Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τον σκέφτομαι ακόμη..

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Katerinakist12

# 1 στις 14/1/2021
author
Γυναίκα / 25 / Ελεύθερη
Ν. Δράμας / Δοξάτο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 14
'Aρεσαν+: 0%

Τον σκέφτομαι ακόμη..

Καλησπέρα, είχα μια σχέση 4 χρόνια στην αρχή τα πηγαίναμε πολύ καλά, κάναμε ονειρα για το μέλλον, μου έλεγε πως μόνο μαζί μου θέλει να ζήσει την ζωή του και αν δεν με έχει δεν είναι ευτυχισμένος και άλλα τόσα, μέχρι και για οικογένεια και συγκατοίκηση μου έλεγε για όταν τελείωνε τον στρατό.. Τον τελευταίο καίρο είχαμε αρκετούς τσακωμούς αλλά παρόλα αυτά ακόμη συνέχιζε να κάνει όνειρα και μου έλεγε ότι με αγαπαει.. Χωρίσαμε μέσω μηνύματων και με έκανε μπλοκ από παντού μου είπε πως δεν σεβάστηκα την σχέση μας και είχαμε πολλούς τσακωμούς το τελευταίο καιρό και να μην τον ξαναενοχλήσω . Μεσα σε 2 εβδομάδες ανέβασε φώτο με άλλη στα σοσιαλ την οποία και διέγραψε την επομένη μέρα.. Πέρασε ένας μήνας από τοτε που χωρίσαμε χωρίς καμία επικοινωνία.. Εγω γνώρισα ένα παιδί με τον οποίο βγαίνω αλλά δεν ξέρω αν βγει πουθενά γιατί έρχεται ακόμη στο μυαλό μου ο πρώην μου και είχα ανεβάσει 2 φορές στα σοσιαλ όταν ήμουν μαζί του σε ένα μέρος .. Εκείνος μου έβγαλε το μπλοκ πριν 2 εβδομάδες και έβλεπε αυτά που ανεβάζω τώρα δεν τα βλέπει βέβαια αλλά τα βλέπουν οι φίλοι του.. Αυτός ανεβάζει συχνά στο φβ φωτογραφιες του ενώ δεν ανέβαζε συνήθως και ανεβάζει μέρη που πηγαίνει με την καινούργια που έχει τώρα.. Το κάνει επίτηδες γιατι ξέρει ότι τον ακολουθούν οι φίλες μου για να τα βλέπουν; δεν ξέρω.. Το θέμα είναι ότι μέσα μου ακόμη ελπίζω πως μπορεί να ξαναγυρίσει αλλά δεν ξέρω πως είναι με την αλλην, τόσο εύκολα με διέγραψε από την ζωη του; τόσο εύκολα ξέχασε όσα είχαμε ονειρευτεί και ότι μου έλεγε. 

Αρέσει στο μέλος Karpouzis

wish_

# 2 στις 14/1/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
ΑΦού υποτίθεται βγαίνεις με άλλον.

Δύο θέματα έβαλες για τον καινούργιο.

archagellos

# 3 στις 14/1/2021
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

Αγαπητη ,

τελειωμενο ειναι ολο το θεμα απλα ...σπασιμο νευρων κανεντε ο ενας στον αλλον 

Η απορια μου ειναι ...βγανει με την καινουργια ...βγαινεις με τον καινουργιο ...πας ...παει ...

Οτι εχουμε Lockdown  εδω και 3 μηνες ...εκει στο ΔΟΞΑΤΟ ...δεν το εχετε καταλαβει ???!!!
τι γινεται ...?

Keep Walking

Αρέσει στα μέλη B_king, agrotis53 και σε ακόμα 4 μέλη.

alisida

# 4 στις 14/1/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Να μη βάλει και ένα για τον παλιό ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από wish_
ΑΦού υποτίθεται βγαίνεις με άλλον.

Δύο θέματα έβαλες για τον καινούργιο.

Αρέσει στο μέλος agrotis53

alisida

# 5 στις 14/1/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Κατερινάκι,αν θέλεις τη γνώμη μου (που για να βάλεις θέμα τη θέλεις)

Ένα πράγμα έχω να προτείνω:

Όταν χωρίζεις από μια σχέση ,άσχετα αν ήταν ή όχι επιλογή σου ο χωρισμός,σταματας να ασχολείσαι με τα σοσιαλ του πρώην και το ιδανικότερο είναι να μην ασχολείσαι ούτε με τον ίδιο ούτε με τους φίλους του.
Πολλά πράγματα ανεβαίνουν και από αντίδραση,ειδικά στις ηλικίες σας και πολλά επίσης παρεξηγούνται.
Απέχοντας λοιπόν από το να μπαίνεις στο προφίλ του και από το να ρωτάς για εκείνον κοινούς γνωστούς,κερδίζεις 

Α) την ηρεμία σου 

Β) το χρόνο να ασχοληθείς με τη δική σου ζωή και όχι με τη δική του

Γ) την αξιοπρέπεια σου

Εάν θέλεις από ενδιαφέρον να μάθεις τι κάνει ,αν είναι καλά κλπ..

Είναι πιο τίμιο να τον πάρεις τηλέφωνο ή να στείλεις μήνυμα να ρωτήσεις τον ίδιο τα νέα του 

Εάν θέλει κι εκείνος,μπορείτε να μοιραστείτε κάποια πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας μετά από το χωρισμό.
Προσωπικά δεν θα το συνιστούσα το τελευταίο,διότι η επαφή μεταξύ σας σας κρατά πίσω και καθυστερείς να προχωρήσεις στη ζωή σου.
Το ιδανικό είναι καμία επαφή.

Όμως και πάλι,είναι προτιμότερο από την κατασκοπεία,τι δράματα είναι αυτά πια ..

Αρέσει στο μέλος archagellos
I am Not a psychotherapist :)

Enikos

# 6 στις 14/1/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

. . . . . . . 

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από archagellos

Οτι εχουμε Lockdown  εδω και 3 μηνες ...εκει στο ΔΟΞΑΤΟ ...δεν το εχετε καταλαβει ???!!!
τι γινεται ...?

Keep Walking

Enikos

# 7 στις 14/1/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αυτο το μπλοκ, εχει καμει μεγαλη ζημια, στα ζευγαρια που τα πανε καλα, ο καθενας με αλλον-η...

Να αιτηθουμε συσσωμοι, απαντες οι με αλλον-η, στους υπευθυνους να το βγαλουν σαν λειτουργια...

Τι...δεν μπορουμε να βλεπουμε τι κανουν οι πρωην???...

Πολυ-ελαιο!!!...

Mindthegap-

# 8 στις 14/1/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Εσυ δεν εισαι το Κατερινακι απο τη Δραμα που ειχες βαλει θεμα..

"εκανα σεξ μαζι του στο πρωτο ραντεβου και τωρα σκεφτομαι να του αλλαξω τα φωτα" ;;

Μας αλλαξες και τα δικα μας για το αν σε θελει, αν...αν...αν...και τωρα πιασαμε τον πρωην;;;

Να χιονισει και γρηγορα παρακαλω...
Αρέσει στα μέλη eva-1982, archagellos

Katerinakist12

# 9 στις 14/1/2021
author
Γυναίκα / 25 / Ελεύθερη
Ν. Δράμας / Δοξάτο
Και σκεφτομαι τώρα εγώ πως αφιυ χωρίσαμε μέσα μηνύματα ενώ την τελευταία φορά που τον είχα δει ημασταν τέλεια, φοβάμαι μήπως τον πετύχω κάπου τυχαία και ειδικά με την καινούργια που έχει τώρα πως θα αντιδρασω, πως θα νιώσω..δεν μπορώ να καταλάβω είναι στιγμές που βλέπω φώτο μας, θυμάμαι όσα μου έλεγε και νιώθω ότι μου λείπει, δεν ξέρω αν μου λείπει αυτός ή οι στιγμές που ζούσαμε, ίσως να μην έχω βρει ακόμη αυτόν τον κάποιον που θα με βοηθήσει να τα ξεχάσω όλα,ίσως να είναι και ο εγωισμός μου που βλέπω ότι είναι καλά με την αλλην τουλάχιστον από ότι βλέπω και με πιάνει αυτό το παράπονο.. Στην αρχή πίστευα ότι τα κάνει όλα επίτηδες γιατί κάποια πράγματα δεν μου κολλούσαν αλλά μάλλον έκανα λάθος.. Θέλω τόσο πολύ να τα ξεχάσω όλα να μην έρχεται στο μυαλό μου αλλά δεν μπορώ..

agrotis53

# 10 στις 14/1/2021
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

Η πρώτη αγάπη αφού το ξέρεις δεν ξεχνιέται. ... Το τραγουδούσε ο Καρράς πριν 30 χρόνια. ..διαχρονικό όμως. ...

Οκ αστειεύομαι. ...πέρα απο αστεία όμως. ...

Μια μακροχρόνια σχέση σε τέτοιες ηλικίες. .. Ηλικίες και ανωριμες ,και ενθουσιώδες, και στα καλύτερα τους χρόνια. . 

Μια τέτοια σχέση σημαδεύει έντονα και για πολύ καιρό. .

