Φιλιθηκαμε και είπαμε να κάνουμε μια νέα αρχή.. Είχαμε πάθος , έλξη , αλλά δεν έγινε κάτι ερωτικό μιας και ήταν στις μέρες της..Ειμασταν μια βδομάδα μαζί.. μεγάλα λόγια από την μεριά της , με γλυκολογα και πολλά μυνήματα.. σκέψεις για μέλλον και πολλά άλλα.. εγώ πέταγα από την χαρά μου..Κάθε μέρα μια βδομάδα μαζί , τρώγαμε , πίναμε κοιμομασταν μαζί αλλά χωρίς σεξ..
man,
πρωτα απο ολα καλη χρονια
Κατα δευτερον επειδη εισαι υπο πιεση ( απο μονος σου εχεις μπει σε αυτη την κατασταση ) θα πρεπει να βρεις τροπο να ηρεμησεις και να δεις τα πραγματα ψυχραιμα .
Απο οτι εχεις γραψει μεχρι στιγμης
α..) η μοναξια σου
β..) η "καψα" σου να κανεις μια σχεση
σε οδηγησε στο να πεσεις με τα μουτρα στο λαθος ατομο.
Ατομο που οταν χαλαρωσεις θα καταλαβεις απο μονος σου οτι ειναι το λαθος ατομο για να εχεις μεχρι και καλημερα μαζι της .
Αυτη την στιμη δεν μπορεις να το δεις ...θα ερθει ομως το πληρωμα του χρονου για να το αναγνωρισεις .
Γραφεις και ξανα γραφεις οτι εκανες λαθος εκει ..εκανες λαθος στο αλλο ..εκανες λαθος στο παρα αλλο ...Και ειναι αυτος ρε man που θα σου πει οτι εκανες λαθος ?
Οχι μια χαρα εκανες τα παντα ...και ξερεις γιατι ? Διοτι οι κινησεις σου ηταν απο εσενα , απο την ψυχη σου ,απο την καρδια σου .
Γραφεις οτι εαν ειχες κανει αυτο στην αρχη ..θα εισασταν μαζι ...και...και ...και ...
Μαντολες θα σου πω man , ωραια και πες οτι εισασταν μαζι ...και τι θα γινονταν ? διαφορετικο ?
Η τυπισα ...εχει κολλημα στο μυαλο της και ειναι αλλου ...η πορεια θα ηταν η ιδια .
Σου ειπε ξενερωσε με αυτο ...ΩΠΑ ρε τεραστια ...ψαχνει σοβαρη σχεση ( οπως σου ειπε ) και ξενερωσε ? ...δηλαδη μεσα στην σχεση εαν συμβει ενα σοβαρο γεγονος τι θα κανει ?
Οχι man ...προσπαθουσες να ριξεις σπορους συντροφικοτητας και σοβαροτητας ...σε βραχωδη χωραφι και μαλιστα ηθελες να θερισεις και καρπους .
Προσπαθεις ολο αυτο το διαστημα να τετραγωνισεις τον κυκλο ...εχει ριξει ολες τις ευθυνες επανω σου και εχεις γινει ο απολυτος ενοχικος !!!
Το μονο μελανο σημειο ειναι οτι η αναγκη σου να εχεις καποια στη ζωη σου σε εκανε να πας να ασχοληθεις με το οτι εμφανιστηκε διαθεσιμο εμπρος σου ...και τιποτα αλλο .
Μαθημα ηταν man και θα πρεπει να το εμαθες ...αλλιως θα πρεπει να το ξανα δωσεις ...
Εσυ ξερεις εσενα καλυτερα απο τον καθενα μας ...βρες τροπο να βγεις μεσα απο ολο αυτο το συνεφο ...να ηρεμησεις , να δεις καθαρα ...να πας εμπρος στην ζωη σου ...διοτι αυτη την στιγμη εισαι σε ενα διαρκες loop ...
Keep Walking
Κατι-πολλα δε μας λες ομως...
