Απιστευτο, εβλεπα τις φωτος εδω στο σαιτ κ αναρωτιομουν γιατι εχουν μια θολουρα... φανταζομαι κ εσεις το εχετε αντιληφθει, ωσπου ξαφνικα ξεθολοσαν...πως;;; Πατηστε δυο φορες με το δακτυλακι σας πανω στη φωτο που θελετε να δειτε!!! Κ δια μαγειας το τοπιο καθαρο!
ΥΓ δεν ξερω καν αν εγκριθει το θεμα μου απο την διαχειριση ουτε ηξερα σε ποια στηλη να το ενταξω... ξαφνιαστηκα κ ειπα να το μοιραστω μαζι σας...Καλη συνεχειαΜα γιατί μας το είπες;
Εκεί που νόμιζα ότι είχα βρει το άλλο μου μισό... Έκανα διπλό κλικ και είδα το τέρας του Λοχ Νες!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Abigail00Μα γιατί μας το είπες;
Εκεί που νόμιζα ότι είχα βρει το άλλο μου μισό... Έκανα διπλό κλικ και είδα το τέρας του Λοχ Νες!!
Με κάποιον είχαμε πει να σε παντρέψουμε εσένα,αλλά τώρα μου διαφεύγει ποιος ήταν...
Παράθεση:
Photos
Σχόλιο # 1 από Zetoni6Απιστευτο, εβλεπα τις φωτος εδω στο σαιτ κ αναρωτιομουν γιατι εχουν μια θολουρα... φανταζομαι κ εσεις το εχετε αντιληφθει, ωσπου ξαφνικα ξεθολοσαν...πως;;; Πατηστε δυο φορες με το δακτυλακι σας πανω στη φωτο που θελετε να δειτε!!! Κ δια μαγειας το τοπιο καθαρο!
ΥΓ δεν ξερω καν αν εγκριθει το θεμα μου απο την διαχειριση ουτε ηξερα σε ποια στηλη να το ενταξω... ξαφνιαστηκα κ ειπα να το μοιραστω μαζι σας...Καλη συνεχεια
παρκο του Μπαρουταδικου του Αιγαλεω , επι της Ιερας Οδου ,υπαρχει ενα σουπερ καταστημα που πουλαει ρουχα με το κιλο .Μηπως υπαρχουν φωτο στη συλλογη σας ( high definition )
Παράθεση:
Στο
Σχόλιο # 6 από MiltosRNLI1930παρκο του Μπαρουταδικου του Αιγαλεω , επι της Ιερας Οδου ,υπαρχει ενα σουπερ καταστημα που πουλαει ρουχα με το κιλο .Μηπως υπαρχουν φωτο στη συλλογη σας ( high definition )
Στο πάρκο του Μπαρουτάδικου επί της ιερας οδού, υπάρχει μια πολύ όμορφη καφετέρια Μίλτο. Όταν ανοίξει η εστίαση, να πάμε!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media