Έως ότου έρθει κάτι άλλο εξίσου δυνατό και μία έτσι και αλλιώς ωριμότητα που θα ακολουθήσει. .. 

Φυσιολογικά όλα αυτά. ...

Μην ζητάς και μην περιμένεις τίποτα όμως απο το παλιό. ..οτι ήταν. Να γίνει και να δώσει το έδωσε. ...τελείωσε. .κοίταξε μπροστά τώρα. ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Katerinakist12

Τον σκέφτομαι ακόμη..

Καλησπέρα, είχα μια σχέση 4 χρόνια στην αρχή τα πηγαίναμε πολύ καλά, κάναμε ονειρα για το μέλλον, μου έλεγε πως μόνο μαζί μου θέλει να ζήσει την ζωή του και αν δεν με έχει δεν είναι ευτυχισμένος και άλλα τόσα, μέχρι και για οικογένεια και συγκατοίκηση μου έλεγε για όταν τελείωνε τον στρατό.. Τον τελευταίο καίρο είχαμε αρκετούς τσακωμούς αλλά παρόλα αυτά ακόμη συνέχιζε να κάνει όνειρα και μου έλεγε ότι με αγαπαει.. Χωρίσαμε μέσω μηνύματων και με έκανε μπλοκ από παντού μου είπε πως δεν σεβάστηκα την σχέση μας και είχαμε πολλούς τσακωμούς το τελευταίο καιρό και να μην τον ξαναενοχλήσω . Μεσα σε 2 εβδομάδες ανέβασε φώτο με άλλη στα σοσιαλ την οποία και διέγραψε την επομένη μέρα.. Πέρασε ένας μήνας από τοτε που χωρίσαμε χωρίς καμία επικοινωνία.. Εγω γνώρισα ένα παιδί με τον οποίο βγαίνω αλλά δεν ξέρω αν βγει πουθενά γιατί έρχεται ακόμη στο μυαλό μου ο πρώην μου και είχα ανεβάσει 2 φορές στα σοσιαλ όταν ήμουν μαζί του σε ένα μέρος .. Εκείνος μου έβγαλε το μπλοκ πριν 2 εβδομάδες και έβλεπε αυτά που ανεβάζω τώρα δεν τα βλέπει βέβαια αλλά τα βλέπουν οι φίλοι του.. Αυτός ανεβάζει συχνά στο φβ φωτογραφιες του ενώ δεν ανέβαζε συνήθως και ανεβάζει μέρη που πηγαίνει με την καινούργια που έχει τώρα.. Το κάνει επίτηδες γιατι ξέρει ότι τον ακολουθούν οι φίλες μου για να τα βλέπουν; δεν ξέρω.. Το θέμα είναι ότι μέσα μου ακόμη ελπίζω πως μπορεί να ξαναγυρίσει αλλά δεν ξέρω πως είναι με την αλλην, τόσο εύκολα με διέγραψε από την ζωη του; τόσο εύκολα ξέχασε όσα είχαμε ονειρευτεί και ότι μου έλεγε. 

Αρέσει στα μέλη Chrisoula5, archagellos και σε ακόμα 2 μέλη.

pythagoras

# 11 στις 14/1/2021
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

ο παλιος είναι αλλιως.

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisida

Να μη βάλει και ένα για τον παλιό ?

Γιαυτό ας τον δέσει (τον καινούριο) με ... αλυσίδα!

panagiotismp90

# 12 στις 15/1/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841

γιατι τσακωνοσασταν?

DonHuanDelSalsa

# 13 στις 16/1/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Οταν σου εβγαλε το μπλοκ σου εδωσε κληση? Για αυτο τον σκεφτεσαι ακομα?

Chrisoula5

# 14 στις 16/1/2021
author
Γυναίκα / 28 / Ελεύθερη
Ν. Χανίων / Σούδα
Απαντήσεις: 23
Δεν έχει νόημα να ελπίζεις. Block και μην ξανά ασχοληθείς μαζί του. Έτσι θα τον ξεπεράσεις. Μείνε και λίγο μονη σου. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Προσπάθησε να είσαι καλά και μόνη σου και μην τρως ενέργεια με τον πρώην και τα social media

Katerinakist12

# 15 στις 16/1/2021
author
Γυναίκα / 25 / Ελεύθερη
Ν. Δράμας / Δοξάτο
Μου είχε βγάλει το μπλοκ ενώ ήταν με την άλλη και έβλεπε τα στορυ μου συνεχόμενα στο ινσταγραμ για 3 μέρες, μετά δεν με ξαναμπλοκαρε αλλά σταμάτησε να τα βλέπει, τα βλέπουν μόνο οι φίλοι του το τι ανεβάζω, στο φβ δεν με ξεμπλοκαρε όμως.. Εγω το είχα πάρει απόφαση αλλά όταν είδα ότι μου είχε βγάλει το μπλοκ και έβλεπε τι ανεβάζω ήταν σαν να ξαναπήρα ελπίδες, πίστευα ότι θα έστελνε και σε 1 εβδομάδα θα κλείναμε 4 χρόνια και αυτό είναι που με πονάει.. Απλά περίμενα έστω μια σύγνωμη για την συμπεριφορά του, ένα μήνυμα να δει τι κάνω τόσα περασε μαζί μου και τόσα ονειρα έκανε, τόσο εύκολα βρήκε την αλλην και τα ξέχασε όλα; ισως όταν με ξεμπλοκαρε να ήταν μπέρδεμενος με την αλλην κοπέλα και να σκεφτόταν να ξαναγυρίσει αλλά να κατάλαβε ότι ήταν λάθος και να το προσπαθει με εκείνην.. Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια..

Enikos

# 16 στις 16/1/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ξερετε τωρα τι γινεται, ετσι?...

Θελει να επανακαμψει ο πρωην, για να του ριξει ακυρο...

Να το φχαριστηθει...

Ολα τα αλλα ειναι περι ανεμων και υδατων...

axileas-1

# 17 στις 16/1/2021
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 95

καλά αντε γειά.. ναχαμα να λέγαμε..τά σοβαρά θέματα τής νεολαίας χαχαχαχα

μπλοκαρισέ το να σε μπλοκάρει και αυτός μετα να τόν ξεμπλοκάρεις εσυ να κάνει και αυτος τό ίδιο

καί ξαναελα εδώ να σε συμβουλεύσουμε  ..

πόσο είσαι είπαμε ;;;   23 βλέπω...

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Katerinakist12
Μου είχε βγάλει το μπλοκ ενώ ήταν με την άλλη και έβλεπε τα στορυ μου συνεχόμενα στο ινσταγραμ για 3 μέρες, μετά δεν με ξαναμπλοκαρε αλλά σταμάτησε να τα βλέπει, τα βλέπουν μόνο οι φίλοι του το τι ανεβάζω, στο φβ δεν με ξεμπλοκαρε όμως.. Εγω το είχα πάρει απόφαση αλλά όταν είδα ότι μου είχε βγάλει το μπλοκ και έβλεπε τι ανεβάζω ήταν σαν να ξαναπήρα ελπίδες, πίστευα ότι θα έστελνε και σε 1 εβδομάδα θα κλείναμε 4 χρόνια και αυτό είναι που με πονάει.. Απλά περίμενα έστω μια σύγνωμη για την συμπεριφορά του, ένα μήνυμα να δει τι κάνω τόσα περασε μαζί μου και τόσα ονειρα έκανε, τόσο εύκολα βρήκε την αλλην και τα ξέχασε όλα; ισως όταν με ξεμπλοκαρε να ήταν μπέρδεμενος με την αλλην κοπέλα και να σκεφτόταν να ξαναγυρίσει αλλά να κατάλαβε ότι ήταν λάθος και να το προσπαθει με εκείνην.. Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια..

DonHuanDelSalsa

# 18 στις 16/1/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

του μπλοκ το καγκελο...

Sannia1971

# 19 στις 16/1/2021
author
Γυναίκα / 52 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Παλλήνη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1

Στην κατερίνα..

Όλοι έχουμε κάτι να σου πούμε ..Άλλοι αστειεύονται, άλλοι προτείνουν ριζοσπαστικές λύσεις...Στον έρωτα δεν υπάρχουν όρια ούτε στο μυαλό ούτε στην καρδιά. Ή ερωτική ζήλεια είναι από τα πιο δύσκολα συναισθήματα και όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Ο χρόνος βοηθά να επικρατήσει η λογική.

Aggelo

# 20 στις 16/1/2021
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115

Εγω γιατι νομιζω οτι παιζετε σαν τα 15χρονα......ανεβοκατεβαζετε φωτογραφιες

στα Social για να μπει ο ενας στο ματι του αλλου...με τα παιδιαρισματα

δεν κανεις δουλεια.

Αμα χωρισεις καλως η κακως κλεινεις την πορτα,μαζευεις τα κομματια σου και πας

παρακατω...να θες να εχεις προοδο και εξελιξη......δεν παραλεπω φυσικα

οτι η διαχειρηση ενος χωρισμου ειναι δυσκολο πραγμα αλλα πρεπει να το

παλεψεις

Αρέσει στο μέλος Chrisoula5
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.