Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Εμμονή η όχι;;;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

pythagoras

# 21 στις 8/2/2021
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582
'Aρεσαν+: 0%

Σε γιατρό τον πήγες;;

Βρε εναν καλό Νευροψυχίατρο (αν δεν ξέρεις να σου πω εγώ ονόματα).

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Xristinad1984

Εμμονή η όχι;;;

Καλησπέρα σε όλους!!!

Είμαι παντρεμένη εφτά χρόνια και μαζί είμαστε δέκα χρόνια.Ομως από τη στιγμή που έμεινα έγκυος άρχισα να βλέπω έναν άνθρωπο τελείως διαφορετικό από αυτόν που είχα γνωρίσει.Ειμαι ενας άνθρωπος με κατανόηση και πολύ συζητήσιμη.Σπανιως βγαίνω χωρίς εκείνον έξω.Στην αρχή της σχέσης μας όταν βγαίναμε για καφέ η για ποτό όταν ήθελα να πάω στο μπάνιο ερχόταν μαζί μου και με περίμενε απ'έξω.Το πρώτο καιρό μου άρεσε, ύστερα κατάλαβα πως δεν είναι φυσιολογικό,αυτό είναι ένα μικρό στοιχείο.Αργοτερα σε όποια δουλειά κι αν πήγαινα μου έλεγε πρόσεχε γιατί θα στην πέσουν και θέλουν να σε γάμ... Αυτό το έλεγε για όλες τις δουλειές (δε εργαζομουν σε καφέ κτλ). Ύστερα κάποια στιγμή έρχεται κ μου λέει ότι κάποιος τόν πήρε με απόκρυψη και του είπε ότι τον απαταω.Οντως μου έδειξε την κλήση.Τρελαθηκα, γιατί ήξερα ότι δεν ίσχυε.αργοτερα καταφθάνουν στη δουλειά του κ το σπίτι μας γράμματα από υπολογιστή που βρίζουν εμένα κ ενημερώνουν τον σύζυγό ότι των απαταω.Επισης ότι του έστειλαν ένα εσώρουχο που ποτέ δε μου έδειξε, υποτίθεται δικό μου,ενώ το δικό μου ήταν στο συρτάρι μου...επίσης πότε δεν τον έπαιρνα τηλ όταν ήμασταν μαζί.Ολα αυτά μου φάνηκαν πολύ περίεργα.Κι όλο αυτό που πέρασα εκείνο το διάστημα με κούρασε τόσο πολύ που του ζήτησα να χωρίσουμε.Κ τότε εκείνος δε το δέχτηκε.Και καταλήγω...Είναι εμμονή αυτό η όχι???Αααα, ύστερα από καιρό παραδέχτηκε πως ο ίδιος τα έκανε όλα αυτά για να δεί αν το απαταω!

Hepatica

# 22 στις 16/3/2021
author
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 144
Θα στο πω όσο πιο ωμά κ επιγραμματικά γίνεται... Κάνε τον μ@λ@κ@, οπλισου με αντοχή, απέκτησε ύφος οτι δεν τρέχει τίποτα γενικά, περίμενε να τελείωσει όλη αυτή η βλακεία με την καραντίνα, βρες δουλειά, περίμενε να στρώσει η δουλειά, μάζεψε χρήματα (πες ότι παίρνεις 500 πχ, εσύ πες του ότι παίρνεις 300) πήγαινε σε δικηγόρο να ενημερωθείς κ όταν είσαι έτοιμη του το ανακοινώνεις κ φεύγεις. Έχεις να μείνεις προσωρινά σε κάποιο δικό σου άνθρωπο? Στο ενδιάμεσο κανονικά το δικό σου πρόγραμμα κ του παιδιού σου κυρίως. Χρειάζεται ηρεμία για να ανταπεξέλθεις σε όλο αυτό. Το μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου κ εσύ με στρωμένες συνθήκες, επειδή θα του έρθει κεραμίδα κανονικοτατα θα υπάρξουν μάχες κ μάχες. Θα είσαι δυνατή όμως γιατί θα έχεις προετοιμαστεί. Θα χάσεις τα χρόνια σου όπως συμβαίνει κ τώρα. Απορώ πως αντέχεις τόσο καιρό... Κ δεν ξέρω κ για τι είναι ικανός παραπάνω. Αυτός είναι παρανοϊκός ζηλιάρης. Όχι απλά ζηλιάρης. Κ θεωρώ πως ήδη το έχεις προσπαθήσει κ με ειδικό κιόλας που δεν βγάλατε άκρη. Η μένεις ως έχει κ όσο αντέξεις.

Audi2018

# 23 στις 23/3/2021
author
Ανδρας / 38 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3
Πριν διαβάσω το τέλος ήμουν σίγουρος ότι τα έκανε αυτός¶ρρωστο..Ή γτ έψαχνε αφορμή γτ έχει ήδη λερωμένα φωλιά είτε γτ η ζήλια τον έχει τυφλώσει

MiltosRNLI1930

# 24 στις 23/3/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Δηλαδη

τι σας αρεσε Μανταμ που ερχοταν εξω απο την τουαλετα του σουβλατζιδικου ? Θεωρησατε στην αρχη οτι ειναι ρομαντικος ?

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost