Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από SaltedCaramelE τότε τί τρώγεσαι?
![]()
Ε αμα δεν τρωγοταν με τα ρουχα της πως θα επιανε τα 21 θεματα...;;;
Παράθεση:
ρε παιδιαμην καθεστε και σπαταλατε αδικα τον χρονο σας με την θεματογραφο και τα υποτιθεται προβληματα της.. δεν θα βγαλετε ακρη.. εδω δεν βγαζει αυτη.. γιατι??... μα ειναι απλο !!! ...η κοπελα ειναι Ζυγος στο ζωδιο.. μην περιμενετε ναβγαλετε ακρη απο εναν ζυγο.. τωρα ετσι, ,ετα απο δεκα λεπτα γιουβετσι και παει λεγοντας...'ρωτηστε τον ειδικο ρε παιδια.. οι περισσοτερες ποου ειχα στην ζζωη μου ζυγινες με ολους τους συνδυασμους σαν ωροσκοπο.. απιστευτες καταστασεις εζησα...
Σχόλιο # 42 από kostas232
Ναι...αυτο ηταν το προβλημα τωρα ..
το ζωδιο...και ο Διας που εκεινη την ωρα συνουσιαζοταν...
οχι το ξερο μας το κεφαλι ..
Κωστα...;;; για τις τοξοτινες εχεις να πεις κατι...;;;
και...
προσεξε τι θα πεις...
μια και μονο κουβεντα... αλλα νταλλα της παρασκευςη το γαλα ειστε ... κριμα γιατι αρχισα να σε συμπαθω.. που πατε ωωωρε???... ουτε καν σας νοιαζει ο αλλος και θελετε και σοβαρες σχεσεις... τοξοτης και σοβαρη σχεση δεν παει μανα μ... ασε που ειστε φαρμακογλωσσες... χαχαχαχαχαχ
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Mindthegap-
Ναι...αυτο ηταν το προβλημα τωρα ..
το ζωδιο...και ο Διας που εκεινη την ωρα συνουσιαζοταν...
οχι το ξερο μας το κεφαλι ..
Κωστα...;;; για τις τοξοτινες εχεις να πεις κατι...;;;
και...
προσεξε τι θα πεις...
Παράθεση:
ρε παιδιαμην καθεστε και σπαταλατε αδικα τον χρονο σας με την θεματογραφο και τα υποτιθεται προβληματα της.. δεν θα βγαλετε ακρη.. εδω δεν βγαζει αυτη.. γιατι??... μα ειναι απλο !!! ...η κοπελα ειναι Ζυγος στο ζωδιο.. μην περιμενετε ναβγαλετε ακρη απο εναν ζυγο.. τωρα ετσι, ,ετα απο δεκα λεπτα γιουβετσι και παει λεγοντας...'ρωτηστε τον ειδικο ρε παιδια.. οι περισσοτερες ποου ειχα στην ζζωη μου ζυγινες με ολους τους συνδυασμους σαν ωροσκοπο.. απιστευτες καταστασεις εζησα...
Σχόλιο # 42 από kostas232
Αμ , πέστα ρε Κώστα επιτέλους! Τόσα χρόνια κι εγώ έψαχνα να βρω , γιατί δε βγάζω άκρη με τον εαυτό μου! Πού ήσουν ρε ειδικέ τόσα χρόνια;
παραλια εχει αντιρρηση σε αυτα που εγραψα??.. δεν ειστε αλλανταλα της παρασευης το γαλα οι ζυγοι??? αν πιστευεις το αντιθετο σου εχω νεα... εισαι σε παραλληλο συμπαν και εσυ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Paralia48
Αμ , πέστα ρε Κώστα επιτέλους! Τόσα χρόνια κι εγώ έψαχνα να βρω , γιατί δε βγάζω άκρη με τον εαυτό μου! Πού ήσουν ρε ειδικέ τόσα χρόνια;
Δεν σε καταλαβαινεις, ουτε εσυ?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Paralia48
Τόσα χρόνια κι εγώ έψαχνα να βρω , γιατί δε βγάζω άκρη με τον εαυτό μου!
Παράθεση:
δεν ειστε αλλανταλα της παρασευης το γαλα οι ζυγοι???
Σχόλιο # 47 από kostas232
αυτο το ειπες για τους τοξοτες...ισχυει και για τους ζυγους ή μπερδεψες τι λεει ο Λεφακης...;;;.
Προβλεπω να τρως και δευτερη κιτρινη...
ιστε αι τα δυο καλα παιδια... εχετε τυραννησει κοσμο και κοσμακι
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Mindthegap-
αυτο το ειπες για τους τοξοτες...ισχυει και για τους ζυγους ή μπερδεψες τι λεει ο Λεφακης...;;;.
Προβλεπω να τρως και δευτερη κιτρινη...
με τις σκορπινες.. και επειδη σε αγαπω , δεν θελωνα πω παραπανω... απλα θεωρω οτι ειναι κακοι ανθρωποι.. χαχαχαχαχα συγνωμη κιολας αλλα αυτος που ειναι τοσο εκδηκητικος ειναι και κακος ανθρωπος..
εσυ εισαι καλουλα παρολο που τωρα τελευτα μα ςκανεις νερα χαχαχαχαχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από maraki_lar_1980
Από Σκορπινες εχεις εμπειρίες ,φιλε Κωστάκη?
Ε με κανενα ζωδιο γυναίκας δεν ειχες καλες εμπειρίες βρε?? Ζυγινες, Σκορπινες, Τοξοτινες ολες σκαρτες??
Μας αδικείς ,νομιζω.
Τεσπα...εγω παντως δεν εκδικουμαι, so... ουτε εσενα θα σε εκδικηθω, ανταποδίδω την αγαπη σου, αφου!!
Παράθεση:
μακρια και αγαπημενοι..
Σχόλιο # 52 από kostas232με τις σκορπινες.. και επειδη σε αγαπω , δεν θελωνα πω παραπανω... απλα θεωρω οτι ειναι κακοι ανθρωποι.. χαχαχαχαχα συγνωμη κιολας αλλα αυτος που ειναι τοσο εκδηκητικος ειναι και κακος ανθρωπος..
εσυ εισαι καλουλα παρολο που τωρα τελευτα μα ςκανεις νερα χαχαχαχαχα
και εσυ εφερες την καταστροφη.. με κανενα ζωδιο δεν ειχες εμπειρειες καλες?.. αυτο ειπα εγω? ή αυτο καταλαβες μαριω.. μαλλον το προσαρμοσες οπως ηθελες
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από maraki_lar_1980Ε με κανενα ζωδιο γυναίκας δεν ειχες καλες εμπειρίες βρε?? Ζυγινες, Σκορπινες, Τοξοτινες ολες σκαρτες??
Μας αδικείς ,νομιζω.
Τεσπα...εγω παντως δεν εκδικουμαι, so... ουτε εσενα θα σε εκδικηθω, ανταποδίδω την αγαπη σου, αφου!!
Τελικα ποιο ζωδιο αντρα σας αρεσει βρε κοριτσια;..
Να παω να διορθωσω το προφιλ μου
Εμ εσύ ανέφερες μονο όσες ειχες κακές εμπειρίες... εγω φταίω??χαχα!!
Καλες αναμνήσεις με τι ζωδια ειχες ας πουμε?
Παράθεση:
3 ζωδια ειπα
Σχόλιο # 55 από kostas232και εσυ εφερες την καταστροφη.. με κανενα ζωδιο δεν ειχες εμπειρειες καλες?.. αυτο ειπα εγω? ή αυτο καταλαβες μαριω.. μαλλον το προσαρμοσες οπως ηθελες
Εξαρτάται.
Κάθε ζώδιο υπερέχει σε κάτι και δεν υπάρχει κάποιο που να τα έχει όλα
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από paranomosΤελικα ποιο ζωδιο αντρα σας αρεσει βρε κοριτσια;..
Να παω να διορθωσω το προφιλ μου
Πειναωωω!!!...
Δωστε του καμια κονσερβα κοριτσια...
Μη τα πινει και νηστικος...
Του το τρωει αλλος το φαι του..
στα social media