Η που γινεστε λιωμα απο το ποτο η απο κατι αλλο...γι αυτο δεν εχετε ουτε προκειται να αποκτησετε ποτε τιποτε...για το δικο σου καλο (εσυ ξερεις καλα ποιο ακριβως ειναι το προβλημα) παρε οση βοηθεια χρειαστει-απο οπου χρειαστει-αν χρειαζεταιγια να το λυσεις ...για το μελλον σου, για να εχεις μελλον δλδ...εισαι λες 30 ...χανεις χρονο
Τα ιδια θα ελεγα και σε εκεινη αν εβαζε θεμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Mamokous
Wish , δεν ξέρω πως σκέφτονται οι υπόλοιποι ή τι ανασφάλειες / κόμπλεξ έχουν , στην δική μου περίπτωση με τρώει κυρίως στο ότι εφόσον αποφασίζεις να γυρίσεις πίσω σε μένα , γνωρίζοντας τι άνθρωπος είμαι , με τα θετικά και τα αρνητικά μου , ποιος ο λόγος να το κάνεις εφόσον δεν έχεις σκοπό να μείνεις ?Γύρισε για μια βδομάδα μόνο.Εκτός και αν ο λόγος της επιστροφής ήταν για να καλύψει κάποια δικιά της ανασφάλεια και να τονώσει το δικό της "εγώ"..Να πάρει την επιβεβαίωση που ήθελε και να δει αν εγώ είμαι ακόμα κολλημένος σε αυτήν..Ίσως να παίζει σαν σενάριο.. Ίσως και όχι , ποιος ξέρει..Αλλά σαφώς αν μια γυναίκα που την διεκδικούν πολλοί άντρες , μόνο αν έχει φάει κάποιο κόλλημα θα επιστρέψει σε κάποιον που στην δική μου περίπτωση , δεν βλέπω κάποιο κόλλημα..Όπως προείπα και παραπάνω ,το κακό είναι ότι ζω με την ελπίδα ότι θα ξαναγυρίσει ενώ ξέρω ότι είναι απίθανο αυτό το σενάριο..Το έχει ξανακάνω μαζί μου και για αυτό έχω αυτήν τη διαίσθηση - ελπίδα..Ο χρόνος θα δείξει προφανώς..Στο τώρα όμως , ταλαιπωρούμε πραγματικά.
Επισης να μου πει καποιος οτι αυτο το ντεζαβυ δεν τονεπαθα μονο εγω...μα νομιζω το εχω διαβασει ολοιδιο αυτο το θεμα εδω σχετικα προσφατα...μονο που δε θυμαμαι αν το εγγραψε αντρας η γυναικα, ουτε θυμαμαι αν σχολιασα και τι ειπα...αλλα στα 30 νομιζω οτι ηταν
Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά,φίλε,με υγεία!!
Παράθεση:
και εμεις εδω ψηφιζουμε
Σχόλιο # 15 kostas232αγαπημενη... καλη χρονια να εχεις με υγεια και να σε βλεπομεν
Σας διαφευγει κατι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Mamokous
Fransesca , σε ευχαριστώ για την απάντηση και την άποψη σου..Από Πέμπτη ήταν μέχρι και Δευτέρα.Την Δευτέρα το βράδυ , είχαμε πιει λίγο και πήγε να γίνει η φάση με δική της πρωτοβουλία.Εγώ είχα κάνει πρόσφατα ένα χειρουργείο στην επίμαχη περιοχή και είχα κάποιους πόνους με αποτέλεσμα να σταματήσουμε..Χαριτολογώντας μου είπε "δεν ξεκινησε καλά αυτό"Συν ότι μου τόνιζε συνεχώς ότι ταιριάζουμε σε όλα τα υπόλοιπα και μόνο το ερωτικό δεν έχουμε εξερευνήσει και ότι θα είναι κρίμα να μην ταιριάξουμε σε αυτό το κομμάτι.Δεν βιάστηκα σε όλο αυτό το διάστημα για το σ€ξ , διότι ειλικρινά δεν ήταν το μόνο που με ένοιαζε ,που σαφώς το ήθελα..Δεν ξέρω αν ήταν τόσο βασικό αυτό που δεν έγινε για να αποφασίσει να φύγει..Δεν μου έδειξε από την αρχή κάτι τέτοιο ή ότι ψάχνει απλά να κάνει ένα κρεβάτι και τέλος..Θεωρώ ότι παίζει ρόλο και ο πρώην αλλά σίγουρα όχι τόσο όσο..Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει αλλά ειλικρινά πιάνω τον εαυτό μου να μην θέλει να την ξεχάσω και να προχωρήσω. Θέλω να προχωρήσω μαζί της.. Βασικά δεν έχω καν όρεξη για κάτι αλλο, δεν μου βγαίνει καν και δεν θέλω στην τελική άλλη..Σίγουρα δεν κερδίζω κάτι από όλο αυτό.Αυτή πιθανόν να είναι καλά, χαρούμενη και να φλερτάρει ή να είναι με άλλον ήδη και εγώ χαλιεμαι..Δεν είναι θέμα έλλειψης επιλογών , δόξα το Θεό υπάρχουν φλερτ προς το άτομο μου , απλά όμως και ξεκάθαρα δεν θέλω καμία άλλη..Και με ταλαιπωρεί πολύ καιρό αυτή η κατάσταση δυστυχώς..Είναι δυο μήνες πλέον από τις 5 Νοέμβρη..
εμ, πώς να μην ειναι βασικο κομματι το σεξ; απο κει εξαρταται πολυ, αν θα εχει συνεχεια ή οχι..
εσενα μπορει και να μην σε ενοιαζε, αλλα να την αναβεις και μετα - τιποτα, ε, μην ψαχνεις μετα πως αλλος φταιει. και αυτο, ποσες φορες;
εγω νομιζω πως αισθανθηκε ντροπη πως την εφερες να σου σε προσφερει μονη της, χωρις παλι να κανετε σεξ, αλλα το ειπε ευγενικα, λεγοντας αλλα, για να μην σε θιξει..
με τα μπλα-μπλα και αγγαλιες, φιλια και μονο, ποσο λες να σε περιμενε βρε παιδι μου;
μια που λες, καιγοσουν απο συναισθηματα, σκεψεις για την ιδια κλπ. και με ποιο αλλο τροπο πια, να της τα εξεφρασες, εκτος του σεξ, αφου τα αλλα ειχανε γινει πια;
της ειπες για το προβλημα σου, το μετρας και αυτο να επαιξε ρολο για να αποφασισει τελικα πως ο,τι και να κανει, και εκανε - στο σεξ δεν θα φτασετε ή τουλαχιστον δυσκολα;
και πως ισως και η ιδια αναρωτηθηκε - τι σκ@.. θελει απο μενα;
Ok,καταλαβαινω οτι δε θες να μας τα πεις και ολα...αλλα με μιση παραμορφωμενη εικονα τι αποψη να σου πουμε? Εγω (αφου δεν ειναι το θεμα το ποτο η τπτ αλλες ουσιες) θα σου πω με βαση την αισθηση που μου αφησε ολο αυτο που διαβασα που με αγχωσε πολυ...σαν κακο ονειρο...μια θολουρα...τι να πω...θα πω κατσε εσυ που ξερεις την ολη κατασταση σου και σκεψου και βρες λυσεις για να εισαι εσυ καλυτερα στη ζωη σου...εκεινην ξεχνα την! Δεν ταιριαξατε...οταν εισαι ετοιμος θα βρεις μια πιο καταλληλη για σενα
Και οπως ειπε και η παραλια ...δεν ειναι αυτος τιτλος θεματος...πολυ μελοδραματικος βρε παιδι μου...δες το και αυτο λιγακι...βαλε τα πραγματα στη σωστη διασταση και ολα θα πανε καλυτερα
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Mamokous
Καλημέρα σας..Archaggelos , το ότι είχα (και έχω - νιώθω) την ανάγκη για μια σχέση ισχύει..Συνάντησα και άλλες γυναίκες πριν από αυτήν , απλά καμία δεν μου έβγαλε αυτό το κάτι ή να μου κάνει έστω το κλικ.Η συγκεκριμένη πριν καν γνωριστούμε και βγούμε , όταν ακόμα την έβλεπα απλά , μου έβγαζε κάτι τόσο όμορφο μέσα μου και η συμπεριφορά της απέναντι μου ήταν πολύ όμορφη που μπήκα σε όλη αυτήν τη διαδικασία.. Ευθύνες ρίχνω σε μένα μόνο στην αρχή της γνωριμίας μόνο.. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι ήμουν κύριος και πολύ εντάξει. Ευθύνες μου έριξε στην αρχή της γνωριμίας , από κει και έπειτα , το μόνο που μου έλεγε είναι ότι δεν φταις εσύ.Το ερώτημα παραμένει στο ότι γιατί δεν ολοκληρώσαμε ποτέ παρόλο που το πάθος και η κάψα υπήρχε πολύ , ένα φιλί που δεν έχω ξαναδώσει με γυναίκα. Δεν είναι μόνο το φιλί είναι και τα υπόλοιπα που υπήρξαν εκτός βέβαια από σεξ.Προσωπικά με εμένα , όσες φορές έκανε κάτι, ήταν νορμάλ , χωρίς αλκοόλ.Με τον πιτσιρικά στην βδομάδα πάνω μια χαρά έγινε η δουλειά.Enikos το τι σκέφτεται ο καθένας και πώς διαχειρίζεται κάποιες καταστάσεις σημαίνει δηλαδή ότι είναι ανίκανος? Ούτε με ξέρεις ούτε σε ξέρω. Έγραψα ένα προβληματισμό και εσύ έβγαλες το συμπέρασμα του αντικουκου? Αν διαβάσεις παραπάνω , έγραψα ότι έκανα ένα σοβαρό χειρουργείο στην επίμαχη περιοχή και όταν πήγε να ξεκινήσει μια φάση , είχα πόνους , πράγμα που έπρεπε να σταματήσω..KristinaΊσως παρεξηγήθηκε η κουβέντα με το κομμάτι αλκοόλ.. Δεν εννοώ ότι γινόταν στουπί αυτή ή εγώ. Ουδόλως , όλες οι περιπτώσεις μας ήταν υπό νορμάλ συνθήκες.Όταν μου μίλησε για το αλκοόλ αναφερόταν σε προηγούμενες φάσεις της αλλά και όχι μόνο.. Όπως και με τον πιτσιρικά..Με εμένα όταν βγαίναμε και πίναμε κάνα δυο ποτήρια απλά ήταν πιο χαλαρή και πιο ζεστή και τρυφερή..Τεσπά , πολύ μάλλον το αναλύσαμε το θέμα..Ήθελα να δω κάποιες απόψεις από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν και να καταλάβω και εγώ αν βλέπω κάποια πράγματα σωστά η λάθος..Σας ευχαριστώ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Mamokous
Mindthegap..Έχεις δίκιο , το έγραψα..Όταν τα ξαναβρήκαμε μου είπε ότι φοβάται και θέλει να προσπαθήσει να αφεθεί..Όταν χωρίσαμε , μου εκμυστηρεύτηκε τα περί αλκοόλ για να κάνει κάτι ερωτικό με άλλον..Λάθος διευκρίνιση , έχεις δίκιο..Έχω πάρει σαφώς τον χρόνο μου , είναι δυο χρόνια χωρισμένος και δεν είμαι από τους τύπους που θα πάω να κάνω κάτι με κάποια γυναίκα για να ξεχάσω ή να ξεπεράσω..Σέβομαι το αντίθετο φύλλο και τα συναισθήματα που έχουν..Έμεινα ένα χρόνο χωρίς καν φλερτ και όταν είδα αυτήν , μου βγήκε αυθόρμητα μια δύναμη από μέσα μου ,ένα κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω..Με κολακεψε σαφώς η εμφάνιση της , όχι όμως ότι την διεκδικούν πολλοί..Εκεί ήταν και κάπως αν θες ο φόβος μου , το να εκφράσω ακριβώς αυτό που θέλω..Ζητουσα μια δεύτερη ευκαιρία , την πήρα και ήμουν ΑΨΟΓΟΣ σε όλα..Χαλαρός και ήρεμος.Δεν έκανα κάποιο λάθος.Αυτή μπήκε με πολύ φορά , να κοιμάμαι σπίτι της , να μου πάρει πιτζάμες να έχω εκεί , να κάνουμε πράγματα και τα σχετικά.Μόνη της θεωρώ πίεσε τον εαυτό της για όλο αυτό..Αλλά είμαι ένα άτομο που με ήξερε καλά , ήξερε πώς είμαι και πώς της συμπεριφέρομαι.Στο να με επιλέξει για δεύτερη ευκαιρία , κάτι θα της έβγαινε δεν μπορεί.Εκτός αν της έλειπε μια συναισθηματική επιβεβαίωση που της την έδινα απλόχερα εγώ.Σε τέτοιες περιπτώσεις , θα ήθελα με κάποιον μαγικό τρόπο , αν μπορέσει ποτέ να με δει αλλιώς ή αν θα μετανιώσει για την απόφαση της που έφυγε..Ξέρω ότι δεν είναι νοήμων να έχω ελπίδες και να ζω σε μια ψευδαίσθηση. Θέλω να την περιμένω , έχουμε τόσα μα τόσα κοινά μεταξύ μας , που δεν έχω συναντήσει ποτέ σε γυναίκα..Βέβαια , αν κάποιος σε θέλει , μένει και παλεύει , δεν φεύγει και ειδικά με αυτόν το τρόπο.. Το μόνο που ήθελα ήταν να αισθάνεται όμορφα μαζί μου , όπως ένιωθα και εγώ..
Καταλαβα...
Ευχομαι οτι καλυτερο...
Διάβασα ολο το θέμα και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έχει γίνει ακόμα σεξ.
Οκ, έκανες χειρουργείο και είχες πονους, φυσιολογικότατο είναι, αλλά εδώ μας περιγράφεις μια κατάσταση που κρατάει μήνες, απο τον Ιουνιο!
Αν θες συμβουλές απο δώ, πρέπει να τα πεις και όλα - τελικά τι συμβαίνει? Ετσι κι αλλιώς ανωνυμία έχει εδώ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από EnikosΣας διαφευγει κατι...
