Η Μάρα ενδιαφέρεται για ένα νεαρό της παρέας που όμως λόγω σπουδών μένει μακριά.
Αντάλλαξαν ενα-δυο φιλιά και κουβέντες ενδιαφέροντος.
Εκείνος εδώ και 3-4 εβδομάδες,τίποτα ακόμα.
Ποιος θα ήταν σωστό να κάνει την επόμενη κίνηση?
Αγαπητή Μαρα,σύμφωνα με την περίληψη που διάβασα (έγραψα δηλ,)
κρίνω ότι ο νεαρός βάζει τη λογική πάνω από το συναίσθημα και σκέφτεται ότι μια σχέση από μακριά δεν είναι εφικτή.
Επίσης,εφόσον είστε και οι δύο σε ηλικία που έχετε να σκεφτείτε και να οργανώσετε το μέλλον σας ,που μπορεί να περιλαμβάνει σπουδές στο εξωτερικό,αναζήτηση εργασίας σε οποιαδήποτε πόλη κλπ κλπ..
Δεν θα είναι εύκολο να αντέξετε την αποσταση,αν δεν έχετε περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα αρχικά κοντά οι δύο σας
.Πώς θα δέσει το σιρόπι χωρίς βράσιμο ???
Όταν διεκδικείς κάτι. ..κουνάς και το σωμα σου...δεν περιμένεις να γίνει κάτι απο μόνο του...
Η απόσταση εφόσον οφείλεται μόνο για σπουδές δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. .
.απο την στιγμή που έχετε μιλήσει κάνοντας μια αρχή. ..ποιός ο λόγος να πελαγοδρομείτε ;; σε τι άβολη θέση να τον φέρεις ; δεν έχει νόημα αυτό. ..
Παράθεση:
Περίεργη κατάσταση!!Καλησπέρα στην ομάδα!!! Πραγματικά έχω φτάσει σε αδιέξοδο... Ας ξεκινήσω από την αρχή!! Ήμαστε μια παρέα ατόμων που απαρτίζεται από κορίτσια και αγόρια. Ένα παιδί λοιπόν από την παρέα εδώ και 2 χρόνια περίπου μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον απίστευτα πολύ. Σοβαρός, ώριμος, έξυπνος( έστω τουλάχιστον έχω καταλάβει και εγώ αλλά και οι φίλες μου) . Το παιδί που λες, είναι λαχείο, κάνω σχεση σοβαρή με κλειστά μάτια. Μετά από δυο χρόνια που όλα αυτά επικρατούσαν στο μυαλό μου, έχοντας μιλησει μόνο στις φίλες μου και όχι σε εκείνον. Με εκείνον τόσο καιρό είχαμε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων τι κάνει πως περνάει κλπ γιατι σπουδάζει Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα, συναντηθήκαμε όλη η παρέα, και έτυχε να κάτσουμε οι δυο μας με αυτό το παιδί και να συζητάμε και κουβέντα στην κουβέντα είπα όσα αισθάνομαι... εκείνος με την σειρά του ,είπε ότι αισθάνεται μια έλξη εδώ και αρκετο καιρό αλλά δεν ξέρει τι θέλει λόγω απόστασης κι ολας... καταλήξαμε να φιλιόμαστε. Μετά από εκείνη την μέρα μου έστειλε 1-2 φορές, κυρίως για να ξανά κανονίσουμε όλοι μαζί με την παρέα. Ξανά κανονίσαμε το βλέμμα του ήταν έντονο... υπήρχε έλξη εάν και ήμασταν στην παρέα και δεν ήθελα να κάνω κάποια κίνηση γιατί δεν ήξερα εάν θέλει ή όχι μπροστά σε όλους και κυρίως να μην τον φέρω σε άβολη θέση... Πάλι ένα φίλη παίχτηκε μεταξύ μας και μείναμε στο ότι κάποια στιγμή θα μου στείλει να μιλήσουμε... έχουν περάσει 3-4 βδομαδες και ακόμα τίποτα... Δεν ξέρω εάν πρέπει να στείλω ή όχι και τι να στείλω. Δεν θέλω να τον φέρω ούτε σε άβολη θέση ούτε να την πιέσω... βέβαια εκείνος μετά την πρώτη φορά που ήρθαμε πιο κοντά έστειλε 1-2 φορές και ίσως τώρα περίμενε από μένα.
Σχόλιο # 1 από Mara_57
Καλά μου παιδιά , διαφωνώ
Το κορίτσι έχει φάει πόρτα . Της είπε «ναι κι εγω ελκομαι , αλλα η απόσταση κλπ» .
Τι θα της έλεγε «δεν ελκομαι , γι αυτό τα ρίχνω στην απόσταση ?»
Μετά από την εξομολόγηση της , της είπε να κανονίσουνε...όλοι μαζί !!!
Χυλόπιτα ζεστή ζεστή σερβιρίστηκε .
Για μένα πρεπει να πάει παρακάτω και σιγά σιγά να μάθει να διαβάζει τις πράξεις . Δυο ολόκληρα χρόνια , ενας άντρας αν πραγματικά ένιωθε έλξη, θα της είχε μιλήσει μόνος του .
Παράθεση:
ίσως τώρα περίμενε από μένα.
Σχόλιο # 1 από Mara_57
Μάλλον δε θέλει κάτι σοβαρό αυτή την περίοδο,φοιτητής σε μακρινή πόλη γαρ.
Του μίλησες.Ξέρει.Δεν έχει να περιμένει κίνηση από εσένα.
Αν ήταν σοβαρός και ώριμος όπως ανέφερες,θα σε είχε πάρει έστω για να το λήξει.Του άνοιξες την καρδιά σου και όφειλε να μη σε έχει στην αναμονή.
Όποιος δεν θέλει συνέχεια,δεν φιλάει.
Εκτός αν το έκανε για να δει πώς είναι το φιλί.
Ρωτήστε τον καλύτερα να μάθετε.
Παράθεση:
Περίεργη κατάσταση!!Καλησπέρα στην ομάδα!!! Πραγματικά έχω φτάσει σε αδιέξοδο... Ας ξεκινήσω από την αρχή!! Ήμαστε μια παρέα ατόμων που απαρτίζεται από κορίτσια και αγόρια. Ένα παιδί λοιπόν από την παρέα εδώ και 2 χρόνια περίπου μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον απίστευτα πολύ. Σοβαρός, ώριμος, έξυπνος( έστω τουλάχιστον έχω καταλάβει και εγώ αλλά και οι φίλες μου) . Το παιδί που λες, είναι λαχείο, κάνω σχεση σοβαρή με κλειστά μάτια. Μετά από δυο χρόνια που όλα αυτά επικρατούσαν στο μυαλό μου, έχοντας μιλησει μόνο στις φίλες μου και όχι σε εκείνον. Με εκείνον τόσο καιρό είχαμε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων τι κάνει πως περνάει κλπ γιατι σπουδάζει Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα, συναντηθήκαμε όλη η παρέα, και έτυχε να κάτσουμε οι δυο μας με αυτό το παιδί και να συζητάμε και κουβέντα στην κουβέντα είπα όσα αισθάνομαι... εκείνος με την σειρά του ,είπε ότι αισθάνεται μια έλξη εδώ και αρκετο καιρό αλλά δεν ξέρει τι θέλει λόγω απόστασης κι ολας... καταλήξαμε να φιλιόμαστε. Μετά από εκείνη την μέρα μου έστειλε 1-2 φορές, κυρίως για να ξανά κανονίσουμε όλοι μαζί με την παρέα. Ξανά κανονίσαμε το βλέμμα του ήταν έντονο... υπήρχε έλξη εάν και ήμασταν στην παρέα και δεν ήθελα να κάνω κάποια κίνηση γιατί δεν ήξερα εάν θέλει ή όχι μπροστά σε όλους και κυρίως να μην τον φέρω σε άβολη θέση... Πάλι ένα φίλη παίχτηκε μεταξύ μας και μείναμε στο ότι κάποια στιγμή θα μου στείλει να μιλήσουμε... έχουν περάσει 3-4 βδομαδες και ακόμα τίποτα... Δεν ξέρω εάν πρέπει να στείλω ή όχι και τι να στείλω. Δεν θέλω να τον φέρω ούτε σε άβολη θέση ούτε να την πιέσω... βέβαια εκείνος μετά την πρώτη φορά που ήρθαμε πιο κοντά έστειλε 1-2 φορές και ίσως τώρα περίμενε από μένα.
Σχόλιο # 1 από Mara_57
στα social media