Σημασία έχει με πόσες τραβηξε βίντεο.
Οι υπόλοιπες δεν μετράνε
trolAlis
Παράθεση:
Help help help!Είμαι με ενα παιδί περίπου ενάμιση χρόνο.Την πρώτη φορά που τον ρώτησα με πόσες εχει παει μου είπε 11 και γελουσε μετα με είδε ότι εμεινα κάγκελο και μου είπε 5.(Η 5η ειμαι εγω).Μια χαρα το πήρα ειπα οτι είναι και λίγες εν τω μεταξύ γιατι είναι 25 χρονων. Σταδιακά μου ελεγε οτι εκανε παραπάνω πράγματα με μια δυο σχέσεις του. Χμ,το εξής ερωτήμα! Να πιστέψω ότι έχει πάει με 5;Δεν είναι πολύ λίγες για παιδι 25 χρονών;Δεν ξέρω αν επειδη τον βλεπω παρα πολυ ωραίο εγω να το θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να έχει πάει με πολλές.Please i need help!?
Σχόλιο # 79 από Marianna_iord
Είναι μια ένδειξη ότι υπάρχει καλή σχεση,αλλά δεν είναι η μόνη.(τα βίντεο και γενικά η πλούσια ερωτική ζωή)
Οι σχέσεις χαλάνε διότι υπάρχει ασυμφωνία
Μπορεί πχ να υπάρχει πνευματικό ταίριασμα,αλλά όχι σωματικό.
Μπορεί να υπάρχει ερωτική έλξη αλλά να μην υπάρχει επικοινωνία.
Μπορεί να υπάρχουν και τα δύο αλλά να μην υπάρχει εμπιστοσύνη, ή μέλλον στη σχέση για διάφορους λόγους.
Οι σχέσεις χαλάνε όταν δεν υπάρχει το πακέτο.
Το οποίο πακέτο ο καθένας έχει δικαίωμα να το ζητά και να το προσπαθεί να το βρει όπως το θέλει
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από Francesca_
λες να μην με ξερω;
αυτο που δεν ηξερα το' μαθα απο εσενα - πως μονο τα ροζ βιντεακια με καθε συντροφο ή οι γυμνες φωτογραφιες, ειναι αποδειξη για καλη σχεση..
γιατι τελειωνει ομως, αφου ετσι μονο ειναι καλη κατα εσενα - θα μας πεις;
χρησιμοποιεις τα βιντεο ως υπνοτικο, χρησιμοποιουμε πραγματα...
το συντροφο σου - δεν θα ηθελα, αλλα το ειπες..
σορυ, αλλα βγαινει πως εχεις το κοριτσακι σου ως πραγμα...
Αχ Φρατζεσκα θα σε μαλωσω, σου αρεσουν οι πικαντικες λεπτομερειες. Δεν θα σου πω ομως, ισως καποια στιγμη σου δειξω. το πως? ασε να το κρινει ο χρονος. μα καλα δεν εχεις ροζ βιντεακι με τον πρωην σου? σπανιο . εισαι σιγουρη πως δεν εχει αυτος?
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από Francesca_
λες να μην με ξερω;
αυτο που δεν ηξερα το' μαθα απο εσενα - πως μονο τα ροζ βιντεακια με καθε συντροφο ή οι γυμνες φωτογραφιες, ειναι αποδειξη για καλη σχεση..
γιατι τελειωνει ομως, αφου ετσι μονο ειναι καλη κατα εσενα - θα μας πεις;
χρησιμοποιεις τα βιντεο ως υπνοτικο, χρησιμοποιουμε πραγματα...
το συντροφο σου - δεν θα ηθελα, αλλα το ειπες..
σορυ, αλλα βγαινει πως εχεις το κοριτσακι σου ως πραγμα...
ε καλα αυτο ειναι σιγουρο οτι ζηλευεις ή ...χλευαζεις, μικρη η διαφορα για σενα.
Παράθεση:
για
Σχόλιο # 78 από kostas232ιδετε γαργαλιστικες απαντησεις στην φρατζεσκα ο σουγκαερ παππους...
χαχαχαχαχαχα ζηλευω
Παράθεση:
Help help help!Είμαι με ενα παιδί περίπου ενάμιση χρόνο.Την πρώτη φορά που τον ρώτησα με πόσες εχει παει μου είπε 11 και γελουσε μετα με είδε ότι εμεινα κάγκελο και μου είπε 5.(Η 5η ειμαι εγω).Μια χαρα το πήρα ειπα οτι είναι και λίγες εν τω μεταξύ γιατι είναι 25 χρονων. Σταδιακά μου ελεγε οτι εκανε παραπάνω πράγματα με μια δυο σχέσεις του. Χμ,το εξής ερωτήμα! Να πιστέψω ότι έχει πάει με 5;Δεν είναι πολύ λίγες για παιδι 25 χρονών;Δεν ξέρω αν επειδη τον βλεπω παρα πολυ ωραίο εγω να το θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να έχει πάει με πολλές.Please i need help!?
Μια...μη σου πω και καμια δεκαρια, βοηθειες...
Τις θες επειγοντως...
Παράθεση:
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από MathusalasΑχ Φρατζεσκα θα σε μαλωσω, σου αρεσουν οι πικαντικες λεπτομερειες. Δεν θα σου πω ομως, ισως καποια στιγμη σου δειξω. το πως? ασε να το κρινει ο χρονος. μα καλα δεν εχεις ροζ βιντεακι με τον πρωην σου? σπανιο
. εισαι σιγουρη πως δεν εχει αυτος?
σιγα που μου αρεσουν οι πικαντικες λεπτομεριες και σιγα πως θα μου τις δειξεις, εσυ
δυο φορες και τωρα τριτη σε ρωταω γιατι σου τελειωνουν οι σχεσεις αφου λες ειναι καλες αν κανεις τετοια βιντεα και αποφευγεις να απαντησεις..
αντι αυτο διαστρευλωνεις τα γραπτα μου..
αλλο δεν..
αφου δεν..
μου ειναι σαφεστατα, εντελως ομως γιατι...
θα σε μαλωσωσω και εγω τωρα.. ουτε ενα γεια δεν μου εχεις πει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 88 από Francesca_
σιγα που μου αρεσουν οι πικαντικες λεπτομεριες και σιγα πως θα μου τις δειξεις, εσυ
δυο φορες και τωρα τριτη σε ρωταω γιατι σου τελειωνουν οι σχεσεις αφου λες ειναι καλες αν κανεις τετοια βιντεα και αποφευγεις να απαντησεις..
αντι αυτο διαστρευλωνεις τα γραπτα μου..
αλλο δεν..
αφου δεν..
μου ειναι σαφεστατα, εντελως ομως γιατι...
Παράθεση:
φρατζεσκα
Σχόλιο # 89 από kostas232θα σε μαλωσωσω και εγω τωρα.. ουτε ενα γεια δεν μου εχεις πει...
αυριο οταν περασω απ' το ψυχικο, γειτονα, θα σου κουνησω το μαντιλι
παραπονιαρι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από MathusalasΑχ Φρατζεσκα θα σε μαλωσω, σου αρεσουν οι πικαντικες λεπτομερειες. Δεν θα σου πω ομως, ισως καποια στιγμη σου δειξω. το πως? ασε να το κρινει ο χρονος. μα καλα δεν εχεις ροζ βιντεακι με τον πρωην σου? σπανιο
δεν εχω κανει 5-6 πλαστικες, ουτε εχω αποτιμενα ως πορνοσταρ...
Παράθεση:
φρατζεσκα μας παρακολουθουν οι οχτροι μας... χαχαχαχαχχα
ζηλευω τον μαθουσαλα.. τελος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από Francesca_
αυριο οταν περασω απ' το ψυχικο, γειτονα, θα σου κουνησω το μαντιλι
παραπονιαρι...
ειπα εγω κατι τετοιο? εννοησα κατι τετοιο? αχ μικρη μυγουλα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από Francesca_
δεν εχω κανει 5-6 πλαστικες, ουτε εχω αποτιμενα ως πορνοσταρ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από Mathusalasειπα εγω κατι τετοιο? εννοησα κατι τετοιο? αχ μικρη μυγουλα.
οχι, κυριε, δεν εννοησατε ουτε ειπατε...
σας απαντησα, γιατι δεν κανω ροζ βιντεακια...
τους χαρακτιρισμους σας αλλου!
εισαι η μικρη μυγουλααα??? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τι ειπε ο ανθρωπος παλι.. κενταει ο μαθου!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 94 από Francesca_
οχι, κυριε, δεν εννοησατε ουτε ειπατε...
σας απαντησα, γιατι δεν κανω ροζ βιντεακια...
τους χαρακτιρισμους σας αλλου!
από δω και μπρος ο μυγουλης... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από Mathusalasειπα εγω κατι τετοιο? εννοησα κατι τετοιο? αχ μικρη μυγουλα.
Είναι κάπως αστείο που φαίνεσαι τόσο ταραγμένη για το παρελθόν του, επειδή σε άλλες αντίστοιχες ερωτήσεις ανδρών στο forum, όλοι πέφτουν πάνω τους να τους φάνε, μιλώντας για ανηθικότητα, φαλλοκρατική συμπεριφορά, κλπ. κλπ. κλπ. Είναι προφανές, όμως, ότι κάτι τέτοιο ισχύει και για τα δύο φύλα. Οι περισσότεροι άντρες και οι περισσότερες γυναίκες, όταν δεν είναι αρκετά πολύπειροι στο σεξ θέλουν ο/η σύντροφός τους να μην είναι πολύ περπατημένος/-νη, και αυτό οφείλεται σε ανασφάλεια που προκύπτει από την έλλειψη εμπειρίας, σε συνδυασμό με τις μεταβαλλόμενες κοινωνικές αξίες, που εδώ και πολλά χρόνια μυθοποιούν το σεξ.
Και σ' αυτό υπάρχουν δύο λύσεις:
1) να διακόψεις τη σχέση, με στόχο να αρχίσεις να πηδιέσαι ασύστολα, ώστε στην επόμενη σχέση σου, να βρίσκεσαι εσύ στην θέση του πολύπειρου νυν συντρόφου σου, και να βλέπεις τον μελλοντικό σου σύντροφο να καταρρέει από την ανασφάλεια, όπως εσύ καταρρέεις σήμερα.
2) εάν τον αγαπούσες πριν ανακαλύψεις το παρελθόν του, τότε τον αγαπούσες πραγματικά. Και η ζήλεια που νιώθεις είναι μία πολύ ισχυρή απόδειξη γι' αυτό: τον θες όλο δικό σου. Απ' ότι καταλαβαίνω από αυτά που λες, αυτός επίσης σε αγαπά και νιώθει εμπιστοσύνη στη σχέση σας. Οπότε, η άλλη λύση είναι να μην χαλάσεις αυτό που έχετε. Να συνεχίσεις τη σχέση και να μετατρέψεις αυτή την ζήλεια που αισθάνεσαι σε ερωτισμό.
Προσωπικά, στις λίγες σχέσεις που είχα μέχρι τώρα, αυτό μου έχει δουλέψει άψογα. Πέραν της πρώτης μου σχέσης, όταν ακόμα ήμουν πολύ αθώος και πίστευα αφελώς ότι ήμουν ο πρώτος της, από 'κει και πέρα δεν έχω μπει ποτέ σε άλλη σχέση πιστεύοντας ότι η κοπέλα είναι άπειρη. Μία από αυτές ήταν, και το κατάλαβα γρήγορα, στην συμπεριφορά της και στην πράξη, όμως τις υπόλοιπες φορές, που δεν μου είχε δώσει τέτοια σημάδια, δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ρωτήσω αριθμό. Απλώς φανταζόμουν ότι είχαν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από τη δική μου και αυτό παραδόξως με κάνει να νιώθω ασφαλής και μεταξύ άλλων να αποδίδω καλύτερα και στο κρεβάτι. Η σκέψη και μόνο ότι στη ζωή τους, μέχρι να με γνωρίσουν, μπορεί να ξεφάντωσαν, να εκπλήρωσαν τις φαντασιώσεις τους και να είχαν κάθε λογής εμπειρίες που εγώ δεν είχα ποτέ, μέχρι τελικά να κατέληξουν σ' εμένα για να τις αγαπήσω και να τις σεβαστώ χωρίς να τις κρίνω βάσει του τι είχαν κάνει στο παρελθόν, από τη μία έκανε την εκτίμησή μου προς αυτές να μην εξαρτάται από έναν αριθμό, που μπορεί να είναι ή να μην είναι αληθινός, και από την άλλη ομολογώ ότι στο κρεβάτι ο ρόλος του σχετικά άπειρου άντρα σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία που φανταζόμουν ότι είχαν εκείνες, μου ταίριαζε πολύ και με ερέθιζε.
