Γειά σας φίλοι και φίλες μου..
Εδώ και 2 μήνες σχεδόν βγαίνω με ένα παιδί το οποίο το γνωρίζω από το παρελθόν. Να σημειώσω αρχίσαμε να βγαίνουμε έπειτα από μεγάλη προσπάθεια δική του γιατί αρχικά δεν ήξερα αν ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να αρχίσω κάτι μαζί του. Ωστόσο κύλησε πολύ όμορφα, δεν εχουμε τσακωθεί καθόλου τόσο καιρό για κάτι αλλά επίσημα δεν είχαμε βάλει ταμπέλα ότι είμαστε σε σχέση Απλά είπαμε να δούμε πως θα πάει και αν μας βγαίνει και σιγά σιγά το βλέπουμε. Ωστόσο αρκετά συχνά μέναμε μαζί και μου είχε πει ξεκάθαρα ότι οπότε θέλω μπορώ να μένω μαζί του για όσο θέλω. Εδώ και δύο μέρες έχει εξαφανιστεί χωρίς να έχει γίνει κάτι. Δεν μου έχει απαντήσει σε μήνυμα ούτε τηλέφωνο με έχει πάρει ούτε έχει ενδιαφερθεί για το τι κάνω. Να σημειώσω πως η τελευταία μας συζήτηση είχε θέμα τη δουλειά μου που τελείωσε η αναστολή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε ξαφνικά. Έχει εξαφανιστεί. Και εγώ βέβαια δεν του έχω στείλει από τότε Απλά περιμένω λίγο να δω τι γίνεται και γιατί. Στα social ανεβάζει κανονικά και βλέπει αμέσως και τις δικές μου δημοσιεύσεις. Το μήνυμα μου το τελευταίο όμως παραμένει εκεί.. ανέγγιχτο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι στροφή απότομη είναι αυτή.. Και δεν ξέρω τι να κάνω.. πήγαινε αρκετά καλά νομίζω και οτιδήποτε μας προβλημάτιζε το λέγαμε.. φανταστείτε τελευταία φορά που μείναμε μαζί ήταν η Κυριακή που μας πέρασε..Τηλέφωνο δεν έχεις να πάρεις?
Μην περιμένεις να δεις τι γίνεται και να σε τρώει,σήκωσε το τηλέφωνο και πάρε και μίλα,ρώτα τι γινεται.
Ακομα και εμείς δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του άλλου να σου πούμε τι μπορεί να γινε.Από να ξενέρωσε μέχρι να βρήκε άλλη.
Κάποιος που ενδιαφέρεται δεν σ' αφήνει στ΄αναπάντητα ούτε αφήνει τις μέρες να περνάνε.
Μπορει εκει που δουλευει το παληκαρι τα μπετα να εχουν πολλα σιδερα σταλ στα δοκαρια και να μην εχει καλο σημα .
To 2021 μάλλον σου μπηκε με ...Ghosting!
next. πάμε για άλλα. ένας άντρας όταν θέλει κάτι πολύ το διεκδικεί. σου εύχομαι καλή συνέχεια
Εντελως
Αξίωσε μια εξήγηση .
Εκεί που κάθεσαι τώρα μέσα στη σιωπή , υποθέτω πως φοβάσαι τί θα ακούσεις , γι αυτό δε μιλάς .
Μη φοβάσαι . Ζητα το λόγο . (Και μετά φύγε , βέβαια Ε?)
Κι όπου ακούς «ξεκινάμε και να δούμε πώς θα πάει» , μην ξεκινάς .
Οι άνθρωποι ξέρουν απΆτην αρχη τί θέλουν . ¶μα δεν το λένε , λάκκο έχει η φάβα .
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Gwgw12
Να τον ρωτήσω δηλαδή στα ίσια ;;
Οχι, προς Θεου!!!...
Να το συζητας με οποιον ασχετο βρεις μπροστα σου, για καλυτερα!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Gwgw12
Να τον ρωτήσω δηλαδή στα ίσια ;;
Θα τον μαλώσω τον δικό σου.
Δεν εξαφανιζομαστε έτσι,δεν είναι πρέπον..
.Αρχικά ,αν τον ενοχλούσε κάτι,όφειλε να στο πει,
να σε κατσαδιασει στην ανάγκη
και να δηλώσει ότι αν αυτό δεν διορθωθεί ,λυπαται αλλά δεν θα μπορέσει...
Δίνουμε συνήθως μια δεύτερη (αν γουστάρουμε και μια 22η) ευκαιρία
Μετά,μπορούμε να "εξαφανιστουμε" όχι επειδή αυτό είναι το σωστό,αλλά επειδή θα έχει μαλλιασει η γλώσσα μας από τις εξηγήσεις.
Μια εξήγηση λοιπόν την αξίζεις,να πάρεις τηλέφωνο,να πας να τον βρεις να σου τη δώσει όμορφα και αντρικια
Η νυφικο η πατατες γιαχνι...
Αγαπητη ,
και οταν δεν εχεις απαντηση ...και οταν τον μηνυμα σου μενει στο Αδιαβαστο...
και οταν μενει στο Διαβαστηκε ...και αυτο Απαντηση ειναι .
Δεν ενδιαφερεται
Φτυστον στα μουτρα και τελος
Keep Walking
μαλωνεις καλυτερα την ομορφη ου ουτε ενα γεια δεν καταδεχεται να μου πει?
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από alisidaΘα τον μαλώσω τον δικό σου.
Δεν εξαφανιζομαστε έτσι,δεν είναι πρέπον..
.Αρχικά ,αν τον ενοχλούσε κάτι,όφειλε να στο πει,
να σε κατσαδιασει στην ανάγκη
και να δηλώσει ότι αν αυτό δεν διορθωθεί ,λυπαται αλλά δεν θα μπορέσει...
Δίνουμε συνήθως μια δεύτερη (αν γουστάρουμε και μια 22η) ευκαιρία
Μετά,μπορούμε να "εξαφανιστουμε" όχι επειδή αυτό είναι το σωστό,αλλά επειδή θα έχει μαλλιασει η γλώσσα μας από τις εξηγήσεις.
Μια εξήγηση λοιπόν την αξίζεις,να πάρεις τηλέφωνο,να πας να τον βρεις να σου τη δώσει όμορφα και αντρικια
υστερα φταιω εγω με το χαμηλο επιπεδο κατα τον επταμερ... πως απαντησε η παραλια που ειναι ζυγος... αλλα νταλλα της παρασκευης το γαλα... χρυση μου παραλια οι αλλοι δεν ειπαν κατι διαφορετικο απο αυτο που λες εσυ που διαφωνεις κιολας... οι περισσοτεροι ειπαν παρτον τηλ... ελεος
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Paralia48
Θα διαφωνήσω με τους περισσότερους προλαλήσαντες, όπως συνηθως.
Τεσσερις μέρες εξαφανιζόλ, δε σημαίνουν και πολλά.
Εσένα δε σου έχει τύχει, να μην έχεις διάθεση να κάνεις κουβέντα μαζί του; Είτε μία, είτε δύο, είτε δέκα μέρες; Έπειτα, όπως λες, το ξεκινήσατε στο χαλαρό και καλύτερα έτσι, για να πάνε όλα αβίαστα, δίχως να ...χτυπάτε κάρτα παρουσίας.
Λοιπόν, λέω, πάρτον ένα τηλέφωνο, άμεσο, όχι μηνυματα και κολοκύθια. Και μια χαρά, ρώτα στο χαλαρό, όπως η σχέση σας <<όλα καλά; Είσαι καλά; Ανησύχησα!>> και τα σχετικά και κόψε κίνηση. Μπορεί πραγματικά να βαρέθηκε, αλλά μπορεί και η απουσία του να ήταν τυχαία. Αν ήταν με τεσσερις μέρες απουσίας να χωρίζαμε, θα είχαμε κοπεί όλοι από απουσίες και θα ήμασταν χωρισμένοι.
Κινηση κοβουμε, οταν βασταμε τσιλιες σε διαρρηξη...
Παράθεση:
και
Σχόλιο # 15 από kostas232υστερα φταιω εγω με το χαμηλο επιπεδο κατα τον επταμερ... πως απαντησε η παραλια που ειναι ζυγος... αλλα νταλλα της παρασκευης το γαλα... χρυση μου παραλια οι αλλοι δεν ειπαν κατι διαφορετικο απο αυτο που λες εσυ που διαφωνεις κιολας... οι περισσοτεροι ειπαν παρτον τηλ... ελεος
¶σε με ρε Κώστα να ...διαφωνώ! Μπα σε καλό σου! Εγώ έτσι θέλω
(διαφωνούμε συμφωνώντας)
θα μας πάρει την Αντιπροσωπεία ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από EnikosΚινηση κοβουμε, οταν βασταμε τσιλιες σε διαρρηξη...
Στις σχεσεις απλα...μιλαμε...
δεν αντιλεγω και μακρια απο μενα αυτα... αλλα μην τρελαθουμε κιολας με αυτα που διαβαζουμε.. ενταξει ρε ζυγινα σε ειπα σας αγαπαμε ετσι η αλλεως
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Paralia48
¶σε με ρε Κώστα να ...διαφωνώ! Μπα σε καλό σου! Εγώ έτσι θέλω
(διαφωνούμε συμφωνώντας)
στα social media