Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Το παρελθόν του συντρόφου μου

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

Lilium17

# 1 στις 18/2/2021
author
Γυναίκα / 36 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

Είμαστε πολύ καλά μαζί, σχεδόν 3 χρόνια σχέσης, συγκατοικούμε σχεδόν από την αρχή, υπάρχει αγάπη και εμπιστοσύνη. Γενικά δεν του αρέσει να μιλάει για το παρελθόν του, ξέρω οτι έχει πάει με αρκετές κοπέλες αλλά μόνο μία αγάπησε πραγματικά(τα είχαν 4 χρόνια). Αυτήν έχει αναφέρει και άλλη μια που ήταν μόνο για σεξ (για 1 χρόνο περίπου και αφού είχε χωρίσει με την άλλη).

Έκανα το μεγαλύτερο λάθος ίσως που θ μπορούσα, μπήκα στα αρχεία του και είδα παλιές φωτογραφίες στον υπολογιστή του. Βρήκα αρκετές γυμνές φωτογραφίες από άλλες 2-3 άλλες γυναίκες και 3 μικρα σεξ βίντεο από αυτην που το κάνανε για 1 χρόνο.Βρήκα και φωτο νορμάλ με άλλες που μπορεί και να κατέληξαν στο κρεββατι του απλα χωρίς ντοκουμέντα. Το όλο υλικό ειναι απο πολύ πιο πριν με γνωρίζει. Δεν του είπα τιποτα, σα να μην συνέβη είμαι απ?έξω αλλά μέσα μου εχω πάθει ζημιά. Κυρίως τα βίντεο μ?εχουν δηλητηριασει τόσο πολύ που πραγματικά ταιριάζει τ οτι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα. Τον βλέπω και σκέφτομαι το βίντεο στο κρεββάτι του με την άλλη και χάνω την αυτοπεποίθησή μου, την καλή μου ενέργεια, και όπως ειναι λογικό ξυπνούν οι ανασφάλειες.Τον αγαπάω και μ? αγαπάει, μου το δειχνει κάθε μερα και ξέρω οτί το παρελθόν είναι πίσω και δεν πρέπει να μας επισκιάζει. Πώς μπορώ πρακτικά να κάνω delete στο μυαλο μου ή έστω να σταματήσω να σκέφτομαι ολές αυτές τις άλλες που πέρασαν από τη ζωή του και τώρα είναι απλά αποτυπωμένες σε φωτογρφίες και βίντεο; Είναι φυσιολογικό που έχει παρελθόν, το πρόβλημα μου είναι οτι πήρα μια γεύση και πικραθηκα. Πώς να το ξεπεράσω;

Paralia48

# 2 στις 18/2/2021
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Το ξέρεις και μόνη σου, ότι αυτό που έκανες ήταν κουτό και δεν είχε έννοια και έβαλες σκέψεις τζάμπα. Τώρα το να τα σβήσεις απ το μυαλό σου όσα είδες, δεν ξέρω αν είναι δυνατό. Οι μνήμες ίσως ξεθωριάσουν με τον καιρό.

Μάλλον δεν υπήρχε αρκετή εμπιστοσύνη, όσο λες, τουλάχιστο από την πλευρά σου.
Και μου φαίνεται περίεργο, το να ξέρεις τόσες λεπτομέρειες για το ερωτικό παρελθόν του συντρόφου σου. Πολλά σου έχει πει. Μάλλον πάρα  πολύ το ψάχνεις. Τι νόημα έχει τώρα, εφόσον είστε, όπως λες, καλά μαζί;
Εντάξει, μια περιέργεια στην αρχή όλες έχουμε.

Θα έλεγα, άσε κάποιο χρονο να περάσει, δίχως να σκαλίσεις ιδιωτικά του πράματα, να δεις αν μπορείς να έχεις και την ανάμνηση αυτή και τη σχέση σου ταυτόχρονα. Ίσως μια δυνατή σχέση να επισκιάσει τη μνήμη.

gogo6960

# 3 στις 18/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 287

Τι το ηθελες να δεις το παρελθόν του ? όντως στην περίπτωση σου η περιέργια σκοτωσε τη γατα... Ίσως να μην υπάρχει αμοιβαια εμπιστοσύνη ... από την πλευρά σου δεν υπάρχει...αν όμως ζεις καλά μ αυτον και δεν σου έχει δωσει δειγματα απιστιας γιατί να ψάχνεις το παρελθόν του?? Τέλος παντων συνεχισε την σχέση σου χωρίς να αναφερεις τίποτα απ' όσα είδες...προσπαθησε να τα ξεχασεις , βρες την αυτοπεποίθηση σου ...και σου ευχομαι όλα να πάνε καλά...

