μα σε κατι τριτους, μα σε κατι τριτους...
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Francesca_μα σε κατι τριτους, μα σε κατι τριτους...
οταν τους ανοιχτει η πορτα να μπουν σε ''ξενο σπιτι''
νομιζουν πως εχουν τον λογο σε ολα!
αντε ουστ ρε, που μαγαριζετε τα παντα και νομιζετε, πως κανετε καλο κιωλας!![]()
Επι το πλειστον...δεν ευθυνονται οι τριτοι..
οι οποιοι τριτοι μπορει να ειναι κουτσομποληδες...κατινοι/ες...να το χουν στο πετσι τους να μπλεκονται παντου..
ακομα κι αν τους ζητηθει η αποψη νομιζουν οτι εχουν χρεος να τη πουν και δεν σκεφτονται οτι καμια φορα και το να το βουλωνεις ειναι καλυτερο απο το να προσφερεις την αποψαρα σου...που φυσικα εχεις για ολα...
Το μεγαλυτερο λαθος ειναι που ανοιγεις την πορτα στους τριτους...
γενικα μιλωντας...μιας και μου δοθηκε η ευκαιρια...
Ο Νιτσε πιστευε οτι η επιβιωση και η αναπαραγωγη ειναι χαρακτηριστικα των ζωων. Οποιος ανθρωπος ενδιαφερεται πρωτιστως για αυτα τα δυο, δεν διαφερει σε τιποτα απο αυτα και τον χαρακτησιζε υπανθρωπο (αν ζητατε την ταπεινη μου γνωμη, αυτο ηταν προσβολη για τα ζωα)
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Odious
DonHuanDelSalsa/ παντρευονται για να κανουν παιδια. Παντρευονται για να ικανοποιησουν τις επιθυμιες τους. Οι δε γυναικες κοιτανε ΠΑΝΤΑ αν περνας τις εξετασεις.. Αν πιανεις πανω απ το μεσο ορο ωστε να την τεκνοποιησεις. Και οι αντρες να ειναι ομορφη, νοικοκοιρα και με προικα.
Για να λεμε βεβαια και του στραβου το δικιο...το ιδιο κανουμε κι εμεις εδω περα...
Εγώ απλά παρακολουθώ!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Mindthegap-Για να λεμε βεβαια και του στραβου το δικιο...το ιδιο κανουμε κι εμεις εδω περα...
![]()
Μη σου πω ...και αλλα θα εκανα πχ αν ανοιχθει λιγακι παραπανω ο θεματοθετης και αυτα που διαφαινονται αποδειχτουν οτι δεν απεχουν της πραγματικοτητας...πχ αν ημουν ο ιδιοκτητης του σαιτ θα εξαντλουσα τα δικαιωματα που μου δινει ο νομος... εχει και το παιδι δικαιωματααα
Αλλα αν καταλαβα καλα η μητερα αντεδρασε σωστα οποτε οκοκ (ελπιζω οτι τον εδιωξε τελικα και οτι δεν του ειπε απλα «μαζεψε τα και φυγε»)
Δλδ ο φιλος μπηκε σε ενα σπιτι κατσικωθηκε, ηθελε να του κανει η αλλη τη νοσοκομα και αντι να το εκτιμησει μπηκε στη ζωη της δερβεναγας και ηθελε και να κανει κουμαντο σε ενα μικρο ορφανο παιδακι!!! Βρε παμε καλα?
Θεματοθετη αντε διεγραψε το θεμα καλυτερα
Παράθεση:
σιγα σιγα
Σχόλιο # 20 από kostas232χριστινα θα εστελενες εσυ την προνοια, επειδη ο τυπος ειναι επικριτικος... ασε μας... φιλος πρωτον εγω δεν συμφωνω με τον αρχαγγελο που εγραψε οτι δεν αλαλζει ο ανθρωπος.. αλαλζει και παρα πολυ μαλιστα αρκει να πολεμησει με τους δαιμονες του και τα λαθη του..να αφησει τους εγωισμους και να κοιταξει τι πρεπει να διορθωσει... αυτο ειναι παρα πολυ δυσκολοοχι ανεφικτο... εισαι λαθος να εισαι επικριτικος .. και εγω καποτε ημουν και το αλλαξα... με την βηθεια ενος φιλου... μην βαζεις χαρακες στους ανθρωπους αλλαξετο και θα δεις τι φορτιο θα φυγει απο πανω σου... αυτο πιστευω ειναιηα ρχη των προβληματων με το παιδι και την γυναικα...
