Μαλλον καποιες, δεν εχουν μετρησει το μποι τους...
Αυτο το "σκεφτεστε", θα μπορουσες να μην το ειχες γραψει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Sniper101Είμαι από αυτόν τον αιωνα Χριστίνα αλλα με προκεχωρημενες απόψεις. Κάποιες μιλατε περισσότερο από όσο χρειάζεται και ανάλογα σκέφτεστε. Τάξη και ηθική στο Κολοκοτρονιτσι.
Μάλλον έμπλεξες με κοντή κ με γλώσσα
(σκιουρος που τοχει κάνει εικόνα)
Να ακούει τον άντρα της..κλπ..
Να κάτι τέτοια δεν μπορώ...
που ξεχειλίζουν "αντρίλα"
Και με μικρα αυτια
Παράθεση:
Σχόλιο 10Μάλλον έμπλεξες με κοντή κ με γλώσσα(σκιουρος που τοχει κάνει εικόνα)Να ακούει τον άντρα της..κλπ..Να κάτι τέτοια δεν μπορώ..."αντρικά"
Σχόλιο # 22 από squirrel-b1968
Θαρρω πως η «θέση» αγαπητέ συνομιλητή , κερδίζεται . Σε καμμία περίπτωση δεν προϋποτίθεται σύμφωνα με την ανατομία .
Όπερ σημαίνει οτι όλοι σε αυτόν τον κόσμο , αρσενικοί θηλυκοί , μενει να τεκμηριώσουμε τη θέση μας , σύμφωνα με τις επιλογές , τη συμπεριφορά και τον ηθικό μας κώδικα .
Καλη σας χρονιά
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Sniper101
Δεν με αρέσει να βγάζει γλώσσα μεγαλύτερη από το μπόι της. Να ξέρει τη θέση της, να ακούει τον ανδρα της.
Ξεχειλιζει ανδριλα οποιος ανδρας λεει την αληθεια; Δεν πειραζει, ουτε εγω θέλω γυναικες με μακριά γλωσσα. Αποψη μου και είναι σεβαστή, νομίζω; Η χτυπησα φεμινιστικό κίνημα εδω;
Παράθεση:
Σχόλιο 10
Σχόλιο # 22 από squirrel-b1968Μάλλον έμπλεξες με κοντή κ με γλώσσα
(σκιουρος που τοχει κάνει εικόνα)
Να ακούει τον άντρα της..κλπ..
Να κάτι τέτοια δεν μπορώ...
που ξεχειλίζουν "αντρίλα"
Καλο μου κοριτσάκι η θεση αν δεν υπάρχει καπου γραμμένη τεκμηριώνεται με την εμπειρία του καθενός. Σαν γυναίκα το θεωρώ αδύνατον να ξέρεις τι τρέχει με το φύλο σου. Σε συγχωρώ, μάθε πρώτα. Πληροφοριακά δεν είμαι φαλοκράτης αλλα ουτε και μισογυνης. Απλως δεν μπορώ μουρμουρα για το τιποτα. Θέλω έξυπνη γυναίκα που να ξέρει τι λέει και πότε το λέει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Helenaki4Θαρρω πως η «θέση» αγαπητέ συνομιλητή , κερδίζεται . Σε καμμία περίπτωση δεν προϋποτίθεται σύμφωνα με την ανατομία .
Όπερ σημαίνει οτι όλοι σε αυτόν τον κόσμο , αρσενικοί θηλυκοί , μενει να τεκμηριώσουμε τη θέση μας , σύμφωνα με τις επιλογές , τη συμπεριφορά και τον ηθικό μας κώδικα .
Καλη σας χρονιά
Σωστα, κερδιζεται η θεση μας στον κοσμο...
Ο,τρόπος με τον οποίο συντάσσετε την απάντησή σας σε ένα δημόσιο διάλογο , ειναι ενδεικτικός (αν μη τί αλλο ) του λόγου για τον οποίο ειναι αδύνατη η οποιαδήποτε ανταλλαγή απόψεων .
Κατα τη γνώμη μου ειναι γραφικός . Τα συμπεράσματα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες .
Διακόπτω εδώ , αγαπητέ συνομιλητή .
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Sniper101Καλο μου κοριτσάκι η θεση αν δεν υπάρχει καπου γραμμένη τεκμηριώνεται με την εμπειρία του καθενός. Σαν γυναίκα το θεωρώ αδύνατον να ξέρεις τι τρέχει με το φύλο σου. Σε συγχωρώ, μάθε πρώτα. Πληροφοριακά δεν είμαι φαλοκράτης αλλα ουτε και μισογυνης. Απλως δεν μπορώ μουρμουρα για το τιποτα. Θέλω έξυπνη γυναίκα που να ξέρει τι λέει και πότε το λέει.
Την αληθεια σου εννοεις...
εμ...η εξυπνη,δυστυχως εχει αποψη...κ
σιγουρα τους αποφευγει κατι τετοιους...αντρουα,ανασφαλεις,ναρκισσους ...
που θελουν σωνει κ καλα να επιβληθουν ,εχοντας ενα υποχειριο διπλα τους που θα λεει σε ολα ναι
Εκτος αν μιλαμε για γατουλες...που θα το "παιζουν"υποταγηκ το δουλεμα πεφτει συννεφο
Τη γνωμη μου λεω κ εγω ...απαντησα στο θεμα σου..τι οχι?
Δικαιως ανηκεις στους 123...
