Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σεξ στο πρώτο ραντεβού

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

la-mer

# 61 στις 14/1/2021
author
Ανδρας / 19 / Παντρεμένος
Βραζιλία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576
'Aρεσαν+: 0%

στα νιάτα σου και μου, δεν υπήρχαν ούτε καν κινητά...σε μηνύματα ή ραβασάκια αναφέρεσαι; 

Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από gogo6960

Στα νιάτα μου έκανα το λάθος να κάνω σεξ στο πρώτο ραντεβού... μετά κατάλαβα ότι θά κολλήσει και άρχισα να μην απαντώ στα μηνύματα  ... μέχρι πού μου την έστηνε στην εθνική οδό και με κυνηγούσε με το αυτοκίνητο ή μου την έστηνε έξω από το σπίτι μου αγανακτησα να ξεφύγω... 

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, agrotis53 και σε ακόμα 1 μέλος.

gogo6960

# 62 στις 14/1/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 287

Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από paranomos

Δεν θα σου αρεσε το σεξ μαζι του μαλλον..

Τραυματικη εμπειρια ε;;

Μπα δεν είναι αυτό... Απλά δεν συμπαθώ αυτούς που όσο τους φτύνεις τόσο κολλάνε.,σαν τα γραμματόσημα...

Αρέσει στα μέλη Karpouzis, giorgos170

pythagoras

# 63 στις 14/1/2021
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

Μην φτύνεις λέμε.

Μπορεί να τους κολλήσεις κορωνοιό (αν έχει).αν δεν έχεις τους ... δροσίζεις.

gogo6960

# 64 στις 15/1/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 287

Παράθεση:
Σχόλιο # 63 από pythagoras

Μην φτύνεις λέμε.Μπορεί να τους κολλήσεις κορωνοιό (αν έχει).αν δεν έχεις τους ... δροσίζεις.
Καλό???

pythagoras

# 65 στις 17/1/2021
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

Έλα ντε!

Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από gogo6960

καλό???

Καλό;

Annnna1974

# 66 στις 17/3/2021
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1
Εγώ έχω καταλάβει ότι ο όρος "εύκολη" το έχουν υιοθέτηση οι γυναίκες από μόνες τους στο κεφάλι τους δεν ξέρω για ποιο λόγο. Από τους άντρες έχω να ακούσω αυτή τη λέξη εδώ και πολλά χρόνια. Από την μία φωνάζουν οι γυναίκες για ισότητα από την άλλη λειτουργούν εντελώς πίσωδρομικά. Βρε ζήστε την ζωή σας περάστε καλά και να μη σας νοιάζει τι θα λέει ο ένας και ο άλλος. Και σε όποιον αρέσετε για τους άλλους δεν θα μπορέσετε.
Αρέσει στο μέλος ANDREASTHESSALONIKI

Mathusalas

# 67 στις 17/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

πεστα χρυσοστομη, αντε να περασουμε καλα που μας βγαζετε τη ψυχη και θελετε μονο γαμους και παιδια. βαλτε και λιγο σεξ στη ζωη μας. εχουμε ξεχασει να το δουλευουμε.

Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από Annna1974
Εγώ έχω καταλάβει ότι ο όρος "εύκολη" το έχουν υιοθέτηση οι γυναίκες από μόνες τους στο κεφάλι τους δεν ξέρω για ποιο λόγο. Από τους άντρες έχω να ακούσω αυτή τη λέξη εδώ και πολλά χρόνια. Από την μία φωνάζουν οι γυναίκες για ισότητα από την άλλη λειτουργούν εντελώς πίσωδρομικά. Βρε ζήστε την ζωή σας περάστε καλά και να μη σας νοιάζει τι θα λέει ο ένας και ο άλλος. Και σε όποιον αρέσετε για τους άλλους δεν θα μπορέσετε.

