Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό ;; Αυτό το οποίο δεν δέχεστε με τίποτα. Αυτό για το οποίο δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε σε καμία περίπτωση όσο και να προσπαθείτε, ή όχι...
Πάντα αναφέρομαι σε μία ερωτική σχέση.Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι δε μπορώ να συμβιβαστώ στη σχέση με έναν τύπο μίζερο κ μικροψυχο,που δίνει με το σταγονόμετρο.
Λατρευω την υλική κ συναισθηματική (αυτά τα δύο πάνε συνήθως μαζί) δοτικότητα και γενναιοδωρια κ την ανταποδίδω.
Είναι κι άλλα που δεν δέχομαι(όπως πχ τα ψέματα),αλλά αυτό είναι που πρωτοσκεφτηκα,με βάση την ερωτικο-σχεσιακή εμπειρία μου.
το ψεμα..
δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα, που να χαλαει τα πανταΕδω θα γραφα λιστα ολοκληρη αλλα αστο καλυτερα γιατι θα με παρουν με τις πετρες...
Η αλήθεια ειναι οτι θα προτιμούσα να διαβάσω ένα θέμα που θα ρωτούσε τί μας αρέσει από έναν πιθανό σύντροφο .
Ρίξε τον προβολέα στα ζητούμενα θεματοθετη και όχι στα αποφευκτέα .
Δώσε μας λόγο να δούμε όνειρο , κι όχι εφιάλτη , νέος χρόνος μπήκε !
Όμορφα που το είπες!
Διαβάζοντας το θέμα έκανα την ίδια σκέψη.
Βεβαια η διάθεση μου λόγω των ημερών με κάνει να μην θέλω να δω ή να σκεφτώ αρνητικά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Helenaki4Η αλήθεια ειναι οτι θα προτιμούσα να διαβάσω ένα θέμα που θα ρωτούσε τί μας αρέσει από έναν πιθανό σύντροφο .
Ρίξε τον προβολέα στα ζητούμενα θεματοθετη και όχι στα αποφευκτέα .
Δώσε μας λόγο να δούμε όνειρο , κι όχι εφιάλτη , νέος χρόνος μπήκε !
σε υποστηριζουμε!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από maraki_lar_1980Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι δε μπορώ να συμβιβαστώ στη σχέση με έναν τύπο μίζερο κ μικροψυχο,που δίνει με το σταγονόμετρο.
Λατρευω την υλική κ συναισθηματική (αυτά τα δύο πάνε συνήθως μαζί) δοτικότητα και γενναιοδωρια κ την ανταποδίδω.
Είναι κι άλλα που δεν δέχομαι(όπως πχ τα ψέματα),αλλά αυτό είναι που πρωτοσκεφτηκα,με βάση την ερωτικο-σχεσιακή εμπειρία μου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Mindthegap-Εδω θα γραφα λιστα ολοκληρη αλλα αστο καλυτερα γιατι θα με παρουν με τις πετρες...
![]()
Δυσκολο να απαντηθει η ερωτηση...πολυ δυσκολο λεμε
Μααα για να γινει «η σχεση μου» πρωτα πρωτα θα τσεκαρω οτι δεν εχει κατι απο αυτα που «δεν ανεχομαι»
Τωρα, αμα παθει μια μεταλλαξη? Ξερω γω...τι να πω? Δε θα ανεχομουν να ξεκινησει το καπνισμα γιατι δεν αντεχω να βηχω (παραλια καλα τα παω?)
Παράθεση:
Ένα πράγμα που δεν ανέχεστε στην σχέση σας είναι...;;
Σχόλιο # 1 από AlexandrosGr_8Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό ;; Αυτό το οποίο δεν δέχεστε με τίποτα. Αυτό για το οποίο δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε σε καμία περίπτωση όσο και να προσπαθείτε, ή όχι...
Πάντα αναφέρομαι σε μία ερωτική σχέση.![]()
Να μου αλλαζει θεση στα πραγματα μου...
Ελα μωρέ...χρυσαυγίτισσα να μην είναι και απο κει και πέρα θα τα βρούμε...
Aυτο που οι περισσοτερες λενε:''Θα σε αλλαξω που θα παει'',''θα τον κανω να αλλαξει'' και το λενε με στομφο στις φιλες τους.Επισης το ''ποτε θα ερθεις να σε γνωρισω στους δικους μου(εννοω τους γονεις της οχι τους φιλους της)''?
Το πρώτο που σκέφτηκα είναι η ζήλια.
Το δεύτερο η αδιαφορία.
Θα ανέφερα και την απιστία αλλά τη θεωρώ συνέπεια των δύο πρώτων.
Παράθεση:
Ένα πράγμα που δεν ανέχεστε στην σχέση σας είναι...;;
Σχόλιο # 1 από AlexandrosGr_8Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό ;; Αυτό το οποίο δεν δέχεστε με τίποτα. Αυτό για το οποίο δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε σε καμία περίπτωση όσο και να προσπαθείτε, ή όχι...
Πάντα αναφέρομαι σε μία ερωτική σχέση.![]()
Αυτό που οι περισσότεροι λένε"μπορώ να το αλλάξω,μείνε" χωρίς να το εννοούν,είναι καλύτερο?
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από JIMTHEBLASTER1975Aυτο που οι περισσοτερες λενε:''Θα σε αλλαξω που θα παει'',''θα τον κανω να αλλαξει'' και το λενε με στομφο στις φιλες τους.Επισης το ''ποτε θα ερθεις να σε γνωρισω στους δικους μου(εννοω τους γονεις της οχι τους φιλους της)''?
Για αυτο που γνωριζετε καποιον, πεφτετε στα πατωματα και μετα θετε να τον αλλαξετε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από forget_itΑυτό που οι περισσότεροι λένε"μπορώ να το αλλάξω,μείνε" χωρίς να το εννοούν,είναι καλύτερο?
Τι να σου πω,εγω δεν υποσχομαι τιποτα οτι θα αλλαξω για να μεινει καποια μαζι μου και οσον αφορα την δικια μου εμπειρια αυτη η ''αλλαγη'' που ζητανε οι γυναικες και κομπαζουν οτι θα το κανουν ειναι παντα το να σε κοψουν απο τις παρεες σου,να σε κανουν να παρατησεις να βλεπεις ποδοσφαιρο,να σε απομακρυνουν απο τα χομπυ σου και να σε βαλουν σε ενα δρομο του ''ελα να το σοβαρεψουμε'',''γαμος,''παιδια'' κτλ...Λυπαμε αλλα αυτα μου ετυχαν και δεν εχω σκοπο να ξαναδεχτω τιποτα...
Πλακα κανεις ε? Απο που μας ηρθες εσυ καλε? Απο τον προπροηγουμενο αιωνα???
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Sniper101
Δεν με αρέσει να βγάζει γλώσσα μεγαλύτερη από το μπόι της. Να ξέρει τη θέση της, να ακούει τον ανδρα της.
Είμαι από αυτόν τον αιωνα Χριστίνα αλλα με προκεχωρημενες απόψεις. Κάποιες μιλατε περισσότερο από όσο χρειάζεται και ανάλογα σκέφτεστε. Τάξη και ηθική στο Κολοκοτρονιτσι.
στα social media