Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πισωγύρισμα ή όχι;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Alexandra233

# 1 στις 15/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Πισωγύρισμα ή όχι;

Καλησπέρα..ειχα μια σχέση 4 χρονια..αυτη η σχέση είχε και τα, καλά της αλλά και τα κακά της όπως όλες οι σχέσεις άλλωστε.. Με συχνούς τσακωμούς αλλά όχι κάτι τόσο σοβαρό για να μας κάνει να χωρίσουμε οριστικά.καναμε πολλά όνειρα για το μέλλον, δεν μπορούσε ο ένας χωρίς τον άλλον και γενικά υπηρχε πόλυ χημεία.. Μαζί του ήμουν ο εαυτος μου όπως και αυτός τα λέγαμε όλα.. Μέσα Νοεμβρη τέλος πάντων υπήρξε ενας μεγάλος τσακωμός μέσα από μηνύματα βέβαια γιατί αυτός ήταν και στρατό.. Πάνω στα νεύρα μου του είπα πως είναι καλύτερα να τελειώσει και να ψάξει κάτι άλλο.. Αυτός δεν μου είπε πως συμφωνεί ή κάτι τέτοιο απλά δεν ξαναμιλήσαμε για 2 εβδομάδες μετά από αυτό.. Του είχα στείλει εγώ αρχές Δεκέμβρη να δω τι κάνει και μου είπε να μην ξανασχοληθω μαζι του και ήταν καίρο που δεν πήγαινε αυτή η σχέση.. Με έκανε μπλοκ από τα sosial και δεν υπήρχε καμία επαφή.. Μετά από 2 εβδομαδες περίπου ανεβαζει με άλλη με την οποία βέβαια τώρα δεν είναι μαζί..ο τύπος μου βγάζει το μπλοκ μέσα Δεκέμβρη και έβλεπε αυτά που ανεβάζα για 2-3 μέρες ενώ δεν με είχε φίλη στα σοσιαλ.. Μετά από τότε ούτε που τα ξαναείδε.. Και τσουπ ξαφνικά χθες βλέπω ότι πάλι μπήκε στο προφίλ μου και έβλεπε ενώ έχουν περάσει 3 μήνες σχεδόν από τότε.. Γιατί να το κάνει αυτό; μηπως θελει να ξαναστείλει απλά μέτα από ότι μου έκανε δεν έχει τα κότσια; ή απλά από περιέργεια μπήκε στο προφίλ μου χωρίς να σημαίνει κάτι; εντομεταξυ ανέβαζει φώτο του στον στρατό και γράφει ποτέ απολύεται και ξέρει ότι τα βλέπουν οι φίλες μου γιατί τον ακολουθούν.. Τι να πω δεν ξέρω τι γίνεται.. 

Helenaki4

# 2 στις 15/2/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147
'Aρεσαν+: 0%

Καλημέρα θεματοθετρια 

1.Πως ξερεις οτι βλέπει το προφίλ σου , αν μιλάς για fb ? Τι χάνω ? 
2. Κοιτάει ξεκοιταει , εφόσον δεν επικοινωνεί , δεν αλλάζει κάτι . 
3. Πάνω στα νεύρα σου να μη λες τίποτα . Μετά κυνηγάς να μαζέψεις τον εαυτό σου κι εκτίθεσαι . Ζητα χρόνο να σκεφτείς και παρε αποφάσεις ψύχραιμα . 
(Περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σου στο 1, όλους μας ενδιαφέρει   )

Αρέσει στα μέλη TheatrinaMou, Persefoni__ και σε ακόμα 1 μέλος.

Kristina_

# 3 στις 15/2/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Χαχαχαχ ελενακι και εγω αυτο θα ρωτουσα :>

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Helenaki4

Καλημέρα θεματοθετρια 

1.Πως ξερεις οτι βλέπει το προφίλ σου , αν μιλάς για fb ? Τι χάνω ? 
2. Κοιτάει ξεκοιταει , εφόσον δεν επικοινωνεί , δεν αλλάζει κάτι . 
3. Πάνω στα νεύρα σου να μη λες τίποτα . Μετά κυνηγάς να μαζέψεις τον εαυτό σου κι εκτίθεσαι . Ζητα χρόνο να σκεφτείς και παρε αποφάσεις ψύχραιμα . 
(Περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σου στο 1, όλους μας ενδιαφέρει   )

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

MiltosRNLI1930

# 4 στις 15/2/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Δηλαδη ,απ'οτι καταλαβα ολες σχεδον οι σχεσεις εξαρτωνται απο τα σοσιαλ ,οπως μας αναφερει η Μανταμιτσα απο το Ρεθυμνος .

Αρέσει στο μέλος Enikos

Persefoni__

# 5 στις 15/2/2021
author
Γυναίκα / 54 / Χήρα
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 418

παρακολουθώ...

με αγωνία να μάθω κι εγώ πώς ξέρει οτι βλέπει το προφίλ της 

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Kristina_

Χαχαχαχ ελενακι και εγω αυτο θα ρωτουσα :>

Enikos

# 6 στις 15/2/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Κρατα μας ενημερους, για να μπορεσουμε να βοηθησουμε...

Δεν εχει ξαναγινει κατι τετοιο στα σοσιαλ...

Ποτε δεν συνεβη να διωξει καποια κοπελιτσα τον ερωτα της και αυτος...να εφυγε...

Το κακο ειναι που χαλαει ενας γαμος πριν της ωρας του...

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

Spiros--

# 7 στις 15/2/2021
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Χαλκηδόνα
Απαντήσεις: 950

Πάνω ...

... στα νεύρα σου, τον χώρισες με μήνυμα, ενώ αυτός ... καλοπέρναγε σαν φαντάρος και τώρα εσύ πιστεύεις την γειτόνισσα, την κυρά Κική, που σου διαβάζει τον καφέ και βλέπει ξεκάθαρα πως αυτός τσούπ ... βλέπει το προφίλ σου, μετά τα μπλόκ, τα ξεμπλόκ και τα λοιπά ηλεκτρονικά μανουριάσματα...  

«Γιατί να το κάνει αυτό?» Μήπως να ρίξει και τα Ταρώ η κυρά Κική για περισσότερο info ? 

«Μήπως θέλει να ξαναστείλει απλά μετά από ότι μου έκανε (!?) δεν έχει τα κότσια;» Α μπα! Εσύ του έκανες το χειρότερο και αν έχει ίχνος εγωισμού (που έχει) δεν θα σου στείλει ποτέ! 

«ή απλά από περιέργεια μπήκε στο προφίλ μου χωρίς να σημαίνει κάτι;» Εκτός απΆ τα Ταρώ συνιστώ και την χρήση γυάλινης σφαίρας για αυτή την απάντηση! 

«Εντωμεταξύ ανεβάζει φώτο του στον στρατό και γράφει ποτέ απολύεται και ξέρει ότι τα βλέπουν οι φίλες μου γιατί τον ακολουθούν..» Να μια καλή ερώτηση για τις ... φίλες σου  

«Τι να πω δεν ξέρω τι γίνεται..» Εγώ να δεις! Θα μας έρθει κανένα Solar Flare (Ηλιακή Έκλαμψη) και θα μείνετε όλοι και όλες της γενιάς σου ... στα ράφια!
Αρέσει στα μέλη Persefoni__, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

Alexandra233

# 8 στις 15/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Όχι στο φβ, στο ινσταγραμ το κάνει αυτό.. Με είχε μπλοκ και στα 2 αλλά μέσα Δεκέμβρη μου το έβγαλε μόνο στο ινσταγκραμ και χωρίς να με ακολουθεί έμπαινε και έβλεπε αυτά που ανεβάζω στην ιστορία μου αλλά για 2-3 μέρες μετά έμαθα ότι τα ειχε ξαναβρεί με την αλλην.. Ήταν μαζί για 2 μήνες περίπου και πρέπει να χώρισαν τέλη Ιανουαρίου αν και δεν ξέρω βέβαια πως ήταν η όλη φάση μεταξύ τους.. Αυτός από τον Δεκέμβρη ούτε που ξανασχοληθηκε μαζί μου..Και βλέπω πάλι χθες ότι μπήκε και οι φίλοι του τα βλέπουν πρώτοι πρώτοι όσα ανεβάζω και ενώ εγώ από τον Δεκέμβρη λέω Εντάξει τέλος να το πάρω απόφασή δεν πρόκειται να ξανασχοληθει ξαφνικά γίνεται αυτό και ξαναγυρνάω παλι πίσω..