Παράθεση:
Το παρελθόν του συντρόφου μου
Σχόλιο # 1 από Lilium17Είμαστε πολύ καλά μαζί, σχεδόν 3 χρόνια σχέσης, συγκατοικούμε σχεδόν από την αρχή, υπάρχει αγάπη και εμπιστοσύνη. Γενικά δεν του αρέσει να μιλάει για το παρελθόν του, ξέρω οτι έχει πάει με αρκετές κοπέλες αλλά μόνο μία αγάπησε πραγματικά(τα είχαν 4 χρόνια). Αυτήν έχει αναφέρει και άλλη μια που ήταν μόνο για σεξ (για 1 χρόνο περίπου και αφού είχε χωρίσει με την άλλη).
Έκανα το μεγαλύτερο λάθος ίσως που θ μπορούσα, μπήκα στα αρχεία του και είδα παλιές φωτογραφίες στον υπολογιστή του. Βρήκα αρκετές γυμνές φωτογραφίες από άλλες 2-3 άλλες γυναίκες και 3 μικρα σεξ βίντεο από αυτην που το κάνανε για 1 χρόνο.Βρήκα και φωτο νορμάλ με άλλες που μπορεί και να κατέληξαν στο κρεββατι του απλα χωρίς ντοκουμέντα. Το όλο υλικό ειναι απο πολύ πιο πριν με γνωρίζει. Δεν του είπα τιποτα, σα να μην συνέβη είμαι απ?έξω αλλά μέσα μου εχω πάθει ζημιά. Κυρίως τα βίντεο μ?εχουν δηλητηριασει τόσο πολύ που πραγματικά ταιριάζει τ οτι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα. Τον βλέπω και σκέφτομαι το βίντεο στο κρεββάτι του με την άλλη και χάνω την αυτοπεποίθησή μου, την καλή μου ενέργεια, και όπως ειναι λογικό ξυπνούν οι ανασφάλειες.Τον αγαπάω και μ? αγαπάει, μου το δειχνει κάθε μερα και ξέρω οτί το παρελθόν είναι πίσω και δεν πρέπει να μας επισκιάζει. Πώς μπορώ πρακτικά να κάνω delete στο μυαλο μου ή έστω να σταματήσω να σκέφτομαι ολές αυτές τις άλλες που πέρασαν από τη ζωή του και τώρα είναι απλά αποτυπωμένες σε φωτογρφίες και βίντεο; Είναι φυσιολογικό που έχει παρελθόν, το πρόβλημα μου είναι οτι πήρα μια γεύση και πικραθηκα. Πώς να το ξεπεράσω;
Τι εννοείς «λερωμένη τη φωλιά της»; Λερωμένη θα είχε τη φωλιά της εάν είχε κάνει κάτι κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, όχι πριν από αυτήν. Οι εμπειρίες του άλλου δεν είναι ούτε κάτι καλό, ούτε κάτι κακό, είναι, βασικά, κάτι που δεν αλλάζει πια. Το πραγματικό πρόβλημα είναι οι άνθρωποι εκείνοι (κυρίως άντρες) που μπαίνουν σε μια σχέση παριστάνοντας τους εξπέρ και ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι το παρελθόν του/της συντρόφου τους δεν τους καθιστά τόσο εμπειρογνώμονες όσο θα ήθελαν. Αυτό, όμως, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον δεσμό τον ίδιο. Μπορεί να έχεις μια εκπληκτική σχέση με μια γυναίκα, ακόμα κι αν δεν είσαι ο καλύτερος εραστής που είχε στη ζωή της (συνήθως, όμως, για να σε έχει επιλέξει, αυτό σημαίνει ότι μάλλον είστε πολύ συμβατοί).
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Mathusalasγογο θα αισθανοσουν βιασμενη αν ειχες λερωμενη τη φωλια σου?
Τελικα το ζητημα ειναι η αποδοση, στο πεδιο της μαχης?...(στον σωμιε απανου?)...
Υπαρχει και βραβειο?...Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media