Ανταντάμ παπαντάμ!
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από alisidaΑκόμα καλύτερο το ιμάμ
ο πιο δυνατός έρωτας πάντως, είναι πάντα ο τελευταίος...
Ετσι οπως το περιγραφεις φωτογραφιζεις το απολυτο...νομιζω αυτα τα συναισθηματα
τα νιωθεις μια φορα η αν εισαι τυχερος-η αντε και μια δευτερη...
Αλλα το πιο μαγικο στη ζωη ειναι οτι δεν ξερεις αν εχεις ζησει το μεγαλο
ερωτα......το ξερεις μεχρι σημερα...
εχει σημασια φρατζεσκα μουη αν ηταν αμοπιβαιοι οι ερωτες σου.. το καλο ειναι οτι τους εζησες,, εδω αλλοι και ακομα ψαχονται... κενοι ανθρωποι τι περιμενεις...
συμφωνει ο επταημερος και η αλις?
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από Francesca_
δεν ηταν συμβουλες παντως.. απλα τελευταια μου ετυχε για πολλοστη φορα μεσα σε δυο μηνες να συναντω αυτο το ''φαινομενο''...
ανθρωποι, να μην ξερουν την σημασια των ερωτηματικων ή θαυμαστικων στο τελος μιας προτασης...
...
δεν ηταν αμοιβαιοι οι ερωτες μου, δυστυχως...
Η αλισιδα συμφωνεί στο να ζείτε τον έρωτα σας (έστω και μονόπλευρο)μέχρι το σημείο που γουστάρετε ,αλλά
αν δεν υπάρχει ανταπόκριση ,
Να φεύγετε (πριν περάσετε)
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από kostas232συμφωνει η αλις?
Διόρθωση :
Πριν γερασετε ήθελα να γράψω,αλλά χτύπησε ο δαίμων.
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από alisidaΗ αλισιδα συμφωνεί στο να ζείτε τον έρωτα σας (έστω και μονόπλευρο)μέχρι το σημείο που γουστάρετε ,αλλά
αν δεν υπάρχει ανταπόκριση ,
Να φεύγετε (πριν περάσετε)
![]()
Έρωτας, μία, αν είσαι τυχερός. Είναι αυτό που δίνεις την ζωή σου για τον άλλο. Αν δεν θυσιάζεται είναι πάθος. Δυσδιάκριτη διαφορά στην καθημερινότητα αλλά με την προσθήκη αυτού του φίλτρου όλα ξεκαθαρίζουν.
Mια φορα ερωτας(και μαλιστα παραφορος) οταν ημουν 21 που μετα απο 16 μηνες περασε, και ειδα τον ανθρωπο οπως ηταν στην πραγματικοτητα, και με συνοπτικες διαδιακασιες λυσαμε τη σχεση,και αλλη μια φορα αγαπη που κρατησε αρκετα χρονια αλλα και αυτη καποτε τελειωσε μαζι και ο γαμος μου...Τα 3 τελευταια χρονια ουτε το ενα ουτε το αλλο...
στα social media