Αλιςςς ρεντ αλαρμ
Σχόλιο # 26 από Sniper101
Καλο μου κοριτσάκι η θεση αν δεν υπάρχει καπου γραμμένη τεκμηριώνεται με την εμπειρία του καθενός. Σαν γυναίκα το θεωρώ αδύνατον να ξέρεις τι τρέχει με το φύλο σου. Σε συγχωρώ, μάθε πρώτα. Πληροφοριακά δεν είμαι φαλοκράτης αλλα ουτε και μισογυνης. Απλως δεν μπορώ μουρμουρα για το τιποτα. Θέλω έξυπνη γυναίκα που να ξέρει τι λέει και πότε το λέει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Sniper101Ξεχειλιζει ανδριλα οποιος ανδρας λεει την αληθεια; Δεν πειραζει, ουτε εγω θέλω γυναικες με μακριά γλωσσα. Αποψη μου και είναι σεβαστή, νομίζω; Η χτυπησα φεμινιστικό κίνημα εδω;
εχεις ηδη μπλεξει και δεν το ξερεις.. σιγα σιγα θα μαθεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Sniper101Ξεχειλιζει ανδριλα οποιος ανδρας λεει την αληθεια; Δεν πειραζει, ουτε εγω θέλω γυναικες με μακριά γλωσσα. Αποψη μου και είναι σεβαστή, νομίζω; Η χτυπησα φεμινιστικό κίνημα εδω;
Η δικη μου εμπειρια εχει τεκμηριωσει λοιπον οτι αντρακια που σε μια ευγενικη, λογικοτατη και επι του θεματος τοποθετηση απαντουν με «καλο μου κοριτσακι» στερουνται πολλων ...απο επιχειρηματα, ευγενεια, λογικη, εμπειρια, μορφωση, αυτοπεποιηση μεχρι και ...αντε δε λεω αλλα ...δεν αξιζει να ασχολουμαστε με τον μεσαιωνα
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Sniper101Καλο μου κοριτσάκι η θεση αν δεν υπάρχει καπου γραμμένη τεκμηριώνεται με την εμπειρία του καθενός. Σαν γυναίκα το θεωρώ αδύνατον να ξέρεις τι τρέχει με το φύλο σου. Σε συγχωρώ, μάθε πρώτα. Πληροφοριακά δεν είμαι φαλοκράτης αλλα ουτε και μισογυνης. Απλως δεν μπορώ μουρμουρα για το τιποτα. Θέλω έξυπνη γυναίκα που να ξέρει τι λέει και πότε το λέει.
Εσυ να προσεχεις τους «φιλους» σου ...ααα
(Μην ερθει η σειρα σου εεε)
Παράθεση:
φιλος
Σχόλιο # 31 από kostas232εχεις ηδη μπλεξει και δεν το ξερεις.. σιγα σιγα θα μαθεις...
Κωστα232 μη φοβάσαι για μένα. Κοριτσάκια σαν και αυτά δείχνουν αυτό που είπα ήδη. Μεγάλη γλώσσα. Ως εκ τούτου το μέλλον είναι αβέβαιο για τις κορασίδες αυτές. Δεν υπάρχει αποκατάσταση των. Κρίμα να μείνουν στο ράφι σαν ημιπολυτιμοι λίθοι, ενώ θα μπορούσαν να είναι πολύτιμοι. Δεν έχουν αξία.
... που δεν δέχομαι με τίποτα σε μία σχέση, είναι να μαγειρεύω εγώ περισσότερο από την σύντροφό μου
Μαγειρεύετε τίποτα νόστιμο αγαπητέ Σπύρο ? Αλλιώς ούτε εμένα θα μου άρεσε να μαγειρεύετε εσείς πιο,πολυ
Καλη χρονιά με υγεία (σας πειράζω )
Παράθεση:
Ένα πράγμα ...
Σχόλιο # 35 από Spiros--... που δεν δέχομαι με τίποτα σε μία σχέση, είναι να μαγειρεύω εγώ περισσότερο από την σύντροφό μου
... νοστιμιές αγαπητή Έλενάκι4, διαφορετικά ... θα έπεφταν φάπες
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Helenaki4Μαγειρεύετε τίποτα νόστιμο αγαπητέ Σπύρο ? Αλλιώς ούτε εμένα θα μου άρεσε να μαγειρεύετε εσείς πιο,πολυ
Ρισπεκτ . Αν μη τι αλλο αυτό το,χιούμορ καταδηλωνει πολλά κότσια
Παράθεση:
Πάντα ...
Σχόλιο # 37 από Spiros--... νοστιμιές αγαπητή Έλενάκι4, διαφορετικά ... θα έπεφταν φάπες
Πες κ αλλα...πας για το στεμμα123
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Sniper101Κωστα232 μη φοβάσαι για μένα. Κοριτσάκια σαν και αυτά δείχνουν αυτό που είπα ήδη. Μεγάλη γλώσσα. Ως εκ τούτου το μέλλον είναι αβέβαιο για τις κορασίδες αυτές. Δεν υπάρχει αποκατάσταση των. Κρίμα να μείνουν στο ράφι σαν ημιπολυτιμοι λίθοι, ενώ θα μπορούσαν να είναι πολύτιμοι. Δεν έχουν αξία.
Μαγειρευει κ νοστιμα κιολαςςς!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Helenaki4Μαγειρεύετε τίποτα νόστιμο αγαπητέ Σπύρο ? Αλλιώς ούτε εμένα θα μου άρεσε να μαγειρεύετε εσείς πιο,πολυ
στα social media