Βρε εναν καλό Νευροψυχίατρο (αν δεν ξέρεις να σου πω εγώ ονόματα).
Παράθεση:
Εμμονή η όχι;;;
Σχόλιο # 1 από Xristinad1984Καλησπέρα σε όλους!!!
Είμαι παντρεμένη εφτά χρόνια και μαζί είμαστε δέκα χρόνια.Ομως από τη στιγμή που έμεινα έγκυος άρχισα να βλέπω έναν άνθρωπο τελείως διαφορετικό από αυτόν που είχα γνωρίσει.Ειμαι ενας άνθρωπος με κατανόηση και πολύ συζητήσιμη.Σπανιως βγαίνω χωρίς εκείνον έξω.Στην αρχή της σχέσης μας όταν βγαίναμε για καφέ η για ποτό όταν ήθελα να πάω στο μπάνιο ερχόταν μαζί μου και με περίμενε απ'έξω.Το πρώτο καιρό μου άρεσε, ύστερα κατάλαβα πως δεν είναι φυσιολογικό,αυτό είναι ένα μικρό στοιχείο.Αργοτερα σε όποια δουλειά κι αν πήγαινα μου έλεγε πρόσεχε γιατί θα στην πέσουν και θέλουν να σε γάμ... Αυτό το έλεγε για όλες τις δουλειές (δε εργαζομουν σε καφέ κτλ). Ύστερα κάποια στιγμή έρχεται κ μου λέει ότι κάποιος τόν πήρε με απόκρυψη και του είπε ότι τον απαταω.Οντως μου έδειξε την κλήση.Τρελαθηκα, γιατί ήξερα ότι δεν ίσχυε.αργοτερα καταφθάνουν στη δουλειά του κ το σπίτι μας γράμματα από υπολογιστή που βρίζουν εμένα κ ενημερώνουν τον σύζυγό ότι των απαταω.Επισης ότι του έστειλαν ένα εσώρουχο που ποτέ δε μου έδειξε, υποτίθεται δικό μου,ενώ το δικό μου ήταν στο συρτάρι μου...επίσης πότε δεν τον έπαιρνα τηλ όταν ήμασταν μαζί.Ολα αυτά μου φάνηκαν πολύ περίεργα.Κι όλο αυτό που πέρασα εκείνο το διάστημα με κούρασε τόσο πολύ που του ζήτησα να χωρίσουμε.Κ τότε εκείνος δε το δέχτηκε.Και καταλήγω...Είναι εμμονή αυτό η όχι???Αααα, ύστερα από καιρό παραδέχτηκε πως ο ίδιος τα έκανε όλα αυτά για να δεί αν το απαταω!
τι σας αρεσε Μανταμ που ερχοταν εξω απο την τουαλετα του σουβλατζιδικου ? Θεωρησατε στην αρχη οτι ειναι ρομαντικος ?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media