Καλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά.
Εδώ και ένα μήνα περίπου βγαίνω με ένα παιδί, καλό εργατικό!! Το θέμα είναι ότι στις πιο προσωπικές στιγμές μας δείχνει θερμός και δείχνει πόσο με θέλει αλλά .. εγώ δεν ολοκληρώνω ποτέ!! Και όχι επειδή δεν μου το βγάζει αλλά επειδή δεν με οδηγεί προς τα εκεί. Σαν να μην ξέρει ότι μπορούμε και εμείς οι γυναίκες. Πάει ένας μήνας τώρα, και δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω γιατί βγήκα πρόσφατα από μακροχρόνια σχέση και δεν είχαμε ποτέ τέτοια θέματαμε τον πρώην.Τώρα αυτό, μου φαίνεται εντελώς καινούργιο και δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ και τι να κάνω ή τι να πω. Για κάποιους μπορεί το ερωτικό κομμάτι να μην είναι τόσο σπουδαίο αλλά θεωρώ ότι η ερωτική επαφή παίζει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης. Τι μου προτείνετε να κάνω; να το αφήσω στον αέρα και ότι βγει; Η να του το εξηγήσω κάπως κομψά;Διαβαζω και εγω "Κρεβατι"...και σκιαχτηκα...
Ένας μήνας θεωρώ οτι ειναι λίγος για να σε μάθει και να τον μάθεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από EnikosΔιαβαζω και εγω "Κρεβατι"...και σκιαχτηκα...
Λεω..."παει, τους επεσε η γιαγια"...
αληθεια τωρα μπηκες να σου δωσουμε συμβουλη γι αυτο?
Νά σκεφτεσαι τό προηγούμενο καί βλέπουμε αλλά αν ειναι ταχύρυθμος βράστα καί άστα πού λένε δεν γινεται τιποτε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisida
Συμφωνώ με την Γουις.Αντί να περιμένεις από εκείνον να σε "οδηγήσει εκεί" ,οδήγησε εσύ που γνωρίζεις καλύτερα με ποιον τρόπο ανταποκρίνεται το σώμα σου.Αν δεν σε αφήνει να πάρεις πρωτοβουλίες,μάλλον δεν θα τα βρείτε ποτέ στο ερωτικό.
Τον καθοδηγείς και του ζητάς τι θες και σε ικανοποιεί, αν δεν το βρείτε και μετά από αυτό προχωράς παρακάτω. Ειδικά αν το ερωτικό είναι must κομμάτι για σένα.
αυτό που μπορώ εγώ να πω είναι το εξής. ένας μήνας είναι λίγος. ξεκάθαρα με τον τρόπο σου του δείχνεις τι θες και πως το θες όπως και να έχει θα πρέπει πρακτικά να περάσει ο ένας στον άλλο τι και πως το θέλει αρκεί να είστε ανοιχτοί σε αυτό το κομμάτι
Σε ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα σεξουαλικής επιμόρφωσης με πρακτική εξάσκηση. Όταν σου φέρει τίτλο με άριστα συνέχισε, αλλιώς Άστον για ... Σεπτέμβριο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Hellboy_αληθεια τωρα μπηκες να σου δωσουμε συμβουλη γι αυτο?
Άντρες!!
Έχεις δίκιο απ τη μια. Τι νοιάζει τους άντρες αυτό το κομμάτι!
Συμφωνώ 100% με το ποστ 3 της Wish. Ένας μήνας είναι λίγος για να συνχρονιστείτε. Επίσης θα συμπληρώσω και τα 27 χρόνια σας είναι λίγα, ιδιαίτερα για τους άντρες. Η γυναικεία ολοκλήρωση θέλει δουλειά και έρχεται με το χρόνο. Ο άντρας σε 10 λεπτά είναι έτοιμος!
Κάνε όσα είπε η Wish. Επίσης θα συμπληρώσω εξέφραζε επιθυμίες και κατά τη διάρκεια του σεξ. Έλα λίγο έτσι, αυτό είναι καλύτερο, εδώ μ αρέσει, συνέχισε έτσι κλπ. Δηλαδή εκτός από μπλα μπλα, θέλει πολύ πρωτοβουλια από σένα και πράξη.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση
Αναβαθμισατε τους αντρες σε κατι προσφατα?...
Σε επιστημονικο προσωπικο ας πουμε?...
(ω, ποια τιμη!)...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Paralia48
Άντρες!!
Έχεις δίκιο απ τη μια. Τι νοιάζει τους άντρες αυτό το κομμάτι!
Σια μου, επειδη βλεπω οτι θελεις να το πας παρακατω...θα πρεπει να λαβεις υποψιν σου το οτι οι αντρες οταν εχουν μεγαλη επιθυμια δεν μπορουν να βαλουν "φρενο" μερικες φορες... και λογω ηλικιας και ισως και λογω απειριας ... (οι αντρες βεβαια θα μας τα απαντησουν αυτα που ξερουν καλυτερα). Και μη ξεχνας οτι ειναι και νωρις ακομα..θελετε χρονο για να γνωρισετε ο ενας τον αλλον ερωτικα.
Τωρα στο δια ταυτα, ...παρε την κατασταση στα χερια σου και κοιτα να περασεις καλα δειχνοντας του, εμπρακτως ομως καλυτερα το τι επιθυμεις περισσοτερο. Εγω πιστευω οτι το πολυ μπλα μπλα μπλοκαρει και αγχωνει περισσοτερο τους ανθρωπους. Κοιταξτε να περασετε καλα και οι δυο χωρις να σκεφτεστε τι θελει ο ενας και τι ο αλλος. Μπορεις να περασεις και συ καλα ,μεσω αυτου, δειχνοντας του ετσι και το τι σου αρεσει περισσοτερο. Και το κυριοτερο Σια μου ειναι οτι οσο περναει ο καιρος θα υπαρχει και περισσοτερο συναισθημα και το ερωτικο θα γινεται πιο ποιοτικο...αρα ευκολοτερη και η επικοινωνια μεταξυ σας.Για να έφτασες ως εδώ σημαίνει πως δεν το συζητάτε το θέμα μεταξύ σας,
ωστόσο ένας μήνας είναι αρκετά μικρό διάστημα, για να υπάρξει αυτού του είδους η οικειότητα, Το πρώτο βήμα και το ποιο δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να αρχίσεις γενικά να συζητάς το θέμα γενικότερα, όχι να θήξεις τα προβλήματα με το καλημέρα, απλά να αρχίσεις να το συζητάς.Πρέπει να το συζητήσεις μαζί του αυτό. ..δεν έχει νόημα τι θα πούμε εμείς εδώ. ..
Και δεν έχει καμία σχέση ο χρόνος που είναι ενα ζευγάρι μαζί σε κάτι τέτοιο. ..
Επίσης άλλο πάθος. ..και άλλο εμπειρία στο να μπορούν να ικανοποιηθούν και οι 2...
Το ποιό λογικό είναι να πάρεις και εσύ πρωτοβουλία και να του δείξεις πώς και τι σου αρέσει. ...
Οπως και ναχει ...κουβέντα μεταξύ σας χρειάζεται οπωσδήποτε. ..και όχι γνώμες τρίτων. .
Παράθεση:
Κρεβάτι
Σχόλιο # 1 από sia_anastasiaΚαλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά.
Εδώ και ένα μήνα περίπου βγαίνω με ένα παιδί, καλό εργατικό!! Το θέμα είναι ότι στις πιο προσωπικές στιγμές μας δείχνει θερμός και δείχνει πόσο με θέλει αλλά .. εγώ δεν ολοκληρώνω ποτέ!! Και όχι επειδή δεν μου το βγάζει αλλά επειδή δεν με οδηγεί προς τα εκεί. Σαν να μην ξέρει ότι μπορούμε και εμείς οι γυναίκες. Πάει ένας μήνας τώρα, και δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω γιατί βγήκα πρόσφατα από μακροχρόνια σχέση και δεν είχαμε ποτέ τέτοια θέματαμε τον πρώην.Τώρα αυτό, μου φαίνεται εντελώς καινούργιο και δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ και τι να κάνω ή τι να πω. Για κάποιους μπορεί το ερωτικό κομμάτι να μην είναι τόσο σπουδαίο αλλά θεωρώ ότι η ερωτική επαφή παίζει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης. Τι μου προτείνετε να κάνω; να το αφήσω στον αέρα και ότι βγει; Η να του το εξηγήσω κάπως κομψά;
σχεση εχει τωρα αν ειναι εργαικο παιδι, με το αν μπορει να φερει την κοπελα σε οργασμο θα ηθελα να μου το εξηγησεις... να μαθω κα ιεγω πως σκεφτεστε ρε κοριτσια.. το πυλοφορι το μυστρι δεν σημαινει οτι θα χτυπησουν καμπανες... και δεν καταλαβα για οργασμο μιλαμε .. τι καθεστε και λετε στο κοριτσακι οτι ενας μηνας ειναι νωρις.. νωρις για οργασμο?.. οχι κοπελιτσα κατσε κανα πενταμηνο και ας δουμε αν ηρθες...
