Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Το παρελθόν του συντρόφου μου

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

Mathusalas

# 41 στις 19/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

κοστα δεν εχουμε μεγαλη διαφορα ηλικιας. ξερω πολυ καλα τι διαβαζω και καταλαβαινω περισσοτερα απο οσα εσυ. οσο για τη πρεσβυωπια καπου εκει εισαι και εσυ και δεν προσβαλουν τα λογια σου, ισα ισα με κανουν τα γυαλακια να αισθανομαι πιο σοφος. σου εχω ξαναπει μη ζηλευεις τοσο πολυ, φαινεται πολυ εντονα

ernestos_vag

# 42 στις 19/2/2021
author
Ανδρας / 39 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%

το παρελθόν πάει, το παρον εδώ και το μέλλον μπροστά.  Αν και κακώς πήγαινες γυρεύοντας ,κατά τ'αλλα ολα καλά- ίσως υπάρχουν και χειρότερα  - να έβλεπες περίεργα πράματα με ανωμαλίες, βίτσια και ότι άλλο που δεν μπορείς να φανταστείς... Αν θέλετε και οι δύο να είστε μαζι θα είστε

Francesca_

# 43 στις 20/2/2021
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 703

Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από forget_it

Έχεις εστιάσει σε λάθος θέμα.

Εγώ θα ανησυχούσα που στα 3 χρόνια μαζί μου δεν έχει ερωτικό βίντεο,ενώ στον ένα χρόνο με την άλλη,είχε τουλάχιστον 2-3.

Χρησιμοποίησε την εμπειρία προς όφελος σου και ψάξε να βρεις τι φταίει 

εγω ανησηχω στο ποσο χαμηλα εχουν πεσει τα σημερινα στανταρ, για να ανεβεις ή να νιωθεις πως εισαι ψηλα στα ματια ενος αντρα.. 

μεγαλη προοδος! 

το κακο καποτε, σημερα να θεωρειται κακο, αν δεν στο κανουν!

να δεις πού φτασαν ολα!!!  χωρις καν λιγη ντροπη ή εστω σκεψη τι μοιαζει ή σε τι μπορει να οδηγισει.. 

δεν φταιτε εσεις, αλλα λυπαμαι πολυ, ειναι η αληθεια.. 

Αρέσει στα μέλη Ilias3364, Mindthegap- και σε ακόμα 2 μέλη.

ANDREASTHESSALONIKI

# 44 στις 20/2/2021
author
Ανδρας / 36 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Ωραιόκαστρο
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 20
#1 καλα εκανες κ το έψαξες! πιστευω βρηκες αυτο π (δεν)ηθελες να βρεις. ετσι ειναι το μεσα μας δεν πεφτει εξω.τωρα π τα βρηκες χωνεψετα. στο λεω φιλικα.προσπάθησε ολο αυτο π ειδες να το μετατρεψεις σε ατου, σε κατι θετικο.Για να τα κρατησε μπορει να τα ξεχασε μεσα κ να μην ασχοληθηκε γιατι δεν τον ενδιαφερει να τρεξει να τα σβησει επισης ισως τα σβησει στο μελλον.επουδενι μην σκας!!! γινε η σπιθα π θα τον αναβεις ΜΟΝΟ εσυ...ολα τα αλλα περσινα ξινα σταφυλια
Αρέσει στο μέλος maraki_lar_1980

gogo6960

# 45 στις 21/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 287

Ας απαντήσω και σε σένα για να τελειώνουμε...από εδώ και πέρα να ξέρεις ότι δεν επιθυμώ και δεν επιτρέπω κάτινιστικά σχόλια σε βάρος μου του τύπου *γογουλα πόσο χρονών είσαι σε κόβω μικρότερη πες στον Νταντί.*καθώς και την ερώτηση σου *γογο θα αισθανοσουν βιασμενη αν είχες λερωμενη την φωλιά σου?* Και μετά προσπαθείς να δικαιολογηθεί *κάνοντας τον δικηγόρο*