LambrosV

# 68 στις 30/1/2022
author
Ανδρας / 76 / Ελεύθερος
Χονγκ Κογκ
Απαντήσεις: 3
Εγώ ειχα έναν τέτοιο άνθρωπο φίλο. Δυστυχώς δεν ήτανε φίλος. Θυμάμαι κάποτε τον ρώτησα είμαστε ή δεν είμαστε φίλοι; Φυσικά ξέφυγε με άλλο θέμα. Δεν απάντησε ποτέ συγκεκριμένα. Πάντα ειμουν λάθος. Δεν άλλαζε γνώμη σε τίποτα. Τελικά σταμάτησα την επικοινωνία. Δεν μπορούσα άλλο με εφτασε στα όρια. Δεν σέβονταν ποτέ..

Enikos

# 69 στις 30/1/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από LambrosV
Εγώ ειχα έναν τέτοιο άνθρωπο φίλο. Δυστυχώς δεν ήτανε φίλος. Θυμάμαι κάποτε τον ρώτησα είμαστε ή δεν είμαστε φίλοι; Φυσικά ξέφυγε με άλλο θέμα. Δεν απάντησε ποτέ συγκεκριμένα. Πάντα ειμουν λάθος. Δεν άλλαζε γνώμη σε τίποτα. Τελικά σταμάτησα την επικοινωνία. Δεν μπορούσα άλλο με εφτασε στα όρια. Δεν σέβονταν ποτέ..

MiltosRNLI1930

# 70 στις 30/1/2022
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Katerinakist12

Σεξ στο πρώτο ραντεβού

Καλησπέρα σας.. Μιλούσα 2 εβδομάδες με ένα παιδί στα σοσιαλ.. Γνώριζε ο ένας τον άλλον αλλά φατσικα από παλιά.. Χθες κανονίσαμε να βρεθούμε.. Του ζήτησα στην αρχή να πάμε μια βολτα με το αμάξι.. Υπήρχε πολύ έντονο πάθος και καταλήξαμε σπίτι του στη συνέχεια..δεν είχα σκοπό να προχωρήσω από το πρώτο ραντεβού αλλά υπήρχε τόση χημεία που δεν μπορούσα να αντισταθω..στη συνέχεια το σταμάτησα και έβαλα τα κλάματα γιατί πίστευα πως αυτός ήθελε μόνο αυτό κ μετά τέλος ή θα με έλεγε εύκολη στους φίλους του και γενικά.. Του ξεκαθαρίσα πως πριν ένα μήνα χωρίσα απο μια μεγάλη σχέση και δεν ήθελα να έβγαινε η φήμη ότι με έριξε από το πρώτο ραντεβού.. Μου αρέσει πολύ αυτός ο ο άνθρωπος είναι πολύ γοητευτικός.. Αργότερα ήπιαμε ποτό και ζαλίστηκα εγώ αρκετά και με γύρισε σπίτι μου έστειλε το βρσδυ μήνυμα αν θύμωσα μαζί του που έγινε όλο αυτό του απάντησα μονολεκτικά.. Το πρωί μου έστειλε πάλι να δει αν είμαι καλά.. Του είπα πως το χθεσινό δεν έπρεπε να γίνει και έπρεπε πρώτα να γνωρίσει καλά ο ένας τον άλλον.. Εκείνος μου είπε ότι πέρασε πολύ όμορφα και δεν είναι άνθρωπος που τα λέει από εδώ και εκεί.. Με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσει να μου μιλάει ή όχι και του απάντησα πως εγώ ψάχνω κάτι πιο ουσιαστικό και όχι μόνο σεξ.. Μου είπε πως και αυτός το ίδιο ψάχνει αλλά δεν ξέρω.. Δεν είμαι σίγουρη γιστι ακόμη δεν τον έχω γνωρίσει καλά καλά.. 

LambrosV

# 71 στις 30/1/2022
author
Ανδρας / 76 / Ελεύθερος
Χονγκ Κογκ
Απαντήσεις: 3
Tτο σχόλιο ήταν για τους ναρκισσιστες κατά λάθος μπεικε εδώ lol

