Παράθεση:
Κρεβάτι
Σχόλιο # 1 από sia_anastasia
Εδώ και ένα μήνα περίπου βγαίνω με ένα παιδί, καλό εργατικό!!
Παράθεση:
Κρεβάτι
Σχόλιο # 1 από sia_anastasiaΤο θέμα είναι ότι στις πιο προσωπικές στιγμές μας δείχνει θερμός και δείχνει πόσο με θέλει αλλά .. εγώ δεν ολοκληρώνω ποτέ!!
Άρα δεν είναι τόσο εργατικός...
Πάντως παιδιά, κακά τα ψέματα, το κρεβάτι ειναι ΠΟΛΥ σημαντικό.
Εμένα ξαφνικά το καλοκαίρι με έπιασε πόνος στο γόνατο απο το πουθενα.
Μα δεν είναι κρεβάτι αυτό που έχω στην Στοκχολμη...το πήρα κοψοχρονια απο τον προηγούμενο ένοικο επειδή έφευγε γρήγορα και δεν ήθελε να πάρει τίποτα μαζί του αλλά αυτό το στρώμα ήταν για πέταμα...μου διέλυσε την μέση.
ναι, ναι! είναι ΠΟΛΥ σημαντικό!
στην αρχή πιάνεσαι...μετά την εξάσκηση, πετάς
υγ: στρώμα natural latex ή memory foam πήρες?
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από __mikemanΠάντως παιδιά, κακά τα ψέματα, το κρεβάτι ειναι ΠΟΛΥ σημαντικό.
Αγόρασα ένα καινούριο στρώμα και μέσα σε ένα μήνα, το γόνατο περδίκι! Μεχρι και μπάσκετ παίζω τώρα!
Εμένα ξαφνικά το καλοκαίρι με έπιασε πόνος στο γόνατο απο το πουθενα.
επεισοδιακη συμβουλη που ειχε δωθει εδω στο Φορουμ στην Otinanai απο την Μις Τζουλια ηταν " Κρεμασου στον πολυελαιο με σεξυ εσωρουχα " .Ισως τον προκαλεσεις .
σε πληροφορώ ότι η ικανοποίηση που νιώθουν οι άντρες όταν σε βλέπουν να σπαρταράς χάρη σε αυτούς είναι ισάξια σχεδόν του δικού τους οργασμού...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Paralia48
Άντρες!!
Έχεις δίκιο απ τη μια. Τι νοιάζει τους άντρες αυτό το κομμάτι!
Να μας βαλεις ποιος τοπε αφτο το ωραιο...
Μην εχωμε τιποτα τραβηγματα, με τις πνεφματικες ιδιοκτησιες...
Να μαθωμε και εμεις απο πιστημονικη πηγη, αν ειναι ετσι και μας λακισε το μπεκατσονι...
Τωρα που πηραμε χαμπαρι τις ιδιαιτεροτητες των σεκσουαλικων ζητηματων...
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από la-merσε πληροφορώ ότι η ικανοποίηση που νιώθουν οι άντρες όταν σε βλέπουν να σπαρταράς χάρη σε αυτούς είναι ισάξια σχεδόν του δικού τους οργασμού...
Σια οταν ημουν πιο νεος ειχα μια σχεση αρκετο καιρο και δεν τελειωνε ποτέ. αν και ασχολιομουν παρα πολυ μαζι της δεν καταφερε ποτέ να τελειωσει. πηγαμε και σε ψυχολογο αλλα και παλι δεν βρεθηκε λυση. το σκεφτομαι μερικες φορες οτι αυτη η γυναικα μου εκανε τη ζωη μου ποδηλατο θεωρωντας οτι φταιω εγω. στο τελος τη χωρισα μην αντεχοντας ολη αυτη τη πιεση. βρηκα αλλη και τελειωνε πολλες φορες. ακριβως το αντιθετο. ηρεμησε το ειναι μου. ισως αυτος ο ανδρας δεν ειναι για σενα. δοκιμασε με αλλον. ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι για σενα αυτος που εχεις και ας ειναι καλος ανθρωπος, απλως δεν στο βγαζει.
στη Μανίνα το είχα διαβάσει
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από EnikosΝα μας βαλεις ποιος τοπε αφτο το ωραιο...
Μην εχωμε τιποτα τραβηγματα, με τις πνεφματικες ιδιοκτησιες...
Να μαθωμε και εμεις απο πιστημονικη πηγη, αν ειναι ετσι και μας λακισε το μπεκατσονι...
Τωρα που πηραμε χαμπαρι τις ιδιαιτεροτητες των σεκσουαλικων ζητηματων...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisida
Συμφωνώ με την Γουις.Αντί να περιμένεις από εκείνον να σε "οδηγήσει εκεί" ,οδήγησε εσύ που γνωρίζεις καλύτερα με ποιον τρόπο ανταποκρίνεται το σώμα σου.Αν δεν σε αφήνει να πάρεις πρωτοβουλίες,μάλλον δεν θα τα βρείτε ποτέ στο ερωτικό.
Εισαι υπερβολικη...Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Paralia48
Άντρες!!
Έχεις δίκιο απ τη μια. Τι νοιάζει τους άντρες αυτό το κομμάτι!
Με όλο το σεβασμό... ένας μήνας είναι λίγο;
Λυπάμαι είμαι κάθετος σε αυτό το κομμάτι, είναι απαραίτητο και τα δύο μέρη να ικανοποιούνται, και αν το ένα μέρος δεν αισθάνεται την ανάγκη να υπάρχει αυτό, τότε δεν...Πολυ επικαιρος εισαι φιλε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από EnikosΠολυ επικαιρος εισαι φιλε...
Δωσε λυσεις!!!...
Τώρα βρίσκονται σε άλλη φάση.
Έχουν αγοράσει κρεβάτι υπέρδιπλο.
Συν ένα μικρό, με καγκελάκι ασφαλείας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από James76Με όλο το σεβασμό... ένας μήνας είναι λίγο;
Λυπάμαι είμαι κάθετος σε αυτό το κομμάτι, είναι απαραίτητο και τα δύο μέρη να ικανοποιούνται, και αν το ένα μέρος δεν αισθάνεται την ανάγκη να υπάρχει αυτό, τότε δεν...
Εγώ θεωρώ αυτονόητο να γίνει συζήτηση για το θέμα αυτό, πριν καν την πρώτη φορά. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, με ευγένεια, διακριτικότητα, πως και τι αρέσει στον καθένα. Με την επικοινωνία, λύνονται τα πάντα.
Αν δεν υπάρχει διάθεση για επικοινωνία ούτε σε αυτό το κομμάτι, τότε δεν υπάρχει λόγος συν-ύπαρξης...
Με όλο τον σεβασμό, απλά η γνώμη μου...
Οχι ετσι αποτομα οι χρονολογιες συναδελφε...ο αλλος μπορει να εχει βεβαρημενο ιατρικο ιστορικο...
Θελει με τροπο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Joie_De_VivreΤώρα βρίσκονται σε άλλη φάση.
Έχουν αγοράσει κρεβάτι υπέρδιπλο.
Συν ένα μικρό, με καγκελάκι ασφαλείας.
Αγαπητέ, δεν το γνώριζα ότι έχουν προχωρήσει... παρ'όλαυτά το κάθε thread δεν είναι προσωπικό για τον καθένα, αλλιώς θα τα έσβηναν όταν ολοκληρον΄ταν η συζήτηση... Το θέμα υπάρχει για την ανταλλαγή απόψεων για μελλοντικούς χρήστες που μπορεί να αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα, διαφωνείς;
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από EnikosΠολυ επικαιρος εισαι φιλε...
Δωσε λυσεις!!!...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media