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 1 μέλος.

MiltosRNLI1930

# 4 στις 18/2/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Mηπως

ειναι ξαδελφος του Πορφυριο Ρουμπιροζα και το απεκρυψε κι' αυτο Μανταμ ?

Αρέσει στα μέλη giorgos170, la-mer και σε ακόμα 1 μέλος.

Heptamer

# 5 στις 18/2/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Μην αναζητάς / σκάβεις αληθειες που δεν μπορεις να αντεξεις.

Αρέσει στα μέλη Broken_Guy, Mrs_always_right και σε ακόμα 3 μέλη.

archagellos

# 6 στις 18/2/2021
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

Αγαπητη ,

ηθελες να ψαξεις και καλα εκανες ...βρηκες οτι βρηκες ...να το σβησεις δεν μπορεις ...το μονο που μπορεις

ειναι να το αντιμετωπισεις ...πως ? εσυ σε ξερεις καλυτερα και θα βρεις τον τροπο .

Keep Walking

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, maraki_lar_1980

Enikos

# 7 στις 18/2/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

"Πως να το ξεπερασω?"...

Ψαξε κι αλλο...

Αρέσει στα μέλη Kristina_, gogo6960 και σε ακόμα 2 μέλη.

konstandinos73

# 8 στις 18/2/2021
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 365
Καλα ολα αυτα που μας λες...Μια απορια μονο εκφραζω: Νιωθεις καμμια ενοχη γι αυτο που εκανες η μπα? Γιατι απ οτι βλεπω το θεμα σου ειναι "πως θα το ξεπερασεις εσυ" αντι για το σωστο "Πως θα ξεπερασω το να ψαχνω τα αρχεια του συντροφου μου"...Ψιλα γραμματα θα μου πεις . Προσωπικα, μου ειναι πολυ ανηθικο αυτο που εκανες και που δε ζητας μια "συγνωμη". Για την ιστορία σου λεω οτι ειναι και ποινικο αδικημα και μαλιστα τιμωρειται αυστηρα. Το τελευταίο στο αναφερω ως "τροφη για σκεψη" για να μη το ξανακανεις...Επιτελους, εχω βαρεθεί να βλεπω τους αλλους να "κοιτανε να σβυσουν τη φωτια στο θαμνο οταν καίγεται το δασος!".
Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Mrs_always_right και σε ακόμα 4 μέλη.

Kristina_

# 9 στις 18/2/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Χαχαχαχ 

Μεχρι εκει διαβασα...γμτ μαζι με τα αγαρμπο φλερτ/σεξουαλικη παρενοχληση/αποπλανηση/σεξουαλικη συναλλαγη/βιασμος και αυστηρηηκαιοχι επαγγεγματικη αξιολογηση/bulling μην ξεχασουμε να ξαναδωσουμε και ενα ορισμο για την εμπιστοσυνη

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Lilium17

Είμαστε πολύ καλά μαζί, σχεδόν 3 χρόνια σχέσης, συγκατοικούμε σχεδόν από την αρχή, υπάρχει αγάπη και εμπιστοσύνη. Γενικά δεν του αρέσει να μιλάει για το παρελθόν του, ξέρω οτι έχει πάει με αρκετές κοπέλες αλλά μόνο μία αγάπησε πραγματικά(τα είχαν 4 χρόνια). Αυτήν έχει αναφέρει και άλλη μια που ήταν μόνο για σεξ (για 1 χρόνο περίπου και αφού είχε χωρίσει με την άλλη).

Έκανα το μεγαλύτερο λάθος ίσως που θ μπορούσα, μπήκα στα αρχεία του και είδα παλιές φωτογραφίες στον υπολογιστή του. Βρήκα αρκετές γυμνές φωτογραφίες από άλλες 2-3 άλλες γυναίκες και 3 μικρα σεξ βίντεο από αυτην που το κάνανε για 1 χρόνο.Βρήκα και φωτο νορμάλ με άλλες που μπορεί και να κατέληξαν στο κρεββατι του απλα χωρίς ντοκουμέντα. Το όλο υλικό ειναι απο πολύ πιο πριν με γνωρίζει. Δεν του είπα τιποτα, σα να μην συνέβη είμαι απ?έξω αλλά μέσα μου εχω πάθει ζημιά. Κυρίως τα βίντεο μ?εχουν δηλητηριασει τόσο πολύ που πραγματικά ταιριάζει τ οτι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα. Τον βλέπω και σκέφτομαι το βίντεο στο κρεββάτι του με την άλλη και χάνω την αυτοπεποίθησή μου, την καλή μου ενέργεια, και όπως ειναι λογικό ξυπνούν οι ανασφάλειες.Τον αγαπάω και μ? αγαπάει, μου το δειχνει κάθε μερα και ξέρω οτί το παρελθόν είναι πίσω και δεν πρέπει να μας επισκιάζει. Πώς μπορώ πρακτικά να κάνω delete στο μυαλο μου ή έστω να σταματήσω να σκέφτομαι ολές αυτές τις άλλες που πέρασαν από τη ζωή του και τώρα είναι απλά αποτυπωμένες σε φωτογρφίες και βίντεο; Είναι φυσιολογικό που έχει παρελθόν, το πρόβλημα μου είναι οτι πήρα μια γεύση και πικραθηκα. Πώς να το ξεπεράσω;

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, alisida

Kristina_

# 10 στις 18/2/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές

Το θεμα ειναι οτι αισθανθηκες την αναγκη να παραβιασεις την ιδιωτικοτητα του δλδ να μπεις στα αρχεια του και δεν εριξες απλα μια φευγαλεα ματια, αλλα και αφου μπηκες εκατσες και ειδες και τις φωτο και τα βιντεο...

Δεν ειμαι αρμοδια να σου πω τι να κανεις...το μονο που μπορω να σου πω ειναι πως μου φαινεται εμενα αυτο...μου φαινεται απλα αδιανοητο ...σοκαριστικο...μου θυμησε οταν βγηκε το πρωτο big brother και ετυχε να περναω απο μια τιβι...αισθανθηκα πολυ αβολα να παρακολουθω μια ιδιωτικη στιγμη δυο αγνωστων ...(οκ τώρα πια ειναι ψευτικα αλλα τοτε ηταν μια γνησια ιδιωτικη στιγμη)

στο λεω ετσι για να ξερεις οτι υπαρχουν και  ανθρωποι που δε το χωρα ο νους τους αυτο που εσυ τοσο ευκολα εκανες για καποιον που του εχεις και εμπιστοσυνη...τελικα εγω αυτο ναι θα το ελεγα και «βιασμο»

Τελικα δε μας εφταναν τα θεματα με ολες αυτες που θελουν να αλλαξουν το πως αισθανεται ο «συντροφος» τους, εχουμε τωρα και μια που θελει να σβησει το παρελθον του αφου το εβαλε στο μικροσκοπιο βεβαια

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Lilium17

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Mrs_always_right και σε ακόμα 2 μέλη.

26-29-31

# 11 στις 18/2/2021
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Δεν εψαξε και τα αρχεια της ΝOVARTIS για να τιμωρηθει αυστηρα...

Που να δεις ποσα ποινικα αδικηματα εχουν διαπραχθει και εδω και σε ολα τα φορουμ...

θα επαιρναν δικασιμο για το 2030 αν πηγαιναν στο ακροατηριο...

Και ναι οταν πας να σβησεις μια φωτια και δεν εισαι πυροσβεστης,απο τον θαμνο

που καιγεται μπροστα σου θα ξεκινησεις για να πας πιο μεσα στο δασος...

Οσο για σενα θεματοθετρια δεν εχει γυρισμο αυτο που ξεκινησες...και κριμα

γιατι εισασταν τοσο καλα οπως λες...και το κυριοτερο δεν σου ειχε δωσει αφορμη...

Μακαρι να το ξεπερασεις αλλα ειναι πολυ δυσκολο...και δεν θα καταλαβει και το παλληκαρι

σε τι εφταιξε βλεποντας την συμπεριφορα σου στο εξης...

