Καλησπέρα σας, είμαι σε μια σχέση εδώ και 2 χρόνια 22 εγώ 29 αυτός και τα πάμε γενικά πολύ καλά έχουμε βλέψεις για το μέλλον κλπ. Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα κρυφά ότι μπαίνει στο ινσταγκραμ σχεδόν κάθε πρωί πριν πάει στην δουλειά και βλέπει διάφορες ημίγυμνες κοπέλες (κάτι σαν διάσημες). Το έχω καταλάβει και ας μην συζούμε ακόμη. Είναι κάτι που πρέπει να ανησυχώ; Δεν μου έχει δείξει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ μας, ίσα ίσα που έχουμε πολύ καλή ερωτική χημεία και συχνή.
Καλημέρα θεματοθετρια
Δεν ειναι οι φωτό .
Κατα τη γνώμη μου ειναι η (ήδη προϋπάρχουσα) ανασφάλεια που σε οδήγησε στο κινητό του .
Στη θέση σου (και στην ηλικία σου) θα προσπαθούσα να δαμασω τα αρνητικά συναισθήματα , θα επαιρνα την προσοχή μου από το τί κάνει ο άλλος όταν ειναι μόνος του και θα εστιαζα στον εαυτό μου και σ αυτό που προσφέρω .
Είστε ήδη μαζί , έχετε επιλέξει ο ενας τον άλλον . Όσο αποπνέεις ισορροπία και πληρότητα , δύσκολα κάτι θα πάει στραβά .
Ναι, να το πατε και σοβαρα...
Όποιος ανοίξει ινστα,θα δει εκ των πραγμάτων και ημίγυμνες γυναίκες.
.Παντού υπάρχουν ημίγυμνες γυναίκες και όλοι έχουμε μάτια να τις δούμε.
Εσύ έχεις καλή σχέση με το σώμα σου? είσαι ικανοποιημένη από αυτό που βλέπεις?
Αν όχι,φρόντισε τον εαυτό σου,πίστεψέ με θα βοηθήσει αρκετά στο να ανέβει η αυτοπεποίθηση σου και δεν θα σε νοιάζει αν και πού κοιτάζει.
Ταυτόχρονα,εστίασε στη σχέση σας και παρατήρησε και άλλες αντιδράσεις του για να καταλάβεις τη γενικότερη συμπεριφορά του προς εσένα.
Τίποτε δεν είναι δεδομένο στη ζωή μας και οι σχέσεις απαιτουν συνεχείς προσπάθειες και από τις δύο πλευρές.
Επικοινωνια υπάρχει μεταξύ σας ?
Δεν λέω για καλημέρα και καλησπέρα,αλλά για συζήτηση πάνω στα συναισθήματα και τα θέλω του καθενός,τις σκέψεις και τα όνειρα σας,αμοιβαίο ενδιαφέρον.
Σεβασμός εκατέρωθεν στις ανάγκες σας.
Και να μην αφήνετε αναπάντητα ερωτήματα...
Δε λέω ότι αυτή είναι η μαγική συνταγή( δεν υπάρχει κάτι τέτοιο άλλωστε) ,είναι όμως μια καλή αρχή
Aπ' οτι θυμαμαι τα γραφεια του instagram ειναι στα πρωην γραφεια του εκδοτικου οικου της Εστιας ,τερμα Ευριπιδου προς πλατεια Κουμουνδουρου .Κλεισε ενα ραντεβου και πες τους οτι κινδυνευει το στεφανι σου και αν μπορουν να σε βοηθησουν να δημοσιευουν μονο παχουλες .
Αγαπητη,
ποιες βλεπει ?η φυση ολη.. αληθεια τωρα αυτη την νεολαια εχουμε με αυτα τα προβληματα?.. πριν κραξετε υπαρχουν και εξαιρεσεις φυσικα...αν η μια ρωταει για το τιπρεπει να κανει που ο δικςο της βλεπει ημιγυμνες το εχει τσεκαρει κρυφα λεει , η αλλη δεν ηξερε οτι πρεπει να τον παρει τηλεφωνο ι ανα ξεκαθαρισουν τα πραγματα... δεν ξερω... ο επταημερος τι λεει?
