Σαν πολλοί δε μαζευτηκατε,τι κάνατε μαζί 4 χρόνια και δεν καταφέρατε να καταλάβετε ότι το μπλοκ της καρδιάς προηγείται του μπλοκ στο φειςμπουκ.
Καταλάβατε τώρα?
Παράθεση:
Τον σκέφτομαι ακόμη..
Σχόλιο # 1 από Katerinakist12Καλησπέρα, είχα μια σχέση 4 χρόνια στην αρχή τα πηγαίναμε πολύ καλά, κάναμε ονειρα για το μέλλον, μου έλεγε πως μόνο μαζί μου θέλει να ζήσει την ζωή του και αν δεν με έχει δεν είναι ευτυχισμένος και άλλα τόσα, μέχρι και για οικογένεια και συγκατοίκηση μου έλεγε για όταν τελείωνε τον στρατό.. Τον τελευταίο καίρο είχαμε αρκετούς τσακωμούς αλλά παρόλα αυτά ακόμη συνέχιζε να κάνει όνειρα και μου έλεγε ότι με αγαπαει.. Χωρίσαμε μέσω μηνύματων και με έκανε μπλοκ από παντού μου είπε πως δεν σεβάστηκα την σχέση μας και είχαμε πολλούς τσακωμούς το τελευταίο καιρό και να μην τον ξαναενοχλήσω . Μεσα σε 2 εβδομάδες ανέβασε φώτο με άλλη στα σοσιαλ την οποία και διέγραψε την επομένη μέρα.. Πέρασε ένας μήνας από τοτε που χωρίσαμε χωρίς καμία επικοινωνία.. Εγω γνώρισα ένα παιδί με τον οποίο βγαίνω αλλά δεν ξέρω αν βγει πουθενά γιατί έρχεται ακόμη στο μυαλό μου ο πρώην μου και είχα ανεβάσει 2 φορές στα σοσιαλ όταν ήμουν μαζί του σε ένα μέρος .. Εκείνος μου έβγαλε το μπλοκ πριν 2 εβδομάδες και έβλεπε αυτά που ανεβάζω τώρα δεν τα βλέπει βέβαια αλλά τα βλέπουν οι φίλοι του.. Αυτός ανεβάζει συχνά στο φβ φωτογραφιες του ενώ δεν ανέβαζε συνήθως και ανεβάζει μέρη που πηγαίνει με την καινούργια που έχει τώρα.. Το κάνει επίτηδες γιατι ξέρει ότι τον ακολουθούν οι φίλες μου για να τα βλέπουν; δεν ξέρω.. Το θέμα είναι ότι μέσα μου ακόμη ελπίζω πως μπορεί να ξαναγυρίσει αλλά δεν ξέρω πως είναι με την αλλην, τόσο εύκολα με διέγραψε από την ζωη του; τόσο εύκολα ξέχασε όσα είχαμε ονειρευτεί και ότι μου έλεγε.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media