Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Τον σκέφτομαι ακόμη..

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Alezandra

# 21 στις 17/1/2021
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855
'Aρεσαν+: 0%

Σαν πολλοί δε μαζευτηκατε,τι κάνατε μαζί 4 χρόνια και δεν καταφέρατε να καταλάβετε ότι το μπλοκ της καρδιάς προηγείται του μπλοκ στο φειςμπουκ.

Καταλάβατε τώρα?

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Katerinakist12

Τον σκέφτομαι ακόμη..

Καλησπέρα, είχα μια σχέση 4 χρόνια στην αρχή τα πηγαίναμε πολύ καλά, κάναμε ονειρα για το μέλλον, μου έλεγε πως μόνο μαζί μου θέλει να ζήσει την ζωή του και αν δεν με έχει δεν είναι ευτυχισμένος και άλλα τόσα, μέχρι και για οικογένεια και συγκατοίκηση μου έλεγε για όταν τελείωνε τον στρατό.. Τον τελευταίο καίρο είχαμε αρκετούς τσακωμούς αλλά παρόλα αυτά ακόμη συνέχιζε να κάνει όνειρα και μου έλεγε ότι με αγαπαει.. Χωρίσαμε μέσω μηνύματων και με έκανε μπλοκ από παντού μου είπε πως δεν σεβάστηκα την σχέση μας και είχαμε πολλούς τσακωμούς το τελευταίο καιρό και να μην τον ξαναενοχλήσω . Μεσα σε 2 εβδομάδες ανέβασε φώτο με άλλη στα σοσιαλ την οποία και διέγραψε την επομένη μέρα.. Πέρασε ένας μήνας από τοτε που χωρίσαμε χωρίς καμία επικοινωνία.. Εγω γνώρισα ένα παιδί με τον οποίο βγαίνω αλλά δεν ξέρω αν βγει πουθενά γιατί έρχεται ακόμη στο μυαλό μου ο πρώην μου και είχα ανεβάσει 2 φορές στα σοσιαλ όταν ήμουν μαζί του σε ένα μέρος .. Εκείνος μου έβγαλε το μπλοκ πριν 2 εβδομάδες και έβλεπε αυτά που ανεβάζω τώρα δεν τα βλέπει βέβαια αλλά τα βλέπουν οι φίλοι του.. Αυτός ανεβάζει συχνά στο φβ φωτογραφιες του ενώ δεν ανέβαζε συνήθως και ανεβάζει μέρη που πηγαίνει με την καινούργια που έχει τώρα.. Το κάνει επίτηδες γιατι ξέρει ότι τον ακολουθούν οι φίλες μου για να τα βλέπουν; δεν ξέρω.. Το θέμα είναι ότι μέσα μου ακόμη ελπίζω πως μπορεί να ξαναγυρίσει αλλά δεν ξέρω πως είναι με την αλλην, τόσο εύκολα με διέγραψε από την ζωη του; τόσο εύκολα ξέχασε όσα είχαμε ονειρευτεί και ότι μου έλεγε. 

 

 

Αρέσει στο μέλος Chrisoula5
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost