Καμιά φορά δεν χρειάζονται λογια...
Βρες την στιγμή...σκαστης ένα φιλί και άσε τα πράγματα να κυλησουν από μόνα τους.Οταν βρίσκεις την κατάλληλη κ κουμπωσει δε το ζαλιζεις με συζητήσεις.Απλα το ζεις!
Θέλει απλά να βρεις το θάρρος.
Ο νεαρός θεματοθετης νοιώθει ότι είναι ερωτευμένος με την επί 6 χρόνια κολλητή του, αλλά φοβάται να της εκφράσει τα συναισθήματα του για να μην τη χάσει από τη ζωή του αν τελικά δεν προχωρήσει το μεταξύ τους.
(Όμως μην απαντήσετε πριν διαβάσετε και την περίληψη της Φραντζέσκα επειδή θα είναι καλύτερη )
Έχεις σκεφτεί να έρθει καμία μέρα να σου πει ότι της αρέσει κάποιος?Μετά να δεις πως θα χάσεις την γη κάτω απ τα πόδια σου.
Για καντο εικόνα εκεί που θα στε για καφέ να σκάσει μύτη ένα παλικάρι,να σας πλησιάσει,να τη φιλησει μπροστά σου κ να σου ξεφουρνησει "από δω το αγόρι μου" έκπληξη!
Αν το αντέχεις να σαι στην σκιά μείνε εκεί.Οταν όμως θα υπάρχει άλλος δε θα στε το ίδιο μεταξύ σας κ ίσως στεναχωρεθεις που δεν έκανες κάτι.Με τα λόγια να ξέρεις δεν την αλλάζεις μια κατάσταση,απλά το κουράζεις.Η κοπέλα σου δώσε με τον τρόπο της το οκ. Και περιμένει από σένα την κίνηση.
Ρίσκαρεις.Αν δεν πάει καλά τότε βλέπεις πως θα κινηθείς πάλι.
Παράθεση:
Περιληψη
Σχόλιο # 3 από alisidaΟ νεαρός θεματοθετης νοιώθει ότι είναι ερωτευμένος με την επί 6 χρόνια κολλητή του, αλλά φοβάται να της εκφράσει τα συναισθήματα του για να μην τη χάσει από τη ζωή του αν τελικά δεν προχωρήσει το μεταξύ τους.
(Όμως μην απαντήσετε πριν διαβάσετε και την περίληψη της Φραντζέσκα επειδή θα είναι καλύτερη
)
αχ, καημενη, μεχρι εκει εφτασες, πως θελω να κανω περιληψεις εγω
ας μην γινομαστε και για γελια με την ...εξυπναδα μας
Παράθεση: Πρόσεχε κακομοίρη να μην τήν χάσεις γιατί μετά τι θα κάνεις στην ζωή σου εισαι και 21 ετών !!! Δέν έχεις καί πολλά περιθώρια !!! Καλά μπρέ τί έχετε πάθει ολοι εσείς οι 20αριδες και οι πέριξ των 20 ? μήπως μάς δουλευετε ? Μας βρηκατε ραμολιμέντα και μας δουλεύετε αγρίως !!! ¶ντε να μην πώ τιποτε άλλο και με κάνουν Μπαν !!!
Σχόλιο # 5 από Shardog10
Και άμα την χάσω τι θα κάνω χωρίς αυτήν με κάποιο τρόπο έχω μάθει να είμαι μαζί της
Ουφ...μαλλον μεσα στις γιορτες εχουμε ανακυκλωση θεματων και προφιλ...
''σαν άνθρωποι ήμαστε πολύ Ίδιοι και άκρως αντίθετοι ταυτόχρονα''
το ''πολυ ιδιοι'' δεν ειναι τοσο σημαντικο, οσο το ''ακρως αντιθεθοι'' που δρα σαν μαγνητης και ελκεστε δυνατα...
αυτο και, δεν σας επιτρεπει - το κολλημα μεταξυ σας - να αφοσιωθειτε σε αλλους ανθρωπους που δοκιμασατε να κανετε καποιες ερωτικες σχεσεις..
δεν περναει η μερα σας αν δεν την μοιραστειτε μεταξυ σας..
δεν αναφερεις με ποιο τροπο και με ποιες πραξεις της, καταλαβαινεις πως ειναι ερωτευμενη, αλλα αν νιωθεις πως εσυ εισαι, εχουμε μια νεα κατασταση της σχεσης σας..
ο μαγνητης οχι μονο κολλα, αλλα δημιουργει και μαγνητικο πεδιο, μια επιπλεον δυναμη που στη γλωσσα των σχεσεων μεταφραζεται ως ''τριβη'' ή - επικοινωνια, χρονος μαζι... και που, οσο μεγαλυτερα ειναι αυτα, τοσο μεγαλυτερη και η πιθανοτητα να ερθει ο ερωτας..
