Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Νιώθω ψυχικά νεκρός..

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

Mamokous

# 1 στις 2/1/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Θεσπρωτίας / Γαρδίκι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 55
'Aρεσαν+: 0%

Νιώθω ψυχικά νεκρός..

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά..

Ακολουθεί σεντόνι.

Θα ήθελα πραγματικά μια άποψη για την ερωτική σχέση που με ταλαιπωρεί εδώ και κάτι μήνες..

Γνώρισα μια κοπέλα τον Ιούνιο που δουλεύει σερβιτόρα σε καφέ που είναι το στέκι μου..

Ξεκινήσαμε και βγαίναμε..

Εγώ την προσέγγισα..

Βγαίνουμε πρώτο ραντεβού και ήταν πολύ όμορφα..

Μου ξεκαθαριζει ότι δεν ψάχνει να περάσει καλά αλλά μια σοβαρή σχέση..

Της λέω ότι είμαι στην ίδια φάση..

Βγήκε από πολύ δύσκολη σχέση όπως και εγώ το ίδιο..

Είπα να το πάω χαλαρά και να μην δείξω τι νιώθω από την αρχή (μιας και μου έβγαζε πολλά συναισθήματα) , διότι στην προηγούμενη σχέση μου , ήμουν εκδηλωτικός από την αρχή με αποτέλεσμα να φανώ και αρκετά δεδομένος και να φάω τα μούτρα μου στο τέλος)

Από τέλη Ιουνίου μέχρι τέλη Ιουλίου βγαίναμε αλλά όχι συχνά. Κυρίως εγώ ήμουν μαγκωμενος , ήθελα πολύ να την αρπάξω , να την φιλήσω , να την πάρω μια αγκαλιά αλλά για κάποιον λόγο δεν τα έκανα. Δεν ήμουν σίγουρος και φοβόμουν. Ήταν μια πολύ όμορφη κοπέλα , την κυνηγάνε πολλοί άντρες και ασυναίσθητα είχα άγχος μήπως κάνω κάποια μαλακια και την χάσω.

Υπήρξαν από την μεριά της κάποια παράπονα , στο θέμα εκδηλοτικοτητας μου και ψιλοξενερωνε..

Εκεί εγώ ξύπνησα και άρχισα να την διεκδικώ πιο έντονα αλλά πάλι έκανα πολλά λάθη που δεν μπορώ να τα εκφράσω..

Πήγα σπίτι της κάποιες φορές και δεν ολοκληρώσαμε ποτέ. Την ένιωθα κάπως αμήχανη και όταν της το είπα ξενέρωσε.

Μου ζήτησε χρόνο να δει αν μπορεί να νιώσει όπως στην αρχή.

Μου ξεκαθαριζει ότι δεν της βγαίνει.

Αυτό έγινε τέλη Ιουλίου.

Παρόλα αυτά , συνεχίσαμε να έχουμε επαφές όλο τον Αύγουστο..

Απομακρύνθηκε λίγο αυτή από μένα , εγώ εκεί κολλημένος και διεκδικούσα , με λάθος τρόπο ,πιο πολύ από μυνήματα. Πολλά λόγια αλλά δεν τα έκανα πράξεις , μην με ρωτήσεις γιατί , δεν το ξέρω , κάπου κομπλαρα.. Βασικά φοβόμουν εφόσον μου είπε ότι δεν της βγαίνει..

Της ξεκαθάρισα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της και ότι την θέλω στην ζωή μου..

Αρχές Αυγούστου ήμουν κουμπάρος σε έναν γάμο , της ζήτησα να με συνοδεύσει και το εκανε.. Περάσαμε όμορφα , φασωθηκαμε και μέχρι εκεί. Την επόμενη μέρα ακριβώς , είχαμε ένα τραπέζι πάλι , σε πιο κλειστο κύκλο γάμου , της είπα ότι θα ήταν χαρά μου να έρθει. Μου είπε ότι δεν της βγήκε το χθεσινό (με το φιλί μάλλον) και ότι δεν θέλει.

Εγώ πάω στο τραπέζι , χάλια τελείως ήμουν και ξαφνικά σκάει μύτη , μου έκανε έκπληξη.. Μου λέει συγνώμη που άργησα, με χαμόγελο.. Εγώ έπαθα σοκ. Εν τέλει περασμε όμορφα , ήπιαμε κρασί , την συνόδευσα στο αυτόκινητο αλλά δεν έγινε κάτι , δεν έκανα καμία κίνηση , σεβάστηκα που μου είπε ότι δεν της βγήκε το προηγούμενο βράδυ και δεν ήθελα να πιέσω.

Κάτσαμε αρκετές φορές μαζί για ποτό στο μαγαζί που δουλεύει αλλά πάλι δεν έκανα απολυτως τίποτα όσο και αν έβραζα μέσα μου , βέβαια ούτε αυτή έκανε κάποια κίνηση..

Τέλη Αυγούστου τώρα , μου λέει να πάμε για ποτό εκεί που δουλεύει και μου ξεκαθαριζει τα πάντα , ότι δεν της βγαίνει το ερωτικό , ότι είμαι σπάνιος άνθρωπος , ότι ταιριάζουμε απόλυτα και αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα (στην αρχή) , τώρα θα ειμασταν μαζί , δεν ξέρω μου λέει τι θα γίνει αύριο μεθαύριο , αλλά τώρα δεν μου βγαίνει..