Σχόλιο # 37 από Mathusalas

γογο για να εξηγησω απο που ορμομενος ειπα κατι σε αλλο ποστ μου. τονιζω με μπολντ καποια θεματακια σου που ηθελες να κρυψεις. και σε ξαναρωτω ελπιζοντας να καταλαβεις τι εννοω. αν ο υπολογιστης σου ειχε φωτογραφιες ή βιντεο με αλλους παραλληλα με τη σχεση σου, θα αισθανοσουν εσυ βιασμενη ή εκεινος που θα τα ανακαλυπτε? οταν κρυβουμε κατι απο το συντροφο μας σημαινει οτι κατι δεν παει καλα. στο ρωταω υποθετικα ωστε να μπεις στο μυαλο μου στο πως σκεφτηκα (σαν δικηγορος). πολλες φορες λεμε προσωπικα δεδομενα θελοντας να κρυψουμε κατι. αυτη τη καραμελα δεν πρεπει να τη πιπιλαμε συνεχεια θελοντας να κρυψουμε τις πομπες μας. και παλι λεω, μιλω υποθετικα.

gogo6960

# 46 στις 21/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 287

Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από gogo6960

Ας απαντήσω και σε σένα για να τελειώνουμε...από εδώ και πέρα να ξέρεις ότι δεν επιθυμώ και δεν επιτρέπω κάτινιστικά σχόλια σε βάρος μου του τύπου *γογουλα πόσο χρονών είσαι σε κόβω μικρότερη πες στον Νταντί.*καθώς και την ερώτηση σου *γογο θα αισθανοσουν βιασμενη αν είχες λερωμενη την φωλιά σου?* Και μετά προσπαθείς να δικαιολογησεις τα αδικαιολόγητα...λοιπόν σου ξαναλέω ότι υπάρχει στον Η/Υ είτε αφορούν το πρίν την σχέση μου διάστημα είτε αφορούν το διάστημα κατά την διάρκεια της σχέσης μου είναι προσωπικά μου δεδομένα και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τα δει άλλωστε είναι προστατευμένα με κωδικούς ασφαλείας και μόνο χάκερ θα μπορούσε να τα δει.. Αυτός με τον οποίο διατηρούσα σχέση ...τον οποίον και έδιωξα απ' το σπίτι μου...αν είχε υπόνοιες ότι έβγαινα με άλλους ας με ανακάλυπτε με. Διάφορους δικούς του τρόπους όμως σε καμία περίπτωση δεν θα του επετρεψα να δει προσωπικά μου δεδομένα... αυτά προβλέπονται και από τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων ...από εδώ και πέρα δεν θέλω σε καμία περίπτωση κατινιστικα σχόλια από σένα μάλλον δεν θα ανεχτω... τέτοια σχόλια σε απαντήσεις που δίνω στο forum... συνεννοηθήκαμε??

Να εξηγούμαι για να μην παρεξηγουμαι...

Σχόλιο # 37 από Mathusalas

γογο για να εξηγησω απο που ορμομενος ειπα κατι σε αλλο ποστ μου. τονιζω με μπολντ καποια θεματακια σου που ηθελες να κρυψεις. και σε ξαναρωτω ελπιζοντας να καταλαβεις τι εννοω. αν ο υπολογιστης σου ειχε φωτογραφιες ή βιντεο με αλλους παραλληλα με τη σχεση σου, θα αισθανοσουν εσυ βιασμενη ή εκεινος που θα τα ανακαλυπτε? οταν κρυβουμε κατι απο το συντροφο μας σημαινει οτι κατι δεν παει καλα. στο ρωταω υποθετικα ωστε να μπεις στο μυαλο μου στο πως σκεφτηκα (σαν δικηγορος). πολλες φορες λεμε προσωπικα δεδομενα θελοντας να κρυψουμε κατι. αυτη τη καραμελα δεν πρεπει να τη πιπιλαμε συνεχεια θελοντας να κρυψουμε τις πομπες μας. και παλι λεω, μιλω υποθετικα.

alisida

# 47 στις 21/2/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Συγνώμη...

Το "κακό" ποιο είναι ακριβώς?

Το να έχεις ερωτικό βίντεο με τον άνθρωπο σου?

Και είναι "κακό" που "στο κάνουν" ??

Γιατί,και οι δύο μαζί δεν το κάνουν αυτό?

Το κάνει μόνο εκείνος σ εκείνη ???

Δε μιλώ για περίπτωση που κάποιος βιντεοσκοπει κρυφά,αλλά για βιντεοσκόπηση με κοινή συναίνεση.

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Francesca_

το κακο καποτε, σημερα να θεωρειται κακο, αν δεν στο κανουν!

να δεις πού φτασαν ολα!!!  χωρις καν λιγη ντροπη ή εστω σκεψη τι μοιαζει ή σε τι μπορει να οδηγισει.. 

δεν φταιτε εσεις, αλλα λυπαμαι πολυ, ειναι η αληθεια.. 

Αρέσει στο μέλος girl_aloud

Mathusalas

# 48 στις 21/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

μια απο τις ομορφιες της καλης σχεσης ειναι τα βιντεακια τα προσωπικα. οσοι περασαν καλα εχουν απο αυτα. οσοι δεν εχουν βιντεακια μαλλον δεν περασαν καλα. κριμα. πριν ρωτησεις Κοστα εχω μπολικα απο αυτα, ισως να σου δειξω καποια απο αυτα. εχουν πολυ πλακα.   (πλακα κανω, σιγα μη στα δειξω)

Kristina_

# 49 στις 21/2/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Εγω διακρινω δυο περιπτωσεις

1. Να πιστευεις οτι η σχεση θα διαρκεσει για..παντα (απιθανο αλλα εξυπηρετει το συλλογισμο μου)Οποτε τι το χρειαζεσαι το βιντεακι? Για να ζεις στο παρελθον της σχεσης??? Δλδ δε σε καλυπτει το παρον? Αν δεν...τοτε χωρισε τι πιο λογικο?
2. Να ξερεις οτι η σχεση θα τελειωσει καποια στιγμη ...οποτε τι τα θες τα βιντεακια? Οταν χαλαει μια σχεση οι περισσοτεροι καταληγουν εχθροι (αυτο με συγκλονιζει προσωπικα ..αλλα αλλο θεμα)...τι να κανεις τοτε? Να τρεχεις να μαζευεις τα πειστηρια μηπως και ο αλλος τα χρησιμοποιησει σε βαρος σου? Η να καθεσαι εσυ να τα χαζευεις ...και να διηγωντας στον εαυτο σου (σαν τον μαθουσαλα )  να κλας?
Οποια περιπτωση και να παρουμε για μενα ειναι παντελως ανοητο να βγαζεις φωτο και βιντεο ποσω μαλλον να τα ...στοκαρεις
Αρέσει στο μέλος Francesca_

Enikos

# 50 στις 21/2/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Παλιμπαιδισμοι, επι τη ευκαιρια μιας διαφημισμενης αμερικανιας και...

...μιας κακης προσωπικης ζωης...

Απωθημενα που, ακου το περιεργο...

Δεν αλλαζουν με νεωτερισμους, ουτε με πλαστικοποιησεις...

Χωριο που φαινεται?...

Ε, αυτο...