Exwterikos_asthenis

# 72 στις 29/5/2022
author
Ανδρας / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 14

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Katerinakist12

Σεξ στο πρώτο ραντεβού

Καλησπέρα σας.. Μιλούσα 2 εβδομάδες με ένα παιδί στα σοσιαλ.. Γνώριζε ο ένας τον άλλον αλλά φατσικα από παλιά.. Χθες κανονίσαμε να βρεθούμε.. Του ζήτησα στην αρχή να πάμε μια βολτα με το αμάξι.. Υπήρχε πολύ έντονο πάθος και καταλήξαμε σπίτι του στη συνέχεια..δεν είχα σκοπό να προχωρήσω από το πρώτο ραντεβού αλλά υπήρχε τόση χημεία που δεν μπορούσα να αντισταθω..στη συνέχεια το σταμάτησα και έβαλα τα κλάματα γιατί πίστευα πως αυτός ήθελε μόνο αυτό κ μετά τέλος ή θα με έλεγε εύκολη στους φίλους του και γενικά.. Του ξεκαθαρίσα πως πριν ένα μήνα χωρίσα απο μια μεγάλη σχέση και δεν ήθελα να έβγαινε η φήμη ότι με έριξε από το πρώτο ραντεβού.. Μου αρέσει πολύ αυτός ο ο άνθρωπος είναι πολύ γοητευτικός.. Αργότερα ήπιαμε ποτό και ζαλίστηκα εγώ αρκετά και με γύρισε σπίτι μου έστειλε το βρσδυ μήνυμα αν θύμωσα μαζί του που έγινε όλο αυτό του απάντησα μονολεκτικά.. Το πρωί μου έστειλε πάλι να δει αν είμαι καλά.. Του είπα πως το χθεσινό δεν έπρεπε να γίνει και έπρεπε πρώτα να γνωρίσει καλά ο ένας τον άλλον.. Εκείνος μου είπε ότι πέρασε πολύ όμορφα και δεν είναι άνθρωπος που τα λέει από εδώ και εκεί.. Με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσει να μου μιλάει ή όχι και του απάντησα πως εγώ ψάχνω κάτι πιο ουσιαστικό και όχι μόνο σεξ.. Μου είπε πως και αυτός το ίδιο ψάχνει αλλά δεν ξέρω.. Δεν είμαι σίγουρη γιστι ακόμη δεν τον έχω γνωρίσει καλά καλά.. 

Καλησπέρα.

Ένα σχόλιο θα πω μόνο πάνω σε αυτό. ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ Μ@@@ ... Τι θα πει είσαι "εύκολη" ή "δύσκολη".

Είσαι άνθρωπος και σου αρέσει το σεξ. Ναι σου αρέσει και από τη πρώτη βραδιά. Και και και... Αν το έκανε κάποιος άντρας αυτό θα τον λέγαν "εύκολο";

Απόλαυσε τη ζωή σου όπως ακριβώς θες χωρίς να σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι.

Τώρα από τα λεγόμενα του, φαίνεται πως ψάχνει και αυτός κάτι παρόμοιο με εσένα. Δώσε του τον χρόνο του, πάρε εσύ τον δικό σου και χωρίς άγχος δοκιμάστε.

Μην βάζεις σαν "εμπόδιο" το σεξ. Μια καλή σχέση περνάει και από το κρεβάτι. Όχι μόνο, αλλά και από το κρεβάτι.

Και σε παρακαλώ, μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Εσύ να είσαι και να περνάς καλά με αυτά που κάνεις.

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Exwterikos_asthenis

# 73 στις 29/5/2022
author
Ανδρας / 37 / Σε σχέση
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 14

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από maraki_lar_1980

αχ...

Βρε Κατερινακι...

τι θα πει "πως θα τον κανω να κολλησει μαζι μου"?

τι χειριστικος τροπος σκεψης ειναι αυτος?

Δε χρειαζεται να κανεις τιποτα και ασε τις τακτικες κατα μερους...το αγορι σου μιλησε ξεκαθαρα...περασε ομορφα μαζι σου και θελει κι αυτος οτι κι εσυ...

Στις σχεσεις δεν υπαρχουν εχεγγυα τετοια που ψαχνεις...ουτε μπορει κανεις να σου εξασφαλισει την πορεια και την εξελιξη τους.

Απλα αφεσου και ζηστο,χωρις δευτερες σκεψεις που χαλανε τις στιγμες στο παρον.

Ολοσωστη.

Τι θα πει "να τον κάνω να ..."

