Το Σεπτέμβριο έκανα σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι της εκκλησίας. Στα 32 του χρόνια δεν έχει κάνει σεξ ποτέ και είναι αρκετά δύσκολος άνθρωπος. Στη σχέση μας που κράτησε 4 μήνες τον χώριζα συνέχεια γιατί δεν άντεχα τις ιδιορρυθμίες και τις παραξενιές του. Το θέμα όμως είναι ότι έχω αναπτύξει και συναισθήματα για αυτόν και θέλω να είμαστε πάλι μαζί. Για να το συζητήσουμε και μόνο μου έβαλε τρεις όρους:
1. Να κόψω το κάπνισμα2. Να πάω για εξομολόγηση3. Να βρω τι θέλω στη ζωή μου και να μείνω σταθερή σε μια θέσηΠοια η γνώμη σας?Οι επιλογές σου:
Επίλεξε ποιο από τα τρία σου ταιριαζει.
Godspeed!
Είναι φουλ παράξενος ο mister οπότε για μένα απλά προχώρα παρακάτω, θα είναι δύσκολη η σχέση μαζί του. Σκέψου ότι ήσασταν πολύ αρχή ακόμη και τον χώριζες συνέχεια, αν είστε πάλι μαζί τί θα αλλάξει?
Ηθελα να ξερα που πηγες και πετυχες τετοια περιπτωσαρα ανθρωπου...
1.κακο δε θα σου κάνει πάντως να κόψεις το κάπνισμα.
2.αντι εξομολογου προτείνω ψυχολόγο,πιστεύω θα είναι πιο χρήσιμος.
3.δεν είσαι σταθερή σε εκείνον διότι δεν είναι αυτό που θέλεις.Επειδη λοιπόν οι άνθρωποι δεν αλλάζουν,ούτε εσύ ούτε εκείνος μπορείτε να συμβιβαζεστε για πάντα.Δυστυχως η ερωτική έλξη δεν αρκεί για να μας κάνει ευτυχισμένους.
Αν θέλεις και ένα 4
4.οι διαπραγματεύσεις συνήθως γίνονται με όρους και των δύο πλευρών.
Αν θέτει όρους μόνο η μία πλευρά,κάτι δεν πάει καλά για την άλλη.
Ή ζει στον κόσμο της ή δεν ενδιαφέρεται πραγματικά (το ίδιο είναι βέβαια)
Παράθεση:
O θεούσος το κάπνισμα και εγώ
Σχόλιο # 1 από Marita32Το Σεπτέμβριο έκανα σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι της εκκλησίας. Στα 32 του χρόνια δεν έχει κάνει σεξ ποτέ και είναι αρκετά δύσκολος άνθρωπος. Στη σχέση μας που κράτησε 4 μήνες τον χώριζα συνέχεια γιατί δεν άντεχα τις ιδιορρυθμίες και τις παραξενιές του. Το θέμα όμως είναι ότι έχω αναπτύξει και συναισθήματα για αυτόν και θέλω να είμαστε πάλι μαζί. Για να το συζητήσουμε και μόνο μου έβαλε τρεις όρους:
1. Να κόψω το κάπνισμα2. Να πάω για εξομολόγηση3. Να βρω τι θέλω στη ζωή μου και να μείνω σταθερή σε μια θέσηΠοια η γνώμη σας?
https://www.youtube.com/watch?v=MjB4_Ivj3sE&feature=emb_rel_end
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα βυζαντινά ...,,,.,.,.,.,
Εγω δε θα τον ελεγα παραξενο επειδη εθεσε ορους...μια χαρα κανει και εχει τα θελω του ...λεω εγω που τα μισα τα βρισκω παραλογοτατα ουτως η αλλως... αλλα εκεινος εχει δικαιωμα να ζητα οτι του αρεσει
η marita ομως γιατι εβαλε θεμα απορω...τι ακριβως θελει? Να τον αλλαξει πχ??? Δλδ αυτη η σχ@#η ειναι ποιος θα καταφερει να αλλαξει τον αλλο???
Παράθεση:
Για να το "συζητήσετε και μόνο" έθεσε όρους?
Σχόλιο # 3 από Panagiotis_89Είναι φουλ παράξενος ο mister οπότε για μένα απλά προχώρα παρακάτω, θα είναι δύσκολη η σχέση μαζί του. Σκέψου ότι ήσασταν πολύ αρχή ακόμη και τον χώριζες συνέχεια, αν είστε πάλι μαζί τί θα αλλάξει?
