αγορια αρχιστε τα δωρα απο σημερα, μεχρι την 6η απογεματινη. 1 σουβλακι τυλικτο με τζατζικι για τη λιμπιντο που ειπε και η κυρια με τις μεγαλες γνωσεις. αλλα σαν συνοδευτικο μη βαλετε πατατες αλλα ενα κοκκινο τριανταφυλλο
εσυ τιθ ακανεις με την 25χρονη σουγκαρ νταντυ, ( τι νταντυ δηλ πάμε στον σουγκαρ παππου) και ασε εμεις τι θα δωκουμε στο ετερο ημισυ που δεν εχουμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από Mathusalasαγορια αρχιστε τα δωρα απο σημερα, μεχρι την 6η απογεματινη. 1 σουβλακι τυλικτο με τζατζικι για τη λιμπιντο που ειπε και η κυρια με τις μεγαλες γνωσεις. αλλα σαν συνοδευτικο μη βαλετε πατατες αλλα ενα κοκκινο τριανταφυλλο
![]()
Παράθεση:
για κοιτα
Σχόλιο # 43 από kostas232εσυ τιθ ακανεις με την 25χρονη σουγκαρ νταντυ, ( τι νταντυ δηλ πάμε στον σουγκαρ παππου) και ασε εμεις τι θα δωκουμε στο ετερο ημισυ που δεν εχουμε
Κώστα ο sugar παππούς λέει ότι θα κάνει δώρο ένα σουβλάκι με τζατζίκι και μέσα αντί για πατάτες θα έχει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ...για σαλάτα ?
εγω συντεκνισσα τα ιδια θα ελεγα αν επινα μισο κιλο ρακη.. να τα λεμε και αυτα παιδια
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από gogo6960
Κώστα ο sugar παππούς λέει ότι θα κάνει δώρο ένα σουβλάκι με τζατζίκι και μέσα αντί για πατάτες θα έχει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ...για σαλάτα ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από EnikosΜεχρι να πας με μια συκωταρια αρνισια, σε χασαποχαρτο...
Εχεις καιρο...
(ποιος συνδεσε τον θερμοστατη? ειναι στην ζωη τα πσαρια?)...
Eισαι φοβερος !!!
Παράθεση:
Εχεις καιρο...
Παράθεση:
Εχεις καιρο...
kostas εισαι πολυ ζηλιαρης. εγω περναω καλα και αυτο δεν σου αρεσει. απο οσο σε διαβαζω κανενας δεν σου αρεσει να περναει πιο καλα απο σενα . γιαυτο σε ενοχλουν και τους ενοχλεις ολους σχεδον.πολυ καταπιεσμενος εισαι. peace bro
γογουλα εσενα σε κοβω για μικρουλα και ας λες οτι εισαι 75αρα. ποσο εισαι μωρο μου? πες στο daddy
Περα απο τη πλακα, χρονια πολλα σε ολους τους ερωτευμενους και ειδικα σε μενα.
φουρνοι σημερα εφτιαξαν ψωμια σε σχημα καρδιας .Μπραβο στους ζυμαρουληδες !
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από EnikosΩχ...ειπα καΛΛΛαμπουρι...παλι...απο κεινα τα πρωτοτυπα μου...
...
Υπαρχει μερη Convid free για τους τυχερους στο Dubai,στην Ικαρια,στην Ρωμη
νομιζω και στο Saint Moritz...αμα ανηκεις σε νομεγκλατουρα
πας οπου γουσταρεις ποιος θα στο απαγορευσει
ο " Ζητειται ψευτης ? "
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από alisidaΤο καλύτερο δώρο αυτή την εποχή πάντως,θα ήταν μια ελευθέρας διακίνησης 2-3 ημερών,ανεξαρτήτως τόπου και ωρών.
![]()
Ένα βισμα βρε παιδια βρείτε μας ...
σου παντησα αλλα το σαιτ εκρινε οτι δεν επρεπε να την βγαλει την απαντηση μου.. χεχεχεχεχε ενταξει ημουν ευγενικος
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από MathusalasΠερα απο τη πλακα, χρονια πολλα σε ολους τους ερωτευμενους και ειδικα σε μενα.
στα social media