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από konstandinos73
Καλα ολα αυτα που μας λες...Μια απορια μονο εκφραζω: Νιωθεις καμμια ενοχη γι αυτο που εκανες η μπα? Γιατι απ οτι βλεπω το θεμα σου ειναι "πως θα το ξεπερασεις εσυ" αντι για το σωστο "Πως θα ξεπερασω το να ψαχνω τα αρχεια του συντροφου μου"...Ψιλα γραμματα θα μου πεις . Προσωπικα, μου ειναι πολυ ανηθικο αυτο που εκανες και που δε ζητας μια "συγνωμη". Για την ιστορία σου λεω οτι ειναι και ποινικο αδικημα και μαλιστα τιμωρειται αυστηρα. Το τελευταίο στο αναφερω ως "τροφη για σκεψη" για να μη το ξανακανεις...Επιτελους, εχω βαρεθεί να βλεπω τους αλλους να "κοιτανε να σβυσουν τη φωτια στο θαμνο οταν καίγεται το δασος!".

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Kristina_

# 12 στις 18/2/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές

Βρε πανωωω ουτε να το φανταστω δε μπορω...εγω μετα απο τετοιο «ξεγυμνωμα» δε θα μπορουσα ουτε να τον ξαναντικρισω...αλλαδεν ειπα να τιμωρηθει...Δε χρειαζεται αφου η πραξη της ειναι αυτοτιμωρουμενη 

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από 26-29-31

Δεν εψαξε και τα αρχεια της ΝOVARTIS για να τιμωρηθει αυστηρα...

Που να δεις ποσα ποινικα αδικηματα εχουν διαπραχθει και εδω και σε ολα τα φορουμ...

θα επαιρναν δικασιμο για το 2030 αν πηγαιναν στο ακροατηριο...

Και ναι οταν πας να σβησεις μια φωτια και δεν εισαι πυροσβεστης,απο τον θαμνο

που καιγεται μπροστα σου θα ξεκινησεις για να πας πιο μεσα στο δασος...

Οσο για σενα θεματοθετρια δεν εχει γυρισμο αυτο που ξεκινησες...και κριμα

γιατι εισασταν τοσο καλα οπως λες...και το κυριοτερο δεν σου ειχε δωσει αφορμη...

Μακαρι να το ξεπερασεις αλλα ειναι πολυ δυσκολο...και δεν θα καταλαβει και το παλληκαρι

σε τι εφταιξε βλεποντας την συμπεριφορα σου στο εξης...

Αρέσει στο μέλος alisida

26-29-31

# 13 στις 18/2/2021
author

Κρις και εγω τι λεω?σιγα να μην τιμωρηθει καποιος απο τον νομο...για αυτο...

Η γυναικα τιμωρηθηκε εφ απαξ για την πραξη της αυτη...η σχεση αυτη δεν υφισταται πλεον... τουλαχιστον οπως την ηξεραν...

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Kristina_

Βρε πανωωω ουτε να το φανταστω δε μπορω...εγω μετα απο τετοιο «ξεγυμνωμα» δε θα μπορουσα ουτε να τον ξαναντικρισω...αλλαδεν ειπα να τιμωρηθει...Δε χρειαζεται αφου η πραξη της ειναι αυτοτιμωρουμενη 

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Kristina_

Kristina_

# 14 στις 18/2/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές

Συμφωνουμε πραγματι μετα απο αυτη την κινηση της δεν υπαρχει πια σχεση...η μονη περιπτωση που θα μπορουσα να φανταστω να συνεχιστει η σχεση μετα απο αυτο, ειναι αν αφορουσε πολυ openminded ατομα και ο δραστης το αποκαλυπτε και το συζητουσε με το αλλο ατομο

Καλα αν μου το χε κανει κανεις εμενα (δυσκολο γιατι δεν κραταω αρχεια και δε μπορω να με φανταστω με ...κακες παρεες) αλλα αννν ...αν ας πουμε το εκανε καποιος τριτος (οχι συντροφος) ...δεν το θεωρω απιθανο να τον ετρεχα στα δικαστηρια...αν το εκανε συντροφος παλι θα τον ετρεχα αλλα με αλλο τροπο 

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από 26-29-31

Κρις και εγω τι λεω?σιγα να μην τιμωρηθει καποιος απο τον νομο...για αυτο...

Η γυναικα τιμωρηθηκε εφ απαξ για την πραξη της αυτη...η σχεση αυτη δεν υφισταται πλεον...

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

26-29-31

# 15 στις 18/2/2021
author

Μονο τετοια ατομα θα μπορουσαν...

