Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πισωγύρισμα ή όχι;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Alexandra233

# 21 στις 20/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Σήμερα ήμουν βόλτα με μια φίλη και τον είδα ξαφνικά μπροστά μου με άλλη, ο τύπος ψάχνεται, μετά από εμένα βρήκε άλλη δεν κράτησε πολύ και τώρα βγαίνει με άλλη, τότε τι κάθεται και με ξεμπλοκερνει εμένα και ασχολείται; εγώ ούτε βλεμμα γύρισα αμέσως την μούρη μου όταν τον είδα αλλά αυτός κοίταξε από ότι μου είπε η φίλη μου

Enikos

# 22 στις 20/2/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
'Aρεσαν+: 0%

Ε, αφου αυτος σε κοιταξε, ενω εσυ ειχες βαλει την φιλη να κοιταζει αν σε κοιταξε...

Το οτι σε ξεμπλοκερνει, ειναι ασοβαρο πραμα...

Στο σπιτι ολοι καλα?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Alexandra233
Σήμερα ήμουν βόλτα με μια φίλη και τον είδα ξαφνικά μπροστά μου με άλλη, ο τύπος ψάχνεται, μετά από εμένα βρήκε άλλη δεν κράτησε πολύ και τώρα βγαίνει με άλλη, τότε τι κάθεται και με ξεμπλοκερνει εμένα και ασχολείται; εγώ ούτε βλεμμα γύρισα αμέσως την μούρη μου όταν τον είδα αλλά αυτός κοίταξε από ότι μου είπε η φίλη μου

Alexandra233

# 23 στις 21/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Από χθες που τον είδα κατάλαβα πως δεν τον έχω ξεπεράσει και πάλι μέσα μου διαλύθηκα.. Θέλω να του στείλω ένα μήνυμα να του πω πόσο μου λείπει αλλά δεν πρέπει να το κάνω..πιστευα πως θα ξαναέστελνε μετά από τις κινήσεις που έκανε να με ξεμπλοκαρει και γενικά αλλά χθες που τον είδα να περπατάει με άλλη διαλύθηκα μέσα μου..

Enikos

# 24 στις 21/2/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
'Aρεσαν+: 0%
Απ' εξω εισαι συναρμολογημενη?...

...η οδευεις για Τσιταγκονγκ?...

Alexandra233

# 25 στις 23/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω από την στιγνη που με ξεμπλοκερνει μετά από 3 μήνες, βλέπει τα στορυ μου, η μητέρα μου αντιδράει σε ότι ανεβάζω με φατσουλες τύπου (νοιάζομαι και καρδιά) οι φίλοι του μου πατάνε λαικ και βλέπουν από τους πρώτους τι ανεβάζω αλλά αυτός δεν στελνει δεν μπορώ να το καταλάβω.. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτή που τον πέτυχα ήταν η φίλη ή κάτι παραπάνω γιστι δεν είδα πολύ θερμότητα μεταξύ τους εκτός και αν ήταν πρώτο τους ραντεβού δεν ξέρω.. Αλλά όλες αυτές οι κινήσεις τους και την ίδια μέρα που με ξεμπλοκερνει κάποιος με πήρε με απόκρυψη εκείνο το βράδυ.. Δεν ξέρω αν μπορώ να ελπίζω ακόμη πως θα στείλει κάποια στιγμή πως ακόμη νοιάζεται ή όλα αυτά δεν σημαίνουν τιποτα απολύτως και του είμαι αδιάφορη

toxotis81

# 26 στις 12/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Alexandra233
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω από την στιγνη που με ξεμπλοκερνει μετά από 3 μήνες, βλέπει τα στορυ μου, η μητέρα μου αντιδράει σε ότι ανεβάζω με φατσουλες τύπου (νοιάζομαι και καρδιά) οι φίλοι του μου πατάνε λαικ και βλέπουν από τους πρώτους τι ανεβάζω αλλά αυτός δεν στελνει δεν μπορώ να το καταλάβω.. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτή που τον πέτυχα ήταν η φίλη ή κάτι παραπάνω γιστι δεν είδα πολύ θερμότητα μεταξύ τους εκτός και αν ήταν πρώτο τους ραντεβού δεν ξέρω.. Αλλά όλες αυτές οι κινήσεις τους και την ίδια μέρα που με ξεμπλοκερνει κάποιος με πήρε με απόκρυψη εκείνο το βράδυ.. Δεν ξέρω αν μπορώ να ελπίζω ακόμη πως θα στείλει κάποια στιγμή πως ακόμη νοιάζεται ή όλα αυτά δεν σημαίνουν τιποτα απολύτως και του είμαι αδιάφορη

toxotis81

# 27 στις 12/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Alexandra233

Πισωγύρισμα ή όχι;

Καλησπέρα..ειχα μια σχέση 4 χρονια..αυτη η σχέση είχε και τα, καλά της αλλά και τα κακά της όπως όλες οι σχέσεις άλλωστε.. Με συχνούς τσακωμούς αλλά όχι κάτι τόσο σοβαρό για να μας κάνει να χωρίσουμε οριστικά.καναμε πολλά όνειρα για το μέλλον, δεν μπορούσε ο ένας χωρίς τον άλλον και γενικά υπηρχε πόλυ χημεία.. Μαζί του ήμουν ο εαυτος μου όπως και αυτός τα λέγαμε όλα.. Μέσα Νοεμβρη τέλος πάντων υπήρξε ενας μεγάλος τσακωμός μέσα από μηνύματα βέβαια γιατί αυτός ήταν και στρατό.. Πάνω στα νεύρα μου του είπα πως είναι καλύτερα να τελειώσει και να ψάξει κάτι άλλο.. Αυτός δεν μου είπε πως συμφωνεί ή κάτι τέτοιο απλά δεν ξαναμιλήσαμε για 2 εβδομάδες μετά από αυτό.. Του είχα στείλει εγώ αρχές Δεκέμβρη να δω τι κάνει και μου είπε να μην ξανασχοληθω μαζι του και ήταν καίρο που δεν πήγαινε αυτή η σχέση.. Με έκανε μπλοκ από τα sosial και δεν υπήρχε καμία επαφή.. Μετά από 2 εβδομαδες περίπου ανεβαζει με άλλη με την οποία βέβαια τώρα δεν είναι μαζί..ο τύπος μου βγάζει το μπλοκ μέσα Δεκέμβρη και έβλεπε αυτά που ανεβάζα για 2-3 μέρες ενώ δεν με είχε φίλη στα σοσιαλ.. Μετά από τότε ούτε που τα ξαναείδε.. Και τσουπ ξαφνικά χθες βλέπω ότι πάλι μπήκε στο προφίλ μου και έβλεπε ενώ έχουν περάσει 3 μήνες σχεδόν από τότε.. Γιατί να το κάνει αυτό; μηπως θελει να ξαναστείλει απλά μέτα από ότι μου έκανε δεν έχει τα κότσια; ή απλά από περιέργεια μπήκε στο προφίλ μου χωρίς να σημαίνει κάτι; εντομεταξυ ανέβαζει φώτο του στον στρατό και γράφει ποτέ απολύεται και ξέρει ότι τα βλέπουν οι φίλες μου γιατί τον ακολουθούν.. Τι να πω δεν ξέρω τι γίνεται.. 

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost