Vasika_kalispera_sas
# 21
στις 6/2/2021
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Έχω και κότερο πάμε μία βόλτα?Θεε μου τι βιώνω ο διμετρος???
Vasika_kalispera_sas
# 22
στις 6/2/2021
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παντού υπάρχει νόμος...στα μάτια όχι όμως
Γυναίκα / 76 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 287
'Aρεσαν+: 0%
Και τι έγινε αν βλέπει φωτογραφίες άλλων γυναικών ...σεαπατά με τίς φωτογραφίες??? ΜΜΜ μπορεί αν βρεις φωτογραφία εκτυπωμένη και τρύπια .. μπορεί να σ έχει απατήσει ?
Φίλη μου ηρέμησε έχε εμπιστοσύνη πρώτα στον εαυτό σου αλλά και σ'αυτόν ...και όλα θα πάνε καλά...μην μπαίνεις στο τρυπακι της ζήλιας ... Δεν αξίζει για τις φωτό που βλέπει...
Αρέσει στο μέλος Vera223
Μου αρέσει +
Ανδρας / 40 / Ελεύθερος
Σουηδία
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 2.295
Βασικά εγώ δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική του, αν είσαι με κάποιον, παθαίνεις τύφλωση και ξαφνικά απαγορεύεται να ελκύεσαι απο άλλους... ούτε καν οφθαλμολουτρο με ηθοποιούς/μοντελα/πορνοσταρ δηλαδις βρε παιδια??
Δηλαδή εσύ όταν βλέπεις στο Game of Thrones τον Καλ Ντρογκο(αιωνία του η μνημη καλός άνθρωπος ήταν κατα βάθος)...δεν σου κάνει τιποτις...?
https://www.ladbible.com/entertainment/film-and-tv-aquaman-is-doing-really-well-because-people-fancy-jason-momoa-20181231

(Τώρα βέβαια αν έχει συνδρομή σε αυτα το OnlyFans κτλ κτλ ειναι άαααλλο πραμα).
Αρέσει στο μέλος Vera223
Μου αρέσει +
Ανδρας / 55 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.029
Οι νεολαί(ρ)ες όμως αυτά τα "προ Χριστού" δεν τα ξερουν. Δεν τους τα μαθαινουν στα ...faceloop, instabam & Co.
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Vasika_kalispera_sas
Παντού υπάρχει νόμος...στα μάτια όχι όμως
Αρέσει στο μέλος Vera223
Μου αρέσει +
Ανδρας / 51 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 48
Μπες και εσύ στο ινσταγκραμ και πόζαρε λίγο σεξυ.Και μετά στείλε του να σε δει.Αν συνεχίσει να βλέπει και άλλες, τι θα σκεφτείς μετα;Μηπως να του φορέσεις μάσκα να μην βλέπει καμία και τιποτα;
Γυναίκα / 48 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 815
Πριν αγοράσουμε σπανάκι από τη λαϊκή,κοιτάζουμε όλους τους πάγκους πρώτα και ας έχουμε τον δικό μας γνωστό παραγωγό.Αυτό που μετράει όμως είναι από που τελικά θα ψωνίσουμε και τι θα βάλουμε στο καλάθι μας.Μετά μπορούμε να συνεχίσουμε να κοιτάμε για να χορτάσει και το μάτι μας εκτός από το στομάχι μας,καταλάβατε ?
Αρέσει στο μέλος Vera223
Μου αρέσει +
στα social media