Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Νιώθω ψυχικά νεκρός..

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

Heptamer

# 121 στις 8/1/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από __mikeman

Απλά ας σκεφτούμε ότι μπορεί και να μπαίνουν εδώ μοναχικοί άνθρωποι σε ευαίσθητη κατάσταση(δεν αναφέρομαι στο παρόν θέμα), που αυτά που γράφονται να τα παίρνουν πιο σοβαρά απο ότι χρειάζεται, και καταλήγουν να φεύγουν χειρότερα ψυχολογικά απο ότι μπήκαν.

Αν δεν ξέρεις εσύ, και δεν έχεις βγάλει συμπερασμα μιλώντας με φίλους και οικογένεια, θα σου προσφέρει κάτι μια συζήτηση με μερικούς αγνώστους στο ιντερνετ, που δεν έχεις κανέναν τρόπο να επιβεβαιώσεις αν οι συμβουλές τους αξίζουν ή στη ζωή τους τα έχουν κάνει 10 φορές πιο σκατά απο σένα ?

Πιστεύω οτι στο ιδιο συμπέρασμα έχουν καταλήξει και σχεδόν όλα τα "παλιά" μέλη του φορουμ, διότι σχεδόν ποτέ δεν βάζουν κάποιο τέτοιο θέμα.

O καθενας που μπαινει στο διαδικτυο, μπαινει με δικη του ευθυνη. Και οφειλει να αποκρυπτογραφεί με τρόπο που να αντεχει.

Αν δεν μπορει να αντεξει το τοπίο, αν δεν αντεχει τις απαντησεις, απλά απέχει.

Κανενας (αγνωστος) δεν ειναι υποχρεωμενος να το παιζει κοινωνικός λειτουργός, ψυχολόγος ή οτιδηποτε. Ούτε να  χαϊδευει κεφαλάκια, ούτε να ασκει ενσυναίσθηση (αν δεν το θελει).

Το πόσο και αν θα παρει καποιος σοβαρα την αποψη ενος αγνωστου ή αν θα επηρεαστει αρνητικα ψυχολογικα, ειναι κάτι που αφορα μονο τον ίδιο και ουδεμια ευθυνη (οφειλει / μπορει να) βαραινει άλλους.

Η γνωμη αγνωστων ειναι σημαντικη επειδη εκει κυριως φωλευει μια καποια αντικειμενικοτητα, μια ανεξαρτητη ματιά - κατι που ο περιγυρος συνηθως δε διαθετει. Αυτο ειναι ανεξαρτητο απο το αν  τα εχουν κανει σκατα οι ιδιοι, ή οχι. Άλλωστε, την τελευταια λεξη - και ευθυνη της αποφασης - τη φερεις παντα ο ιδιος.

Καποιοι (και παλιοι ίσως) δεν επιθυμουν να δημοσιοποιούν τα προβληματα τους στο διαδικτυο. Αυτο δε σημαινει απαραιτητα πως ειναι ευαισθητες ψυχες ή  δεν εμπιστευονται την κριση τριτων.

Αρέσει στα μέλη la-mer, Enikos

__mikeman

# 122 στις 8/1/2021
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 2.299

Παράθεση:
Σχόλιο # 120 από kostas232

οχι αγαπητεαυτο που γραφεις απευθυνεται σε μια παρειτσα που στησανε ενα σαιτ και τελος παντων οτι βγει.. αν θες να εισαι σοβαρο σαιτ , δεν απαντας ετσι ουτε το δειχνεις με την σταση σου βεβαια.. το ζητουμενο ειναι να μεινεις καινα ανυξησεις τους πελατες σου... με μια τετοια σκεψη "εγω πλερω αρα εγω αποφασιζω δεν πας πουθενα...
οταν φυσικαοι απαντησεις δεν ξεπερνανε αυτα που ζηταει το σαιτ.. οι κανονες να τηρουνται.. οχι υβριστικες απαντησεις... τωρα αν καποιος νομιζει οτι θιγεται τι να κανουμε τωρα?.. απο την στιγμη που γραφις δημοσια θα παρεις κι απαντησεις που δεν σου αρεσουν...το θεμ ιεναι να μην ειναι υβριστικες και ουτε να προσβαλλουν προσωπικοτητες κλπ...

Οι όροι συμμετοχής είναι καρφιτσωμένοι πάνω-πανω σαν πρώτο θέμα σε κάθε φορουμ.

https://www.sxeseis.gr/forum/2276/%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-forums-%CF%84%CE%BF%CF%85-Sxeseis-gr.php

Τα υβριστικά σχόλια είναι μόνο μέρος των κανόνων.

Π.χ

---

Απαντήσεις σε Θέματα. 

Τα κείμενα που αποστέλλονται ως απαντήσεις σε ήδη υπάρχον θέμα θα πρέπει να αποτελούν ουσιαστικές απαντήσεις ή σχόλια στο αρχικό θέμα και μόνο. Επίσης μπορούν να αποτελούν προσθήκες, ή διευκρινήσεις, να εκφράζουν συμφωνία ή διαφωνία με απαντήσεις που έχουν δοθεί, πάντα όμως στα πλαίσια του αρχικού θέματος. Απαντήσεις ή σχόλια που το πνεύμα τους είναι άσχετο με το αρχικό θέμα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, επίσης θα διαγράφονται απαντήσεις ή σχόλια που δεν προσφέρουν στην εξέλιξη της συζήτησης.Στην περίπτωση που ένα μέλος θέλει να αναφερθεί σε κάποιο θέμα σχετικό αλλά όχι άμεσα αναφερόμενο στο αρχικό, μπορεί μέσα στα πλαίσια των παρόντων όρων να αποστείλει το κείμενο του ως νέο θέμα.

