Μιλάμε για πραγματικό έρωτα, να λατρεύουμε την μυρωδιά του, το άγγιγμα του, την φωνή του,,την ζεστή αγκαλιά του,τον χαρακτήρα του,και γενικά τα πάντα γύρω από τόν άνθρωπο μας...να υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλληλοκατανόηση, αλληλοσεβασμός, να αισθανόμαστε τους χτύπους της καρδιάς όταν βρισκόμαστε...
Για πείτε απόψεις και εμπειρίες...(σοβαρές)
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από COSTAS42
Ερωτευομαστε πολλες,αγαπαμε ελαχιστες φορες.
Μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου θα ελεγα
Μιλάμε για δυνατό έρωτα με αγάπη να αισθανόμαστε ότι χωρίς αυτόν/την δεν μπορούμε να ζήσουμε... εγώ μία φορά το κατάφερα...?
αν υπαρχει η αγαπη ειναι πολυ σπανιο.Ερωτας σκετος οσες φορες θες τροπος του λεγειν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από gogo6960
Μιλάμε για δυνατό έρωτα με αγάπη να αισθανόμαστε ότι χωρίς αυτόν/την δεν μπορούμε να ζήσουμε... εγώ μία φορά το κατάφερα...?
επειδη κοντευω τα 75 που εισαι να σου πω πως αν δεν εχεις ζησει ερωτα οπως το λες τοτε καποιο προβλημα υπαρχει. εγω εχω ζησει κατι τετοιο και ειναι οπως τα λες και το καταλαβαινεις εντονα οταν χωριζεις. γιατι τιποτα δεν κραταει για παντα
Εχεις ζησει τον "μεγαλο" ερωτα η απλα...κατι τετοιο?...
Επειδη αλλο ο "μεγαλος" ερωτας και αλλο το...κατι τετοιο...
Ετσι για την ταξη ρωταω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Mathusalasεπειδη κοντευω τα 75 που εισαι να σου πω πως αν δεν εχεις ζησει ερωτα οπως το λες τοτε καποιο προβλημα υπαρχει. εγω εχω ζησει κατι τετοιο και ειναι οπως τα λες και το καταλαβαινεις εντονα οταν χωριζεις. γιατι τιποτα δεν κραταει για παντα
Τουλαχιστον δυο φορες gogo...
Οποτε αν εζησες εναν μεγαλο ερωτα στα νιατα σου...προλαβαινεις και εναν γεροντοερωτα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από paranomosΤουλαχιστον δυο φορες gogo...
Οποτε αν εζησες εναν μεγαλο ερωτα στα νιατα σου...προλαβαινεις και εναν γεροντοερωτα..
Να μου λείπει ο γεροντοερωτας!!! Με τον γεροντοερωτας κολλας και δεν ξεκολλας με τίποτα...χαχαχα δηλωνω αρνητης του γεροντοερωτας...???
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από gogo6960
απο πού να ξερομε εμεις;
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από gogo6960
Να μου λείπει ο γεροντοερωτας!!! Με τον γεροντοερωτας κολλας και δεν ξεκολλας με τίποτα...χαχαχα δηλωνω αρνητης του γεροντοερωτας...???
επισης, δηλωνεις;
...
οταν βαζεις ερωματικο, καταλαβαινεις την σημασια του ή μπα;
γωγω απο τις ομορφες γουβες... αγαπημενο μερος... εμενα εκει καποτε.. και φυσικα πηγαινω
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από gogo6960
Το ζεις μία φορά. ..μετά δεν είναι τίποτα το ιδιο...
Τίποτα δεν ξαναπροσεγγιζει όλα τα συναισθήματα. ...
Το έζησα νωρίς. .. Κράτησε 1 χρόνο. .. Τελείωσε ξαφνικά. Λόγω ότι έφυγε εξωτερικό αναγκαστικά...δεν έμεινε απωθημένο απο το ξαφνικά που τελείωσε. . ...δεν ήταν πρώτη σχέση υπήρξαν μακροχρόνιες πριν...ποτέ δεν ξέρεις τι,πως,και πότε θα σου τινάξει το μυαλό. ...και θα πεις έτσι πρέπει να είναι. ..
Εγκυκλοπαίδεια ο ένας χρόνος όμως. ...
Ε αυτό γίνεται ορόσημο. .
.σε σημαδεύει. ...το ψάχνεις σε κάθε σχεση μετά για πολυ πολυ καιρό, χρόνια. ..
Τελικά καταφευγεις σε ερωτικούς συμβιβαστικους δεσμούς. ...
Δύσκολα το ξαναζεις δεύτερη φορά. ...και ο χρόνος περνά γρήγορα. ...τελικά. ...
Παράθεση:
Πόσες φορές ερωτευόμαστε στη ζωή μας??
Σχόλιο # 1 από gogo6960Μιλάμε για πραγματικό έρωτα, να λατρεύουμε την μυρωδιά του, το άγγιγμα του, την φωνή του,,την ζεστή αγκαλιά του,τον χαρακτήρα του,και γενικά τα πάντα γύρω από τόν άνθρωπο μας...να υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλληλοκατανόηση, αλληλοσεβασμός, να αισθανόμαστε τους χτύπους της καρδιάς όταν βρισκόμαστε...
Για πείτε απόψεις και εμπειρίες...(σοβαρές)
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Francesca_
απο πού να ξερομε εμεις;
επισης, δηλωνεις;
...
οταν βαζεις ερωματικο, καταλαβαινεις την σημασια του ή μπα;
Αγαπητη θέλεις αποδειξεις ότι το έχω ζήσει μία φορά? Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος... Δεν απαντας στο θέμα...σου κατσανε τα ερωματικα!!! στις θέσεις των ερωτηματικων είχαν μπει φατσουλες, δεν ξέρω γιατί αποτυπωθηκαν σαν ερωτηματικα... απαντησε αν θέλεις στο θέμα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Zetoni6
Ερωτας δεν υπαρχει για μενα, υπαρχει ενθουσιασμος κ στη συνεχεια αν ερθει η αγαπη...
Καλή μου υπάρχει έρωτας με αγάπη μαζί με όλα όσα γράφω στο θέμα ,τον ζούμε συνήθως σε μικροτερη ηλικία τον έζησα όταν ήμουν 19 ετων... Μετά μπορεί να εξανεμιστουν τα έντονα συναισθήματα και να μείνει η αγάπη..σου ευχομαι να ζησεις τον μεγάλο έρωτα!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από agrotis53Το ζεις μία φορά. ..μετά δεν είναι τίποτα το ιδιο...
Το έζησα νωρίς. .. Κράτησε 1 χρόνο. .. Τελείωσε ξαφνικά. Λόγω ότι έφυγε εξωτερικό αναγκαστικά...δεν έμεινε απωθημένο απο το ξαφνικά που τελείωσε. . ...δεν ήταν πρώτη σχέση υπήρξαν μακροχρόνιες πριν...ποτέ δεν ξέρεις τι,πως,και πότε θα σου τινάξει το μυαλό. ...και θα πεις έτσι πρέπει να είναι. ..
Παράθεση:
Παράθεση:
Συμφωνώ μαζί σου γιατί όμως να ζούμε τον μεγάλο έρωτα μόνο μια φορά? συγκρινουμε, δεν αφηνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο στις επομενες σχέσεις μας, έχουμε περισσοτερες σκοτουρες τι φταιει???
Παράθεση:
Παράθεση:
γεια σου
Σχόλιο # 11 από kostas232γωγω απο τις ομορφες γουβες... αγαπημενο μερος... εμενα εκει καποτε.. και φυσικα πηγαινω
Γειά σου Κώστα από τις όμορφες Γουβες !!! δεν ήξερα ότι έχεις ζήσει εδώ... Ηρθα στις Γουβες και δεν μπορώ να τις αποχωριστω!!! απαντησε αν θέλεις στο θέμα...
Μόνο μιά φορά . Αν δεν κρατήσει ,τα υπόλοιπα είναι ...
Γωγώ,για να απαντήσω,χρειάζονται διευκρινίσεις.
Είναι άλλο να ρωτάς αν έχουμε ερωτευτεί και άλλο αν μας έτυχε το αμοιβαίο,δηλ με ανταπόκριση.
Η αλισιδα πχ,ερωτεύεται συχνότατα
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να κάνω λάθος και να ισχύει ότι μονόπλευρος έρωτας δεν υπάρχει.
Τότε,θα απαντήσω ότι έχω ερωτευτεί δύο φορές.(Έχω δηλ περάσει και τον γεροντοερωτα που λέει και ο παράνομος και πλέον είμαι χαμένη από χέρι ..)
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από alisidaΓωγώ,για να απαντήσω,χρειάζονται διευκρινίσεις.
Είναι άλλο να ρωτάς αν έχουμε ερωτευτεί και άλλο αν μας έτυχε το αμοιβαίο,δηλ με ανταπόκριση.
Η αλισιδα πχ,ερωτεύεται συχνότατα
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να κάνω λάθος και να ισχύει ότι μονόπλευρος έρωτας δεν υπάρχει.
Τότε,θα απαντήσω ότι έχω ερωτευτεί δύο φορές.(Έχω δηλ περάσει και τον γεροντοερωτα που λέει και ο παράνομος και πλέον είμαι χαμένη από χέρι ..)
Alisida λέω για τον αμοιβαίο έρωτα... Αν τόν έζησες δύο φορές προλαβαίνεις και τρίτη και τέταρτη ... και δεν είσαι καθόλου χαμένη από χέρι... ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ
στα social media