Τωρα εμείς τι να πούμε; Τι θα κάναμε στη θέση σου;
Εσύ πρέπει να ζυγίσεις τι θέλεις και κατά πόσο είσαι σε θέση να ικανοποιήσεις τους 3 όρους, αν τους διαπραγματευεσαι ή αν τα απορρίπτεις όλα. Το τελευταίο μάλλον δεν παίζει, γιαυτό είσαι εδώ
Επίσης για να λες ότι συνεχώς τον χώριζες, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τους δυο σας. Πιστεύω και κείνος δεν περνούσε καλά , γιαυτό έθεσε τελεσίγραφα, για να σε κάνει να φύγεις!
Θα πάρω το μέρος του και ας εχει παραξενιές. Οι <<παράξενοι άνθρωποι>> έχουν και πολύ πάθος ξέρεις... χμμμ. Ίσως το να τον κερδίσεις, είναι μια πρόκληση για σένα.
Στη θεση σου, αν τον ήθελα σαν τρελλή, θα τον διεκδικούσα! Όχι απαραίτητα θα δεχόμουν τους όρους του, αλλά θα το πάλευα!
Το 1 καλό θα σου κάνει.
Το 2 ...είναι διαπραγματεύσιμο... χμμμ εσύ είσαι ο εξομολογητής μου
Το 3 είναι πρακτικά αδύνατο. Ο κόσμος αλλάζει και οι απόψεις, αλλά αυτό δεν μπαίνει υπό συζητηση, ξέχνα το.
Καλα βρε κοπελια...εχουν ταμπελα αυτοι...
Δεν την ειδες?...
Τι συναισθηματα ανεπτυξες, για τον Φαρισαιο?...
Και γιατι τα ανεπτυξες?...
Τοσο καλα σου φανηκαν τα καντηλερια?...
Για...το οτι ειναι ακαπνος?...
Κατι δεν μου λες?...
Για καμε μια προσπαθεια!...
Η γνωμη η δικη μου ειναι να αλλαξεις απλως τη σειρα δηλαδη: 1) Να πας για εξομολογηση, 2) Να βρεις τι θελεις στη ζωη σου 3) Να κοψεις το καπνισμα (και ολα τα νταραβερια) και θα προσθεσω κατι ακομα αν μου επιτρεπεις 4) Να κοψεις το δουλεμα... ή οποιος και αν εισαι, κοιτα να αγορασεις και λιγη φαντασια, τουλαχιστον να εχει και καποιο ενδιαφερον η υποθεση.
σκεψου ομως πως υπαρχει και κινδυνος, αν κανεις αυτα που σου λεει...
(πω-πω και μονο να σου κανει την χαρη να το συζητησετε, ε!?Θεουσος/θεουσα =μακρια οσο μπορεις.Καλυτερα να παει να γινει μοναχος ή παππάς..
Πάλι καλά πού δεν σού ζητησε και 4ο όρο. δλδ πρίν τό σέξ να προσευχηθέιτε στό θεό να πάει καλά τό σέξ.
Εχουμε...μηπως λεω...εχουμε καταλαβει...μας περναει απο το μυαλο δηλαδη το οτι...
Η λεξη "διαπραγματευσεις" συμβαινει σε καταστασεις επιβολης απαιτησεων?...
Επιβολη, δεν ειναι η λεξη που χαρακτηριζει...σχεσεις...
Συνεννοηση ειναι η λεξη που χαρακτηριζει σχεσεις...
Αλλα, γλωσσα λανθανουσα τα αληθη λεγει...
Και εδω τα αληθη, δεν μιλανε για σχεση...αλλα για το ποιος θα πιασει τον αλλο αιχμαλωτο...
Τοχουμε καταλαβει αυτο, ετσι ανετα που συστηνουμε...ορους διαπραγματευσης?...
Ξερουμε τι λεμε?...
Αν οχι, να βαλω λιγο Νταλαρα?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από kostas-43Πάλι καλά πού δεν σού ζητησε και 4ο όρο. δλδ πρίν τό σέξ να προσευχηθέιτε στό θεό να πάει καλά τό σέξ.
Αφου αυτοι λενε οτι αν κανεις σεξ πρεπει να ειναι μονο για τεκνοποιηση,αλλιως ειναι αμαρτια!
καλά λένε...είναι γλυκιά η αμαρτία
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από JIMTHEBLASTER1975
Αφου αυτοι λενε οτι αν κανεις σεξ πρεπει να ειναι μονο για τεκνοποιηση,αλλιως ειναι αμαρτια!
![]()
Kαλά εδω πού εχουμε φτάσει η αμαρτία μάς μάρανε. όλοι αυτοί άλλα πιστευουν καί άλλα κάνουν
καί ας είναι θεουσοι..
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από JIMTHEBLASTER1975
![]()
στα social media