---

Βέβαια σύμφωνα με αυτό, εγώ ό ίδιος τώρα έχω σπάσει αυτούς τους κανόνες περισσότερο απο κάθε άλλον σε αυτό το θέμα, καθώς άρχισα μια συζήτηση εντελώς άσχετη με την αρχική, αντί να αρχίσω καινούριο θέμα στο κατάλληλο φορουμ. Αμα ήμουνα συντοντιστής μπορεί και να είχα ρίξει ban στον εαυτο μου.

Αλλα αφού ο καθένας κάνει ο,τι γουστάρει εδω μέσα, ελευθερία λόγου και τα λοιπά, γιατί όχι?

kostas232

# 123 στις 8/1/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

ναι

ενταξει.. δεν καταλαβες απολυτως τιποτα...  εγω δεν ειπα η ελευθερια λογου να κατανταει αναρχια.. ειπα αλλαπραγματακια που δυστυχως δεν...

Π
Σχόλιο # 122 από __mikeman

Οι όροι συμμετοχής είναι καρφιτσωμένοι πάνω-πανω σαν πρώτο θέμα σε κάθε φορουμ.

https://www.sxeseis.gr/forum/2276/%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-forums-%CF%84%CE%BF%CF%85-Sxeseis-gr.php

Τα υβριστικά σχόλια είναι μόνο μέρος των κανόνων.

Π.χ

---

Απαντήσεις σε Θέματα. 

Τα κείμενα που αποστέλλονται ως απαντήσεις σε ήδη υπάρχον θέμα θα πρέπει να αποτελούν ουσιαστικές απαντήσεις ή σχόλια στο αρχικό θέμα και μόνο. Επίσης μπορούν να αποτελούν προσθήκες, ή διευκρινήσεις, να εκφράζουν συμφωνία ή διαφωνία με απαντήσεις που έχουν δοθεί, πάντα όμως στα πλαίσια του αρχικού θέματος. Απαντήσεις ή σχόλια που το πνεύμα τους είναι άσχετο με το αρχικό θέμα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, επίσης θα διαγράφονται απαντήσεις ή σχόλια που δεν προσφέρουν στην εξέλιξη της συζήτησης.Στην περίπτωση που ένα μέλος θέλει να αναφερθεί σε κάποιο θέμα σχετικό αλλά όχι άμεσα αναφερόμενο στο αρχικό, μπορεί μέσα στα πλαίσια των παρόντων όρων να αποστείλει το κείμενο του ως νέο θέμα.

---

Βέβαια σύμφωνα με αυτό, εγώ ό ίδιος τώρα έχω σπάσει αυτούς τους κανόνες περισσότερο απο κάθε άλλον σε αυτό το θέμα, καθώς άρχισα μια συζήτηση εντελώς άσχετη με την αρχική, αντί να αρχίσω καινούριο θέμα στο κατάλληλο φορουμ. Αμα ήμουνα συντοντιστής μπορεί και να είχα ρίξει ban στον εαυτο μου.

Αλλα αφού ο καθένας κάνει ο,τι γουστάρει εδω μέσα, ελευθερία λόγου και τα λοιπά, γιατί όχι?

agrotis53

# 124 στις 9/1/2021
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

Το διάβασα 2 φορές. ...εχω ζήσει στα 18 πολλές σκηνές της ιστορίας σου με τη ίδια δουλειά η κοπέλα και στα 21...βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σας βγήκε το σεξουαλικό στοιχείο. ...και είναι. Κάτι που μου προξενεί απορία. .. Θα μπορούσα να δεχθώ μία οπτική του ότι. .κοίταξε δεν σε θέλω μόνο για σεξ...οκ αυτό κατανοητό. ..αλλά εδω βλέπω έναν υπέρμετρο σεβασμό. Που δείχνει φόβο στην τελική. ..αλλά και προβληματίζει τον άλλων. .

Υπερβολικά πολλά τα..δεν μου βγαίνει. .

Για 30+οπως λες...για να στο κάνω ποιο απλό οπως το βλέπω, ενας σεβασμός που καταντά να φαίνεται προσβλητικός σε τέτοιο βαθμό. ...και δεν μου φαίνετε οτι τελικά ηταν σεβασμός. ..δεν διάβασα κάπου ότι σε απώθησε η αρνήθηκε την σεξουαλική επαφή. Η κοπέλα. ... Και εχει σημασία αυτο...

Ενα άλλο που βλέπω είναι οτι η όλη κατάσταση δεν έχει τσακωμούς και φασαρίες. ..

Μια ενοχικη και φοβισμένη λειτουργία συμπεριφοράς ο ενας απέναντι στον άλλων ,ανάλογα της φάσεις του καθενός και μετά. ..επαναλαμβανόμενες κουβέντες στα ίδια και στα ίδια. ...

Να μην γράφω και εγω σεντόνι. ...

Τι εγινε τελικά. .. Σε έκρινε ανώριμο. Ασταθή. Και είδε ότι δεν μπορείς να σταθείς εσύ στην σίγουρα και δικη της αστάθεια. ... Και βασικά και έτσι είναι. .. 

Δεν διεκδικείς ρε φίλε στα 30 έτσι μια γυναίκα. .με συμπεριφορές 18χρονου...

