Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ξαφνικός χωρισμος

Σελίδα : 1

Marpa09

# 1 στις 5/2/2021
author
Γυναίκα / 38 / Διαζευγμένη
Ν. Αρτας / Αρτα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 7
'Aρεσαν+: 0%

Ξαφνικός χωρισμος

Καλησπέρα στο φόρουμ κ απο μένα!!!

Ηθελα την γνώμη σας... ήμουν με ένα παιδί πέντε μήνες, μαζεμένος στις κουβέντες του αλλα τρυφερός κ μια χαρά όποτε είμασταν μαζί. Εκείνος με έβαλε στην διαδικασία σχέσης καθώς είχαμε καθημερινή επικοινωνία κ συχνή επαφή. Κ ξαφνικά πριν κατι μέρες έκαναν σε μια έντονη κουβέντα, δεν είχαμε μαλώσει ποτε γιατι είμασταν χαλαροί κ οι δυο, τον πίεσα λίγο παραπάνω μου είπε οτι δεμ ειναι για κατι παραπάνω συναισθηματικό... ουσιαστικά δεν ειναι για σχέση. Το προσπάθησε κ δεν του βγήκε. Κ μετά απο δυο εβδομάδες που μιλησαμε δείχνει να στεναχωριέται για την κατάσταση όπως τελείωσε αλλα κ για μένα που μ άκουσε ετσι, αλλα συνεχίζει να υποστηρίζει το ίδιο. Υπάρχει περιπτωση λέτε να γυρισει; Να με δει αλλιως;;;

archagellos

# 2 στις 5/2/2021
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

Αγαπητη,

οταν γραφεις να σε θελει αλλιως ? πως το εννοεις ?

Απο πλευρας μου με οτι εγραψες ...ναι ..σε θελει για 1-2 φορες την εβδομαδα και μεχρι εκει .

Δικες σου οι αποφασεις 

Keep Walking 

Αρέσει στα μέλη Marpa09, Persefoni__ και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 3 στις 5/2/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Όταν επιθυμούμε κανονική σχέση και ο άλλος/η μας λέει "δεν είναι για κάτι συναισθηματικό"

,υπάρχουν (τουλάχιστον) 3 εκδοχές:

α) δεν του βγάζουμε εμείς συναίσθημα.Κακο δεν είναι,δεν ταιριάζουν όλοι με όλους.Ομως αυτό δεν μας κάνει,άρα φεύγουμε !

β) είναι δοσμένος/η συναισθηματικά σε άλλον άνθρωπο.Και σε αυτή την περίπτωση δεν μας κάνει, οπότε : φεύγουμε !

γ) ο άνθρωπος αυτός είναι εντελώς κενός συναισθηματικά.Κατι κάπου τον έχει αδειάσει εντελώς και δεν το έψαξε για να θεραπευτεί ψυχικά.

Σε αυτή την περίπτωση,ακόμα και αν είμαστε ψυχολόγοι,δεν θα τον θεραπεύσουμε εμείς.

Επίσης (μην το ξεχάσω) : Φεύγουμε !!

Αρέσει στα μέλη pericles355, archagellos και σε ακόμα 2 μέλη.
I am Not a psychotherapist :)

Marpa09

# 4 στις 5/2/2021
author
Γυναίκα / 38 / Διαζευγμένη
Ν. Αρτας / Αρτα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 7
Γιατι τόση κοροϊδία πια μεγάλοι άνθρωποι; Έξι μήνες με δούλευε; Δεν φαινόταν κατι τέτοιο... και δεν γύρισε μια ωραία μέρα να μου το πει αυτός. Επάνω σε μια κουβέντα που ανοιξα εγω μου το είπε. Προσφάτως γα πιέστηκε

alisida

# 5 στις 5/2/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Δεν είχε λόγο να σου το πει,εφόσον περνούσατε καλά όπως είπες και δεν είχατε να...μοιράσετε και κάτι  

Καλά έκανες και ξεκαθαρίσες τη θέση σου.

Πλέον δεν υπάρχει λόγος να μιλάτε σχετικά με το πόσο λυπάστε και οι δύο για τη λήξη της σχέσης 

Πολύ περισσότερο,επειδή δεν λυπάστε για τον ίδιο λόγο.

Εκείνος λυπάται που έχασε την όμορφη παρέα σου κι εσύ λυπάσαι που η γνωριμία αυτή δεν οδήγησε σε μια όμορφη συναισθηματική σχέση.

Καλή συνέχεια και στους δυο,κάπου θα βρεις τον άνθρωπο σου ,μην εγκαταλείπεις  

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Marpa09
Γιατι τόση κοροϊδία πια μεγάλοι άνθρωποι; Έξι μήνες με δούλευε; Δεν φαινόταν κατι τέτοιο... και δεν γύρισε μια ωραία μέρα να μου το πει αυτός. Επάνω σε μια κουβέντα που ανοιξα εγω μου το είπε. Προσφάτως γα πιέστηκε

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, maraki_lar_1980 και σε ακόμα 1 μέλος.
I am Not a psychotherapist :)

Enikos

# 6 στις 5/2/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Εσυ...40 ετων...λες...

Εισαι μικρη?...

Και επεσες θυμα...εκμεταλλευσης?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Marpa09

Γιατι τόση κοροϊδία πια μεγάλοι άνθρωποι; 

Αρέσει στο μέλος la-mer

MiltosRNLI1930

# 7 στις 5/2/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

To

αυτος με εβαλε σε διαδικασια σχεσης ,εγω δεν το καταλαβα .Σε προγραμματισε δηλαδη με ηλεκτρονικη φορμουλα  short time ?

Αρέσει στα μέλη Paralia48, la-mer και σε ακόμα 2 μέλη.

pericles355

# 8 στις 6/2/2021
author
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βάρη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 11

θα συμφωνησω με την alisida

wish_

# 9 στις 7/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

θα πρέπε να χαίρεσαι που φωτίστηκες ν΄ανοιξεις αυτή την κουβέντα πριν χάσεις περισσότερο χρόνο.

Zetoni6

# 10 στις 8/2/2021
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 28
Λες τον πιεσες... μηπως του ζητησες παραπανω δεσμευσεις; Προφανως δεν θελει αυτο που θες εσυ... μη περιμενεις να την δει αλλιως... καλο ειναι να φυγεις

pythagoras

# 11 στις 8/2/2021
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

e nai

Αν τον διώξει η άλλη  και μέχρι να βρει πάλι κάτι θα έρθει. Τι να κάνει; να ... το παίζει ... Πέτρος;

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Marpa09

Ξαφνικός χωρισμος

Καλησπέρα στο φόρουμ κ απο μένα!!!

Ηθελα την γνώμη σας... ήμουν με ένα παιδί πέντε μήνες, μαζεμένος στις κουβέντες του αλλα τρυφερός κ μια χαρά όποτε είμασταν μαζί. Εκείνος με έβαλε στην διαδικασία σχέσης καθώς είχαμε καθημερινή επικοινωνία κ συχνή επαφή. Κ ξαφνικά πριν κατι μέρες έκαναν σε μια έντονη κουβέντα, δεν είχαμε μαλώσει ποτε γιατι είμασταν χαλαροί κ οι δυο, τον πίεσα λίγο παραπάνω μου είπε οτι δεμ ειναι για κατι παραπάνω συναισθηματικό... ουσιαστικά δεν ειναι για σχέση. Το προσπάθησε κ δεν του βγήκε. Κ μετά απο δυο εβδομάδες που μιλησαμε δείχνει να στεναχωριέται για την κατάσταση όπως τελείωσε αλλα κ για μένα που μ άκουσε ετσι, αλλα συνεχίζει να υποστηρίζει το ίδιο. Υπάρχει περιπτωση λέτε να γυρισει; Να με δει αλλιως;;;

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost