Καλησπέρα, βρισκόμουν σε μια σχέση στην οποία πολλές φορές είχαμε διαφωνίες με το ταίρι μου να μου την "μπαίνει" κατα καποιο τρόπο. Τις προαλλες πριν χωρίσουμε ημουν σε μια φάση να αγοράσω ένα αυτοκίνητο κ αυτός ως κάτοχος αυτοκινητου αρχισε να κράζει την εταιρεία αυτού που ήθελα να πάρω κ να μιλάει υποτιμητικά. Εχω προσέξει κ άλλες φορές να κανει κατι παρόμοιο με αλλα θέματα αφου σπάνια μπορούσα να συζητήσω για προβλήματα μαζί του. Πάνω στον καβγά επειδή νευρίασε του είπα "μου λες μ...κιες" και "μη μου λες π...ριες" κατι το οποίο μετάνιωσα και του ζήτησα συγνώμη. Χωρίσαμε αλλα εκείνος αρχισε να το ρίχνει πάνω μου κ ότι δεν τον σέβομαι. Ειμαι νευρικη το ξέρω κ ζήτησα συγγνωμη για το λάθος μου, μπορει να κάνω λάθος κ με τη συμπεριφορά που βλέπω ορισμένες φορές σε καυγά (έβλεπα βασικα). Δε με ειχε προσβαλλει ποτε αλλα ως ενοχικό άτομο εχω ακομα τύψεις . Βρε παιδιά, τόσο άσχημο ήταν ολο αυτο; δεν τον εβρισα προσωπικά κιόλας.
Αγαπητη ,
με τον πρωην συντροφο σου εισασταν διαφορετικα ατομα και αυτο που περιγραφεις δεν ηταν σχεση...ενα διαρκεις τσακωμος ηταν .
Ο πρωην συντροφο σου απο αυτα που εγραψες δειχνεις ατομο το οποιο ενιωθε κατωτεροτητα απεναντι σου και προσπαθουμε με τον τροπο του να σε μειωσει για να νιωσει εκεινος καλα .
Καλη σου τυχη
Keep Walking
Καλησπέρα θεματοθετρια
Η γνώμη μου πάνω σε αυτό το,ζήτημα ειναι η εξής :
Όταν κάποιος/α επιτίθεται σε εμένα , ειναι στο χέρι μου να δεχθώ ή όχι την πρόσκλησή του/της.
Αν τη δεχθώ , είμαι συνδημιουργος του καυγά , που ούτως ή άλλως θέλει δυο .
Αν τον προσβάλω , αυτή μου η προσβολή χαρακτηρίζει εμένα και μονο εμένα , σε καμμία περίπτωση δε δικαιολογουμαι επειδη έρχεται σαν απάντηση σε κάποια άλλη επίθεση .
Αν αυτός ο κάποιος , υποθετικά ειναι ο σύντροφός μου , αποχωρώ από τη σχέση . Κατα τη γνώμη μου , τέτοιες αντιπαραθέσεις καθρεφτίζουν θεμελιώδη άλυτα ζητήματα .
Εν κατακλείδι , ναι , μια κουβέντα οπως «λες π...» δε λέγεται σε κανέναν . Συμφώνησε εσυ με τον εαυτό σου ποια θέλεις να είσαι και στην πορεία αναζήτησε έναν σύντροφο που θα δέσει αρμονικά με τη νέα εκδοχή σου .
Αφου χωρισατε, προς τι το θεμα?...
σου προτεινα να κανεις κατι με τα νευρα σου... εφοσον το ξερεις θα πρεπει να το φτιαξεις αυτο.. εκτο ςκαι αν δεν θες , ή επειδη το να λετε σημερα οτι εχετε νευρα ειναι λιγο της μοδας... ειλικρινα το εχω παρατηρησει σε πολλες κυριες ή δεσποινιδες.. ετσι θα γινει και με τον επομενο για αλλη αιτια καιθα κατθομαστε να ψαχνομεν τι φταιει.. οχι τιποτε αλλο εκοψα και το καπνισμα...
Αρα, καλα σου ελεγε ο φιλος σου...
Ε, καλα...
Και εσυ δεν του εβαλες κανενα πυροφανι στα δαχτυλα!!!...
Κοιτα παρε κανενα καλο αμαξι, μη μενεις στην εθνικη οδο και τραβιεσαι...
Ενοχες ξε-ενοχες, βρες και εναν γκομενο που να μην ξερει τοσο πολυ απο αμαξια και σου σπαει τα νεβρα...
Και ολα τζετ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Katherine94
@Enikos εχω πολλές ενοχές δηλαδη ακομα κ τωρα νιώθω ότι φταίω εγώ, αυτό μόνο. Οχι δε το πήρα ο μηχανικός το έβγαλε αουτ
Πω πω ηττα..
Να μεινεις και χωρις αντρα και χωρις αυτοκινητο..Πρώτα δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα σου; Θέλεις να θα ξανά βρείτε; Θέλεις κάτι για τα νεύρα σου; Από τη στιγμή που χωρίσατε η γνώμη μου καλά κάνατε αφού μαλώνετε συνεχώς. Σε μια σχέση πρέπει να έχει κατανοήσει κ σεβασμός. Αυτό να πας στα μαγαζιά κ να μαλώνεις δεν το μπορώ είναι πολυ μίζερο έλεος.Κάτσε να ηρεμήσεις βρες ειδικό κ συζητά το πρόβλημα με τα νεύρα σου. Μετά έρχεται η ώρα κ για σύντροφο. Σου εύχομαι όλα καλά να πάνε!
Και γω αρπαζω φωτια ευκολα...Ομως η αληθεια ειναι οτι δεν εχω φτασει να πω σε καποιον «λες π@π@@ς» ...οσες φορες το εχω αισθανθει (σε οποιουδηποτε ειδους σχεση) μια που το ενοιωσα μεσα μου και μια που απομακρυνθηκα αμεσα ...οποτε ουτε να το πω χρειαστηκε ουτε να το ξανασκεφτω
Αλλα ναι το θεωρω πολυ μεγαλη προσβολη να πω σε καποιον «τι μ@λ@@@ς λες» !!! Ισως ειναι και που δεν εκφραζομαι με τετοιο λεξιλογιο ουτε για πλακα ...μπορω να ειμαι αιχμηρη και να βρισω ακομη και με «καθωσπρεπει» λεξεις
Καταλαβαινω ομως και την κατασταση που περιγραφεις, νομιζω οι περισσοτροι την εχουμε ζησει σε καποια πτυχη της ζωης μας. Εγω οταν καποιος διπλα μου συνεχως κριτικαρει τις επιλογες μου η αμφισβητει αυτα που λεω-ακομη και γεγονοτα, αρχικα λυπαμαι γιατι προφανως τραβαει μεγαλο ζορι (ζηλεια, κομπλεξ κατωτεροτητας, ανασφαλεια, η δενξερωγωτι)...μονο αν προκειται για ατομο της οικογενειας μου θα προσπαθησω να το κατανοησω και να το βοηθησω, διαφορετικα φευγω χωρις δευτερη σκεψη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Veronika1980Πρώτα δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα σου; Θέλεις να θα ξανά βρείτε; Θέλεις κάτι για τα νεύρα σου;
Τοχει ζησει και ανταριαστηκε...
να μη ειμαι απο μερια να βλεπω οταν του τα ειπες αυτα τον κακο χαμο που ακολουθησε
Παράθεση:
Προβληματισμός
Σχόλιο # 1 από Katherine94. Πάνω στον καβγά επειδή νευρίασε του είπα "μου λες μ...κιες" και "μη μου λες π...ριες" κατι το οποίο μετάνιωσα και του ζήτησα συγνώμη.
στα social media