Χαιρετώ το παρέακι.
Είπα να γράψω κι εγώ το θέμα μου.(ένα από όλα, βασικό)
Τα τελευταία χρόνια "κολλάω" με γυναίκες μεγαλύτερες που με κακομεταχειριζονται, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Δε ξέρω τι μου συμβαίνει...
Πριν λίγες μέρες άρχισα να την "ξαναπατάω" με μια μεγαλύτερη υπεύθυνή μου στη δουλειά. Από τη δεύτερη ημέρα κι ολας, εκείνη πηρε το θάρρος να με κάνει ρόμπα ξεκουμπωτη μπροστά σε 9συναδελφους... Ειρωνευτηκε κάτι που δημιούργησα. Το πήρε στα χέρια της, το κρατούσε σαν κουρελόχαρτο και το εκανε περιφορά, λεγοντας ότι την γράφω και κάνω ότι μου κατέβει από το μυαλό, Ότι αυτό που έφτιαξα είναι άθλιο, και δεν μπορεί να πουληθεί!. Κοροϊδεψε τον τρόπο που μιλάω και φερομαι, με είπε ψιλομυτα. Κορόιδεψε την ευφυΐα μου "που τα ξέρω όλα" κ.ο.κ. Εγώ παρ' όλα αυτά άρχισα να την σκέφτομαι σεξουαλικα. Σηκώθηκα και πήρα το δημιούργημά μου από τα χέρια της χαμογελωντας και λέγοντας ότι παρ' όλα αυτά είναι πολύ καλό! Και εκείνη έσκασε από το κακό της... Συνέχισε να ψουψουριζει για ερπετά...
Με τα πολλά πολλά σηκώθηκα και έφυγα μια μέρα που με κοροϊδευε παλι μπροστά σε κόσμο γιατί δεν ήθελα να της μιλήσω άσχημα, μαρεσει.
Μετά με έκανε φιλη στο FB χωρίς να της δώσω το nick... Απο τότε ηρέμησε. Περίπου...
Το θέμα είναι ότι εγώ τώρα θέλω να βρω ευκαιρία και να της δείξω ερωτικό ενδιαφέρον. Αλλά φοβάμαι τέτοια που είναι ότι θα με κάνει για άλλη μια φορά ρόμπα. Δε ξέρω και τα γούστα της...
στην εργασία, συζητούσαμε με συναδελφους γι αυτες τις εκρηκτικές συμπεριφορες της συγκεκριμένης υπευθυνης. Όλοι μιλούσαν άσχημα ώσπου εγώ άρχισα να τη δικαιολογώ, και τότε με ρώτησε μια κοπέλα "την συμπαθείς ακόμα και μετά από αυτά που σου έκανε;!;! ". ναι! Απάντησα...
γιατι όμως να συμβαίνει αυτό; να ερωτευόμαστε ανθρώπους που μας συμπεριφερονται έτσι; τι κακό μου συμβαίνει; σας έχει τύχει; πώς το αντιμετωπίσατε; Τι να κάνω με τη συγκεκριμένη; Αν επιχειρήσω να εκφραστώ και με κάνει πάλι ρόμπα; ασυμμάζευτο σκηνικό θα ήταν... Αλλά δεν μπορώ να την βγάλω από την σκέψη μου. Και αυτή τι ήθελε και με το καλημέρα σας με έκανε ρόμπα;
(Να σημειώσω ότι είμαι πολύ κυριαρχικος χαρακτήρας γενικά στα επαγγελματικά. Μόνο με κατι τέτοιες γυναίκες την παταω)
Επαγγελματικά + κόμπλεξ + τοξικότητα + λυκο-σχέσεις (από τις λυκοφιλίες) = Μακριάαα...!!!
Εμ το θες το ζοριλικι σου και εσυ...
Θα το τερματισουν καποιοι εδω μεσα για να προκαλεσουν συζητηση. Εγω δεν ψαρωνω...
Φίλη μου η ζωή με έμαθε ότι ποτε δεν πρέπει να μπερδευουμε τα αισθηματικα με την δουλειά μας... πρόσεχε θα βρεθεις χωρίς δουλειά θα γίνεις ρεζίλι...και γιατί να μάθουν στη δουλειά την ιδιαιτεροτητα σου ???
σημαινει "ιδιαιτεροτητα" αγαπητη απολυτη??.. η κοπελα ειναι ομοφυλοφιλος δεν ειναι αρρωστη ξερεις,,, και αν το μαθουν στην δουλεια σκασιλα της... τοθεμα ειναι αν κανει σωστα την δουλεια της... τι κανει στο κραββατι της ποσως τους ενδιαφερει...
Ε ναι υπαρχουμε και μεις που, ειδικα εν ετει 2021, θεωρουμε οτι ενας ανθρωπος που την πεφτει σε καποιον που του γυαλισε στη δουλεια ...απλα τα χει μπερδεψει πολυ στο νου του και ...»δεν κανει σωστα τη δουλεια του» ...εκτος αν η δουλεια του ειναι να την πεφτει οπου...
Πού ξερεις οτι ειναι λεσ ή μπάι?
Μπορει να ειναι στρέιτ.Αμπι!!!...Τι εγινε?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από dimitrisx66
Πάντως κοπελιά και εμένα αν με κραζανε μπροστά σε όλους μάλλον σεξουαλικά θα τους έβλεπα...,(με την κακή έννοια) !!!
θα μου ... την "πέσεις"; Να δοκιμάσουμε;
Παράθεση:
Ερωτεύτηκα ΜίαΓυναίκα που με κακομεταχειριζοταν
Σχόλιο # 1 από Abigail00Χαιρετώ το παρέακι.
Είπα να γράψω κι εγώ το θέμα μου.(ένα από όλα, βασικό
)
Τα τελευταία χρόνια "κολλάω" με γυναίκες μεγαλύτερες που με κακομεταχειριζονται, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Δε ξέρω τι μου συμβαίνει...
Πριν λίγες μέρες άρχισα να την "ξαναπατάω" με μια μεγαλύτερη υπεύθυνή μου στη δουλειά. Από τη δεύτερη ημέρα κι ολας, εκείνη πηρε το θάρρος να με κάνει ρόμπα ξεκουμπωτη μπροστά σε 9συναδελφους... Ειρωνευτηκε κάτι που δημιούργησα. Το πήρε στα χέρια της, το κρατούσε σαν κουρελόχαρτο και το εκανε περιφορά, λεγοντας ότι την γράφω και κάνω ότι μου κατέβει από το μυαλό, Ότι αυτό που έφτιαξα είναι άθλιο, και δεν μπορεί να πουληθεί!. Κοροϊδεψε τον τρόπο που μιλάω και φερομαι, με είπε ψιλομυτα. Κορόιδεψε την ευφυΐα μου "που τα ξέρω όλα" κ.ο.κ. Εγώ παρ' όλα αυτά άρχισα να την σκέφτομαι σεξουαλικα. Σηκώθηκα και πήρα το δημιούργημά μου από τα χέρια της χαμογελωντας και λέγοντας ότι παρ' όλα αυτά είναι πολύ καλό! Και εκείνη έσκασε από το κακό της... Συνέχισε να ψουψουριζει για ερπετά...
Με τα πολλά πολλά σηκώθηκα και έφυγα μια μέρα που με κοροϊδευε παλι μπροστά σε κόσμο γιατί δεν ήθελα να της μιλήσω άσχημα, μαρεσει.
Μετά με έκανε φιλη στο FB χωρίς να της δώσω το nick... Απο τότε ηρέμησε. Περίπου...
Το θέμα είναι ότι εγώ τώρα θέλω να βρω ευκαιρία και να της δείξω ερωτικό ενδιαφέρον. Αλλά φοβάμαι τέτοια που είναι ότι θα με κάνει για άλλη μια φορά ρόμπα. Δε ξέρω και τα γούστα της...
στην εργασία, συζητούσαμε με συναδελφους γι αυτες τις εκρηκτικές συμπεριφορες της συγκεκριμένης υπευθυνης. Όλοι μιλούσαν άσχημα ώσπου εγώ άρχισα να τη δικαιολογώ, και τότε με ρώτησε μια κοπέλα "την συμπαθείς ακόμα και μετά από αυτά που σου έκανε;!;! ". ναι! Απάντησα...
γιατι όμως να συμβαίνει αυτό; να ερωτευόμαστε ανθρώπους που μας συμπεριφερονται έτσι; τι κακό μου συμβαίνει; σας έχει τύχει; πώς το αντιμετωπίσατε; Τι να κάνω με τη συγκεκριμένη; Αν επιχειρήσω να εκφραστώ και με κάνει πάλι ρόμπα; ασυμμάζευτο σκηνικό θα ήταν... Αλλά δεν μπορώ να την βγάλω από την σκέψη μου. Και αυτή τι ήθελε και με το καλημέρα σας με έκανε ρόμπα;
(Να σημειώσω ότι είμαι πολύ κυριαρχικος χαρακτήρας γενικά στα επαγγελματικά. Μόνο με κατι τέτοιες γυναίκες την παταω)
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από EnikosΑμπι!!!...Τι εγινε?...
Εχετε πεσει στα ψαλιδια?...
Ανησυχω...
Αερομαχία κάνουνε αυτές τώρα;
*ψαλίδια στην αργκό των πιλότων μαχητικών = καβγάς
Παράδειγμα: «Πέσαμε στα ψαλίδια με τον Θανάση» δηλαδή μαλώσαμε, λογοφέραμε.
Κυριε Κοκκινε, νομιζω δεν εννοει ακριβώς αυτό!
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από hornet19Αερομαχία κάνουνε αυτές τώρα;
*ψαλίδια στην αργκό των πιλότων μαχητικών = καβγάς
Παράδειγμα: «Πέσαμε στα ψαλίδια με τον Θανάση» δηλαδή μαλώσαμε, λογοφέραμε.
Και τα δυο εννοησα...και αυτο που σκεφτηκες εσυ...
Ολοι σατισφιεδ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από SaltedCaramelΚυριε Κοκκινε, νομιζω δεν εννοει ακριβώς αυτό!
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Enikos
Ολοι σατισφιεδ...
Δε ξέρω ακόμα. Θα προσπαθήσω να μάθω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από SaltedCaramelΠού ξερεις οτι ειναι λεσ ή μπάι?
Μπορει να ειναι στρέιτ.
Κατα τα λοιπα εχεις πολλους λογους να κατσεις στα αυγα σου.![]()
Που τέτοια τύχη! Θέλω χρόνο ακόμα. Θα μάθω πρώτα αν έχει ανδρα
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από EnikosΕμ το θες το ζοριλικι σου και εσυ...
Σε τραβαει μαλλον...
Προσοχη στα δημοσια ξεμαλλιασματα...
Για ενα προφιλ ζουμε!!!...
Μην κανεις κινηση ακομα, μεχρι να μας αποδειξει οτι δεν ειναι καμια μερακλου, που θελει να κανει την σπουδαια...
Και μετα χαλαλι της...
Οσο δεν διορθωνεται ομως, να μου λες τι παιζει, να σε κατευθυνω...αναλογως...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από EnikosΑμπι!!!...Τι εγινε?...
Εχετε πεσει στα ψαλιδια?...
Ανησυχω...
μετξυ εμεις απαντμαε σοβαρ η αμπι κανει καλαμπαλικι
στα social media