Καλησπέρα Βέρα.χωρις μεγαλη αναλυση κτλ το να κοιτας ΚΡΥΦΑ το κινητό του τηλεφωνο ειναι κακο,ανεπιτρεπτο,απαραδεκτο κτλ και μαλλον πρεπει να το καταλαβαινεις και εσυ.Εσενα θα σου αρεσε να στο κανει αυτος;δεν νομιζω.Αν το παρει χαμπαρι κ δεν ειναι ανασφαληςαντρας μαλλον θα σε χωρισει.δεν το κανουν ολοι οι αντρες αλλα ενα ποσοστο ναι.εισαι εμφανισιμη κτλ του αρεσεις κ απλως κοιταει φωτο.γνωριζω ανθρωπους που λειτουργουν ετσι κ ειναι 100%πιστοι στη σύντροφό τους.
Λέει πως το ινστα έχει αντικαταστήσει το amateur σοφτ πορνό, πως έχει γίνει το οφθαλμολουτρο της νέας γενιάς.
Έχει γίνει ο χώρος όπου οι σύγχρονες νεαρές καλλιγραμμες πεταλουδιτσες, εκμεταλλευομενες τα κάλλη τους, περα από ικανοποιηση της φιλαρέσκειας - επιβεβαιωσης, βγάζουν (κάποιες) αβασανιστα, αβίαστα, αβαδιστα χαρτζηλικι ή τα προς το ζην διαφημίζοντας προϊόντα εταιριών (εσωρούχων, καλλυντικών & co)
Άρα ο νεαρός δεν κάνει κάτι μεμπτό, δεδομένου ότι η θέαση (ημι)γυμνών γυναικών είναι σύμφυτη με την αντρική σεξουαλικότητα και όσο αυτό δεν επηρεάζει τη σχέση ή δε γίνεται εθισμός είναι απόλυτα φυσιολογικό.
Δε σημαίνει πως υπαρχει πρόβλημα στη σχεση.Ο άνδρας, ακόμα και σε σχέση όπου καλύπτεται σεξουαλικά, και πάλι θα καταφεύγει σε τέτοιες "απιστίες". Δε συντρέχουν λόγοι ανησυχίας: απλά ασκείται σεξουαλικό ένστικτο.
Παράθεση:
ο επταημερος τι λεει?
Σχόλιο # 8 από kostas232
Να βαλουμε λιγο στην θεση του ενα πραγμα, που εχει γινει απαραιτητη μοδα να το λεμε, επειδη ετσι μας ειπανε να λεμε?...
Kαποτε ,ο σουβλατζης αναβε τα καρβουνα και τα τοποθετουσε σε ειδικες θεσεις της καθετης ψησταριας του γυρου ενα -ενα με την τσιμπιδα .Αυτοι που περιμεναν για το τυλιχτο στην ουρα κοιταγαν να περασει καμια πιτσιλωτη Μανταμιτσα να την πειραξουν .Σημερα ολοι επικοινωνουν με το f.b. και το κινητο γιατι δεν εχουν το θαρρος να μιλησουν απ'ευθειας στη γυναικα .Οσο για τη χημεια που το λενε συνεχως ολες ,μαλλον δεν ξερουν απολυτως τιποτα περι συνεχους ωραριου με overtime .
εγώ παρακολουθώ την Εύα Πάντλοκ. Όλα τα λεφτά
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από HeptamerΛέει πως το ινστα έχει αντικαταστήσει το amateur σοφτ πορνό, πως έχει γίνει το οφθαλμολουτρο της νέας γενιάς.
Έχει γίνει ο χώρος όπου οι σύγχρονες νεαρές καλλιγραμμες πεταλουδιτσες, εκμεταλλευομενες τα κάλλη τους, περα από ικανοποιηση της φιλαρέσκειας - επιβεβαιωσης, βγάζουν (κάποιες) αβασανιστα, αβίαστα, αβαδιστα χαρτζηλικι ή τα προς το ζην διαφημίζοντας προϊόντα εταιριών (εσωρούχων, καλλυντικών & co)
Άρα ο νεαρός δεν κάνει κάτι μεμπτό, δεδομένου ότι η θέαση (ημι)γυμνών γυναικών είναι σύμφυτη με την αντρική σεξουαλικότητα και όσο αυτό δεν επηρεάζει τη σχέση ή δε γίνεται εθισμός είναι απόλυτα φυσιολογικό.
Δε σημαίνει πως υπαρχει πρόβλημα στη σχεση.Ο άνδρας, ακόμα και σε σχέση όπου καλύπτεται σεξουαλικά, και πάλι θα καταφεύγει σε τέτοιες "απιστίες". Δε συντρέχουν λόγοι ανησυχίας: απλά ασκείται σεξουαλικό ένστικτο.
καλώς ήρθες, παλικάρι μου!