υγ, και το ανησυχητικο ειναι οτι στο βγαζει οπως λες... σκεψου και να μηνσ το εβγαζε...ας προσευχηθουμε ολοιμαζι να μπει γκολ
μια συμβουλη αν θελεις κρατα την...θα πρεπει να μιλησεις μαζι του να του πεις πως αισθανεσαι... δειξτου εσυ τον δρομο... μεταξυ μας τωρα, αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα... να κατσεις τωρα να του δειξεις πως θα σε φερει σε οργασμο..φεξε μου και γλυστρισα και σε δουλεια να βρισκομαστε.. το καλο πραγμα οπω λεει και η παροιμια.. αλλα μην ειμαστε και απολυτοι.. ας κρατησουμε αμυνα διοτι ο φιλος μπορει να μπει επιθετικα και να σημειωθει γκολ στην ληξη... ας δουμε .. εσυ παντως θα πρεπει να του μιλησεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από wish_Ένας μήνας θεωρώ οτι ειναι λίγος για να σε μάθει και να τον μάθεις.
Με άλλους μπορεί να κολλάς αμέσως,με άλλους μπορεί να θέλεις λίγο περισσότερο χρόνο εξερεύνησης να μη σου πω οτι υπάρχει και η περίπτωση με άλλους να μη το βρεις ποτε.
Εμαθες αλλιώς,έμαθε και εκείνος αλλιώς όμως τώρα όσο περισσότερο είστε μαζί θα βρείτε την δική σας γραμμή.
Δείξε του τι θέλεις,πάρε εσύ πρωτοβουλία την επόμενη φορά να κάνεις κάτι που σε ικανοποιεί,επίσης με τον καιρό γίνονται και τέτοιες συζητήσεις,εκεί που θα΄στε άνετα στον καναπε,κρεβάτι...άνοιξε του μια συζήτηση...δεν χρειάζεται να τα πεις όλα με την μία και μπαμ να τον αγχώσεις,ξεκίνα με κάτι που κάνατε και σ΄αρεσε...ρώτησε τον διάφορα που θα θέλες να ξερεις άσε και εκείνον να σε ρωτήσει ή λέγε του εσύ αυτά που θα θέλες να μάθει και να κάνετε...ε και κάπως έτσι θα μάθει καλύτερα ο ένας τον άλλο και έτσι οπώς τα λέτε θα τα κάνετε κιόλας.Εργατικό παιδί λες είναι δεν θα χεις θέμα.
Θέλει "πολλές συζητήσεις" εντός και εκτός δωματιου για να δέσει όμορφα το γλυκό.![]()
τι ομορφα τα γραφεις!!!... χεχεχεχεχε.. εμ βεβαια εσυ εισαι αλλη γενια.. ετσ ετσ ετσ
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Lolita68Σια μου, επειδη βλεπω οτι θελεις να το πας παρακατω...θα πρεπει να λαβεις υποψιν σου το οτι οι αντρες οταν εχουν μεγαλη επιθυμια δεν μπορουν να βαλουν "φρενο" μερικες φορες... και λογω ηλικιας και ισως και λογω απειριας ... (οι αντρες βεβαια θα μας τα απαντησουν αυτα που ξερουν καλυτερα). Και μη ξεχνας οτι ειναι και νωρις ακομα..θελετε χρονο για να γνωρισετε ο ενας τον αλλον ερωτικα.
Τωρα στο δια ταυτα, ...παρε την κατασταση στα χερια σου και κοιτα να περασεις καλα δειχνοντας του, εμπρακτως ομως καλυτερα το τι επιθυμεις περισσοτερο. Εγω πιστευω οτι το πολυ μπλα μπλα μπλοκαρει και αγχωνει περισσοτερο τους ανθρωπους. Κοιταξτε να περασετε καλα και οι δυο χωρις να σκεφτεστε τι θελει ο ενας και τι ο αλλος. Μπορεις να περασεις και συ καλα ,μεσω αυτου, δειχνοντας του ετσι και το τι σου αρεσει περισσοτερο. Και το κυριοτερο Σια μου ειναι οτι οσο περναει ο καιρος θα υπαρχει και περισσοτερο συναισθημα και το ερωτικο θα γινεται πιο ποιοτικο...αρα ευκολοτερη και η επικοινωνια μεταξυ σας.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media