MiltosRNLI1930

# 9 στις 15/2/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Παρεμπιπτοντως

https://www.youtube.com/watch?v=uI6fGm2qwII

η καφετζου ειναι στο  βαθος της αυλης .
Αρέσει στα μέλη Enikos, alisida

Enikos

# 10 στις 15/2/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Πολλα μποφοργια...

gogo6960

# 11 στις 15/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες
Απαντήσεις: 287

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Alexandra233
Όχι στο φβ, στο ινσταγραμ το κάνει αυτό.. Με είχε μπλοκ και στα 2 αλλά μέσα Δεκέμβρη μου το έβγαλε μόνο στο ινσταγκραμ και χωρίς να με ακολουθεί έμπαινε και έβλεπε αυτά που ανεβάζω στην ιστορία μου αλλά για 2-3 μέρες μετά έμαθα ότι τα ειχε ξαναβρεί με την αλλην.. Ήταν μαζί για 2 μήνες περίπου και πρέπει να χώρισαν τέλη Ιανουαρίου αν και δεν ξέρω βέβαια πως ήταν η όλη φάση μεταξύ τους.. Αυτός από τον Δεκέμβρη ούτε που ξανασχοληθηκε μαζί μου..Και βλέπω πάλι χθες ότι μπήκε και οι φίλοι του τα βλέπουν πρώτοι πρώτοι όσα ανεβάζω και ενώ εγώ από τον Δεκέμβρη λέω Εντάξει τέλος να το πάρω απόφασή δεν πρόκειται να ξανασχοληθει ξαφνικά γίνεται αυτό και ξαναγυρνάω παλι πίσω..

Βρε κορίτσι 

Λες ότι από τον Δεκέμβριο δεν ξανα ασχολήθηκε μαζί σου και τα φτιαξε με άλλη και χώρισε μετά από δύο μήνες ότι βλέπει αυτά που ανεβάζεις δεν είναι δείγμα ότι σε θέλει ...  Ξεκόλλα απ' αυτόν... Εκτός και αν θέλεις να είσαι η καβατζα του όπως είναι η άλλη... Φαίνεται ότι είναι ανώριμος...δεν σου αξίζει μια τέτοια σχέση . ...χάνεις τον χρόνο σου ...και να ξαναγυρίσει μια από τα ίδια θα είναι...

alisida

# 12 στις 15/2/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Εμείς τι να σου πούμε.Έχεις φροντίσει να μάθεις όλες του τις κινήσεις μετά από το χωρισμό σας.Τι άλλο μπορεί να γνωρίζουμε εμείς ???
Αρέσει στα μέλη Helenaki4, Persefoni__ και σε ακόμα 3 μέλη.

Mathusalas

# 13 στις 16/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αλεξανδρα ρωτας και απαντας μονη. εχεις τις λυσεις μεσα στο μονολογο σου. περιεργα παιχνιδια παιζεται εσεις οι νεοι με το φβ. ευτυχως δεν ασχολουμαι με αυτα τα διαβολικα μεσα

Alexandra233

# 14 στις 16/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Με την άλλη δεν νομίζω πως ήταν και τόσο σοβαρό μπορεί και να πήγε μαζί της επίτηδες.παρεπιπτοντως χθες μου έβγαλε το μπλοκ και στο φβ.δηλαδη τι έτσι ξαφνικά θυμήθηκε να μου το βγάλει; εσείς δεν πιστεύετε ότι θα ξαναστείλει δηλαδή;

squirrel-b1968

# 15 στις 16/2/2021
author
Γυναίκα / 55 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 618
Έβγαλε τα μάτια του για να σου μπει στο μάτι... τα πιστεύεις αυτά που γράφεις?..Αυτός που ενδιαφέρεται πραγματικά θα στο δείξει...κ θα στο αποδείξει...με υποθεσεις κ σενάρια δουλειά δεν γίνεται..Τελείωσε κ πάρτο απόφαση κ άσε τους ντετεκτιβισμους...ταλαιπωριααα κορίτσι μου..

26-29-31

# 16 στις 16/2/2021
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Αυτο το εχω ξανακουσει να το λενε...αλλα εσυ προχωρα δεν ισχυει...

παιζει αλλου και ευκολα...οποτε ξεκολλα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Alexandra233
Με την άλλη δεν νομίζω πως ήταν και τόσο σοβαρό μπορεί και να πήγε μαζί της επίτηδες

Alexandra233

# 17 στις 16/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Απλά ίσως όντως να μετάνιωσε δεν ξέρω. Ίσως να τα έκανε από εγωισμό όλα αυτά και αντίδραση γιατί αν ήταν σοβαρό με την αλλην θα κρατούσε. Γιατί και σε κάτι εβδομάδες απολύεται από τον στρατό και πριν χωρίσουμε μου έλεγε τόσα για όταν βγει και έκανε πολλά όνειρα μαζί μου.. Τοτε ήταν και πιεσμένος, του είχα μιλήσει και εγώ άσχημα δεν βγάζω την ουρά μου απέξω.. Απλώς για να μου βγάλει το μπλοκ και γενικα με αυτά που κάνει μπορεί να θέλει να στείλει αλλά να δειλίαζει γιατί έχουν περάσει και 3 μηνες σχεδόν από τότε, είχα γνωρίσει και εγώ κάποιον άλλον όταν αυτός ήταν με την άλλη αλλά όχι κάτι σοβαρό..δεν τον έχω ξεπεράσει αυτή είναι η αλήθεια γιατί τόσα ζήσαμε, τόσα χρόνια μαζί δεν είναι και το πιο εύκολο..

Aggelo

# 18 στις 16/2/2021
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115

Επειδη ειμαι και λιγο πουρειτζερ και δεν ξερω απ αυτα πο γραφεις

το θεμα ειναι οτι χωρισατε η σε εχει μια στο καρφι και μια στο πεταλο

στα Social οπερ καθε τρεις και δυο σε μπλοκαρει και σε ξεμπλοκαρει.

Αν θες να λυσεις τα προβληματα σου κλεισε τα Social για κανα 3μηνο

μεχρι το Πασχα και μετα τα ξανανοιγεις για να κανεις τιποτα γνωριμιες

να περασεις το καλοκαιρι...μεχρι τοτε αλλαξε ενδιαφεροντα...

γιατι εχεις φαει κολλημα με τον πρωην-νυν......ουτε εσυ ξερεις
τι ειναι.....τελικως, φαντασου εμεις που διαβασαμε 15 ψωρογραμμες

Αρέσει στο μέλος gogo6960

Alexandra233

# 19 στις 19/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πάντως από τότε που με ξεμπλοκαρε και στο φβ δεν βλέπω να κάθεται να ακολουθεί άλλες στο ινσταγραμ και γενικά να ψάχνεται όπως πριν. Χθες το βραδυ κάποιος με πήρε με απόκρυψη αλλα δεν το σήκωσα γιατί κοιμόμουν,δεν ξέρω αν ήταν αυτός γιατί δεν ξέρουν και πολλοί τον αριθμό μου αλλά και να ήταν γιατί να μην στέλνει ένα μήνυμα; εκτός και δεν σημαίνουν τιποτα όλα αυτά και απλά με ξεμπλοκαρε έτσι χωρίς να σημαίνει κάτι αλλά δεν νομίζω

Mathusalas

# 20 στις 20/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

πισωγυρισμα θα κανει μονο ο ερωτευμενος ανθρωπος μια και δεν μπορει να δει το πιθανον λαθος. οσοι δεν κανουν πισογυρισματα δεν ηταν ποτέ ερωτευμενοι. αυτο ειναι αξιωμα στους ορους των μαθηματικων.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.