Ρε παιδιά. Αφήστε τα σενάρια και τις αλχημείες. Βγείτε εκεί έξω ζήστε τη ζωή σας και κάντε ότι θέλετε. Και αν το δικο σας "θέλω" συμπέσει σε έναν βαθμό με τα "θέλω" του άλλου, πάτε παρακάτω !

"Τι θα πουν οι φίλοι του"

"Μη νομίζει ότι ειμαι εύκολη"

"Πως θα τον κάνω να κολλήσει"

Μάντεψε Κατερινάκι: θα τον κάνεις να κολλήσει αν είσαι αυτό που θέλει και αυτός είναι αυτό που θέλεις. Αν δεν ισχύει ένα από τα δύο, και βουντού να κάνεις, δεν...

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, alexandriani1

Uhtred323

# 74 στις 3/6/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897

Παράθεση:
Σχόλιο # 73 από Exwterikos_asthenis

Ολοσωστη.

Τι θα πει "να τον κάνω να ..."

Ρε παιδιά. Αφήστε τα σενάρια και τις αλχημείες. Βγείτε εκεί έξω ζήστε τη ζωή σας και κάντε ότι θέλετε. Και αν το δικο σας "θέλω" συμπέσει σε έναν βαθμό με τα "θέλω" του άλλου, πάτε παρακάτω !

"Τι θα πουν οι φίλοι του"

"Μη νομίζει ότι ειμαι εύκολη"

"Πως θα τον κάνω να κολλήσει"

Μάντεψε Κατερινάκι: θα τον κάνεις να κολλήσει αν είσαι αυτό που θέλει και αυτός είναι αυτό που θέλεις. Αν δεν ισχύει ένα από τα δύο, και βουντού να κάνεις, δεν...

περνα να σου βαλω αριστα 

Αρέσει στο μέλος Enikos

playful_panther

# 75 στις 9/6/2022
author
Ανδρας / 37 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 36

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Kristiana81
Οταν καποιος σου αρεσει προχωρα και μην σε νοιαζει ουτε τι θα σκεφτει αυτος ουτε οι αλλοι.και τι παει να πει θελω να τον κανω να κολλησει;αν ειναι να κολλησει καλως αν οχι δεν πειραζει θα βρεθει αλλος.αλλα εγω θελω να μαθω την γνωμη των αντρων.θα θεωρηθει ευκολη μια γυναικα μ αυτον τον τροπο;

οΧΙ ΒΡΕ ουτε κάν... ουτε τα μι΄σα απο αυτα που έγραψε δεν θα σκεφτομουν εγω προσωπικά. και γενικα κουράζουν οι τοσες πολλες γυναικειες ανασφάλειες.

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

alexandriani1

# 76 στις 9/6/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Πάντως

Έχουν πολύ πλάκα αυτά τα θέματα που ξεθάβονται από το υπερπέραν του φορουμ

Αρέσει στο μέλος Uhtred323

Rocker_65

# 77 στις 22/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Σήμερα, τί πρώτο τί εικοστό πρώτο ραντεβού· δεν αλλάζουν και πολλά. Το σεξ BC (Before Covid) εποχής ήταν και υπερτονισμένο και υποτιμημένο. Τώρα με τη νέα εποχή της κατάθλιψης, δεν είναι τίποτα από τα δύο. Έχει περάσει πλέον στα αζήτητα.

tayri

# 78 στις 25/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

OK.

Εγώ συνήθως από το τρίτο

Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από Rocker_65
Σήμερα, τί πρώτο τί εικοστό πρώτο ραντεβού· δεν αλλάζουν και πολλά. Το σεξ BC (Before Covid) εποχής ήταν και υπερτονισμένο και υποτιμημένο. Τώρα με τη νέα εποχή της κατάθλιψης, δεν είναι τίποτα από τα δύο. Έχει περάσει πλέον στα αζήτητα.

Knight77

# 79 στις 7/9/2022
author
Ανδρας / 39 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Απαντήσεις: 11
Αφου βλεπεις οτι ενδιαφερετε και δεν χαθηκε, δωσε μια ευκαιρια και γνωρισετον σιγα σιγα οπως λες...Αν και το οτι εισαι φρεσκοχωρισμενη ειναι επικινδυνο και ισως δεν θα επρεπε να βιαστεις για σχεση..
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.