Ο θεματοθετης, εχει γραψει ισα με πενηντα φορες, οτι στις συναντησεις τους...δεν γινοταν τιποτα...σουλουμουτουκουμ ζεροου...
Εστω οτι η κοπελα, ειχε καποιους ενδοιασμους...
Το προσπαθησε απο δω, το προσπαθησε απο κει, πεφτει και στο "ξερεις, ειμαι εκ φυσεως σεμνος, πρεπει να κατεβασω καμια ρετσινα"...
Ε, αποφασισε και εκεινη οτι δε θελει κι αλλη φιλη...
Ας προχωρησει η κουβεντα στα ουσιωδη, περα απο τις καταθεσεις των μαρτυρων που ουτε την ντουφεκια ακουσαν, αλλα ουτε και τον καπνο ειδαν...
Αντικουκου το παιδι ρειιι!!!...
Κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά κι αυτό λύνεται - αν βέβαια θέλει να παραδεχτεί ο θεματοθέτης ότι εκεί είναι το πρόβλημα και όχι στο ότι "εκείνη την ώρα πέρναγε ένα λεωφορειο απο κάτω και ξενέρωσα".
Οτι γραφεις σχολιαζω...
σε νιωθω για του χειρουργειο... και αν ειναι αυτο που φανταζομαι παιρνει χρονο για να ερθει στα ισια του παλι... ασε που εχει πονους και μονο παιδικα πρεπει να βλεπεις για ευνοητους λογους...
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Mamokous
Καλημέρα σας..Archaggelos , το ότι είχα (και έχω - νιώθω) την ανάγκη για μια σχέση ισχύει..Συνάντησα και άλλες γυναίκες πριν από αυτήν , απλά καμία δεν μου έβγαλε αυτό το κάτι ή να μου κάνει έστω το κλικ.Η συγκεκριμένη πριν καν γνωριστούμε και βγούμε , όταν ακόμα την έβλεπα απλά , μου έβγαζε κάτι τόσο όμορφο μέσα μου και η συμπεριφορά της απέναντι μου ήταν πολύ όμορφη που μπήκα σε όλη αυτήν τη διαδικασία.. Ευθύνες ρίχνω σε μένα μόνο στην αρχή της γνωριμίας μόνο.. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι ήμουν κύριος και πολύ εντάξει. Ευθύνες μου έριξε στην αρχή της γνωριμίας , από κει και έπειτα , το μόνο που μου έλεγε είναι ότι δεν φταις εσύ.Το ερώτημα παραμένει στο ότι γιατί δεν ολοκληρώσαμε ποτέ παρόλο που το πάθος και η κάψα υπήρχε πολύ , ένα φιλί που δεν έχω ξαναδώσει με γυναίκα. Δεν είναι μόνο το φιλί είναι και τα υπόλοιπα που υπήρξαν εκτός βέβαια από σεξ.Προσωπικά με εμένα , όσες φορές έκανε κάτι, ήταν νορμάλ , χωρίς αλκοόλ.Με τον πιτσιρικά στην βδομάδα πάνω μια χαρά έγινε η δουλειά.Enikos το τι σκέφτεται ο καθένας και πώς διαχειρίζεται κάποιες καταστάσεις σημαίνει δηλαδή ότι είναι ανίκανος? Ούτε με ξέρεις ούτε σε ξέρω. Έγραψα ένα προβληματισμό και εσύ έβγαλες το συμπέρασμα του αντικουκου? Αν διαβάσεις παραπάνω , έγραψα ότι έκανα ένα σοβαρό χειρουργείο στην επίμαχη περιοχή και όταν πήγε να ξεκινήσει μια φάση , είχα πόνους , πράγμα που έπρεπε να σταματήσω..KristinaΊσως παρεξηγήθηκε η κουβέντα με το κομμάτι αλκοόλ.. Δεν εννοώ ότι γινόταν στουπί αυτή ή εγώ. Ουδόλως , όλες οι περιπτώσεις μας ήταν υπό νορμάλ συνθήκες.Όταν μου μίλησε για το αλκοόλ αναφερόταν σε προηγούμενες φάσεις της αλλά και όχι μόνο.. Όπως και με τον πιτσιρικά..Με εμένα όταν βγαίναμε και πίναμε κάνα δυο ποτήρια απλά ήταν πιο χαλαρή και πιο ζεστή και τρυφερή..Τεσπά , πολύ μάλλον το αναλύσαμε το θέμα..Ήθελα να δω κάποιες απόψεις από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν και να καταλάβω και εγώ αν βλέπω κάποια πράγματα σωστά η λάθος..Σας ευχαριστώ..
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media