Όπως καταλαβαίνεις έγινα χώμα , έπεσα και το είδε , της λέω ότι πρέπει να φύγω και δεν με άφησε.. πέρασε η ώρα και εφόσον θα έκλεινε το μαγαζί μου λέει να πάμε σπίτι τής. Δέχομαι εγώ και πάμε. Ανοίγουμε ένα μπουκάλι κρασί , εγώ πολύ πεσμένος , δεν είχα σκοπό να κάνω καμιά απολύτως κίνηση προς αυτήν μιας και πριν λίγο μου ξεκαθάρισε τα πάντα. Αυτή προσπαθούσε να με κάνει να αισθανθώ άνετα , ήταν με το μαγιό σκέψου και εγώ δεν την άγγιξα 2 ώρα το πρωί..

Μετα από λίγο , της λέω ότι θελω να φύγω , δεν ένιωθα καλά , ήμουν πολύ χάλια.. Μου λέει τι θες να μου πεις? Νιώθω ότι κατι θες να μου πείς.. Της λέω ότι ένιωθα για αυτήν και ότι πρέπει να φύγω διότι μου κάνει κακό όλο αυτό..

Μου προτείνει να κοιμηθω εκεί , της λέω ότι θέλω σαν τρελός αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει (μιας και μου είχε πει ότι δεν της βγαίνει το ερωτικό) και έτσι έφυγα..

Από τότε κόψαμε λίγο να μιλάμε αλλά βλεπομασταν γιατί πήγαινα εκεί που δουλεύει για καφέ (όχι τόσο συχνά όσο πριν)..

Ξανακάνω κίνηση μια μέρα και πάω σπίτι της , της εκμυστηρεύτηκα τα πάντα πάλι και έφυγα παρόλο που μου είπε να κάτσω , εγώ πήγα και έφυγα (ο ηλίθιος)..

Μετά από λίγες μέρες της έστειλα λουλούδια με ένα γράμμα που της εξήγησα κάποια πράγματα. Δεν μου απάντησε ποτέ..

*Όλο αυτόν το καιρό με πρόσεχε , με περιποιούνταν όταν ήμουν στο μαγαζί , έδειχνε το ενδιαφέρον της , εγώ ακόμα μαγκωμενος και δεν άφηνα τον εαυτό μου ελεύθερο. Μου έκανε δώρα , όπως και εγώ*

Αρχές Σεπτέμβρη (μετά από λίγες μέρες δηλαδή) μαθαίνω ότι βγαίνει με έναν άλλον..

Είπε συγκεκριμένα σε μια φίλη ότι της αρέσει ένας που είναι μικρότερος από αυτήν αλλά είναι πολύ μπερδεμένη και ψυχολογικά χάλια.. Εν τέλει ξεκινά κάτι με αυτόν και ολοκλήρωσαν και ερωτικά.

Φαντάζεστε πως αισθανομουν?

Δεν την ξανά ενόχλησα και έκοψα να πηγαίνω στο στέκι μου για να μην τη βλέπω..

Μια μέρα πάω και μπαινει στο μαγαζί ο τύπος που έβγαινε , αυτή ντράπηκε, κοκκινησε και με κοίταζε , εγώ πάγωσα εκείνη την ώρα.. Φεύγει μετά από λίγο αφού κάτσανε για λίγο μαζί με αυτόν σε ένα τραπέζι και έμαθα ότι έφυγε γιατί δεν ένιωθε καλά επειδή ήμουν και εγώ εκεί..

Σταμάτησα να πηγαίνω πλέον εκεί.. Ξαναπήγα τέλη Σεπτέμβρη και ήταν πιο ζεστή απέναντι μου , με κοίταζε συνέχεια και ήταν όλο στο τραπέζι μου , έκανε βόλτες από εκεί , ρωτάτε αν είναι όλα καλά και καθόταν πολλές φορές εκεί να μιλάει με τον φίλο μου ή με εμένα! Εγώ ήμουν ψυχρός και το έπαιζα άνετος και κουλ (παρόλο που αισθανομουν χάλια). Τρεις μέρες σερί , γινόταν αυτό (πήρα θάρρος από όλο αυτό και πήγαινα συνέχεια)..

Έβλεπα ενδιαφέρον αλλά ήξερα ότι ακόμα είναι με τον άλλον.

Μαθαίνω από τον μπάρμαν (είναι κοινός φίλος) , ότι ξενέρωσε με τον πιτσιρικά και ότι αργά η γρήγορα θα κόψει..

Πέρασαν οι μέρες μπήκε ο Οκτώβριος και πήγα ξανά δυο φορές. Κοίταζε συνέχεια αλλά δεν μου μίλαγε , μια ήταν ζεστή μια κρύο.

Μαθαίνει ότι βγαίνω με άλλην και ζήλεψε , το είπε σε όλο το προσωπικό του μαγαζιού ότι ο τάδε βγαίνει με άλλην..