Οκ ειχε τα θεμα τα της...σίγουρα. .και φαντάζομαι και ανασφάλεια. ..Ναι αλλά εσυ μπεμπεκιζες όμως συνέχεια. ...

ΔΕν εχω διαβάσει τυχών αλλά που έγραψες στο θέμα. ...η αποψη μου είναι αποκλειστικά σε αυτη την περιγραφή. ..και μόνο. ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Mamokous

Νιώθω ψυχικά νεκρός..

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά..

Ακολουθεί σεντόνι.

Θα ήθελα πραγματικά μια άποψη για την ερωτική σχέση που με ταλαιπωρεί εδώ και κάτι μήνες..

Γνώρισα μια κοπέλα τον Ιούνιο που δουλεύει σερβιτόρα σε καφέ που είναι το στέκι μου..

Ξεκινήσαμε και βγαίναμε..

Εγώ την προσέγγισα..

Βγαίνουμε πρώτο ραντεβού και ήταν πολύ όμορφα..

Μου ξεκαθαριζει ότι δεν ψάχνει να περάσει καλά αλλά μια σοβαρή σχέση..

Της λέω ότι είμαι στην ίδια φάση..

Βγήκε από πολύ δύσκολη σχέση όπως και εγώ το ίδιο..

Είπα να το πάω χαλαρά και να μην δείξω τι νιώθω από την αρχή (μιας και μου έβγαζε πολλά συναισθήματα) , διότι στην προηγούμενη σχέση μου , ήμουν εκδηλωτικός από την αρχή με αποτέλεσμα να φανώ και αρκετά δεδομένος και να φάω τα μούτρα μου στο τέλος)

Από τέλη Ιουνίου μέχρι τέλη Ιουλίου βγαίναμε αλλά όχι συχνά. Κυρίως εγώ ήμουν μαγκωμενος , ήθελα πολύ να την αρπάξω , να την φιλήσω , να την πάρω μια αγκαλιά αλλά για κάποιον λόγο δεν τα έκανα. Δεν ήμουν σίγουρος και φοβόμουν. Ήταν μια πολύ όμορφη κοπέλα , την κυνηγάνε πολλοί άντρες και ασυναίσθητα είχα άγχος μήπως κάνω κάποια μαλακια και την χάσω.

Υπήρξαν από την μεριά της κάποια παράπονα , στο θέμα εκδηλοτικοτητας μου και ψιλοξενερωνε..

Εκεί εγώ ξύπνησα και άρχισα να την διεκδικώ πιο έντονα αλλά πάλι έκανα πολλά λάθη που δεν μπορώ να τα εκφράσω..

Πήγα σπίτι της κάποιες φορές και δεν ολοκληρώσαμε ποτέ. Την ένιωθα κάπως αμήχανη και όταν της το είπα ξενέρωσε.

Μου ζήτησε χρόνο να δει αν μπορεί να νιώσει όπως στην αρχή.

Μου ξεκαθαριζει ότι δεν της βγαίνει.

Αυτό έγινε τέλη Ιουλίου.

Παρόλα αυτά , συνεχίσαμε να έχουμε επαφές όλο τον Αύγουστο..

Απομακρύνθηκε λίγο αυτή από μένα , εγώ εκεί κολλημένος και διεκδικούσα , με λάθος τρόπο ,πιο πολύ από μυνήματα. Πολλά λόγια αλλά δεν τα έκανα πράξεις , μην με ρωτήσεις γιατί , δεν το ξέρω , κάπου κομπλαρα.. Βασικά φοβόμουν εφόσον μου είπε ότι δεν της βγαίνει..

Της ξεκαθάρισα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της και ότι την θέλω στην ζωή μου..

Αρχές Αυγούστου ήμουν κουμπάρος σε έναν γάμο , της ζήτησα να με συνοδεύσει και το εκανε.. Περάσαμε όμορφα , φασωθηκαμε και μέχρι εκεί. Την επόμενη μέρα ακριβώς , είχαμε ένα τραπέζι πάλι , σε πιο κλειστο κύκλο γάμου , της είπα ότι θα ήταν χαρά μου να έρθει. Μου είπε ότι δεν της βγήκε το χθεσινό (με το φιλί μάλλον) και ότι δεν θέλει.

Εγώ πάω στο τραπέζι , χάλια τελείως ήμουν και ξαφνικά σκάει μύτη , μου έκανε έκπληξη.. Μου λέει συγνώμη που άργησα, με χαμόγελο.. Εγώ έπαθα σοκ. Εν τέλει περασμε όμορφα , ήπιαμε κρασί , την συνόδευσα στο αυτόκινητο αλλά δεν έγινε κάτι , δεν έκανα καμία κίνηση , σεβάστηκα που μου είπε ότι δεν της βγήκε το προηγούμενο βράδυ και δεν ήθελα να πιέσω.

Κάτσαμε αρκετές φορές μαζί για ποτό στο μαγαζί που δουλεύει αλλά πάλι δεν έκανα απολυτως τίποτα όσο και αν έβραζα μέσα μου , βέβαια ούτε αυτή έκανε κάποια κίνηση..

Τέλη Αυγούστου τώρα , μου λέει να πάμε για ποτό εκεί που δουλεύει και μου ξεκαθαριζει τα πάντα , ότι δεν της βγαίνει το ερωτικό , ότι είμαι σπάνιος άνθρωπος , ότι ταιριάζουμε απόλυτα και αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα (στην αρχή) , τώρα θα ειμασταν μαζί , δεν ξέρω μου λέει τι θα γίνει αύριο μεθαύριο , αλλά τώρα δεν μου βγαίνει..

