Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Χωρισμός και επικοινωνία

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Jetakias

# 21 στις 27/12/2020
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος
Ν. Καστοριάς / Μανιάκοι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 19
'Aρεσαν+: 0%

Το έχω πάρει απόφαση και θα το κάνω. Δεν θα πάρει "άλλο" από εμένα. Δεν μπορώ να πάρω κανέναν τηλέφωνο. Δεν το θεωρώ σωστό. Τον χώρισε, μας είδε μαζί και μετά την δέχθηκε πάλι πίσω. Είναι επιλογή του και είναι μεγάλό παιδί όπως είμαι και εγώ. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Hellboy_

φιλε μου εγω ειμαι της γνωμης καταρχην να ξεκοψεις οριστικα  και να πιασεις τον πρωην της και να του πεις τι γινεται γιατι αυτος δεν φταιει σε κατι εδω που τα λεμε!

Η κοπελιτσα παιζει και σε θελει για καβατζα!Φερσου αντρικια και παντελονατα ετσι θα τελειωσεις μια και καλη μαζι της που ειναι και το πιο σωστο! Να εχετε αξιοπρεπεια ρε μ@λ@κες!

Αρέσει στο μέλος thanos293

Aggelo

# 22 στις 27/12/2020
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115

Μαλιστα ! δεν ξερω τι να γραψω...Jetakias ποση αυτοεκτιμιση εχεις φιλε ?

μ αυτα που διαβαζω εισαι στο απολυτο μηδεν..σου δινει ικανοποιηση

να σερνεσαι και να σε εχει τρεις κρυο,μια ζεστο...αν εχει σωας τα φρενας

η κοπελα γιατι μ αυτα που διαβασα εχω αμφιβολιες

Εν πασει περιπτωσει προχωρα παρακατω και κοψε καθε ειδους επικοινωνια

μαζι της.....οχι αυριο, χτες ! η σχεση σας ειναι μια τοξικη σχεση που δεν

οδηγει πουθενα...αν θες να κανεις προοδο στη ζωη σου.

thanos293

# 23 στις 28/12/2020
author
Ανδρας / 78 / Χήρος
Γερμανία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 743
Ενταξει,δεν εγινε κ τιποτα!Ολοι μας ειχαμε να κανουμε καποια στιγμη με τον λαθος ανθρωπο,κατ εμε ουτε τον χωρισε αυτον τον μηνα οπως σου εδωσε να πιστευεις,απλα περναγανε μια φαση που εσυ ησουν "καταλυτης" σ αυτην της την σχεση.Δεν χρειαζεται να της δειξεις ποτε κατι παραπανω απο μια επαγγελματικη σταση,γιατι ετσι εχει μαθει το "κακομαθημενο" να την προσεχουν.Οποτε θες να της απαντησεις σε μνμ ή να της στειλεις,ριξε μια κουτουλια στον τοιχο να ερχεσαι στα ισα σου.Το κοριτσακι απολαμβανει να ναι αρεστη ,εσυ πρεπει απλα να της κοψεις αυτο το βηχα,οτι απο σενα δεν προκειται να παρει ξανα αυτη την επιβεβαιωση.
Αρέσει στα μέλη Cathrin82, maraki_lar_1980

Alezandra

# 24 στις 29/12/2020
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855
Δεν σας θέλει κύριε η κυρία,θέλει να μιλάει κάπου γιατί υποφέρει από τον φίλο της.Να προσέχει το μπαλκόνι αν μένουν σε ψηλό όροφο να της πείτε.

Enikos

# 25 στις 29/12/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Καταλαβατε?...

Το κείμενο σας μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

forget_it

# 26 στις 30/12/2020
author
Γυναίκα / 29 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μεταμόρφωση
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 281

Σε θέλει για δεύτερο μόνο,για πρώτος δεν της κάνεις.

Τι δεν κατάλαβες 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Jetakias

Χωρισμός και επικοινωνία

Καλησπέρα και του χρόνου καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Θα γράψω εν συντομία την ιστορία μου για να μην σας κουράσω. Αυτή την στιγμή είμαι χάλια ψυχολογικά και χρειάζομαι κάποιον για να με ξυπνήσει. Πριν από 3 μήνες έκανα "σχέση" με μία κοπέλα η οποία κράτησε μόλις ένα μήνα. Όταν γνωριστήκαμε είχε σχέση 1 χρόνο. Της είπα ότι δεν μπορώ να προσχωρήσω μαζί της με αυτές τις συνθήκες και ότι θα πρέπει να επιλέξει τι θέλει στην ζωή της. Όντως και έτσι έγινε, χώρισε το αγόρι της και τα βρήκαμε. Της πρώτες 3 εβδομάδες όλα κυλούσαν πολύ όμορφα. Έδειχνε ερωτευμένη και εγώ έτσι ένιωθα. Μία μέρα ξαφνικά μου είπε να χωρίσουμε γιατί δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην της. Γύρισε πίσω σε αυτόν και  ακόμα είναι μαζί.Το πρόβλημα για μένα ξεκίνησε μετα απο εκεί. Δεν την έχω ξεπεράσει και όποτε πάω να νιώσω καλύτερα μου στέλνει κάποιο μήνυμα για κάτι γενικό η κάποια ερώτηση, και έτσι βρίσκω την ευκαιρία και ξεκινάμε την κουβέντα, οπότε φουντώνουν πάλι οι ελπίδες μου. Μιλάμε 3-4 μέρες και ενώ φενεται δεκτική και φλερταρει μαζί μου στο τέλος μου λέει ότι δεν είναι σωστό αυτο που γίνεται και με αφήνει στα κρύα του λουτρού.Αυτό έχει γίνει 2-3 φορές. Μάλιστα εχθές με πήρε και τηλ 2 το βράδυ από το μπαλκόνι, ενώ ο δικός της κοιμόταν μέσα, Το πρωί μου είπε πάλι ότι δεν είναι σωστό και ότι εγώ την ταράζω και ότι πρέπει να σταματήσω. Μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναμιλήσουμε.Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει. Εκείνη ξέρει τι θέλω απο εκέινη. Γιατί μου δίνει ελπίδες. Νιώθει κάτι η απλά πάιζει μαζί μου ρισκάροντας την σχέση της.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost