Καλησπερα ,
Πριν τέσσερα περίπου χρόνια είχα σχέση με κάποιον μικρότερο μου για λίγο διάστημα , η σχέση αυτή τελείωσε κάπως περίεργα όχι όμορφα και έτσι ο καθένας πήρε το δρόμο του , δεν τον ενόχλησα ποτέ από τότε ούτε και αυτός δεν μένουμε στην ίδια πόλη και έτσι χαθήκαμε τελείως , και μετά από τέσσερα χρόνια μου στέλνει καλή χρόνια !! Γιατί μετά από τόσο καιρό ; Πείτε μου την γνώμη σας ...Αγαπητη,
δεν ειναι τιποτα ...απλα ξεμεινε ...και αρχισε να στελνει σε οτι ειχε στο ψυγειο ...Μπορει απλα να εστειλε «χρονια πολλα» σε ολες τις επαφες του ...true story
Αυτό !!
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από archagellosΑγαπητη,
δεν ειναι τιποτα ...απλα ξεμεινε ...και αρχισε να στελνει σε οτι ειχε στο ψυγειο ...
Keep Walking
Γιατι οχι τωρα?...
Εεε 4 χρονια περασαν..
Μεγαλωσε..ωριμασε..
Αλλωστε χρονια πολλα σου ειπε..
Μεινε στο οτι δεν σε ξεχασε και σε θυμαται ακομη..
Και στις μουσταρδες συναδελφε!!!...
. . . . . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από archagellosΑγαπητη,
δεν ειναι τιποτα ...απλα ξεμεινε ...και αρχισε να στελνει σε οτι ειχε στο ψυγειο ...
Keep Walking
Δε σε ξεπέρασε ποτέ.
Καταβάθος αυτό πιστεύω θέλουν όλοι ν΄ακούν!
Βέβαια αφού πέρασαν 4 χρόνια και σε θυμήθηκε τώρα θα πρέπε να μην σε απασχολεί καν.Σε δουλειά να βρίσκεται,σπίτι..μοναξιές...στέλνουν και οποια πιάσει και απαντήσει και ξαναστείλει και ξαναπαντήσει αρχίζει το ψηστήρι για ότι κάτσει να περνάει λίγο γλυκά η ώρα.
παντρεμένη δεν εισαι και εσυ?
Πας γυρεύοντας μου φαίνεται.Σου στειλε Χρονια πολλα-Καλη χρονιά (την πρωτοχρονιά ας πουμε) και το σκέφτεσαι πόσες μέρες μετα αν θ΄απαντήσεις?
Σ΄ένα τετοιο μήνυμα απλά το προσπερνάς ή πετάς ένα ξερό επίσης Καλή Χρονιά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Cinderella87
Έχει παντρευτεί ... ποτέ δεν τον ενόχλησα .. η ερώτηση μου είναι απαντώ η το προσπερνώ ;;;
Δεν ξέρω τι έχει ο καθένας στο μυαλό του,και μπορώ να υποθέσω πολλά στο γιατί. ..μάλλον όμως είναι αυτό που λέει ο αρχάγγελος. ...
Παράθεση:
Γιατί τώρα ;;;
Σχόλιο # 1 από Cinderella87Καλησπερα ,
Πριν τέσσερα περίπου χρόνια είχα σχέση με κάποιον μικρότερο μου για λίγο διάστημα , η σχέση αυτή τελείωσε κάπως περίεργα όχι όμορφα και έτσι ο καθένας πήρε το δρόμο του , δεν τον ενόχλησα ποτέ από τότε ούτε και αυτός δεν μένουμε στην ίδια πόλη και έτσι χαθήκαμε τελείως , και μετά από τέσσερα χρόνια μου στέλνει καλή χρόνια !! Γιατί μετά από τόσο καιρό ; Πείτε μου την γνώμη σας ...
Συγχωροχάρτια δε δινωμεν!
Τα ευκόλως εννοουμενα, παρα και λειπονται.
Τώρα Σταχτοπουτα, αν βαριέσαι στο γάμο σου και θες μια ("πρωην") ξεπέτα, με τον (πρωην) πριγκηποπουλο, φόρα τη γόβα σου και περιπάτει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Cinderella87
Έχει παντρευτεί ... ποτέ δεν τον ενόχλησα .. η ερώτηση μου είναι απαντώ η το προσπερνώ ;;;
Αν περιμένεις από εδώ να βγάλεις συμπέρασμα και να πάρεις απόφαση αν θα του απαντήσεις στο "καλή χρονιά", πάει..
Πέρασε το 2021 και δε θα χρειαστεί
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Cinderella87
Και γιατί δεν έστειλε Περισυ πρόπερσι καλή χρόνια ; Προσωπικά όχι δεν θέλω επαφές από Ευγενια αν απαντήσω ... αλλά αν απαντήσω θα το πάρει αλλιώς ότι νοιάζομαι ;;;
Οταν παω στο μαναβικο, να δω αν εχει κανα καλο μοσχαρακι για βραστο...
Nα παρεις απο το μαναβικο σολωμό ή σκουμπρί και να το ριξεις με πατατουλες στο φουρνο. Ειναι πιο υγιεινό.
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από EnikosΟταν παω στο μαναβικο, να δω αν εχει κανα καλο μοσχαρακι για βραστο...
Τι λετε κι εσεις?...
Πουλαει ο μαναβης ψαρια???
στα social media