Αποβάλεις την όποια ντροπή και αμηχανία νιώθεις. Αποκτάς εμπειρία και δεν σου φαίνεται ως κάτι ακατόρθωτο το να πλησιάσεις μια άγνωστη. Αυτό συμβαίνει γενικότερα σε καταστάσεις που μας στρεσάρουν.
Ωραία , να η ευκαιρία να εξασκηθείς , έτσι να το βλέπεις και όχι ή αυτή ή καμία. Να ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε χαιρετήσει εάν το κάνεις εσύ πρώτος ή εάν της μιλήσεις φιλικά να μην απαντήσει. Το εάν θα σε δει ερωτικά θα εξαρτηθεί από το τι σκέφτεται ήδη για εσένα και μετά από την πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσει όταν την πλησιάσεις. Όρμα...
Δώσε μας τα στοιχεία να της στείλουμε εμείς,μέρα που είναι να στείλουμε κάπου κάτι τέλος πάντων
Παράθεση:
. Φαντασου σε τι σημειο βρίσκομαι.. Θέλω να πω ενα γεια-μια καλημερα σε μια κοπελα που μου αρέσει την οποια τη βλέπω καθημερινα λογο περιοχής (η οποια ερχεται στο σημειο που βρισκομαι λογο εργασίας) πέρασαν 9 μήνες και ακομα αυτο δεν εχω κάνει ενα απλό πράγμα
Σχόλιο # 63 από Houston9289
Παράθεση:
. Α. Δεν εχω τον τρόπο ναι τι θα πω πως θα παωΒ. Νιωθω τοσο κουρασμενος στο θεμα και ξενερωμενος-ητημενος που πλεον και που θα βγω δε το εχω στο μυαλο μου παω καθαρα να περασω καλα με φιλους (σημειώνω οτι πριν καμια 2ετια ημουν πιο ενεργος στα εξω στις βολτες κλπ ειχα πιο πολυ ορεξη 10 χρονιακια ειναι αρκετα περι ψαξίματος στο θεμα μου)Στα 18 μου ενεργησαν άλλοι για μενα.. Ετσι ήρθαν τα πραγματα μου τη φεραν 'στο πιατο' κονε δλδ και παλι εκει δεν εκφραστικά σωστα στην αρχη μόνα τους κάτσαν τα πραγματα σιγα σιγα στη πορεια υστερα απο 2-3 μερες εδεσε το πραγμα
Σχόλιο # 45 από Houston9289
Την θέλει στο πιάτο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από alisidaΔώσε μας τα στοιχεία να της στείλουμε εμείς,μέρα που είναι να στείλουμε κάπου κάτι τέλος πάντων
![]()
Alisida στείλε κάτι μέρα που είναι και Φέρτη του στο πιάτο λέμεεε
στα social media