Γεια σας.
Πιστεύετε ότι μπορεί μια μακροχρόνια σχέση να αντέξει πάρα τον διαφορετικό τρόπο αντίληψης που έχουν οι δύο μεταξύ τους ; Παρά κάποιες απιστίες που έχουν προηγηθεί; Παρά κάποια ψέμματα; Παρά την καταπάτηση των θέλω του ενός; Παρά την τόση αγάπη που υπάρχει; Θα μου πείτε αυτό είναι αγάπη;Θα σας πω δεν ξέρω τι πραγματικά είναι.Αισθάνομαι πως καμία φορά όσα δυνατά πράγματα και αν έχουμε ζήσει με κάποιον στο τέλος τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε ή όπως πιστεύαμε. Ή τουλάχιστον δεν είναι γραφτό. Ακόμη και αν αυτός ο κάποιος έκανε τα πάντα για εμάς αλλά ταυτόχρονα μας πλήγωσε όσο κανείς..Καλά με 6 σειρές θέμα δεεν βλέπω μεγάλη συμμετοχη.
Γράψε κάτι παραπάνω να δουλέψει και η Αλις στήν περίληψη !!!μην ξεγελιεσαι..
αν καποιος λεει πως μας αγαπαει, αλλα στην πραξη βγαινει αλλο, που μπορει ακομη και να λεει πως τον πονο που σου προκαλει το κανει απο αγαπη, εχει σαδομαζοχιστηκες τασεις..αυτο που εγραψες μανταμ φρατζεσκα με σακατεψε..."αφησε εστω μερικες σταγωνες αγαπης για εσενα, πριν χασεις τον εαυτο σου τελειως!"
τι ειπε η γυναικα ρε παιδια!!! τι να μας πει ο σπυρακος με τα ποιηματα του οταν διαβαζεις αυτο το σταγονες (κυρια φρτζεσκα μου με ο θελει η σταγονα , αλλα οταν γραφει κανεις αποπληκτρολογιο γινοντι και αυτα τα λαθακια"... παντως μπραβο σου!!!... να τα διαβαζει αυτουνους ο καλβιν μπας και βαλει κανα θεματακι αγαπησιαρικο και οχι για σκισμενα τουλια... ετσ ετσ ετσ που λεν και στο χωριο μου ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Francesca_μην ξεγελιεσαι..
αν καποιος λεει πως μας αγαπαει, αλλα στην πραξη βγαινει αλλο, που μπορει ακομη και να λεει πως τον πονο που σου προκαλει το κανει απο αγαπη, εχει σαδομαζοχιστηκες τασεις..
σε πονώ και μετα - σε αγαπω, δεν ειναι αγαπη αλλα αρρωστια ψυχικη..
και για αυτον που νομιζει πως εχει μεγαλη ψυχικη δυναμη, για να αγαπα εναν τετοιο ανθρωπο, με το χρονο, θα καταληξει στο ιδιο..
αφησε εστω μερικες σταγωνες αγαπης για εσενα, πριν χασεις τον εαυτο σου τελειως!θα τα χρειαστεις..
Κλασσικη περιπτωση απογοητευσης, μετα τα κρεβατωματα...
Παράθεση:
καλα
Σχόλιο # 5 από kostas232αυτο που εγραψες μανταμ φρατζεσκα με σακατεψε..."αφησε εστω μερικες σταγωνες αγαπης για εσενα, πριν χασεις τον εαυτο σου τελειως!"
τι ειπε η γυναικα ρε παιδια!!! τι να μας πει ο σπυρακος με τα ποιηματα του οταν διαβαζεις αυτο το σταγονες (κυρια φρτζεσκα μου με ο θελει η σταγονα , αλλα οταν γραφει κανεις αποπληκτρολογιο γινοντι και αυτα τα λαθακια"... παντως μπραβο σου!!!... να τα διαβαζει αυτουνους ο καλβιν μπας και βαλει κανα θεματακι αγαπησιαρικο και οχι για σκισμενα τουλια... ετσ ετσ ετσ που λεν και στο χωριο μου ...
μερικες σταγονες αγαπης,
οπως το γιαουρτι κανουμε..
για μαγιά, μετα τις αυταπατες,
που μονοι μας, μας πιανουμε!
αυτα ειναι τα ω-μεγα λαθη μας, κυριε Κωστα μας
Επισης μπορει το προτελαριατο να συμβιωσει με την πλουτοκρατια? Πως νιωθει καποιος οταν καποιος τον βαζει να δουλεψει στα ορυχεια του Βελγιου, στα 20.500 μετρα μεσα στον Τουρκο της αμαρτιας, ενω ξερει οτι αυτος που τον βαζει να τα κανει αυτα, με τα λεφτα που κερδιζει παει για τρελες στις Σεϋχελλες μαζι με ενα τσουρμο μαυρισμενα μοντελα? Μπορει ενας ανθρωπος που σου χαριζει τοσο απλοχερα ενα μεροκαματο στις δυσκολες αυτες εποχες να συμπεριφερεται τοσο σκληρα και απανθρωπα? Να σε κανει να νιωθεις ποταμος? εεε ποταπος? Εσυ μαυριλα και αυτος τις μαυρισμενες? Γιατι ειναι ετσι αδικη η ζωη? whyyy? Πεφτω απο τα συννεφα με ενα Μποϊνγκ 747 στην πλατη μου αλλα δεν το κανω θεμα μη με γελασουν...
Ό διαφορετικός τρόπος αντίληψης όπως το περιγράφεις εδώ,δείχνει όχι μόνο
διαφορετικους χαρακτήρες,αλλά χαρακτήρες χωρίς ενσυναίσθηση,εγωιστές και ναρκισσιστες.
Κατά τη γνώμη μου,εχει διάφορα το να μην ταυτίζονται οι απόψεις (είναι κάτι που ξεπερνιέται με τον διάλογο) από το να μην υπάρχει ο στοιχειώδης σεβασμός στις ανάγκες και στην προσωπικότητα του συντρόφου.
Η απιστία,η βία,το ψέμα,η αδιαφορία,η υποτίμηση των αναγκών κ.ά τέτοια στοιχεία συντελούν ωραιότατα στη διάλυση της σχέσης ακόμα και αν υπάρχει ταύτιση γενικών ιδεών.
Παράθεση:
Οι εμπειρίες σας..;
Σχόλιο # 1 από Tenia125Γεια σας.
Πιστεύετε ότι μπορεί μια μακροχρόνια σχέση να αντέξει πάρα τον διαφορετικό τρόπο αντίληψης που έχουν οι δύο μεταξύ τους ; Παρά κάποιες απιστίες που έχουν προηγηθεί; Παρά κάποια ψέμματα; Παρά την καταπάτηση των θέλω του ενός; Παρά την τόση αγάπη που υπάρχει; Θα μου πείτε αυτό είναι αγάπη;Θα σας πω δεν ξέρω τι πραγματικά είναι.Αισθάνομαι πως καμία φορά όσα δυνατά πράγματα και αν έχουμε ζήσει με κάποιον στο τέλος τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε ή όπως πιστεύαμε. Ή τουλάχιστον δεν είναι γραφτό. Ακόμη και αν αυτός ο κάποιος έκανε τα πάντα για εμάς αλλά ταυτόχρονα μας πλήγωσε όσο κανείς..
Εγω αυτο που θα σου πω ειναι οτι αν δεν υπαρχει ιδιος τροπος ή εστω παραμφερης της αντιληψης των πραγματων μακροχρονια σχεση δεν στεριωνει.Και που να δεις στο γαμο...Τα ψεματα παντα υπαρχουν και αν δεν αφορουν απιστια ειναι θεμιτα.Η απιστια οχι δεν συγχωρείται με τιποτα...
Τενια υπαρχουν δυο πιο σημαντικα ακομη κι απο την Αγαπη, τα οποια αν χαθουν η σχεση τελματωνει και αργα η γρηγορα τερματιζει (ακομη κι αν το ζευγαρι παραμενει μαζι).
- Σεβασμος-ΕμπιστοσυνηΚοίταξε να βρεις κάτι καλύτερο τώρα, όσο είναι νωρίς.
Ψέματα. Καταπάτηση κλπ κλπ. Πολλά είναι και ακόμα είναι η αρχή. Το μέλλον θα είναι πολύ χειρότερο. Άκουσέ με.
Καλή τύχη.
Παράθεση:
Οι εμπειρίες σας..;
Σχόλιο # 1 από Tenia125Γεια σας.
Πιστεύετε ότι μπορεί μια μακροχρόνια σχέση να αντέξει πάρα τον διαφορετικό τρόπο αντίληψης που έχουν οι δύο μεταξύ τους ; Παρά κάποιες απιστίες που έχουν προηγηθεί; Παρά κάποια ψέμματα; Παρά την καταπάτηση των θέλω του ενός; Παρά την τόση αγάπη που υπάρχει; Θα μου πείτε αυτό είναι αγάπη;Θα σας πω δεν ξέρω τι πραγματικά είναι.Αισθάνομαι πως καμία φορά όσα δυνατά πράγματα και αν έχουμε ζήσει με κάποιον στο τέλος τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε ή όπως πιστεύαμε. Ή τουλάχιστον δεν είναι γραφτό. Ακόμη και αν αυτός ο κάποιος έκανε τα πάντα για εμάς αλλά ταυτόχρονα μας πλήγωσε όσο κανείς..
Παράθεση:
Πολλά τα προβλήματα.
Σχόλιο # 14 από pythagorasΚοίταξε να βρεις κάτι καλύτερο τώρα, όσο είναι νωρίς.
Ψέματα. Καταπάτηση κλπ κλπ. Πολλά είναι και ακόμα είναι η αρχή. Το μέλλον θα είναι πολύ χειρότερο. Άκουσέ με.
Καλή τύχη.
Συμφωνώ απόλυτα αυτές οι τοξικές σχέσεις θα πρέπει να διαλύονται άμεσα διότι οδηγούν σε συνήθεια... κάτι σαν το σύνδρομο της Στοκχόλμης ...Χάνεις χρόνο να επενδύεις σε μια τέτοια σχέση... Αν αγαπάς τον εαυτό σου και ξέρεις τι θέλεις φεύγεις τρέχοντας από μια τέτοια σχέση..
στα social media