πως τα βλεπεςι τα πραγματα?.. τι γινεται με μας?.. ποτε θα δωσεις απαντησεις ? ενημερωσε μας να ξερομεν
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Francesca_
α, την ερωτηση που σου εκανα, δεν ηταν ''κατι αξιο απαντησης ουτε και αναφορας''
καταλαβαινω τη δυσκολια που σε βρηκε - με δικες σου πετρες στο κεφαλι σου...
και αυτο εδω το ποστ σου ειναι ο,τι να'ναι.. προχειρο και αυτο, ναχαμεναλεγαμε
Παράθεση:
φρατζεσκα
Σχόλιο # 41 από kostas232πως τα βλεπεςι τα πραγματα?.. τι γινεται με μας?.. ποτε θα δωσεις απαντησεις ? ενημερωσε μας να ξερομεν
εχω θολουρα και εγω, που δεν βλεπω να με εχεις ρωτησει κατι;
Όσες και να τον φλερτάρουν αγαπητή μου,αν ήθελε να είναι πιστός θα ήταν.
Αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που την καλημέρα και το χαμόγελο τα θεωρούν φλερτ και δε χάνουν χρόνο.
Αν ειναι και λίγο γοητευτικός,οι μικρούλης πέφτουν σαν ντόμινο.
Εσείς να είστε σίγουρη ότι δεν θα ξαναπεσετε και να πάτε στη δουλειά σας κανονικά.
Παράθεση:
Περίεργη κατάσταση
Σχόλιο # 1 από LinatheoΤο καλοκαίρι έπιασα δουλειά σε ένα μαγαζί . Υπήρξε από την αρχή ένα φλερτ με έναν συνάδελφο . Στη συνέχεια έμαθα ότι είναι σε σχέση κ συγκατοικεί με την κοπέλα του και σταμάτησε το φλερτ εκεί . Τον Σεπτέμβριο άρχισε να με φλερτάρει πολύ πιο έντονα και έτσι προχώρησαμε. Ισχυριζόταν ότι δεν τον ενδιαφέρει αν χωρίσει αλλά δε θέλει να πληγωθεί η κοπέλα του . Ξανά βρεθήκαμε κάποιες φορές και στο μαγαζί επικρατούσε μόνιμα ένα φλερτ . Στη συνέχεια μια άλλη κοπέλα που δουλεύουμε μαζί ξεκίνησε να του κολλάει . Δεν έδινα σημασία μέχρι που την έβρισκα συνέχεια πίσω του . Η κοπέλα αυτήν μου έλεγε ότι τον συμπαθεί παρά πολύ απλά. Εγώ την πίστευα κ μάλιστα προσπαθούσα να την στηρίζω συνέχεια διότι δεν είχε καμία φίλη όπως έλεγε . Μια μέρα που συζήτησα μαζί του και του ειπα ότι δε θέλω απλά να με κοροϊδεύει κ αν γίνεται κάτι με την άλλη κοπέλα εννοείται το αρνήθηκε και έλεγε αυτήν φαίνεται να θέλει αλλά εγώ όχι . Τώρα με την καραντίνα έχουμε 2 μήνες που δε δουλεύουμε . Έμαθα ότι χώρισε με την κοπέλα του που συγκατοικούσε διότι αυτήν βρήκε μηνύματα που υποδήλωναν ότι κάτι συνέβαινε με τη «φίλη» μου. Τι κάνω ; Λέω κάτι σε αυτόν ; Πως συμπεριφέρομαι στον χώρο εργασίας με αυτά τα 2 άτομα . Να σημειωθεί ότι η κοπέλα δεν γνωρίζει κάτι για εμάς εκτός αν της το είπε το αγόρι . Εγώ έχω να μιλήσω μαζί του ερωτικά καιρό καθως είχαμε πάντα προσωπική επαφή και ποτέ δια τηλεφώνου. (Φοβόταν ο κυριοσ )Αλλά αυτός ρωτάει για εμένα γιατί δεν πηγαίνω από εκεί κ τι κάνω
ειναι οτι να ναι. ,απορω που ασχολεισαι ακομα κ του δινεις κ αξια
Μα...
Βρίσκουν τη λύση του προβλήματος από την πρώτη σελίδα και φεύγουν.
Απλό
Παράθεση:
Αναρωτιέμαι γιατί γράφετε.Η θεματοθέτρια είναι άφαντη. Λοιπόν; Ποιον μπορεί να ενδιαφέρουν οι απόψεις μας;
Σχόλιο # 45 από pythagoras
στα social media