οσον αφορα τον μικρο δεν εχεις το δικαιωμα να του πεις απολυτως τιποτα.. μονο η μανα... εσυ δενε χεις καποιο ρολο μεσα σε αυτη την οικογενεια... και ρολο να ειχες θελει πολυμεγαλη υπομονη και συζητηση.. εαν εισαι επικριτκος δενε χεις τετποιες υπομονες και καλο θα ηταν να φυγεις... ενας ψυχολογος νομιζω θα σε βοηθουσε παρα πολυ...
Παράθεση:
Διαφωνώ!
Σχόλιο # 26 από pythagorasΕγώ απλά παρακολουθώ!!!
Ζητω συγνωμη τοτε..
σε εξαιρω..οπως και ολους φυσικα που δεν παιρνουν θεση και απλα παρακολουθουν...
Κριστιν υπερβαλλεις...
Τα περι διαγραφης δεν ηταν προτροπη αλλα μαλλον προβλεψη (διαβλεπω οτι θα το κανει ο θεματοθετης στο τελος)
για την υπερβολη οκ ναι υπερβαλλω αλλα εχω βαλει ενα ΑΝ ...αν ισχυουν τοτε...
Αποτην αλλη δεν με ενοχλησε τοσο το γεγονος οτι μαλωνε το παιδακι αλλα οτι εχει μια αντιληψη οτι αυτο ειναι το σωστο και ετσι «πρεπει» και οτι ειναι αυτος αρμοδιο για τα πρεπει» αυτης της οικογενειας...και ολα αυτα μου καλλιεργουν την εντυπωση οτι μπορει να αληθευουν και οι χειροτερες υποψιες...η οτι αν παραμεινει στην οικογενεια τοτε συντομα θα επαληθευτουν...ελπιζω να εφυγε ηδη
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Mindthegap-Κριστιν υπερβαλλεις...
και μαλιστα υπονοεις και κατι για το οποιο δεν εχεις γνωση,...
Εκτος απο αυτο γιατι να διαγραφει το θεμα;;
Αυτη δεν ειναι η πραγματικοτητα εκει εξω..;
Να κανουμε πως δεν τη βλεπουμε επειδη δεν μας αρεσει...![]()
μας ανοιγουν την πορτα ομωςςς.
δε φταιμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Mindthegap-Για να λεμε βεβαια και του στραβου το δικιο...το ιδιο κανουμε κι εμεις εδω περα...
![]()
Πσο πιο απλα να στο γραψουμε?.. Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μαλωνεις το παιδι.. Τι δεν καταλαβαινεις???
Το οτι εισαι ασυντροφος της μανα του δεν σε καθιστα και πατερα του..Βασικα δεν σε καθιστα τιποτα...
Παράθεση:
paranomosαυτο καταλαβες εσυ και οι αλλοι; Οτι τα βαλα με το παιδι; Ειναι δυνατον να ειστε τοσο αφελης; Το μαλωσα ναι. Γιατι η μανα του υποφερει. Το μαλωσα γιατι πρεπει. Και φυσικα θα το μαλωσω. Η μανα του δεν με ειπε κουβεντα και θα με πειτε εσεις; Εγω τα βαλα με τη μανα του. Και οχι με το μικρο. Αν δεν μπορεις να το διαχειριστεις ασε με να σε βοηθησω.. Και μην το παιρνεις οτι σε προσβαλλω.
Σχόλιο # 11 από Odious
Παράθεση:
![]()
ως αλλοι ''τριτοι'', ναι συμφωνω..
αλλα το σχολιο μου αφορα τριτους, που παιρνουν τη πρωτη θεση σε ''ξενο σπιτι'' ως μοναδα.
σαφως και φταει αυτος που το ανοιγει και τη πρωτια που τη του ''χαριζουν'' ή ο αλλος την παιρνει για αλλο λογο ή ισως, που νιωθει αυτο πως του τη δινουν.
εμεις εδω ως συνολο, ειναι αδυνατον να το κανουμε, να παρουμε την πρωτια..
συν αυτο, ολα ειναι θελειως ανοικτα πια, ''εκ των υστερων'', αν και παλι, ''σχετικα'' σε μια πραγματικοτιτα που δεν εχουμε δημιουργησει εμεις ως τριτο προσωπο
Λυπαμαι που θα ειμαι πικρη αλλα πρεπει γιατι εγω ξερω κατι παραπανω...καθοτι χηρα με αγορι.
Αγαπητε Odious δεν φταιτε εσεις τοσο οσο η Κυρια που σας επετρεψε να εγκατασταθειτε σε μια μονογονεικη οικογενεια και μαλιστα με ανηλικο εφηβο...και αγορι.Επρεπε να βρεθει αλλη λυση τη συγκεκριμενη στιγμη που ειχατε το προβλημα της αρρωστειας σας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Kristina_Τα περι διαγραφης δεν ηταν προτροπη αλλα μαλλον προβλεψη (διαβλεπω οτι θα το κανει ο θεματοθετης στο τελος)
Ε κοιτα...οταν λες σε καποιον ...αντε διεγραψε το θεμα...προτροπη ειναι οχι προβλεψη...
και..
το οτι καποιος εχει εσφαλμενες αντιληψεις ή μαλωνει ενα παιδακι (λαθος του, μεγαλο) δεν σημαινει οτι καλουμε προνοιες και εισαγγελεις..
Εσυ μονο την κλουβα που δεν εφερες να τον μαζεψει...
Σουσου στον τιτλο του θεματος "φταιω" ηθελε να βαλει και ενα ερωτηματικο...δεν το εβαλε ομως
για να μην δειξει αδυναμος σε ενα φορουμ αγνωστων...οποτε αυτα που περιγραφει ο τυπος
ειναι λιγοτερα απο αυτα που στην πραγματικοτητα εκανε στο σπιτι...
Δεν προκειτε να ξαναπαντησει στο θεμα του,απλα διαβαζει τα σχολια...και η γυναικα εχει ευθυνη
που τον εβαλε στο σπιτι αλλα τουλαχιστον το καταλαβε και τον σουταρε...
Διαφωνω καθετα απο ανεκαθεν με τετοιες συμβιωσεις (μικρα παιδια)και που αν γινουν
θα πρεπει να ειναι σιγουροι ο ενας για τον αλλον!!...οσο μπορει καποιος να ειναι σιγουρος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από MadameShuShu49
Το "φταίω" ως τίτλο θέματος γιατί το έβαλες?Αναγνωρίζεις το φταίξιμο σου ή ήθελες ένα πατ πατ στην πλατούλα απ' όλους εμάς που μας χαρακτηρίζεις και κακούς.
Ναι μαιντ αν επεφτε στην αντιληψη μου οτι κατι τετοιο συμβαινει πχ στη γειτονισσα μου ναι θα ενημερωνα τις αρμοδιες υπηρεσιες να επιληφθουν και χιλιες φορες οι αρμοδιοι να εκριναν τελικα οτι ηταν false alarm παρα να μεινω απραγη...ετσι το βλεπω εγω...το θεωρω υποχρεωση μου (δεν εχει χρειαστει να το κανω μεχρι σημερα, αλλα αννν ναιιι)
Μα βρε παιδια συγνωμη μονο εγω (και ο 26 τωρα) πισω απο τα γραφομενα του θεματοθετη βλεπουμε οτι εχει κανει πολυ χειροτερα...και σιγα που θα τον σουταρε η μητερα που τον μαζεψε επειδη απλα θα μαλλωσε λιγακι το παιδι
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Mindthegap-
Ε κοιτα...οταν λες σε καποιον ...αντε διεγραψε το θεμα...προτροπη ειναι οχι προβλεψη...
και..
το οτι καποιος εχει εσφαλμενες αντιληψεις ή μαλωνει ενα παιδακι (λαθος του, μεγαλο) δεν σημαινει οτι καλουμε προνοιες και εισαγγελεις..
Εσυ μονο την κλουβα που δεν εφερες να τον μαζεψει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Kristina_Μα βρε παιδια συγνωμη μονο εγω (και ο 26 τωρα) πισω απο τα γραφομενα του θεματοθετη βλεπουμε οτι εχει κανει πολυ χειροτερα...και σιγα που θα τον σουταρε η μητερα που τον μαζεψε επειδη απλα θα μαλλωσε λιγακι το παιδι
Παρακινδυνευμενες μαντεψιες ειναι αυτα Κριστιν...
Γιατι σου φαινεται περιεργο να ειδε τις εντασεις, τσακωμους, ζηλιες που δημιουργουνται μεσα στο σπιτι της, να ειδε οτι και το παιδι της δεν περναει καλα (δεν του εφταναν ολα τα αλλα ) και να τον εδιωξε...;;
Που ειναι το περιεργο..;;;
Εκανε το λαθος να τον βαλει μεσα στο σπιτι ...αυτο δε σημαινει οτι δεν ειχε και την ικανοτητα να το διορθωσει...γρηγορα
Ωστοσο, αν σκεφτουμε ποσοι πατεραδες, πατριοι, ή απλα συντροφοι μαλωνουν καθημερινα παιδια δικα τους και των συντροφων τους τοτε θα επρεπε να εχουμε ισα με ενα εκατομμυριο εισαγγελεις ολη μερα στους δρομους να τρεχουν.
Οχι, δεν μπορεις να κανεις καταγγελια επειδη μαλωσε απλα ενα παιδακι...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media