Γειά σας φίλοι μου,
Ήρθα πάλι σήμερα να σας θέσω ένα ωραίο και πολύ επίκαιρο-θα έλεγα-θέματακι. Δεν αφορά δικό μου πρόβλημα προσωπικο αλλά θεωρώ λίγο πολύ όλους μας απασχολει στις δύσκολες μέρες αυτές τις καραντίνας. Η καραντίνα έχει δημιουργήσει πολλές εντάσεις στις σχέσεις μας και πολλά ζευγάρια κυνδινευουν να χωρίσουν είτε από το πολύ χωριστά είτε από το πολύ μαζί. Θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους, δραστηριότητες, ασχολίες λίγο διαφορετικές από τα κλασσικά για να κάνει ένα ζευγάρι που μένει κάθε μέρα μαζί για να μην ρουτινιασει!!!Περιμένω ωραίες και ιδιαίτερες ιδέες για να συζητήσουμε!!!Να παίζεται μακριά γαιδουρα για να μην ρουτινιασετε!!!
Να πλεκετε καλτσες, ισως και καμια σκελεα για τα κρυα...
ριχνετε χαστουκες (προσεχε οχι χαστουκια χαστουκες ,εχει διαφορα),
ένας τρόπος ειναι τα επιτραπέζια παιχνίδια, όπου μπορεις επίσης να προσθέσεις την φαντασία σου
Απο το πολυ χωριστα δεν θα χωριζανε τα ζευγαρια
στο υπογραφω
Παμε στο μαζι...τι ενδιαφεροντα να βρεις επιπλεον στην
καραντινα που δεν τα ειχες πριν...μαλλον λιγοτερα θα κανεις
Πιστευω πολυ λιγα ζευγαρια διασκεδαζουν πραγματικα οτι και
αν κανουν μαζι...νομιζω ειναι τυχη να βρεις
ενα τετοιο-α συντροφο...
Πως δεν απανταμε και... για πες μου κατι...
Ποσο απεχει δηλαδη το πλεξιμο σκελεας απο το μαγειρεμα που προτεινεις εσυ?...
Πολυ?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Nancy_123p
Γιατί ένα τόσο ενδιαφέρον θέμα δεν απαντάτε... Εννοώ είναι πολύ επίκαιρο και αρκετά ενδιαφέρον... Ολοι μας ψάχνουμε τρόπους διαφορετικούς να περάσουμε πιο όμορφα τις ώρες στο σπίτι...εγω κορίτσι μου θα σας πρότεινα να κάνετε μαζί γυμναστική, ποδήλατο, μαγείρεμα... Ίσως αρκετά κλασσικές ιδέες αλλά ίσως σκεφτώ κάτι καλύτερο στη συνέχεια...
το σεξ δεν το ανέφερε κανένας;
Δεν εχωμε αναφορες σε κλικςςς...
Ουτε ομολογιες χημειας...
Ουτε πατριδογνωσιας...
Ειμαστε σταντ μπαι...
...ομως...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από la-merτο σεξ δεν το ανέφερε κανένας;
δεν ξερω για σενα νανσυ αλλα εμενα η καραντινα με βοηθα να μενω μακρυα απο ατομα που δεν μπορω να πω οχι βαζοντας τον κοβιντ σαν αλλοθι. ηρεμια ταξη και ασφαλεια.
στα κοριτσοποουλα θες να εισαι κοντα!!! ετσ ετσ ετσ σουγκαρ νταντυ!!!
υγ1... ζηλευω!!!
υγ2 χαχαχαχαχαχαχαχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Mathusalasδεν ξερω για σενα νανσυ αλλα εμενα η καραντινα με βοηθα να μενω μακρυα απο ατομα που δεν μπορω να πω οχι βαζοντας τον κοβιντ σαν αλλοθι. ηρεμια ταξη και ασφαλεια.
Παράθεση:
να ριχνετε χαστουκες (προσεχε οχι χαστουκια χαστουκες ,εχει διαφορα)
Σχόλιο # 4 από kostas232
κανει οτι θελει αυτη η κοπελα με το ομορφο καπελακι.. προσεχε αγαπημενη να δεις την διαφορα.. στα μεν χαστουκια μπορει η παλαμη να ειναι και μισανοιχτη οχι εντελως ανοιχτη... ρε παιδι μου δεν θες να προκαλεσεις ... στις χαστουκες ομως η παλαμη ειναι εντελως ορθανοιχτη κανενα "σπασιμο" δαχτυλων και αν το μαγουλο το οποιο προσγειωνεται ειναι φραπα και μπολικο γινεται κολαση... ακους ενα ωραια ΦΑΠΠΠ.. το ΠΑΦΦΦ ειναι η αναποδη...
χαχαχαχαχαχ
υγ ο επταημερος τα ξερει αυτα/.??.. σιγα και μην τα ξερει
Παράθεση:
ετσι κανεις εσυ,ατιμο?χαχαχα!ποια η διαφορα των μεν απο τα δε,my friend?κανει να μαθω?
Σχόλιο # 14 από maraki_lar_1980
Ο Επταημερος ξερει πολλά. Κι οσα δεν ξερει, τα μαντεύει.
Παράθεση:
με
Σχόλιο # 15 από kostas232
υγ ο επταημερος τα ξερει αυτα/.??.. σιγα και μην τα ξερει
μαντης ο ετπαημερος!!!... μωρε μπραβο !!!... πως τα βλεπεις τα πραγματα γεροντα πες μας!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από HeptamerΟ Επταημερος ξερει πολλά. Κι οσα δεν ξερει, τα μαντεύει.
στα social media