κανενας ομως δεν μπορει να το κρυψει οταν ερθει.. και δεν πρεπει..
...
χαχαχα, οταν διαβασα πως σε λες κοτα, το πρωτο που σκεφτηκα ηταν πως εισαι ζυγος και γι' αυτο μπηκα στο προφιλ σου..
αλλα θα χρειαστει να εισαι ειλικρινης με τα συναισθηματα σου, να μην τα κρυβεις, γιατι θα ειναι βασσανο μεγαλο να την θες ερωτικα και να κανεις τον φιλο,
οχι μονο για εσενα, αλλα και για την ιδια
και για αλλους γυρω σου ή
καποια αλλη ερωτικη σχεση που τυχον προσπαθησεις να κανεις..
οποτε, μην εισαι κοτα..
αν δεν τον ζησετε τον ερωτα, δεν θα ξερετε ποσα αλλα πολλα εχετε να μαθετε ο καθενας για τον εαυτο του..
γιατι στα δεινα του, οταν και αν ερθουν, αποκαλυπτεται ο πραγματικος χαρακτηρας μας..
γιατι στα φιλικα, και στα χαχο-χιχι, οοολοι καλοι ειμαστε!
και τυφλοι!
και μην σκεφτεστε, αν και τι..
αν ερθουν αυτα, τοτε θα εχετε χιλιους λογους για να απωθειστε.. απο εσας εξαρταται και αυτο..
Η Φραντζέσκα δεν κάνει περιλήψεις...αναλύσεις κάνει
Πες της οτι σου αρεσει μια φιλη της..
Μη σου πω να την " πεσεις " κιολας..
Διαλεξε μια..λιγοτερο ομορφη απο αυτην.
πω πω κατινιά!
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από paranomosΠες της οτι σου αρεσει μια φιλη της..
Μη σου πω να την " πεσεις " κιολας..
Διαλεξε μια..λιγοτερο ομορφη απο αυτην.
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Cathrin82
Αν παίρνετε ποσοστά για να κανετε περιλήψεις να βοηθήσω και εγώ. Έχω μείνει από δουλειά. Που να καταθέσω βιογραφικό;
δεν σε εχω για τοση απελπισμενη να θες να εισπρατεις την αγαπη των αλλων οποσδηποτε και με καθε ευκαιρια..
...i'm a man, i'm a man, i'm a man...
...και ας με στενευει το καλσονακι...
...θα παρω δυο νουμερα πιο μεγαλο, να ακολουθει το...νουμερο μου...
Τί ωραίο θεμα! Έδωσε λιγο χρώμα εδω μεσα!
Διαβασα μονο το ποστ σου.
Αφου σου ειπε στα ισα : "και να ειμαι ερωτευμενη, δε θα στο πω για να μη σε χασω"!!!
Αν δε σε ηθελε, δε θα στο ελεγε!
Στο δηλωσε, απλα και αυτη φοβαται μην χαθειτε μετα τη ληξη της σχεσης.
Ακουσε , η φιλία εχει παει για φουντο ηδη, γιατι έχουν αναπτυχθεί άλλα συναισθηματα.
Αυτο,που εχετε πια δεν ειναι φιλια.
Οποτε τί μενει? Να το ζήσετε και όπου βγάλει!
Ξαναφερε την κουβεντα στο θεμα και εκει που σου λεει: "και να σ'αγαπω δε θα σου το πω, το χω για κακό να μην εχω μυστικο!" , δώσε της ενα φιλι να δει τον ουρανο σφοντύλι!
Και επειδη εχω κεφια σημερα, παρε και αυτο.
νησιο η ΜΥΚΟΝΟΟΟΣΣ ( γιατι τραβατε τα γραμματα μονο εσεις το ξερετε.. δινει εμφαση???)... ρε πλακιτσα κανεις ??.. να τα διαβαζουν οι κυριες του φορουμ ( αντουανεττες , σκουφια , φρατζεσκες και να σου λενε αχ τι ωραια τα λεει ο νεαρος??)... καποτε το νησι με του που μας εβλεπε ελεγε καλως τα παιδια τα δικα μου... θα γινει της κολασεως οπως κια γινοταν..( τα νορμαλ ετσι τα ισια , οχι τα ξερω εγω...)... εισαι 21 χρονων εχεις δυο επιλογς... ή την αρπαζεις απο το μαλλι και της εξομολογησαι τονε ρωτα σου ( χαχαχαχα σιγα και μην το κανεις) ή σηκωνεσαι και φευγεις... αντρικια πραγματα.. οχι οπως τα λενε οι μανταμες... αιντεεε
στα social media