αυτο το περιφημο ΣΚΑΦ εκλεισε ? Τι απογιναν τελικα οι παχουλες Μανταμιτσες που προσεφεραν τουλουμπες ,καφε και σαμαλι ?
Υπηρξε προβλημα στην τροφοδοσια και στο μπανκερινγκ...
Την τελευταια φορα πηρε το ματι μου ενα μπουγιο, προερχομενο απο Γκοα, να καμει βαδην στην Φουτζαιρα...
Υπαρχουν φημες οτι, η Fujairah - Wilhemsen ναυλωνει καργκο πτησεις για Port Talbot...
Οι Εγγλεζοι φημιζονται για τα φιλοζωικα τους αισθηματα...
Στην Γκοα, πεφτανε κατι ντουφεκιες ξεσκουρες...
Λιγο τοχεις?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Alezandra
Εγώ γράφτηκα για να βρω σύζυγο αλλά μέχρι τώρα όσοι μου στέλνουν είναι ντροπαλοί και σπαγγοραμενοι,χαχαχα!!
το δώρο μην ξεχάσεις!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από alisida
Όπου γάμος και χαρά,η Αλισω πρώτη
Μην ξεχάσετε να με καλέσετε
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από alisida
Όπου γάμος και χαρά,η Αλισω πρώτη
Μην ξεχάσετε να με καλέσετε
Μεγάλη μου τιμή,θα είμαι δηλαδή ένα από τα 9 επιτρεπόμενα στην τελετή παρευρισκόμενα άτομα ??
Παράθεση:
Θα σε καλέσουμε.
Σχόλιο # 24 από pythagoras
το δώρο μην ξεχάσεις!!!
Η επιχείρηση πωλείται εδώ και καιρό,ακόμα δεν βρέθηκε αγοραστής βέβαια,αλλά η Αλεζαντρα προβλέπει σύντομα θα αναλάβει κάποια γυναίκα,έτσι είπε.
Περιμένουμε με αγωνία κάποια από τα νέα μέλη
Παράθεση:
Tελικα
Σχόλιο # 21 από MiltosRNLI1930αυτο το περιφημο ΣΚΑΦ εκλεισε ? Τι απογιναν τελικα οι παχουλες Μανταμιτσες που προσεφεραν τουλουμπες ,καφε και σαμαλι ?
Παντρεύεται η Αλεζαντρα , αλλα με ποιον βρε παιδιά ?
Μη μου στεναχωριέσαι Αλις , θα συνεννοηθούμε με την πρόεδρο να αυξήσει το όριο των ταυτοχρόνως παρευρισκόμενων σκιουρων στο ξέφωτο του Σκαφοδασους .
Εκεί δεν έχει Κυριακο , μονο Προεδρίνα
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από alisidaΗ επιχείρηση πωλείται εδώ και καιρό,ακόμα δεν βρέθηκε αγοραστής βέβαια,αλλά η Αλεζαντρα προβλέπει σύντομα θα αναλάβει κάποια γυναίκα,έτσι είπε.
Περιμένουμε με αγωνία κάποια από τα νέα μέλη
Περάστε απ? το ΣΚΑΦ , σας έχει πεταξει το γάντι η...Litsa
Παράθεση:
Tελικα
Σχόλιο # 21 από MiltosRNLI1930αυτο το περιφημο ΣΚΑΦ εκλεισε ? Τι απογιναν τελικα οι παχουλες Μανταμιτσες που προσεφεραν τουλουμπες ,καφε και σαμαλι ?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media