Εγώ όμως δεν έβγαινα , μας είχε δει η κολλητή της αλλά ήμουν με μια ξαδέρφη μου , αλλά είπα να μην το χαλάσω μιας και αυτό πιστεύε..

Αφήνω να μαθευτεί ότι δεν βγαίνω πλέον με καμία..

Μετά που λίγες μέρες της στέλνω ένα μνμ στο κινητό , στο ότι να μην αναλώνεται σε σχέσεις που δεν έχετε ίδιους στόχους και τα ίδια θέλω.. Μου λέει έχεις δίκιο και εκτιμώ την συμβουλή σου..

Της ξαναστελνω λίγες μέρες μετά να βρεθούμε για ένα καφέ να συζητήσουμε όταν επιστρέψω γιατι ήμουν εκτός για κάτι δουλειές..

Δεν της έστειλα ποτέ ...

Ξεκίνησα να την φλερτάρω μέσω σοσιαλ και ανταποκρίθηκε..

Της πρότεινα δείπνο και το δέχτηκε..

Πάω την επόμενη μέρα για καφέ εκεί που δουλεύει και μετά από λίγο σκάει ο πιτσιρικάς πάλι και κάθεται στο πόστο της κοντά.

Πάει λέω , αυτή με δουλεύει , φλερτάρει μαζί μου και βγαίνει με τον άλλον ακόμα.

Φεύγω.. ούτε την κοίταξα..

Το βράδυ της ίδιας μέρας μου στέλνει μνμ υποτίθεται καταλάθος..

Πιάσαμε κουβέντα και μου λέει ότι μου λείπεις , ότι είμαι εγωιστρια και βλαμμένη.. κλείνω το τηλ και πάω σπίτι της την ίδια στιγμή 1:30 ώρα το ξημέρωμα..

Μπαίνω μέσα , μου ζήτησε την αγκαλιά μου..

Συζητήσαμε , μου ξεκαθάρισε ότι με τον άλλον είχε τελειώσει από όταν ξεκίνησε να με προσεγγίζει (τέλη Σεπτέμβρη) , ότι της έλειπα όλο τον καιρό αυτό , ότι περίμενε εκείνο το μνμ για καφέ και δεν της έστειλα ποτέ..

Έκλαιγε , εγώ λύγισα εκεί.. Φιλιθηκαμε και είπαμε να κάνουμε μια νέα αρχή.. Είχαμε πάθος , έλξη , αλλά δεν έγινε κάτι ερωτικό μιας και ήταν στις μέρες της..

Ειμασταν μια βδομάδα μαζί.. μεγάλα λόγια από την μεριά της , με γλυκολογα και πολλά μυνήματα.. σκέψεις για μέλλον και πολλά άλλα.. εγώ πέταγα από την χαρά μου..

Κάθε μέρα μια βδομάδα μαζί , τρώγαμε , πίναμε κοιμομασταν μαζί αλλά χωρίς σεξ..

Ξαφνικά μια μέρα γυρνοντας από καφέ , την είδα σκεπτική. Της λέω τι σκέφτεται και μου λέει ότι νιώθει μια πίεση , ότι δεν της αξίζει κανένας στην ζωή της , ότι δεν φταίω εγώ σε κάτι αλλά έχει το θέμα αυτή.

Ότι νιώθει ότι δεν δίνει το 100% , ενώ μπορεί να το δώσει , δεν της βγαίνει και άλλα τέτοια..

Την αφήνω σπίτι και φεύγω. Δεν μιλήσαμε άλλο μετά. Παίρνω την απόφαση να πάω από εκεί το απόγευμα με μια πίτσα για να φάει και να χαλαρώσει αλλά αυτή έλειπε. Την πήρα τηλ και είχε βγει με την κολλητή της διότι έπαθε κρίση πανικού και δεν μπορούσε να κάτσει σπίτι και ψιλό ξενέρωσε για ποιον λόγο πήγα από εκεί ενώ δεν είχαμε μιλήσει πριν..

Εν τέλει μου λέει συγνώμη , δεν για να σε ανησυχήσω , δεν φταις εσύ με αυτό που έπαθα..

Την επόμενη μέρα της λέω να βγούμε και μου λέει ότι δεν νιώθει καλά και θέλει να κάτσει μόνη της..

Το βράδυ μιλήσαμε στο τηλέφωνο και το τελείωσε.

Μου ζήτησε συγνώμη , δεν ήθελα να σε κοροϊδέψω και ούτε είπα ψέματα απλά νιώθω ότι δεν μπορώ και δεν είμαι έτοιμη , ότι θέλει να κοιτάξει την υγεία της γιατί δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει αυτό που έπαθε..

Δεν γίνεται να είσαι εδώ μαζί μου και να νιώθω άβολα ή πίεση..

Ντροπή μου που σε προσέγγισα μου λέει και ότι φέρθηκα παρορμητικα , ποια;εγώ που μιλάω για καλές συμπεριφορες και αληθινά συναισθήματα. Χίλια συγνώμη μου λέει , φεύγω τώρα για να μην φύγω μετά που θα είναι ακόμα πιο δύσκολο..

Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος και άξιζε με έναν άνθρωπο σαν και σένα να προσπαθήσω να φτιάξω την ζωή μου..

Δεν ήμουν έτσι παλιά μου λέει αλλά είναι άσχημο συναίσθημα , ότι για να κάνω κάτι με κάποιον πρέπει να έχω πιει..

Εγώ πέθανα παιδιά , πέθανα..

Παρακάλεσα , έστειλα παααρα πολλά μυνήματα τις πρώτες τρεις μέρες..

Απάντηση καμία και όταν απαντούσε μου έλεγε , να μην το κάνω πιο δύσκολο και ότι πρέπει να σταματήσω.

Εν τέλει μου αποκαλύπτει ότι είδε τον πρώην της (μια μέρα που πήγε στην αδερφή της) , χωρίς να την δει αυτός και πάγωσε μέσα της..

Δεν θέλει να γυρίσει πίσω αλλά κατάλαβε ότι μετά από έναν χρόνο δεν έχει ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις..

Μου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή όταν με πλησίασε ότι φοβάται πολύ αλλά θέλει να προσπαθήσει να αφεθεί..

Δεν μπορεί να πιέσει τον εαυτό της να είναι με άνθρωπο που το συναίσθημα της είναι λιγότερο του ίδιου..

Στο τώρα , έχω να την ενοχλήσω από 20 Νοέμβρη. Ανέβασα μια φωτό με μια φίλη στα σοσιαλ και με το που είδε την φωτογραφία με μπλοκάρει από τα σοσιαλ και δεν ξέρω τον λόγο..

Εξαφανίστηκε τελείως..

Είναι ένας μήνας πλέον..

Δεν ξέρω αν φταίω κάπου..

Ξέρω όμως ότι είμαι τρελός για αυτήν ..

Έχω χάσει την ζωή μου , τον ύπνο μου , την όρεξη μου , γενικά τα πάντα..

Γενικά ξυπνάω και κάνω πράγματα απλά για να τα κάνω και τίποτα άλλο , χωρίς χαρά , χωρίς κέφι , χωρίς τίποτα..

Ο λόγος που γράφω την ιστορία τόσο αναλυτικά είναι για να πάρω κάποιες γνώμες..

Στο τελικά ήθελε από μένα εφόσον δεν με ήθελε..

Έπαιξε? Επιβεβαίωση?

Τι σκ@τ@ ήθελε? Ένιωσε όντως για μένα?

Ηλικίες 30+ και οι δύο..

Αρέσει στο μέλος Vinyl4

Mindthegap-

# 2 στις 2/1/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995
'Aρεσαν+: 0%

Καλη χρονια και σε εσενα...

Ρωτας αν φταις εσυ καπου...;

Κατα την αποψη μου τη στιγμη εκεινη...στην αρχη της γνωριμιας σας οπως λες, που σου ειπε οτι φοβαται πολυ να αφεθει...οτι για να κανει κατι με καποιον πρεπει να χει πιει...ειναι το πρωτο καμπανακι ...τι καμπανακι δηλαδη...καμπανα...για να απομακρυνθεις...

Ειναι συχνο το φαινομενο οταν μας αρεσει καποιος να κανουμε οτι δε βλεπουμε η ακουμε τι μας ειπε...και οταν παραβλεπουμε πραγματα...με μαθηματικη ακριβεια μετεπειτα θα τα λουστουμε...

Απο κει και περα δεν εχει ξεπερασει καποια ζητηματα με το παρελθον της...
δεν ξερει τι θελει και τι της γινεται...

Βγαινοντας απο μια δυσκολη σχεση θελει χρονο...εσυ για σενα τον εχεις παρει...;;;
Αρέσει στα μέλη Francesca_, MementoMori84

pythagoras

# 3 στις 2/1/2021
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582
'Aρεσαν+: 0%

Επόμενη σταση.

Επιβιβάσου πριν χάσεις το λεωφορείο...Αν δεν τις βγαινει τι μπορείς να κάνεις;

kostas-43

# 4 στις 2/1/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Χρειάζεται περίληψη  Μan σΙγά μην καθησω να διαβάσω αυτη την φυλλαδα τωρα 

θα ερθει η αλις για να βγαλει την περίληψη  ως τότε  
keep waiting !!
Αρέσει στο μέλος Xenia_Z

Enikos

# 5 στις 2/1/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Καλη χρονια να ειναι το ετος 3042!!!...Θυμαστε που σας ελεγα το 2021 για μια κοπελα, που λυσσαγε να το κανουμε και εγω δεν?...


Ε, ακομα ετσι ειμαστε...