Όπως καταλαβαίνεις έγινα χώμα , έπεσα και το είδε , της λέω ότι πρέπει να φύγω και δεν με άφησε.. πέρασε η ώρα και εφόσον θα έκλεινε το μαγαζί μου λέει να πάμε σπίτι τής. Δέχομαι εγώ και πάμε. Ανοίγουμε ένα μπουκάλι κρασί , εγώ πολύ πεσμένος , δεν είχα σκοπό να κάνω καμιά απολύτως κίνηση προς αυτήν μιας και πριν λίγο μου ξεκαθάρισε τα πάντα. Αυτή προσπαθούσε να με κάνει να αισθανθώ άνετα , ήταν με το μαγιό σκέψου και εγώ δεν την άγγιξα 2 ώρα το πρωί..

Μετα από λίγο , της λέω ότι θελω να φύγω , δεν ένιωθα καλά , ήμουν πολύ χάλια.. Μου λέει τι θες να μου πεις? Νιώθω ότι κατι θες να μου πείς.. Της λέω ότι ένιωθα για αυτήν και ότι πρέπει να φύγω διότι μου κάνει κακό όλο αυτό..

Μου προτείνει να κοιμηθω εκεί , της λέω ότι θέλω σαν τρελός αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει (μιας και μου είχε πει ότι δεν της βγαίνει το ερωτικό) και έτσι έφυγα..

Από τότε κόψαμε λίγο να μιλάμε αλλά βλεπομασταν γιατί πήγαινα εκεί που δουλεύει για καφέ (όχι τόσο συχνά όσο πριν)..

Ξανακάνω κίνηση μια μέρα και πάω σπίτι της , της εκμυστηρεύτηκα τα πάντα πάλι και έφυγα παρόλο που μου είπε να κάτσω , εγώ πήγα και έφυγα (ο ηλίθιος)..

Μετά από λίγες μέρες της έστειλα λουλούδια με ένα γράμμα που της εξήγησα κάποια πράγματα. Δεν μου απάντησε ποτέ..

*Όλο αυτόν το καιρό με πρόσεχε , με περιποιούνταν όταν ήμουν στο μαγαζί , έδειχνε το ενδιαφέρον της , εγώ ακόμα μαγκωμενος και δεν άφηνα τον εαυτό μου ελεύθερο. Μου έκανε δώρα , όπως και εγώ*

Αρχές Σεπτέμβρη (μετά από λίγες μέρες δηλαδή) μαθαίνω ότι βγαίνει με έναν άλλον..

Είπε συγκεκριμένα σε μια φίλη ότι της αρέσει ένας που είναι μικρότερος από αυτήν αλλά είναι πολύ μπερδεμένη και ψυχολογικά χάλια.. Εν τέλει ξεκινά κάτι με αυτόν και ολοκλήρωσαν και ερωτικά.

Φαντάζεστε πως αισθανομουν?

Δεν την ξανά ενόχλησα και έκοψα να πηγαίνω στο στέκι μου για να μην τη βλέπω..

Μια μέρα πάω και μπαινει στο μαγαζί ο τύπος που έβγαινε , αυτή ντράπηκε, κοκκινησε και με κοίταζε , εγώ πάγωσα εκείνη την ώρα.. Φεύγει μετά από λίγο αφού κάτσανε για λίγο μαζί με αυτόν σε ένα τραπέζι και έμαθα ότι έφυγε γιατί δεν ένιωθε καλά επειδή ήμουν και εγώ εκεί..

Σταμάτησα να πηγαίνω πλέον εκεί.. Ξαναπήγα τέλη Σεπτέμβρη και ήταν πιο ζεστή απέναντι μου , με κοίταζε συνέχεια και ήταν όλο στο τραπέζι μου , έκανε βόλτες από εκεί , ρωτάτε αν είναι όλα καλά και καθόταν πολλές φορές εκεί να μιλάει με τον φίλο μου ή με εμένα! Εγώ ήμουν ψυχρός και το έπαιζα άνετος και κουλ (παρόλο που αισθανομουν χάλια). Τρεις μέρες σερί , γινόταν αυτό (πήρα θάρρος από όλο αυτό και πήγαινα συνέχεια)..

Έβλεπα ενδιαφέρον αλλά ήξερα ότι ακόμα είναι με τον άλλον.

Μαθαίνω από τον μπάρμαν (είναι κοινός φίλος) , ότι ξενέρωσε με τον πιτσιρικά και ότι αργά η γρήγορα θα κόψει..

Πέρασαν οι μέρες μπήκε ο Οκτώβριος και πήγα ξανά δυο φορές. Κοίταζε συνέχεια αλλά δεν μου μίλαγε , μια ήταν ζεστή μια κρύο.

Μαθαίνει ότι βγαίνω με άλλην και ζήλεψε , το είπε σε όλο το προσωπικό του μαγαζιού ότι ο τάδε βγαίνει με άλλην..

Εγώ όμως δεν έβγαινα , μας είχε δει η κολλητή της αλλά ήμουν με μια ξαδέρφη μου , αλλά είπα να μην το χαλάσω μιας και αυτό πιστεύε..

Αφήνω να μαθευτεί ότι δεν βγαίνω πλέον με καμία..

