Ξεκινησε προβληματικα, ετσι θα συνεχισει και ετσι θα τελειωσει, ειτε υποχωρησεις ειτε οχι!!!
Τα πραγματα δειχνουν απο την αρχη...αν το καταλαβαιναμε αυτο θα γλυτωναμε τον εαυτο μας απο πολλα ασχημα συναισθηματα και δεν θα χαναμε τον χρονο μας ασκοπα!!!στη μαμα του
Nαι μάλλον είναι καμμένο θέμα και αυτό.
Κοβεις οτι γουσταρεις...οτι δεν γουσταρεις δεν το κοβεις...
Επισης με τετοιου ειδους ορους δεν παει μπροστα μια σχεση...
η ανεχεσαι εναν ανθρωπο με τα θετικα και τ αρνητικα του ομως!
η την κανεις μ ελαφρα ...στην τελικη μπορει να μην ταιριαζετε
και τα κει το βλεπω
Σωστός ο aggelo!!
Σχέση με !προϋποθέσεις δεν γίνεται ή δέχεσαι τον άλλον όπως είναι η την κάνεις με ελαφρά πηδηματακια...Που πηγε η κοπελια με τον θεουσο να συζητησουμε και κατι σοβαρο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Mindthegap-Που πηγε η κοπελια με τον θεουσο να συζητησουμε και κατι σοβαρο...
![]()
Γιατι γελας Κωστη;; δεν ειναι σοβαρο...;;
Μονο λεβεντης;Ντεληκανης κανονικος λεμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Mindthegap-Γιατι γελας Κωστη;; δεν ειναι σοβαρο...;;
Μιλαμε οτι πετυχε τζακ ποτ η κοπελα...πρεπει να ψαξεις πολυ για να βρεις τετοιο λεβεντη..
Είναι προφανές πού τον γνώρισα. Στην εκκλησία.
δεν εχεις ξενερωσει ακομα?
Το καπνισμα να το κοψεις..καλο θα σου κανει..
Αντι εξομολογησης..κανε καλυτερα ενα ευχελαιο..και προχωρα..
Ε, ναι...στις εκκλησιες γινονται ολα αυτα τα εκτροπα...
καλα.. ειμαστε σε τροχια αναπτυξης... το δημοσιο ελλειμμα εχει μειωθει 50%... οι μισθοι ανεβηκαν... ολα καλα...
Είχα γράψει και προηγούμενο θέμα όχι για αυτόν για άλλον
Το θέμα είναι πως όσοι γνωρίζω με θέλουν μόνο για σεξ. Τουλάχιστον αυτός δε με θέλει για αυτό. Γι'αυτό και έχω κολλήσει και το προσπαθώ. Το θέμα είναι ότι μπορεί να μη θέλει και γενικότερα. Έχει κάτι άλλο στο μυαλό του (γυναίκα παρθένα, ίσως 10 χρόνια μικρότερη -είμαστε στην ίδια ηλικία-, της εκκλησίας, να μην καπνίζει, να θέλει να παντρευτεί αύριο, να δουλεύει από το σπίτι ή και καθόλου). Εγώ τον θέλω γιατί και σε ηλικία γάμου είμαι και είναι σοβαρός αν και ιδιόρρυθμος. Οπότε είμαι διατεθειμένη να κάνω όσα ζητάει αλλά δεν ξέρω αν θα έχουν νόημα...Και το θεμα τι το εβαλες?...
Μελλοντολογοι ειμαστε?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Marita32Οπότε είμαι διατεθειμένη να κάνω όσα ζητάει αλλά δεν ξέρω αν θα έχουν νόημα...
Παράθεση:
παμε
Σχόλιο # 37 από kostas232καλα.. ειμαστε σε τροχια αναπτυξης... το δημοσιο ελλειμμα εχει μειωθει 50%... οι μισθοι ανεβηκαν... ολα καλα...
στα social media