Δεν εχω καταλαβει τι θελει και ακομα τραβιεμαι στα φορα...Αρέσει στα μέλη Xara_70, Francesca_ και σε ακόμα 1 μέλος.

kostas232

# 6 στις 2/1/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

καταρχας ξεκινω απαλα και ομορφα

καλη χρονια σε σενα και στην οικογενεια σου...  κατα δευτερον εχουν αργησει ηδη οι μανταμ αλις, και κατριν για τις περιληψεις ...( ασε θα δεις τι κανουν αυτε ςοι κυριες.. περιληψη των σεντονιων σας )... τριτον καταλαβαινω φιλος οτι δεν εχιες διπλα σου εναν θειο κωστακη μεγκριζα μαλλια, με μια μικρη σχετικη εμπειρια ( οσο ζω μαθαινω φιλος) να σου πει, που πας ρε αδελφι με αυτη την τυπισσα?.. δεν θελει στο ειπε ξεκαθαρα απο την αρχη..,. αστην και φευγα μανα μ... μια στο χωμα χιλιαδες στον αγωνα το συνθημα μας παιδια... ειμαι της αποψης να σταματησεις να πινεις ( ρε συ εμεις πιναμε στην ηλικια σου γιατι γουσταραμε  οχι για γκομενιλικια) , να κοιταξεις το παιδι που περναει τωρα απο μπροστα σου ( κορμαρα φιλος εγω ηδητ ο βλεπω εσυ?), να δεις τι θα κανεςι λεβεντη μ...'

υγ.. πολυ γαμο και γλεντακια ειστε στην επαρχια .. ειδικα τον Αυγουστο που πλακωνουν και τα πανηγυρια... σωραιοςςς
Αρέσει στο μέλος Xenia_Z

DonHuanDelSalsa

# 7 στις 2/1/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Εχασες στην αρχη την ευκαιρια που σου εδωσε να την κανεις να ξεχασει τον πρωην της. Απο αυτα που εκανες (η δεν εκανες εσυ) εβγαλε το συμπερασμα οτι δεν εισαι εσυ αυτος που θα τη βοηθησει να ξεπερασει τον πρωην. Μετα προσπαθησε να βρει καποιον αλλο να για την ιδια δουλεια. Και ο αλλος βγηκε μαπας... Μετα σου ξαναεδωσε την ευκαιρια να της αποδειξεις οτι εκανε λεθος την πρωτη φορα. Εσυ με αυτα που εκανες (η δεν εκανες) την απογοητευσες παλι. Οποτε...η ο πρωην ειχε ειδικα χαρισματα η προσοντα που δεν την αφηνουν να τον ξεχασει, ειτε ολοι εσεις που γνωρισε μετα της απεδειξαν οτι ο πρωην της ηταν πολυ καλυτερος απο οτι αυτη νομιζε σε συγκριση με τους αλλους και ξαναγυρισε σε αυτον. Αυτα τα ολιγα... Εσυ αυτο που εχεις να κανεις ειναι να την ξεχασεις και να παρεις τα μαθηματα σου απο ολα αυτα που εκανες (η δεν εκανες) με την τυπισσα. Α! και συγχαρητηρια για το θεμα. Καιρο ειχα να διαβασω τοσο καλο θεμα εδω μεσα, τοσο αληθινο και τοσο καλα γραμμενο εδω μεσα. Σου ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα και να μην ξανακανεις τα ιδια λαθη στο μελλον. Ελπιζω να καταλαβες πλεον ποτε μια κοπελα σου λεει "ΟΡΜΗΞΕ ΡΕΕΕ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ?" και τι παθαινεις αν δεν το κανεις οταν πρεπει.

wish_

# 8 στις 2/1/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Kαλέ μου άνθρωπε τι τα σκαλίζεις τώρα πρωτοχρονιάτικα.

Οτι και να σου πούμε δεν ξέρω τι θα κράτησεις ή αν θα δεις μόνο αυτά που θες εσύ και έχεις κολλήσει σε συγκεκριμένα πράγματα.Ενα θα σου πω,τι έπρεπε να εχεις κάνει ή αν έπρεπε να φερθεις διαφορετικά ξεχνα το.Ακομα και να επρεπε να τα κανεις αλλιως αυτό δεν αλλάζει τώρα.Δεν μπορεις να γυρίσεις το χρονο πίσω,είχες χρονο να φερθείς διαφορετικά.Δεν μπήκες και στο παρασύνθημα ενώ είχες τις ευκαιρίες σου.

Απ΄οτι φαινεται εχει και αυτή τα ψυχολογικά της,το αν υπάρχει άλλος δεν ξέρω.


Εσύ ένιωσες και ήθελες να έχει νιώσει και εκείνη.Κάτι ένιωθε άλλα οχι σε τέτοιο βαθμό όπως εσύ,δεν της έβγαινε η φάση όπως ήθελες εσύ αλλά ίσως και εσύ με τον τρόπο σου όπως είπες να μην την βοηθούσες να αποφασίσει τι θέλει.

Αν κάτι τραβάει και πηγαίνει φαίνεται απ΄την αρχή,το θέλουν και οι δύο,δεν αναρωτιούνται συνέχεια,τους βγαίνει αβίαστα βρε παιδί μου.

Οσο για την φώτο,να μην αναρωτιέσαι,οταν χθες λές οτι θες κάποια την επόμενη δεν ανεβάζεις φωτο με άλλη,της ανάβεις τα λαμπάκια.