Μετά που λίγες μέρες της στέλνω ένα μνμ στο κινητό , στο ότι να μην αναλώνεται σε σχέσεις που δεν έχετε ίδιους στόχους και τα ίδια θέλω.. Μου λέει έχεις δίκιο και εκτιμώ την συμβουλή σου..

Της ξαναστελνω λίγες μέρες μετά να βρεθούμε για ένα καφέ να συζητήσουμε όταν επιστρέψω γιατι ήμουν εκτός για κάτι δουλειές..

Δεν της έστειλα ποτέ ...

Ξεκίνησα να την φλερτάρω μέσω σοσιαλ και ανταποκρίθηκε..

Της πρότεινα δείπνο και το δέχτηκε..

Πάω την επόμενη μέρα για καφέ εκεί που δουλεύει και μετά από λίγο σκάει ο πιτσιρικάς πάλι και κάθεται στο πόστο της κοντά.

Πάει λέω , αυτή με δουλεύει , φλερτάρει μαζί μου και βγαίνει με τον άλλον ακόμα.

Φεύγω.. ούτε την κοίταξα..

Το βράδυ της ίδιας μέρας μου στέλνει μνμ υποτίθεται καταλάθος..

Πιάσαμε κουβέντα και μου λέει ότι μου λείπεις , ότι είμαι εγωιστρια και βλαμμένη.. κλείνω το τηλ και πάω σπίτι της την ίδια στιγμή 1:30 ώρα το ξημέρωμα..

Μπαίνω μέσα , μου ζήτησε την αγκαλιά μου..

Συζητήσαμε , μου ξεκαθάρισε ότι με τον άλλον είχε τελειώσει από όταν ξεκίνησε να με προσεγγίζει (τέλη Σεπτέμβρη) , ότι της έλειπα όλο τον καιρό αυτό , ότι περίμενε εκείνο το μνμ για καφέ και δεν της έστειλα ποτέ..

Έκλαιγε , εγώ λύγισα εκεί.. Φιλιθηκαμε και είπαμε να κάνουμε μια νέα αρχή.. Είχαμε πάθος , έλξη , αλλά δεν έγινε κάτι ερωτικό μιας και ήταν στις μέρες της..

Ειμασταν μια βδομάδα μαζί.. μεγάλα λόγια από την μεριά της , με γλυκολογα και πολλά μυνήματα.. σκέψεις για μέλλον και πολλά άλλα.. εγώ πέταγα από την χαρά μου..

Κάθε μέρα μια βδομάδα μαζί , τρώγαμε , πίναμε κοιμομασταν μαζί αλλά χωρίς σεξ..

Ξαφνικά μια μέρα γυρνοντας από καφέ , την είδα σκεπτική. Της λέω τι σκέφτεται και μου λέει ότι νιώθει μια πίεση , ότι δεν της αξίζει κανένας στην ζωή της , ότι δεν φταίω εγώ σε κάτι αλλά έχει το θέμα αυτή.

Ότι νιώθει ότι δεν δίνει το 100% , ενώ μπορεί να το δώσει , δεν της βγαίνει και άλλα τέτοια..

Την αφήνω σπίτι και φεύγω. Δεν μιλήσαμε άλλο μετά. Παίρνω την απόφαση να πάω από εκεί το απόγευμα με μια πίτσα για να φάει και να χαλαρώσει αλλά αυτή έλειπε. Την πήρα τηλ και είχε βγει με την κολλητή της διότι έπαθε κρίση πανικού και δεν μπορούσε να κάτσει σπίτι και ψιλό ξενέρωσε για ποιον λόγο πήγα από εκεί ενώ δεν είχαμε μιλήσει πριν..

Εν τέλει μου λέει συγνώμη , δεν για να σε ανησυχήσω , δεν φταις εσύ με αυτό που έπαθα..

Την επόμενη μέρα της λέω να βγούμε και μου λέει ότι δεν νιώθει καλά και θέλει να κάτσει μόνη της..

Το βράδυ μιλήσαμε στο τηλέφωνο και το τελείωσε.

Μου ζήτησε συγνώμη , δεν ήθελα να σε κοροϊδέψω και ούτε είπα ψέματα απλά νιώθω ότι δεν μπορώ και δεν είμαι έτοιμη , ότι θέλει να κοιτάξει την υγεία της γιατί δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει αυτό που έπαθε..

Δεν γίνεται να είσαι εδώ μαζί μου και να νιώθω άβολα ή πίεση..

Ντροπή μου που σε προσέγγισα μου λέει και ότι φέρθηκα παρορμητικα , ποια;εγώ που μιλάω για καλές συμπεριφορες και αληθινά συναισθήματα. Χίλια συγνώμη μου λέει , φεύγω τώρα για να μην φύγω μετά που θα είναι ακόμα πιο δύσκολο..

Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος και άξιζε με έναν άνθρωπο σαν και σένα να προσπαθήσω να φτιάξω την ζωή μου..

Δεν ήμουν έτσι παλιά μου λέει αλλά είναι άσχημο συναίσθημα , ότι για να κάνω κάτι με κάποιον πρέπει να έχω πιει..

Εγώ πέθανα παιδιά , πέθανα..

Παρακάλεσα , έστειλα παααρα πολλά μυνήματα τις πρώτες τρεις μέρες..

Απάντηση καμία και όταν απαντούσε μου έλεγε , να μην το κάνω πιο δύσκολο και ότι πρέπει να σταματήσω.

Εν τέλει μου αποκαλύπτει ότι είδε τον πρώην της (μια μέρα που πήγε στην αδερφή της) , χωρίς να την δει αυτός και πάγωσε μέσα της..

Δεν θέλει να γυρίσει πίσω αλλά κατάλαβε ότι μετά από έναν χρόνο δεν έχει ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις..

Μου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή όταν με πλησίασε ότι φοβάται πολύ αλλά θέλει να προσπαθήσει να αφεθεί..

Δεν μπορεί να πιέσει τον εαυτό της να είναι με άνθρωπο που το συναίσθημα της είναι λιγότερο του ίδιου..

Στο τώρα , έχω να την ενοχλήσω από 20 Νοέμβρη. Ανέβασα μια φωτό με μια φίλη στα σοσιαλ και με το που είδε την φωτογραφία με μπλοκάρει από τα σοσιαλ και δεν ξέρω τον λόγο..

Εξαφανίστηκε τελείως..

Είναι ένας μήνας πλέον..

Δεν ξέρω αν φταίω κάπου..

Ξέρω όμως ότι είμαι τρελός για αυτήν ..

Έχω χάσει την ζωή μου , τον ύπνο μου , την όρεξη μου , γενικά τα πάντα..

Γενικά ξυπνάω και κάνω πράγματα απλά για να τα κάνω και τίποτα άλλο , χωρίς χαρά , χωρίς κέφι , χωρίς τίποτα..

Ο λόγος που γράφω την ιστορία τόσο αναλυτικά είναι για να πάρω κάποιες γνώμες..

Στο τελικά ήθελε από μένα εφόσον δεν με ήθελε..

Έπαιξε? Επιβεβαίωση?

Τι σκ@τ@ ήθελε? Ένιωσε όντως για μένα?

Ηλικίες 30+ και οι δύο..

Αρέσει στο μέλος Mamokous

bibi49

# 125 στις 9/1/2021
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 7

κουραση

μισολογα ,θελω αλλα δεν ,χμ ειναι οι μερες μου δεν μπορω ,σε βλεπω φιλικα,εχω προβληματα υγειας,πρεπει να πιω για να κανω σεξ κλπ χαζομαρες... ειναι δικαιολογιες κ απορω πως δεν εχεις ξενερωσει ακομα ,νομιζω οτι η κοπελα απλα δεν ξερει τι θελει η τα κανει ολα αυτα για καποιο λογο που εσυ δεν ξερεις ...δεν ειναι φυσιολογικα ολα αυτα ξεκολα

Αρέσει στο μέλος giorgos170

Mamokous

# 126 στις 9/1/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Θεσπρωτίας / Γαρδίκι
Απαντήσεις: 55
Agrotis53 , καλησπέρα..Έχω εξηγήσει σε άλλες απαντήσεις μου , τα τι και τα πώς στην όλη κατάσταση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να τα ξαναγράψω...Τσακωμοί δεν υπήρχαν μεταξύ μας όντως..Πιο πολύ από την μεριά της υπήρχαν κάποιες "γκρίνιες" , το καλοκαίρι..Με έπιασε και μου ξεκαθάρισε τι την ενόχλησε και τι την ξενέρωσε..Στην δεύτερη επαφή μας (μετά από δύο μηνεςυ) , ήμουν πιο πολύ εγώ και πιο ξεκάθαρος..Το κομμάτι σεξ , το έχω αναλύσει πάλι..Σίγουρα , δεν φέρθηκα όπως φέρομαι γενικά στις γυναίκες που είχα δίπλα μου.Έπαθα ένα τρελό πάγωμα με αυτήν που πάλι το εξηγω σε άλλα κείμενα..Όντως μπεμπεκιζα , το έβλεπα και εγώ ο ίδιος..Θεωρώ ότι άλλο έβλεπε σε μένα και φανταζόταν και άλλο αντικρυσε..Το θέμα είναι ότι ήμουν αυτό που έβλεπε και δεν ξέρω για ποιον λόγο ήμουν ένας άλλος...

Mamokous

# 127 στις 9/1/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Θεσπρωτίας / Γαρδίκι
Bibi49.. παρόλο που ήταν στις μέρες της , έκανε την κίνηση.. εγώ πάλι ήμουν αυτός που δεν το προχωρήσε..Όπως είπα και σε κάποια φίλη πιο πάνω , θεωρώ ότι αν μια γυναίκα θέλει , γυρνά τον κόσμο ανάποδα..Βέβαια έβλεπε και μένα που ήμουν όπως ήμουν και κάπου κομπλαρε και αυτή θεωρώ..Δεν έχω ξενερώσει ξέρεις γιατί? Γιατί δεν ήμουν ο εαυτός μου 100%.. Ήμουν πολύ μαγκωμενος , φοβισμένος , αγχωμενος..Υπό άλλες συνθήκες , δεν θα το σκεφτόμουν τόσο όσο τώρα..

bibi49

# 128 στις 9/1/2021
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Απαντήσεις: 7

οπως κ να χει αγαπητε

,θεωρω οτι το χετε κουρασει πολυ για ενηλικοι ανθρωποι, καλη τυχη

lavita

# 129 στις 10/1/2021
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Απαντήσεις: 22

Απλα ειναι τα πραγματα

Κανενα λαθος δεν εκανες μαζι της...ουτε στην αρχη ουτε τωρα...ουτε ξενερωσε και χαζομαρες!!!

Απλα σε συμπαθει της αρεσει ο χαρακτηρας σου...θα ηθελε να ερωτευτει εσενα γιατι καταλαβαινει πως θα περναγε καλα αλλα δεν της βγηκε ποτε...και ουτε θα της βγει αν θες την γνωμη μου.
Λυπαμαι που υποφερεις...κανε οτι μπορεις για να ξεκολλησεις και κρατα αποστασεις ασφαλειας για να μπορεσεις να τα καταφερεις!!!
Καλη τυχη...

Mamokous

# 130 στις 10/1/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Θεσπρωτίας / Γαρδίκι
Καλημέρα lavita...Είναι και αυτό το σενάριο που περνάει από το μυαλό μου έντονα. Και να σου είμαι ειλικρινής , δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.. Το ότι όντως ένιωθε ότι όπως λες αυτά συναισθηματα συμφωνώ εν μέρει και είναι αυτό που πονά περισσότερο..Ίσως για αυτό έγινε και το μπλόκ από την μεριά της.. Για να πάρει αποστάσεις και αυτή είτε ήθελε είτε όχι. Θεώρησε ότι πρέπει μάλλον.Είμαι και εγώ της άποψης ότι δεν θα της βγεί αλλά δεν νομίζω μέσα σε μια βδομάδα (της επιστροφής) , μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα..Τεσπα , προσπαθω..Δεν έχω επαφή όπως έχω πει και όταν με το καλό ανοίξουν τα καφέ , δεν θα πρέπει να πάω από εκεί που δουλεύει , διότι θα είμαι χειρότερα..Σκέφτομαι πολύ έντονα να κάνω μια τελευταία κίνηση αλλά δεν είμαι σίγουρος..

lavita

# 131 στις 10/1/2021
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Απαντήσεις: 22

Καλησπερα Μαμοκους...

Το οτι σε εκτιμα σαν ανθρωπο μονο κακο δεν ειναι...το οτι δεν της βγηκε το ερωτικο ειναι θεμα χημειας...συμβαινουν αυτα...δυστυχως...μακαρι παντα να ηταν αμοιβαιο.

Τα μπλοκ ειναι χειριστικα...τολμησε να κοιταξει αλλη? θα του δειξω εγω...Διοτι μπορει να μην της βγαινει αλλα μια χαρα την βολευει να εισαι εκει και να την θελεις...να νιωθει μια ασφαλεια...οταν κατι δεν της παει καλα να ξερει πως εχει και εσενα που την παρακαλας και την περιμενεις...
Η αποψη μου ειναι οτι δεν πρεπει να ξανακανεις καμια απολυτως κινηση διοτι θα εχεις μια ακριβως ιδια απαντηση.
Εχεις κανει υπερβολικα πολλα...σωσε οτι μπορεις...πως να το κανουμε...υπαρχει και μια αξιοπρεπεια...
Η τοση εμμονη και επιμονη δειχνει ελλειψη αυτοσεβασμου και αυτοπεποιθησης και αυτο ειναι τερμα ξενερωτικο και απωθητικο.Υπομονη...και θα περασει κι αυτο σιγα σιγα...και στην πορεια ολο και κατι θα βρεθει...
Αρέσει στα μέλη bibi49, maraki_lar_1980

Mamokous

# 132 στις 10/1/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Θεσπρωτίας / Γαρδίκι
Lavita , έχω ένα κακό..Αυτό της ελπίδας.. Γενικά το έχω σε όλους τους τομείς της ζωής μου όχι μόνο στα ερωτικά..Και λέω κακό , γιατί δεν ηρεμώ με αυτό..Όσο και να το θέλω , δεν πρόκειται να κάνω κάτι αν δεν δω από αυτήν μια κίνηση.. (που δεν το περιμένω αλλά θα το ήθελα)..Προφανώς και δεν είναι κακή η εκτίμηση που υπάρχει , απλά για μένα , σε σχέση με αυτά που νιώθω , δεν σημαίνει κάτι..Ήταν αυτή που έλεγε συνέχεια ότι είναι αμοιβαίο το μεταξύ μας.. Βέβαια , σενάριο είναι και αυτό χωρίς απόλυτα να ισχύει..Μόνο η ίδια ξέρει και ο χρόνος θεωρώ πλέον θα δείξει τι και πώς..Το παλεύω πάντως, το προσπαθω.. Δεν ελέγχεις εύκολα τις σκέψεις σου η αλήθεια είναι , αλλά που θα πάει , θα φύγει...Το μόνο που με φοβίζει είναι μια πιθανή επιστροφή της , για το θέμα ασφάλειας και μοναξιάς (όπως θεωρώ έγινε ήδη μια φορά)

gogo6960

# 133 στις 11/1/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 287

Σκέψου ότι δεν είναι έτοιμη να κάνει σχέση  ότι την κάθε νέα σχέση πού προσπαθεί να κάνει την συγκρίνει με τον πρώην της που δεν έχει ξεπεράσει ... Παίζει επειδή την διεκδικούν πολλοί το παίζει ντίβα ... φύγε μακριά της καί νά σε ξαναενοχλησει μην ενδόσεις μάθε να δίνεις χυλοπίτες σε κάτι τέτοιες... 