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από MiltosRNLI1930
Aπ' οτι θυμαμαι τα γραφεια του instagram ειναι στα πρωην γραφεια του εκδοτικου οικου της Εστιας ,τερμα Ευριπιδου προς πλατεια Κουμουνδουρου .Κλεισε ενα ραντεβου και πες τους οτι κινδυνευει το στεφανι σου και αν μπορουν να σε βοηθησουν να δημοσιευουν μονο παχουλες .
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από EnikosΝα βαλουμε λιγο στην θεση του ενα πραγμα, που εχει γινει απαραιτητη μοδα να το λεμε, επειδη ετσι μας ειπανε να λεμε?...
Λοιπον...
Το να κοιταξεις τα προσωπικα αντικειμενα του ανθρωπου της σχεσης σου, δεν ειναι για εκτελεστικο αποσπασμα...
Πολλοι ανθρωποι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου και ο αλλος αλωνιζει ανεξελεγκτα...
Αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν υπαρχουν διαβαθμισεις ψαξιματων η διαβαθμισεις καταστασεων κατα τις οποιες ο ενας απο τους δυο κανει νερακια...
Αυτο επισης δεν συγχωρει αρρωστα ζηλιαρηδες και κακοπιστους ανθρωπους...
Ναι μεν ειναι ζητουμενο η εμπιστοσυνη και ο σεβασμος, αλλα επισης ειναι ζητουμενο και η ντομπρα συμπεριφορα των ανθρωπων...με την οποια παρα πολυς κοσμος βγαζει σπυρια στο να την..."εξασκησει"...
Για να μου πει ενας-μια, ποσο θελει να του-της κανει νερακια ο αλλος και ο ιδιος-α να αρμενιζει χαρουμενα?...
Και δεν ειναι απαραιτητα η επιλογη του καθενος σε οτι αφορα το ταιρι του...ειναι και το παραμυθι που πεφτει, προκειμενου να κανεις την επιλογη, η οποια θα σου γυρισει μπουμερανγκ καποια στιγμη...
Το να ψαξεις καποια στιγμη, τα προσωπικα αντικειμενα του συντροφου σου, ενεχει την πραξη της προληψης και της αποδειξης οτι σο φαρ σο γκουντ...
Θελω να σκεφτομαι οτι μιλαμε εμπειροι απο την ζωη ανθρωποι εδω και οχι τιποτε τραλαλα teens που μολις βγει η καινουργια τσιχλοφουσκα πανε σφαιρα στις ουρες να την παρουν...
Ελα τωρα με αυτη την πετσινη "προοδευτικοτητα"!!!...
Υπαρχουν και ελληνιδες με ίδια...λεφτά!
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από la-merεγώ παρακολουθώ την Εύα Πάντλοκ. Όλα τα λεφτά
Εγω στη θεση σου θα πηγαινα κοντα του να δω τι βλεπει . Θα συζητουσα μαζι του τι ειναι αυτο που τον εξιταρει και το κανει. Και μετα σε μια εξοδο σας να φορουσες κατι προκλητικο για να δει πως θα αντιδρασει μαζι σου . Τωρα που ειναι νωρις . Οι σχεσεις βασιζονται στον σεβασμο και στην ειλικρινια. Μαθε τα παντα για τον ανθρωπο σου για να ξερεις αργοτερα ποιος θα ειναι...
Όχι να μην ανησυχείς για αυτόν. ..σιγά να δεις τι το παράξενο κάνει. .. Για σένα να ανησυχείς, ...που ανησυχείς. ...
Γιατί ψάχνεις το κινητό του..
Διαφορετικά εφόσον δεν μένετε μαζί δεν θα το ήξερες. .άρα το ψάχνεις κάθε μέρα. ..
Χωρίς όπως αφήνεις να εννοηθεί να υπάρχει λόγος. ..
Αυτό να σε προβληματίσει. ...
Παράθεση:
Βλέπει φωτογραφίες άλλων γυναικών
Σχόλιο # 1 από Vera223Καλησπέρα σας, είμαι σε μια σχέση εδώ και 2 χρόνια 22 εγώ 29 αυτός και τα πάμε γενικά πολύ καλά έχουμε βλέψεις για το μέλλον κλπ. Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα κρυφά ότι μπαίνει στο ινσταγκραμ σχεδόν κάθε πρωί πριν πάει στην δουλειά και βλέπει διάφορες ημίγυμνες κοπέλες (κάτι σαν διάσημες). Το έχω καταλάβει και ας μην συζούμε ακόμη. Είναι κάτι που πρέπει να ανησυχώ; Δεν μου έχει δείξει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ μας, ίσα ίσα που έχουμε πολύ καλή ερωτική χημεία και συχνή.
στα social media