Κατ αρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά για όλους/ες τους ερωτευμένους,/ες που γιορτάζουν την Κυριακή...
αν και δεν πιστεύω σ'αυτή την γιορτή που είναι ξενόφερτη, πιστεύω ότι οι ερωτευμένοι/ες γιορτάζουν τον έρωτα τους κάθε μέρα...Ας ρίξουμε καμμιά ιδέα για δώρα, μην ξεχνάμε ότι φέτος είναι περιορισμένες οι δυνατότητες για δώρα λόγω covid...
Παράθεση:
Τι δώρα θα κάνουμε του Αγίου Βαλεντίνου??
Σχόλιο # 1 από gogo6960Κατ αρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά για όλους/ες τους ερωτευμένους,/ες που γιορτάζουν την Κυριακή...
αν και δεν πιστεύω σ'αυτή την γιορτή που είναι ξενόφερτη, πιστεύω ότι οι ερωτευμένοι/ες γιορτάζουν τον έρωτα τους κάθε μέρα...Ας ρίξουμε καμμιά ιδέα για δώρα, μην ξεχνάμε ότι φέτος είναι περιορισμένες οι δυνατότητες για δώρα λόγω covid...![]()
Με τα μέτρα που έχουν ληφθεί λόγω covid εννοώ...
Μέχρι να ανοίξουν ξανά τα καταστήματα της αγαπημένης μας αλυσίδας παιχνιδιών (της Αθήνας είναι κλειστά),το μόνο που μας μένει είναι να στείλουμε από εδώ,δώρα αρκουδάκια με καρδούλες και σοκολατάκια.
Υπάρχει και μονοπετρο στο στοκ απ' ο,τι είδα,οποιος ερωτευμένος έχει κοϊνσ μπορεί να κάνει και πρόταση στην καλή του
trolAlis
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisidaΜέχρι να ανοίξουν ξανά τα καταστήματα της αγαπημένης μας αλυσίδας παιχνιδιών (της Αθήνας είναι κλειστά),το μόνο που μας μένει είναι να στείλουμε από εδώ,δώρα αρκουδάκια με καρδούλες και σοκολατάκια.
Υπάρχει και μονοπετρο στο στοκ απ' ο,τι είδα,οποιος ερωτευμένος έχει κοϊνσ μπορεί να κάνει και πρόταση στην καλή του
![]()
trolAlis
Αλήθεια...δεν τα είχα δεί τα δώρα εδώ...σ ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!
μμμ σκέφτομαι να κάνω δώρο στον ηλικιωμένο σύντροφό μου έναν αρκούδο με πολλές καρδούλες καί ένα στριγγακι με έναν ελέφαντα... (για να φαντασιονομαι κάτι ανύπαρκτο)
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisidaΜέχρι να ανοίξουν ξανά τα καταστήματα της αγαπημένης μας αλυσίδας παιχνιδιών (της Αθήνας είναι κλειστά),το μόνο που μας μένει είναι να στείλουμε από εδώ,δώρα αρκουδάκια με καρδούλες και σοκολατάκια.
![]()
trolAlis
Και οσοι δεν εχουν κοινς..καραμελιτσες!
Σοβαρά τώρα,δεν τα είχες δει ??
Έρχομαι στο προφίλ σου τώρα αμέσως,να σου στείλω ένα αρκουδάκι
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από gogo6960
Αλήθεια...δεν τα είχα δεί τα δώρα εδώ...σ ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!
Μεχρι να πας με μια συκωταρια αρνισια, σε χασαποχαρτο...
Εχεις καιρο...
(ποιος συνδεσε τον θερμοστατη? ειναι στην ζωη τα πσαρια?)...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Abigail00
Εγω θα της πάρω ένα οξύμετρο, μια πέτρα ασβεστίτη και ρούχα. Γενικά δεν κάνω ρομαντικά δώρα, αλλά πιστεύω ότι έχω βελτιωθεί σε σχέση με το πρώτο μας ραντεβού που πήγα με δώρο θερμοστάτη ενυδρείου
Θεματοθετρια!!!...Δεν πιστευεις στο γεγονοτο που εορταζεται με αυτη την εμποροπανηγυρη...
Να υποθεσω οτι προσπαθησες να απατησεις, την σχεση σου, με εκεινη την δυσκολη, φωνακλου, που μας εκαμε αναστα ο Κυριος εδω χαμου?...
Τετοια εισαι?...
Για συμμαζεψου λιγο, λεω γω!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Abigail00
Εγω θα της πάρω ένα οξύμετρο, μια πέτρα ασβεστίτη και ρούχα. Γενικά δεν κάνω ρομαντικά δώρα, αλλά πιστεύω ότι έχω βελτιωθεί σε σχέση με το πρώτο μας ραντεβού που πήγα με δώρο θερμοστάτη ενυδρείου
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από EnikosΘεματοθετρια!!!...Δεν πιστευεις στο γεγονοτο που εορταζεται με αυτη την εμποροπανηγυρη...
Οποτε προς τι το θεμα?...
Για να δουμε τι θα κανουν οι "πιστοι"?...
Ακριβώς καλέ μου ...
Ότι είναι ξενόφερτη αυτή η γιορτή είναι, στην Κρήτη έχουμε Άγιο της Αγάπης τον Άγιο Υάκινθο στ Ανώγεια καί όλοι γιορτάζουν του Αγίου Βαλεντίνου..
Ωχ...Κρητικια?...Αμαν...
Να ντο αλλαξετε ομως...
Του Αγιου του δικου σας να εορταζετε...
Κατω οι γουαο ξενομανιες, λεω!!!...
Εχουν σακατεψει κοσμο!!!...
Οπως βλεπωμε πολυ καλα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από gogo6960
Ακριβώς καλέ μου ...
Ότι είναι ξενόφερτη αυτή η γιορτή είναι, στην Κρήτη έχουμε Άγιο της Αγάπης τον Άγιο Υάκινθο στ Ανώγεια καί όλοι γιορτάζουν του Αγίου Βαλεντίνου..
Αμα εισαι του κλαδου...
Παράθεση:
Τι δώρα θα κάνουμε του Αγίου Βαλεντίνου??
Σχόλιο # 1 από gogo6960Κατ αρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά για όλους/ες τους ερωτευμένους,/ες που γιορτάζουν την Κυριακή...
αν και δεν πιστεύω σ' αυτή την γιορτή που είναι ξενόφερτη, πιστεύω ότι οι ερωτευμένοι/ες γιορτάζουν τον έρωτα τους κάθε μέρα...Ας ρίξουμε καμιά ιδέα για δώρα, μην ξεχνάμε ότι φέτος είναι περιορισμένες οι δυνατότητες για δώρα λόγω covid...![]()
Το ξενόφερτη είναι το λιγότερο. Βασικά είναι μια εμπορική επινόηση (και μπράβο τους. Πολύ καλά κάνουν για την δουλειά τους).
Τώρα το ποιοι γιορτάζουν και γιατί ή γιατί λένε ότι γιορτάζουν, είναι άλλο θέμα.
Παρόλα αυτά: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Γιατί αρκουδάκι; Χάθηκε ένα τριαντάφυλλο;
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από alisidaΣοβαρά τώρα,δεν τα είχες δει ??
![]()
κουμπαρα μ σκεψου και να μην πιστευες σε αυτη την γιορτη η οποια ειναι ξενοφερτη κλπ κλπ κλπ... δεν καθεσε εκει με τον Αγιο Υακινθο, μονο ασχολεισαι με τα ξενικα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από gogo6960
Ακριβώς καλέ μου ...
θα με στειλεις το κατι ττις μου ή να απευθυνθω σε αλλες κοπελιτσες???
για δες το και πες μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από alisidaΣοβαρά τώρα,δεν τα είχες δει ??
![]()
το ειπαμε καπου αλλου αυτο. σουβλακια τυλιχτα χωρις τζατζικακι
στα social media