Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Φταιω

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

agnwstos_Xi

# 81 στις 7/1/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από Kristina_

Odious εγω ειπα την αποψη μου με αφορμη το θεμα που εβαλες εσυ...αν και εφοσον ισχυαν οι υποθεσεις που εκανα ...ουτε εσενα ουτε τα πραγματικα γεγονοτα που σε αφορουν γνωριζω ουτε επιθυμω να τα μαθω ...

ουτε εγω εχω σκοπο να ασχοληθω αλλο με το παρον θεμα που ουτως η αλλως εξαντληθηκε νομιζω...καλη συνεχεια σου ευχομαι

* Στο #12 δε είδα "αν και εφόσον" την ώρα που απειλούσες με πρόνοιες και εισαγγελείς το θεματοθέτη.

"Τα περι διαγραφης δεν ηταν προτροπη αλλα μαλλον προβλεψη (διαβλεπω οτι θα το κανει ο θεματοθετης στο τελος)

Στο #27 προτρέπεις επιτακτικά βασιζόμενη στα αυθαίρετα συμπεράσμα που ήδη έχει βγάλει,δεν προβλέπεις:

"αν ανοιχθει λιγακι παραπανω ο θεματοθετης και αυτα που διαφαινονται αποδειχτουν οτι δεν απεχουν της πραγματικοτητας"

"Θεματοθετη αντε διεγραψε το θεμα καλυτερα"

*   " Απλα επειδη εδω ξεκιναμε μια συζητηση με αφορμη ενα θεμα που μας παρουσιαζεται παντα μονοπλευρα απο τον εκαστοτε θεματοθετη...θεωρω οτι ηταν μια καλη αφορμη να γινει λογος για τα δικαιωματα του παιδιου και τις επιλογες προστασιας του οταν οι γονεις δεν υπαρχουν η αδυνατουν να το προστατευσουν οσο θα επρεπε "

Αυτοαναιρείσαι.Χωρίς θέμα δε βρίσκεται αφορμή να γίνει λόγος για το παραμικρό.Ελπίζω να το καταλάβεις κάποια στιγμή.Επίσης,έχεις προτρέψει πολλάκις κατά το παρελθόν σε αναφορές σχολίων που ενοχλούσαν την αισθητική σου,αποστειρώνοντας έτσι το διάλογο.Τώρα που επισημάνθηκαν κι από άλλους οι βιαστικές, επιτακτικές σου προτροπές ελπίζω να προβληματιστείς.

Χαίρομαι που το θέμα προχώρησε πέρα από τις 2 σελίδες και τα 27 σχόλια.

Odious

# 82 στις 7/1/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

agnwstos_Xi

Μην προσπαθεις...Προσπερασε το.Ειναι πολλοι-ες.

agrotis53

# 83 στις 9/1/2021
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537
'Aρεσαν+: 0%

Δεν χρειάζεται να διαβάσω. Πέρα απο αυτό το ποστ.

Καλα σε έκανε και σε έδιωξε . ωρε φίλε τι είσαι εσύ. ..5 γραμμές εδώ και ο ορισμός τις τοξικότητας πηρε μορφή. ..

Τίποτα άλλο. ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Odious

Φταιω

Καλησπερα. Κ χρονια πολλα.

Σε μια εκδρομη γνωρισα μια γυναικα 3 χρονια μεγαλυτερη μου. Εγω ειμαι 43.Γνωριστηκαμε και καναμε σχεση, η κοπελα ειχε 1 γιο 8 ετων και ο πατερας του ειχε πεθανει 4 χρονια πριν. Περασε δυσκολες φασεις αυτη η γυναικα και ηταν αρκετα συνειδητοποιημενη. Το εκτιμησα. Οι πρωτοι 5 μηνες κυλισαν ομορφα μεχρι που αρρωστησσα με μια λοιμωξη η οποια μ ανεβασε πυρετο κ λογω οτι φοβομασταν για κοβιντ στην αρχη ενοοω τις πρωτες 15 μερες ημασταν ολοι κλεισμενοι σπιτι της. Πραγμα που εφερε τριβες με το μικρο. Ζηλειες κλπ. Ενταξει απ την αρχη ξεραμε το ποσο δυσκολο θα ηταν βεβαια αυτο δεν θα επρεπε να γινει τοσο απποτομα. Νοσηλευτικα 1 ακομα εβδομαδα στο νοσοκομειο κ επειτα ξαναγυρισα εκει διοτι δεν επρεπε να κουνηθω απο κει μηπως κ κολλησσω κοβιντ. Θα ηταν επυκινδυνο. Σε αυτην την εβδομαδα ομως κολλησσαν ολοι στο πατρικο μου κοβιντ, οποτε παρεμεινα στης κοπελας το σπιτι για αλλες 2 εφιαλτικες εβδομαδες.. Με προηγουμενο ιστορικο υγειας εγω και τα ψυχοσωματικα μου στο ζενιθ λογω του οτι δεν ηξερα τι εχω, τσακωθηκαμε. Κυριως με την κακη συμπεριφορα κακομαθημ μενου παιδιου. Τα λαθη εκατερωθεν ενω της εξηγουσα καποια πραγματα για το ιδιο της το παιδι, που θα επρεπε να διορθωσει με εγραφε κ νευριαζε. Εγω επισης ειμαι πολυ επικριτικος σε καποια πραγματα που μ ενδιαφερουν.. Την ηθελα και την θελω. Και της εξηγησα πολλες φορες και της το αποδυκνειω οτι εχω δικιο και το παραδεχετε σε αλλα ζητηματα με εκραζε οτι την κρινω.. Ενω και αυτη εκανε το ιδιο. Και καλα εκανε για μενα. Ομως δεν θα επρεπε να νευριαζει με πραγματα που δεν της αρεσουν.. Παντα τα ελεγα για να την ωθησω προς το καλυτερο.. Δεν το καταλαβαινει.. Σημερα μου ειπε μαζεψετα και φυγε δεν αντεχω αλλο. Επισης νου ειπε να παω σε ψυχολογο. Θα παω. Ξερω οτι ξεπερασα τα ορια της, αυτη γιατι δεν καταλαβαινει πως το λεω και γιατι; ειναι δυνατον να ειμαι τοσο πολυ λαθος;; 

Odious

# 84 στις 9/1/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

agrotis53

Φυσικα και καλα εκανε, αφου την ακουσα.. Επρεπε να της δωσω αυτο που πραγματικα χρειαζοταν κ τιποτα αλλο.. Δεν ηθελε τιποτα αλλο. Και ποιος ειναι τοξικος, επετρεψε μου να εχω τον πρωτο λογο..

Alezandra

# 85 στις 12/1/2021
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855
Διάβασα στα γρήγορα την ιστορία και κατάλαβα ότι η διαμάχη είναι για το αν ήταν σωστό να μαλώσει το παιδί.Εμένα πάντως δεν θα μου έκανε καλή εντύπωση κάποιος που αδιαφορεί όταν το παιδί μου συμπεριφέρεται άσχημα και δεν του λέει κάτι και μετά βάζει εμένα κάτω για τον εξαψαλμο.Δεν είναι κακό να πει κάποιος δύο όμορφα λόγια στο παιδί (όχι άγρια,αλλά ήρεμα) όπως θα του έλεγαν και οι δάσκαλοι στο σχολείο αν είχε περίεργη συμπεριφορά.Πολλές φορές τα παιδιά αντιδρούν στους γονείς αλλά ακούνε κάποιον ουδέτερο.

pythagoras

# 86 στις 14/1/2021
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

Ρε τι διαβάζει κανείς.

Αν ξέρεις λίγα γράμματα.σκέφτηκα κάποια στιγμή να τα συνθέσω όλα αυτά και να βγάλω ένα σαν διήγημα, ιστορία πέστε το. Μετά το ξανασκέφτηκα. Που να τους βρω όλους για να μοιράσω πνευματικά δικαιώματα,...Και είπα:  Άστο καλύτερα. Ας μένει ...
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.