Αρέσει στα μέλη Francesca_, MiltosRNLI1930

alisida

# 51 στις 21/2/2021
author
Καζακστάν

Τα βιντεάκια και οι φωτογραφίες είναι περισσότερο για το παιχνίδι εκείνης της στιγμής 

Σπανίως,έως ποτε,αναπαράγονται (έτσι τουλάχιστον πιστεύω)

Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από Kristina_

Εγω διακρινω δυο περιπτωσεις

1. Να πιστευεις οτι η σχεση θα διαρκεσει για..παντα (απιθανο αλλα εξυπηρετει το συλλογισμο μου)Οποτε τι το χρειαζεσαι το βιντεακι? Για να ζεις στο παρελθον της σχεσης??? Δλδ δε σε καλυπτει το παρον? Αν δεν...τοτε χωρισε τι πιο λογικο?
2. Να ξερεις οτι η σχεση θα τελειωσει καποια στιγμη ...οποτε τι τα θες τα βιντεακια? Οταν χαλαει μια σχεση οι περισσοτεροι καταληγουν εχθροι (αυτο με συγκλονιζει προσωπικα ..αλλα αλλο θεμα)...τι να κανεις τοτε? Να τρεχεις να μαζευεις τα πειστηρια μηπως και ο αλλος τα χρησιμοποιησει σε βαρος σου? Η να καθεσαι εσυ να τα χαζευεις ...και να διηγωντας στον εαυτο σου (σαν τον μαθουσαλα )  να κλας?
Οποια περιπτωση και να παρουμε για μενα ειναι παντελως ανοητο να βγαζεις φωτο και βιντεο ποσω μαλλον να τα ...στοκαρεις

MiltosRNLI1930

# 52 στις 21/2/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Θεωρω

τα βιντεακια και τη συλλογη απο κυλοτακια προιοντα σεξουαλικης πεινας .Οι Μανταμιτσες δε που ψαχνουν τα προσωπικα του καθε εραστη που κοπιασαν να τραβηξουν την προσοχη του ειναι υποπροιοντα βλαχιας .

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, gogo6960 και σε ακόμα 3 μέλη.

Mindthegap-

# 53 στις 21/2/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Απαντήσεις: 3.995

Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από forget_it

Εγώ θα ανησυχούσα που στα 3 χρόνια μαζί μου δεν έχει ερωτικό βίντεο,ενώ στον ένα χρόνο με την άλλη,είχε τουλάχιστον 2-3.

Χρησιμοποίησε την εμπειρία προς όφελος σου και ψάξε να βρεις τι φταίει 

Οτι δηλαδη...προβληματικος  αυτος που δεν εχει βιντεακια...

ή τοσα οσα να αποδεικνυουν το μεγεθος της...αγαπης;;;

Μεγαλη ανησυχια...πραγματι...

τοση...οση...

να γελανε και οι ...πετρες μαζι μας...

Αρέσει στα μέλη Francesca_, Enikos

Mindthegap-

# 54 στις 21/2/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από alisida

Αγαπητή,όταν κάποιος/α έχει παλαιότερες σχέσεις,το σίγουρο είναι  και γυμνές φωτο έβγαζε

Τα χουμε ξαναπει αυτα...

μη κρινουμε εξ ιδιων τα αλλοτρια...

Αρέσει στα μέλη alisida, Francesca_ και σε ακόμα 1 μέλος.

Mindthegap-

# 55 στις 21/2/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία

Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Mathusalas

μια απο τις ομορφιες της καλης σχεσης ειναι τα βιντεακια τα προσωπικα. οσοι περασαν καλα εχουν απο αυτα. οσοι δεν εχουν βιντεακια μαλλον δεν περασαν καλα. κριμα. πριν ρωτησεις 

Οχι τιποτα αλλο...

αλλα επειδη εισαι και μαθουσαλας...

ειχες και στο χωριο σου ροζ βιντεακια ε;;;

Αρέσει στα μέλη alisida, Francesca_

alisida

# 56 στις 21/2/2021
author
Καζακστάν

Ε,όχι και σεξουαλική πείνα η συλλογή κιλοτακιων (!) βρε Μίλτο 

Όλοι γραμματόσημα δηλ θα μαζεύουμε ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από MiltosRNLI1930

Θεωρω

τα βιντεακια και τη συλλογη απο κυλοτακια προιοντα σεξουαλικης πεινας .Οι Μανταμιτσες δε που ψαχνουν τα προσωπικα του καθε εραστη που κοπιασαν να τραβηξουν την προσοχη του ειναι υποπροιοντα βλαχιας .

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

alisida

# 57 στις 21/2/2021
author
Καζακστάν

Οκ,δεκτό.

Όμως μου φαίνεται απίστευτο να έχεις μακροχρόνια σχέση,να κάνεις διακοπές μαζί,να είσαι πολλές ώρες με κάποιον/α 

και να μην έχει γεννηθεί η επιθυμία σε κάποιον έστω από τους δύο σας να αποθανατισει το ονειρεμένο (υποκειμενικά)

κορμί του/της συντρόφου του.

Ας δεχτώ ότι έχω κάποιου είδους ανωμαλία εγώ και οι σύντροφοι μου,οκ !!

Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από Mindthegap-

Τα χουμε ξαναπει αυτα...

μη κρινουμε εξ ιδιων τα αλλοτρια...

Αρέσει στο μέλος TheatrinaMou
I am Not a psychotherapist :)

Francesca_

# 58 στις 21/2/2021
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 703

Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Mathusalas

μια απο τις ομορφιες της καλης σχεσης ειναι τα βιντεακια τα προσωπικα. οσοι περασαν καλα εχουν απο αυτα. οσοι δεν εχουν βιντεακια μαλλον δεν περασαν καλα. κριμα. πριν ρωτησεις Κοστα εχω μπολικα απο αυτα, ισως να σου δειξω καποια απο αυτα. εχουν πολυ πλακα.   (πλακα κανω, σιγα μη στα δειξω)

να υποθεσω πως τα βλεπετε μαζι με το καθε επομενο συντροφο σας ή ειναι προσωπικα κρυφα, κλειδωμενα δεδομενα; 

Αρέσει στο μέλος Enikos

Mathusalas

# 59 στις 21/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

γωγω οκ δεν θα ξανασχοληθω μαζι σου απλως ηθελα να σου πω πως με παρεξηγησες. απλως ειπα την αποψη μου σε οσα ανεφερες με οση ευγενεια μπορουσα. ο καθενας μπορει να κριτικαρει τον αλλο (οσα λεει) αρκει να γινεται ευγενικα. το αν εσυ βαζεις τα προσωπικα σου αρχεια με κωδικο, δεν φαινεται να δηλωνεις οτι κατι κρυβεις και δεν με ενδιαφερει. τεσπα, σου ζητω συγνωμη αν σε προσεβαλα. δεν ειχα τετοιο σκοπο. 

κριστινα περα απο τη πλακα δεν κοιτω τα βιντεακια και σπαραζω στο κλαμα ουτε και γελαω. ηταν μια στιγμη που τραβηχτηκαν και οπως το παρελθον περιλαμβανει φωτογραφιες ετσι εχει και βιντεο. ηταν κατι οσο υπηρχε ο αναλογος συντροφος. ισως πρεπει να τα κλειδωσω και εγω με κωδικο και να πεταξω το κωδικο. δεν τα σβηνω γιατι ειμαι συναισθηματικος ανθρωπος.και αδυναμος να συμπληρωσω, το παραδεχομαι και δεν φοβαμαι να το πω.  

κοριτσια ειστε ο καθρεπτης μου και ας μην σας ξερω. με επαναφερετε στη ταξη με ενα τροπο που μονο εσεις μπορειτε.ΓΥΝΑΙΚΕΣ χωρις εσας η αβυσσος

Enikos

# 60 στις 21/2/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Βρε καλα σας ειχα δει εγω, στην συλλεκτικη εκδοση του Πλευμπου της Σουβαλας...

Με μαλλι τσι γραιας και το ταπερ με τα κεφτεδακια παραμασχαλα...

Εσκισε αυτη η εκδοση, στην ιχθυοσκαλα...τυλιξαν οι πσαραδες κολιο, να τρωει η μανα και το παιδι μαζι...

Αρέσει στα μέλη TheatrinaMou, MiltosRNLI1930
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.