Αρέσει στο μέλος Xenia_Z

Mamokous

# 9 στις 2/1/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Θεσπρωτίας / Γαρδίκι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 55
'Aρεσαν+: 0%
Midthegap , να ξεκαθαρίσω ότι δεν μου τα είχε πει αυτά στην αρχή αλλά όταν χωρίσαμε..Γενικά , δεν ξέρω αν έχασα την ευκαιρία στην αρχή..Έδειχνε όντως ενδιαφέρον απλά εγώ ήμουν πιο χαλαρός και να μην βιαστώ για κάτι..Είναι μια γυναίκα που έχει πολλές επιλογές στην ζωή της.. Την διεκδικούν άντρες και δεν ξέρω τον λόγο που επέστρεψε σε μένα..Όσο για αυτόν που έκανε κάτι , ήταν τελείως παροδικό και το ξέρω..Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει ξανά ή αν θα ξανά γίνει κάτι στο μέλλον...

Mamokous

# 10 στις 2/1/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Θεσπρωτίας / Γαρδίκι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 55
'Aρεσαν+: 0%
Wish , όσο για την φωτό , την ανέβασα 20 μέρες μετά τον χωρισμό , δεν ήταν εσκεμμένο , εννοείται..Απλά όταν δεν σε νοιάζει κάποιος και τον διώχνεις από την ζωή σου , ποιος ο λόγος να μπει στην διαδικασία να με μπλοκάρει..Γνωρίζω ότι κάποιους άλλους που έβγαινε τους έχει κανονικά φίλους! Εγώ που ήμουν ΚΎΡΙΟΣ , απέναντι της , δεν βρίσκω τον λόγο..Θεωρώ ότι ήμουν και της έδωσα ακριβώς αυτό που ψάχνει.. Μου το είχε και πει η ίδια..Θεωρώ ότι είναι θέμα έλξης κυρίως..Και αν ισχύει το θέμα έλξης , δεν γνωρίζω κατά πόσο θα μπορέσει να με δει ερωτικά...

Francesca_

# 11 στις 2/1/2021
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 703
'Aρεσαν+: 0%
τι ειχες, γιαννη μου, τι εχασες?! να τα μααας!   


 
Αρέσει στο μέλος Enikos

maraki_lar_1980

# 12 στις 2/1/2021
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 50
Απαντήσεις: 1.477
'Aρεσαν+: 0%

Φίλε, καλή χρονιά κ σ'εσενα.

Η κοπέλα ήταν κ είναι κολλημενη με τον πρώην της.Μαζι σου κ με τον πιτσιρικά προσπάθησε να πάει παρακάτω,αλλά δε μπόρεσε να νιώσει κάτι πιο δυνατό από αυτό που είχε μαζί του κ κάνοντας τη σύγκριση χάσατε κατά κρατος.

Βασικά σε αυτά τα θέματα δε χρειάζεται καν να προσπαθείς...ή σου βγαίνει απο την αρχή αβίαστα ή δε σου βγαίνει.

Γι'αυτό σου είπε κιόλας ότι δε μπορεί να είναι με κάποιον που εκείνη νιώθει λιγότερα από τον άλλο.

Καταλαβαίνω ότι την καψουρευτηκες και τώρα που χωρίσατε υποφερεις,λογικο.Θα σου πάρει καιρό ισως,αλλά θα ανακάμψεις θες δε θες, συν τω χρόνω.ετσι γίνεται πάντα.

Ίσως ο έρωτας με έρωτα να περνάει κ σου εύχομαι να σου συμβεί.(αυτό που ήθελε να της συμβεί κ της κοπέλας αλλά δεν της βγήκε).Ίσως πάλι να πρέπει να μένουμε λίγο καιρό μόνοι μετά από ένα χωρισμό,δεν ξέρω,ποικίλει μάλλον αυτό κατά περίπτωση.

 

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, archagellos
Τιποτα δε γίνεται τυχαια...ουτε τ'ασχημα,ουτε τα ωραια!

Mindthegap-

# 13 στις 2/1/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995
'Aρεσαν+: 0%

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Mamokous
Midthegap , να ξεκαθαρίσω ότι δεν μου τα είχε πει αυτά στην αρχή αλλά όταν χωρίσαμε..Γενικά , δεν ξέρω αν έχασα την ευκαιρία στην αρχή..Έδειχνε όντως ενδιαφέρον απλά εγώ ήμουν πιο χαλαρός και να μην βιαστώ για κάτι..Είναι μια γυναίκα που έχει πολλές επιλογές στην ζωή της.. Την διεκδικούν άντρες και δεν ξέρω τον λόγο που επέστρεψε σε μένα..Όσο για αυτόν που έκανε κάτι , ήταν τελείως παροδικό και το ξέρω..Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει ξανά ή αν θα ξανά γίνει κάτι στο μέλλον...

"Μου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή όταν με πλησίασε ότι φοβάται πολύ"... 

Ε εσυ...δεν το εχεις γραψει αυτο...;;; 

 

 Οπως και ναχει...ανθρωπος που σου λεει.στην αρχη...μεση..τελος (δεν εχει σημασια) οτι για να κανει κατι με καποιον πρεπει να πιει...δεν ξερω για ποια ευκαιρια νομιζεις οτι εχασες... 

 

 Τι σημασια εχει αν ειναι εμφανισιμη και την διεκδικουν πολλοι...αυτο σε κολακεψε;; 

Τι σημασια εχει αν δεν μπηκες με φορα...

Ειναι αλλου η κοπελα...στον πρωην ακομα;; Ψαχνεται με τον εαυτο της;;

Δεν ξερω...

 

 

Στην ερωτηση που σου εκανα..εαν κι εσυ που βγηκες απο μια δυσκολη σχεση εχεις παρει το χρονο σου, θες να μου την απαντησεις;;;

 

Αρέσει στα μέλη maraki_lar_1980, Francesca_

wish_

# 14 στις 3/1/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

αυτό εδώ που λες και μένα μου κάνε εντύπωση που το διάβασα γιατί είναι κάτι που τον τελευταιο καιρό το εχω διαβάσει αρκετά εδώ (εκτός και αν ειναι το ιδιο τρολ) " ειναι ωραία,εχει οποιον θέλει,την διεκδικούν πολλοι" αλλά έφυγε και γύρισε σε μένα. "Γιατί γυρισε?"


πραγματικά δεν ξερω τι περιμένουν ν ακούσουν?οτι είναιμοναδικοί,άψογοι για κάτι, γι΄αυτο και η άλλη γύρισε?τόνωση του εγώ ώστε να πάρουν μπρος οτι κατι καλό θα έχουν?Και χάλια να της φερθείς της άλλης άπαξ και κολλησει και κάτι έχει κουμπώσει μαζί σου αυτή πάλι θα γυρίσει.

 

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Mindthegap-.. 

 

 Τι σημασια εχει αν ειναι εμφανισιμη και την διεκδικουν πολλοι...αυτο σε κολακεψε;; 

 

 

 

kostas232

# 15 στις 3/1/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

και εμεις εδω ψηφιζουμε

αγαπημενη... καλη χρονια να εχεις με υγεια και να σε βλεπομεν

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από maraki_lar_1980

Φίλε, καλή χρονιά κ σ'εσενα.

Η κοπέλα ήταν κ είναι κολλημενη με τον πρώην της.Μαζι σου κ με τον πιτσιρικά προσπάθησε να πάει παρακάτω,αλλά δε μπόρεσε να νιώσει κάτι πιο δυνατό από αυτό που είχε μαζί του κ κάνοντας τη σύγκριση χάσατε κατά κρατος.

Βασικά σε αυτά τα θέματα δε χρειάζεται καν να προσπαθείς...ή σου βγαίνει απο την αρχή αβίαστα ή δε σου βγαίνει.

Γι'αυτό σου είπε κιόλας ότι δε μπορεί να είναι με κάποιον που εκείνη νιώθει λιγότερα από τον άλλο.

Καταλαβαίνω ότι την καψουρευτηκες και τώρα που χωρίσατε υποφερεις,λογικο.Θα σου πάρει καιρό ισως,αλλά θα ανακάμψεις θες δε θες, συν τω χρόνω.ετσι γίνεται πάντα.

Ίσως ο έρωτας με έρωτα να περνάει κ σου εύχομαι να σου συμβεί.(αυτό που ήθελε να της συμβεί κ της κοπέλας αλλά δεν της βγήκε).Ίσως πάλι να πρέπει να μένουμε λίγο καιρό μόνοι μετά από ένα χωρισμό,δεν ξέρω,ποικίλει μάλλον αυτό κατά περίπτωση.

 

 

 

Veronika1980

# 16 στις 3/1/2021
author
Γυναίκα / 40 / Παντρεμένη
Ν. Φλώρινας / Λέχοβο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 68
'Aρεσαν+: 0%
Σου εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σε βρει με καινούργια αγάπη!Το διάβαζα όλο κ λέω τι κουράζεσαι με την κακομαθημένη σε θέλω δεν σε θέλω .Έξω υπάρχουν τόσα κορίτσια κ εσύ την περιμένεις ακόμα. Άνοιξε καινούργια σελίδα κ πρωχορα μπροστά μη κοιτάς πίσω. Όταν ταιριάζεις με κάποιον το νιώθεις , είσαι χαρούμενος χτυπάει η καρδιά έτσι είναι ο έρωτας όχι πόνο κ στεναχώρια. Συμβουλή μου καλό μου παιδί άφησε την ας τη πάρει το ποτάμι ζήσε τη ζωή σου κ ξέχασε ότι έγινε!!!
Αρέσει στα μέλη Mamokous, Silektis και σε ακόμα 1 μέλος.

panagiotismp90

# 17 στις 3/1/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841
'Aρεσαν+: 0%

στο μαγαζι ξαναπηγες απ το νοεμρη μεχρι σημερα?

Mamokous

# 18 στις 3/1/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Θεσπρωτίας / Γαρδίκι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 55
'Aρεσαν+: 0%
Mindthegap..Έχεις δίκιο , το έγραψα..Όταν τα ξαναβρήκαμε μου είπε ότι φοβάται και θέλει να προσπαθήσει να αφεθεί..Όταν χωρίσαμε , μου εκμυστηρεύτηκε τα περί αλκοόλ για να κάνει κάτι ερωτικό με άλλον..Λάθος διευκρίνιση , έχεις δίκιο..Έχω πάρει σαφώς τον χρόνο μου , είναι δυο χρόνια χωρισμένος και δεν είμαι από τους τύπους που θα πάω να κάνω κάτι με κάποια γυναίκα για να ξεχάσω ή να ξεπεράσω..Σέβομαι το αντίθετο φύλλο και τα συναισθήματα που έχουν..Έμεινα ένα χρόνο χωρίς καν φλερτ και όταν είδα αυτήν , μου βγήκε αυθόρμητα μια δύναμη από μέσα μου ,ένα κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω..Με κολακεψε σαφώς η εμφάνιση της , όχι όμως ότι την διεκδικούν πολλοί..Εκεί ήταν και κάπως αν θες ο φόβος μου , το να εκφράσω ακριβώς αυτό που θέλω..Ζητουσα μια δεύτερη ευκαιρία , την πήρα και ήμουν ΑΨΟΓΟΣ σε όλα..Χαλαρός και ήρεμος.Δεν έκανα κάποιο λάθος.Αυτή μπήκε με πολύ φορά , να κοιμάμαι σπίτι της , να μου πάρει πιτζάμες να έχω εκεί , να κάνουμε πράγματα και τα σχετικά.Μόνη της θεωρώ πίεσε τον εαυτό της για όλο αυτό..Αλλά είμαι ένα άτομο που με ήξερε καλά , ήξερε πώς είμαι και πώς της συμπεριφέρομαι.Στο να με επιλέξει για δεύτερη ευκαιρία , κάτι θα της έβγαινε δεν μπορεί.Εκτός αν της έλειπε μια συναισθηματική επιβεβαίωση που της την έδινα απλόχερα εγώ.Σε τέτοιες περιπτώσεις , θα ήθελα με κάποιον μαγικό τρόπο , αν μπορέσει ποτέ να με δει αλλιώς ή αν θα μετανιώσει για την απόφαση της που έφυγε..Ξέρω ότι δεν είναι νοήμων να έχω ελπίδες και να ζω σε μια ψευδαίσθηση. Θέλω να την περιμένω , έχουμε τόσα μα τόσα κοινά μεταξύ μας , που δεν έχω συναντήσει ποτέ σε γυναίκα..Βέβαια , αν κάποιος σε θέλει , μένει και παλεύει , δεν φεύγει και ειδικά με αυτόν το τρόπο.. Το μόνο που ήθελα ήταν να αισθάνεται όμορφα μαζί μου , όπως ένιωθα και εγώ..
Αρέσει στο μέλος Mindthegap-

Mamokous

# 19 στις 3/1/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Θεσπρωτίας / Γαρδίκι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 55
'Aρεσαν+: 0%
Wish , δεν ξέρω πως σκέφτονται οι υπόλοιποι ή τι ανασφάλειες / κόμπλεξ έχουν , στην δική μου περίπτωση με τρώει κυρίως στο ότι εφόσον αποφασίζεις να γυρίσεις πίσω σε μένα , γνωρίζοντας τι άνθρωπος είμαι , με τα θετικά και τα αρνητικά μου , ποιος ο λόγος να το κάνεις εφόσον δεν έχεις σκοπό να μείνεις ?Γύρισε για μια βδομάδα μόνο.Εκτός και αν ο λόγος της επιστροφής ήταν για να καλύψει κάποια δικιά της ανασφάλεια και να τονώσει το δικό της "εγώ"..Να πάρει την επιβεβαίωση που ήθελε και να δει αν εγώ είμαι ακόμα κολλημένος σε αυτήν..Ίσως να παίζει σαν σενάριο.. Ίσως και όχι , ποιος ξέρει..Αλλά σαφώς αν μια γυναίκα που την διεκδικούν πολλοί άντρες , μόνο αν έχει φάει κάποιο κόλλημα θα επιστρέψει σε κάποιον που στην δική μου περίπτωση , δεν βλέπω κάποιο κόλλημα..Όπως προείπα και παραπάνω ,το κακό είναι ότι ζω με την ελπίδα ότι θα ξαναγυρίσει ενώ ξέρω ότι είναι απίθανο αυτό το σενάριο..Το έχει ξανακάνω μαζί μου και για αυτό έχω αυτήν τη διαίσθηση - ελπίδα..Ο χρόνος θα δείξει προφανώς..Στο τώρα όμως , ταλαιπωρούμε πραγματικά.

Hellboy_

# 20 στις 3/1/2021
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 176
'Aρεσαν+: 0%

εγω συγγνωμη αλλα γελασα λιγο!

αφου ρε φιλε δεν τραβουσε απο την αρχη πως κολλησες και συ μαζι της ...και το αλλο πηγες που πηγες σπιτι της ζωρισου λιγο να βαλεις κανενα γκολακι εσυ εβαλες αυτογκολ 
Τεσπα!αυτες που ειναι  πολυ εμφανισημες κοινως ειναι ...ναρες τους αρεσει να το παιζουν δυσκολες 
και θελω και δεν θελω και δεν ειμαι σε φαση και δεν μου βγαινει και να χαμε να λεγαμε να χαμε να πουμε 
τεσπα αφησε την και γνωρισε καμια αλλη και προχωρα μονο ετσι θα την ξεχασεις!
Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.