσει στα μέλη la-mer, kalvin251

marie_la_journaliste

# 58 στις 6/1/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

Κριμα βρε κοριτσι που σκέφτεσαι ετσι και δεν απολαμβανεις τη στιγμη

Το μυαλο μας ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος στο να απολαμβανουμε τις μικρες υπέροχες στιγμές της ζωης. Αν είναι και γεμάτες πάθος ακομα καλυτερα. Κι εσυ σκεφτεσαι μη πει στους φιλους του οτι εισαι εύκολη;;;Εισαι;;;

gogo6960

# 59 στις 14/1/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 287

Στα νιάτα μου έκανα το λάθος να κάνω σεξ στο πρώτο ραντεβού... μετά κατάλαβα ότι θά κολλήσει και άρχισα να μην απαντώ στα μηνύματα  ... μέχρι πού μου την έστηνε στην εθνική οδό και με κυνηγούσε με το αυτοκίνητο ή μου την έστηνε έξω από το σπίτι μου αγανακτησα να ξεφύγω... 

Αρέσει στα μέλη pythagoras, giorgos170

paranomos

# 60 στις 14/1/2021
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Απαντήσεις: 1.514

Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από gogo6960

Στα νιάτα μου έκανα το λάθος να κάνω σεξ στο πρώτο ραντεβού... μετά κατάλαβα ότι θά κολλήσει και άρχισα να μην απαντώ στα μηνύματα  ... μέχρι πού μου την έστηνε στην εθνική οδό και με κυνηγούσε με το αυτοκίνητο ή μου την έστηνε έξω από το σπίτι μου αγανακτησα να ξεφύγω... 

Δεν θα σου αρεσε το σεξ μαζι του μαλλον..

Τραυματικη εμπειρια ε;;

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.