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Kristina_

Συμφωνουμε πραγματι μετα απο αυτη την κινηση της δεν υπαρχει πια σχεση...η μονη περιπτωση που θα μπορουσα να φανταστω να συνεχιστει η σχεση μετα απο αυτο, ειναι αν αφορουσε πολυ openminded ατομα και ο δραστης το αποκαλυπτε και το συζητουσε με το αλλο ατομο

alisida

# 16 στις 18/2/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Αγαπητή,όταν κάποιος/α έχει παλαιότερες σχέσεις,το σίγουρο είναι ότι και σεξακι έκανε μαζί τους και γυμνές φωτο έβγαζε

.Εσύ ήθελες να τα δεις,οκ.

.Πάρτο ανάλαφρα τώρα,θα έλεγα να του κάνεις κάτι που του έκανε η πρώην στο βίντεο που είδες,έτσι για μη νοιωθεις αδικημένη και πες μας την αντίδραση του

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, MiltosRNLI1930

alisida

# 17 στις 18/2/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Κριστίνα,δεν χρειάζεται να τον τρέξεις γιατί όπως βλέπεις,οποιος κάνει κάτι τέτοιο,τρέχει μετά μόνος του.

Μια φορά έτυχε να μείνει κάποιος στο πισι μου μόνος του για λίγο.

Τον προειδοποίησα να "μη δει τα βίντεο μου" 

Δεν ξέρω αν είδε κάτι,αλλά αν ναι,δικό του πρόβλημα ,χαχαχαχα!! 

Είναι κανόνας μου να μην κλειδώνω τίποτα,είμαι της άποψης ότι η περιέργεια σκοτώνει και το πρόβλημα είναι όχι δικό μου,αλλά του περίεργου.

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Kristina_

Καλα αν μου το χε κανει κανεις εμενα (δυσκολο γιατι δεν κραταω αρχεια και δε μπορω να με φανταστω με ...κακες παρεες) αλλα αννν ...αν ας πουμε το εκανε καποιος τριτος (οχι συντροφος) ...δεν το θεωρω απιθανο να τον ετρεχα στα δικαστηρια...αν το εκανε συντροφος παλι θα τον ετρεχα αλλα με αλλο τροπο 

Αρέσει στα μέλη Mrs_always_right, Persefoni__ και σε ακόμα 2 μέλη.

Enikos

# 18 στις 18/2/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Η αποτυχια διαφυλαξης της πυριτιδας του Βασιλεως, συνιστα...

Ποινικο αδικημα διοτι...

Προκειται περι ζημίας επι περιουσιακου στοιχειου...

Α2-Ερωτοδικειο...

Αρέσει στα μέλη la-mer, MiltosRNLI1930

konstandinos73

# 19 στις 18/2/2021
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 365
Φιλε 26-29-31 δεν ειπα οτι εψαξε τα αρχεια της Νοβαρτις...μιλησα για προσωπικα δεδομενα. Και μαλιστα, απο μια συντροφο. Που "αυριο" μπορει και να "μην υπάρχει".Υπαρχει κατι ποιο "ιερο" του ανθρώπου απ τα προσωπικά του δεδομένα? Εσυ θα το εκανες αυτο? Και αν οντως ειναι κατι "επουσιωδες" τελικα, γιατι αραγε δε το λεει στο συντροφο της? Κλεινω εδω: Περισσότερο με ενοχλεί που ακομα και τωρα η θεματοθετρια σκεφτεται το "εγω" της παρα το "λαθος" της. Στην πραγματικότητα ισως να θεωρει οτι δεν εκανε και τιποτα κακο. Αρα, το πρωτο λαθος πρεπει να το συγχωρουμε, το δευτερο ομως? Ισον ελλειψη παιδειας νομιζω. Αυτα.
Αρέσει στα μέλη girl_aloud, gogo6960

gogo6960

# 20 στις 18/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 287

Μια φορά ένας πρώην σύντροφος άνοιξε τον Η/Υ μου και προσπαθησε να βρει τα αρχεια μου, ενώ ήμουν εκεί του εξηγησα ότι είναι προσωπικά μου δεδομένα και δεν του επιτρεπω να τα δει...τον εδιωξα από το σπίτι μου...σκεφτομαι τώρα πως θα αισθανομουν αν τα είχε δει...θα αισθανομουν βιασμενη... ουσιαστικά παραβιαζονται προσωπικά σου δεδομενα...

Αρέσει στο μέλος Persefoni__
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.