Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Νιώθω ψυχικά νεκρός..

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

Mamokous

# 141 στις 12/1/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Θεσπρωτίας / Γαρδίκι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 55
'Aρεσαν+: 0%
Agrotis53 , Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή..Όλα θέλουν τον χρόνο τους..Να είσαι καλά.!!

Vinyl4

# 142 στις 27/1/2021
author
Ανδρας / 26 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2
Καλησπέρα φίλε μου, διαβάζοντας το θέμα σου θεώρησα ότι θα έχεις ακόμα κάποιο κόλλημα με τη κοπέλα καθώς δεν πέρασε και πολύς καιρός και αισθάνθηκα την ανάγκη να σε απαντήσω έστω και αργά,αφού δεν έτυχε να το δω νωρίτερα.Καταρχάς, έτσι όπως τα διαβάζω υπήρξε στη αρχη η έλξη μεταξύ σας και το όποιο ενδιαφέρον από τη μέρα της, κάτι που είναι πολύ θετικό και σημαίνει ότι εμφανισιακά αρέσεις.Τωρα κατά τη γνώμη μου πολύ καλά έκανες που πήγες χαλαρά στη αρχη και δεν εκδηλωσες τι ένιωθες, καθώς θα ταν σίγουρο ότι θα γινοσουν όπως και εσύ το είπες δεδομένος και θα χανόταν λίγο το ενδιαφέρον.Πως να το κάνουμε ρε παιδιά, αυτό το ενδιαφέρον τις περισσότερες φορές και στους περισσότερους ανθρώπους μένει μόνο στη ιδέα της διεκδίκησης.Μετα μπορεί να εξαλειφθεί.Οποτε καλά έκανες άσχετα που σε παραπονέθηκε ότι έπρεπε να εκδηλωθείς.Μετα να σαι σίγουρος και κατά πάσα πιθανότητα θα το πω λαϊκά 'θα γυριζε το μπιφτεκι' και μπορεί να έπαιρνε τη οποια επιβεβαιωση θα ήθελε(μη σε τρομάζει η επιβεβαίωση,όλοι τη κυνηγάμε) και να μη γινόταν τίποτα.Τώρα παρατήρησα γενικά ότι πήγαινες στο στεκι συχνά και σαν τελευταίο σου χαρτί εκδηλώθηκες λέγοντας πόσο κολλημένος είσαι μαζί της με σκοπό να την κερδίσεις και να είστε μαζί..¶λλη μια αντρική τατκικη που δεν μπορώ να πω ότι είναι και λάθος.Θετικό ήταν που μιλούσατε στα μηνύματα αλλά είναι ξεκάθαρο νομίζω ότι έχει λίγο κόλλημα με το πρώην της.Δεν φταίς εσύ γι'αυτό και δεν μπορείς να κάνεις κάτι, οποίος και να ταν στη θέση σου.Κάνατε μια βδομάδα μαζί αλλά ήταν πολύ λίγος χρόνος για καταλάβει η ίδια τα συναισθήματα της και για μένα έπρεπε να σε δώσει περισσότερο χρόνο καθώς αυτά αργουνς να έρθουν..Θελουν υπομονή οι ανθρώπινες σχέσεις.Τωρα φιλαράκι μου το ερώτημα είναι...Γιατί να μη είναι από τη αρχή δεμένη μαζί σου εφόσον βγενατε μαζί καιρο όπως είσαι εσύ που κατεληξες μετά ερωτευμένος;..Η απάντηση εν μέρει είναι ο πρώην της και πιστεύω για μένα έπρεπε να δώσεις χρόνο και να μη μιλάτε για ένα διάστημα στα σοσιαλ αλλά που και που να έκανες τη εμφάνιση σου στο στέκι που δουλεύει ώστε να δείχνεις αραιά ότι ενδιαφέρεσαι ακόμα, αλλά αυτή να τρώγεται στο τι κάνεις στη ζωή σου..να δειχνες κουλ και άνετος όσο δύσκολο και να ήταν σαν να μην τη ήθελες τόσο..μπορεί να σε βοηθουσε να το ξεπεράσεις αυτό..βέβαια θα έβλεπες τη αντίδραση της και το βλέμμα της προς εσένα και θα καταλάβαινες αν τη ενοχλούσε που το παιζες άνετος κοντά της..Γενικά αυτό είναι το ψήσιμο που λέμε ότι θέλουν οι κοπέλες και να τις διεκδικούμε με μέτρο και όχι σάλια...ξενερώνει και κοπέλα σε χαζολογα τύπου σε σκέφτομαι συνέχεια ενώ δεν είστε καν μαζί,όσο και να ισχύουν όσο και να τα ένιωθες αδερφέ μου καθώς εχω περάσει τα ίδια..Το κείμενο σου είναι αρκετα μεγάλο και δν έχω συγκρατήσει τα πάντα που έγραψες καθώς έχουν διαφορες φάσεις..Εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι σε λέει ότι είσαι σπάνιος άνθρωπος και σπουδαίος..μπορεί να τα εννοεί αλλά να έχεις μια πισινή ότι τα λέει για να βγεί από τη δύσκολη θέση δηλαδή οτι δεν μπορειτε να είστε μαζί επειδή δεν της βγαίνει.Είναι δύσκολο να ξεπεράσεις μια γυναίκα που είσαι τέρμα κολημμενος μαζί της.Ολοι το έχουμε πάθει αυτό..Με τον καιρό πιστεύω θα ξεπεραστεί η όλη φάση αν τελικά Δν καταφέρετε να είστε μαζί¶βυσσος η ψυχή της γυναίκας που πραγματικά δν ξέρουν τι θέλουν ακόμα και αν της αρέσει κάποιος εμφανισιακά.Τερμα ανωρυμο το μπλοκ που σε έκανε αλλά αυτό μπορεί να έγινε επειδή ενοχλήθηκε με τη πονηρή φωτογραφία ή μπορεί ακόμα ένα κομμάτι της να σε σκέφτεται αλλά για δικούς της λόγους να θέλει να σε ξεχασει.Μπορει να νευρίασε που δεν ξαναασχοληθηκες μαζί της αλλά καλά έκανες καθώς ήσουν ήδη δεδομένος και δη πήγαινε άλλο..δεν είσαι το παιχνιδάκι καμίας και ούτε να το αφήσεις να γίνει..Κλείνοντας, άφησε να περάσει λίγο καιρός (που όντως πέρασε) και αν θες να το πας μέχρι τέλους πρέπει να βρεις ένα τρόπο να τη ξαναπροσεγγισεις από τη αρχή, πράγμα που θα ναι τελείως διαφορετικό και μπορεί να δει το χαρακτήρα σου με άλλο μάτι...πρέπει να ελέγξεις τα όρια σου αν αντέχεις να τη κυνηγήσεις μήπως φας τα μούτρα σου ξανά...δεν υπάρχει πρέπει και δεν πρεπει σε αυτα τα θέματα για μενα και δεν μπορώ να σε πω να σταματήσεις όπως το είπανε άλλοι..με ότι νιώσεις καλύτερα αδερφέ, αυτό θα πράξεις..Μπορεί κυνηγώντας της ακόμα να ξενερώσεις μαζί της και να καταλάβεις ότι δεν είναι για σένα οπότε μακροπροθεσμα μπορεί να βγει σε καλό..Ενημέρωσε αν θες ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση και τι σκοπεύεις να κάνεις..Είναι σίγουρο ότι στέλνοντας το θέμα σου στη ομάδα ξεφύγεις, και αισθάνθηκες καλύτερα καθώς τα έβγαλες από μέσα σου σπαταλώντας πολλές ώρες να γράψεις το κείμενο..Και να θυμάσαι δεν είσαι ο μόνος που λιώνει και χαλιεται έχοντας φάει τα μούτρα του για τα 2 μάτια μιας γυναίκας

__mikeman

# 143 στις 27/1/2021
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 2.299

Καλά δεν φτάνει που χρειαζόμασταν περιλήψεις για θεματα-σεντόνια, τώρα θα χρειαζόμαστε και για απαντήσεις-σεντονια...?

Ανοιξτε ρε σεις την εστίαση να πάμε για κανα καφε γιατί βαριόοοομαστεεε...

alisida

# 144 στις 27/1/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Περίληψη #142

Ο Βινυλιος συναινεί με τους αρχικούς χειρισμούς του θεματοθετη στην ερωτική ιστορία του.

Αντιτίθεται όμως στην ερωτική εξομολόγηση που εκείνος έκανε στην κοπέλα.

Έπειτα αναφέρει την άποψη του για τον τρόπο που "πέφτουν" ευκολότερα οι γυναίκες ,στολίζοντας τες  συγχρόνως με διάφορα αρνητικά σχόλια.

Παράθεση:
Σχόλιο # 143 από __mikeman

Καλά δεν φτάνει που χρειαζόμασταν περιλήψεις για θεματα-σεντόνια, τώρα θα χρειαζόμαστε και για απαντήσεις-σεντονια...?

Ανοιξτε ρε σεις την εστίαση να πάμε για κανα καφε γιατί βαριόοοομαστεεε...

I am Not a psychotherapist :)

pericles355

# 145 στις 4/2/2021
author
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βάρη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 11

φίλε μου εγω κουράστηκα πουτο διάβασα εσύ δεν κουράστηκες. άποψη μου είναι να πας παρακάτω κι αν η κοπέλα βρει τον εαυτό της και σε θέλει θα έρθει και θα σε βρει

Mamokous

# 146 στις 8/2/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Θεσπρωτίας / Γαρδίκι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 55
Καλησπέρα Vinyl24..Τώρα είδα το μύνημα σου μιας και είχα καιρό να μπω.. Μόλις τώρα θα παραθέσω ένα νέο νήμα για κάποια πράγματα που έμαθα.. Μπορείς αν θες να το διαβάσεις αν και θα βγεί και αυτο μεγάλο.. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και αν θες το συζητάμε στο άλλο νήμα..Ευχαριστώ
Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.