Mamokous

# 134 στις 11/1/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Θεσπρωτίας / Γαρδίκι
gigi6960 , όλα τα έχω σκεφτεί..Όπως έχω πει , υπεραναλυω τα πάντα και έχει περάσει κάθε σενάριο από το κεφάλι μου , το οποίο πρέπει να σταματήσω να κάνω..Επειδή γνώριζα το παρελθόν της από κοινούς γνωστούς , γενικά τα πράγματα που έκανε με εμένα δεν τα έχει κάνει με άλλους.Ήταν αρκετά δοτική και έδινε ευκαιρίες.Πισωγυρισμα δεν έκανε με κάποιον άλλον. Έτσι ένιωσα ότι όντως κάτι υπάρχει και από την πλευρά της , αλλά όπως φάνηκε , δεν...Στο μόνο που μετανιώνω είναι ότι δεν της εξήγησα κάποια πράγματα , τίποτα άλλο..Δε πειράζει , να είναι καλά όπου και με όποιον είναι..Δεν θα γυρίσει είμαι πλέον βέβαιος για αυτό.Φιλική επαφή δεν θέλω (όπως μου είχε προτείνει)..Τεσπά , έχει αναλυθεί πλήρως το θέμα πιστεύω..Καλή τύχη σε όλους..

alisida

# 135 στις 11/1/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Κάποιος παρακαλώ να μου κάνει περίληψη το θέμα και τα σχόλια..

.Είδα ότι εδώ δεν έχω γράψει ..

Kristina_

# 136 στις 11/1/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Αντε αναλαμβανω εγω...

Περιληψη: ο θεματοθετης ολο κατι ηθελε να εχει με μια συγκεκριμενη κοπελα αλλα ολο το ανεβαλε (και το κατι και το σεξ) ...αρεσκεται στο να κανει κυκλους γυρω απο το ιδιο πραγμα ...ειτε αυτο ειναι η πιθανοτητα σεξ με την κοπελα που τον ενδιεφερε ειτε το θεμα στο φορουμ)

Σχολια: διαβασε τα 2τελευταια και εισαι ετοιμη να απαντησεις και συ 

Παράθεση:
Σχόλιο # 135 από alisida

Κάποιος παρακαλώ να μου κάνει περίληψη το θέμα και τα σχόλια..

.Είδα ότι εδώ δεν έχω γράψει ..

Αρέσει στο μέλος alisida

paranomos

# 137 στις 11/1/2021
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.519

Παράθεση:
Σχόλιο # 136 από Kristina_

Αντε αναλαμβανω εγω...

Περιληψη: ο θεματοθετης ολο κατι ηθελε να εχει με μια συγκεκριμενη κοπελα αλλα ολο το ανεβαλε (και το κατι και το σεξ) ...αρεσκεται στο να κανει κυκλους γυρω απο το ιδιο πραγμα ...ειτε αυτο ειναι η πιθανοτητα σεξ με την κοπελα που τον ενδιεφερε ειτε το θεμα στο φορουμ)

Σχολια: διαβασε τα 2τελευταια και εισαι ετοιμη να απαντησεις και συ 

Εσυ κρις κοιτα τα εισαγγελικα σου καθηκοντα και ασε τις περιληψεις...

Αρχισε να παρακολουθεις τα νεα των τρολς..και να ενημερωνεις και μας..

Αρέσει στο μέλος Kristina_

Kristina_

# 138 στις 11/1/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Ωχ αμαν...μη στραβοπατησουμε και μια φορα ...αμεσως καταγγελια 

Παράθεση:
Σχόλιο # 137 από paranomos

alisida

# 139 στις 11/1/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Αν είναι έτσι Κριστίνα και κάνει κύκλους,όταν δώσω κι εγώ την οποιαδήποτε απάντηση,θα τον κουρδισω για έναν ακόμα κύκλο

.Άσε,δε λέω τίποτα ..

.Θα δαγκωθω και θα τα καταφέρω

agrotis53

# 140 στις 12/1/2021
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 2.537

Ναι τα διάβασα οτι έγραψες και οτι σου είπαν εδώ. ..η απαντήσεις που ζητάς όμως είναι στο δικό σου χέρι. ... Απο ότι διάβασα οτι λογικό μπορούσε να σου ειπωθεί σου το είπαν. .. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν σε τίποτα. ..

Πάντα υπάρχουν μπροστα μας και άλλες προκλήσεις. ... Κλείσε αυτό το κεφάλαιο. ..γιατί. Πραγματικά ο χρόνος φεύγει γρήγορα. ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από Mamokous
Agrotis53 , καλησπέρα..Έχω εξηγήσει σε άλλες απαντήσεις μου , τα τι και τα πώς στην όλη κατάσταση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να τα ξαναγράψω...Τσακωμοί δεν υπήρχαν μεταξύ μας όντως..Πιο πολύ από την μεριά της υπήρχαν κάποιες "γκρίνιες" , το καλοκαίρι..Με έπιασε και μου ξεκαθάρισε τι την ενόχλησε και τι την ξενέρωσε..Στην δεύτερη επαφή μας (μετά από δύο μηνεςυ) , ήμουν πιο πολύ εγώ και πιο ξεκάθαρος..Το κομμάτι σεξ , το έχω αναλύσει πάλι..Σίγουρα , δεν φέρθηκα όπως φέρομαι γενικά στις γυναίκες που είχα δίπλα μου.Έπαθα ένα τρελό πάγωμα με αυτήν που πάλι το εξηγω σε άλλα κείμενα..Όντως μπεμπεκιζα , το έβλεπα και εγώ ο ίδιος..Θεωρώ ότι άλλο έβλεπε σε μένα και φανταζόταν και άλλο αντικρυσε..Το θέμα είναι ότι ήμουν αυτό που έβλεπε και δεν ξέρω για ποιον λόγο ήμουν ένας άλλος...

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.