Έχω μια σχέση 1 χρόνο και 2 μήνες . Ήταν η πρώτη μου αγάπη ασχέτως αν πριν είχα κ άλλες εμπειριες με κανέναν δεν είχα νιωσει όπως νιώθω για εκείνον . Η σχέση μας όμως έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα με αποτέλεσμα να φτάσουμε στον χωρισμό . Μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα μαθαίνω πως μετά από οσα περάσαμε κανονίζει βολτες με φιλουσ Του και με άλλες κοπέλες έχω άρχισα να τρελαίνομαι , υπέφερα στο άκουσμα πως με ξεπέρασε τόσο γρήγορα έτσι λοιπον άρχισα να μιλάω με κάποιον άλλον , ναι βρεθήκαμε , ναι φιλήθηκαμε . Όλα αυτά τα έκανα καθαρά από αντίδραση μέχρι που ανακάλυψα πως η βολτα που κανόνισε ο πρώην μου δεν ήταν για εκείνον αλλά για «εξυπηρέτηση» ενός φίλου του κοινώς κονε . Ξανά μιλήσαμε με τον πρώην μου μου τα εξήγησε όλα αυτά και αποφασίσαμε να κάνουμε μια νέα αρχή . Εγώ όμως έχω άπειρες τύψεις και ενοχές και νιώθω απαίσια δεν ξέρω πως να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση . Να του πω τι έγινε η να το αφήσω να περάσει ; Θεωρείται απάτη η όχι; Πως να σταματήσω να νιώθω ενοχές ;
πνευματικο σου τα ειπες να σου δωσει αφεση αμαρτιων και αδεια επανασυνδεσης ?
Θεωρώ ότι αγάπη ήταν μόνο για σένα οχι γι'αυτόν... διότι αν σ αγαπουσε θα ξεπερνουσε τα μικροπροβληματα και δεν θα ειχατε χωρισει... άρα αυτος να ξεπεράσει τι??? Είναι φθηνη η δικαιολογια ότι εβγαινε για να κανει κονε στους φίλους του ... εσύ την εχαψες... Δεν υπάρχουν τύψεις και ενοχες ούτε απιστια επειδή βγηκες με άλλον ενώ ειχατε χωρισει...θα έπρεπε να σε έχει προβληματισει αν πρέπει να κάνεις νέα αρχή μ αυτον... πιστεύω ότι όταν σπάσει το γυαλλί δεν ξανακολλαει... Μηπως πρέπει να τον ξεπερασεις και να προχωρισεις??? Σκεψουτο και προβληματισου... Ευχομαι ότι καλύτερο...
ξερει ολες σου τις σχεσεις πριν απο αυτον? (πότε προλαβες 19 χρονων) . αν οχι πρεπει να του πεις και γιαυτες για να εισαι καλυμενη.
Κατά την άποψη μου απατη διεπραξες στον τρίτο με τον οποίο γνωριστηκες βγηκες , φιληθεικες... χωρίς να υπάρχουν συναισθήματα.. μόνο και μόνο για να την σπασεις στον πρώην. αυτό είναι ανηθικο...να χρησιμοποιεις ανθρωπινα συναισθήματα προς επίτευξη των στοχων σου... εκεί θα έπρεπε να αισθανεσαι τύψεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από konstandinos73
Συμφωνα με τον ποινικο κωδικα, αν καποιος τελεσει απατη εις βαρος καποιου αλλα στο αμεσο μελλον και πριν αρχίσει η δικη, αποκαταστησει τη ζημια του θυματος, τοτε κηρυσεται ατιμωρητος ο κατηγορούμενος. Απατη. Οπως λεμε "κατινοκαταστασεις".
Στην προκειμενη περίπτωση
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από gogo6960
Στην προκειμενη περίπτωση
Στην προκειμενη περίπτωση ποιο είναι το θύμα σε βάρος του οποίους διαπραχθηκε απατη και ποιά είναι η ζημιά πού έχει υποστει???
Συμφωνώ να πάει.
Αυθωρει και παραχρημα
Παράθεση:
Στον
Σχόλιο # 2 από MiltosRNLI1930πνευματικο σου τα ειπες να σου δωσει αφεση αμαρτιων και αδεια επανασυνδεσης ?
Κυριε συναδελφε παρακαλώ απαντηστε επί της ουσιας στα ερωτηματα μου με α/α 8
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από konstandinos73
Συμφωνα με τον ποινικο κωδικα, αν καποιος τελεσει απατη εις βαρος καποιου αλλα στο αμεσο μελλον και πριν αρχίσει η δικη, αποκαταστησει τη ζημια του θυματος, τοτε κηρυσεται ατιμωρητος ο κατηγορούμενος. Απατη. Οπως λεμε "κατινοκαταστασεις".
Να μην του πεις τι έγινε
Όσα έκανες και έκανε μετά το χωρισμό σας,είναι προσωπικά του καθενός και δεν είστε υποχρεωμένοι να δώσετε λογαριασμό ο ένας στον άλλο για το τι κάνατε όσο εισασταν χώρια..
Αυτό που θα έπρεπε κανονικά να σε προβληματίζει είναι το αν τελικά ταιριάζετε ή αν θα απογοητευτειτε στο μέλλον για μια ακόμα φορά.
Είμαι γενικά κατά των επανασυνδέσεων,πιστεύω ότι αν μια σχέση υφίσταται πραγματικά,τοτε δεν διακόπτεται για να συνεχιστεί μετά απο λίγο καιρό.
Αυτό γίνεται μόνο στις σ-χεσεις,που αν αρέσουν και στους δυο,τότε κανένα πρόβλημα ,μπορείτε να την απολαύσετε όσο καιρό σας κάνει κέφι
Παράθεση:
Απάτη η όχι;
Σχόλιο # 1 από Maria2411971Έχω μια σχέση 1 χρόνο και 2 μήνες . Ήταν η πρώτη μου αγάπη ασχέτως αν πριν είχα κ άλλες εμπειριες με κανέναν δεν είχα νιωσει όπως νιώθω για εκείνον . Η σχέση μας όμως έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα με αποτέλεσμα να φτάσουμε στον χωρισμό . Μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα μαθαίνω πως μετά από οσα περάσαμε κανονίζει βολτες με φιλουσ Του και με άλλες κοπέλες έχω άρχισα να τρελαίνομαι , υπέφερα στο άκουσμα πως με ξεπέρασε τόσο γρήγορα έτσι λοιπον άρχισα να μιλάω με κάποιον άλλον , ναι βρεθήκαμε , ναι φιλήθηκαμε . Όλα αυτά τα έκανα καθαρά από αντίδραση μέχρι που ανακάλυψα πως η βολτα που κανόνισε ο πρώην μου δεν ήταν για εκείνον αλλά για «εξυπηρέτηση» ενός φίλου του κοινώς κονε . Ξανά μιλήσαμε με τον πρώην μου μου τα εξήγησε όλα αυτά και αποφασίσαμε να κάνουμε μια νέα αρχή . Εγώ όμως έχω άπειρες τύψεις και ενοχές και νιώθω απαίσια δεν ξέρω πως να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση . Να του πω τι έγινε η να το αφήσω να περάσει ; Θεωρείται απάτη η όχι; Πως να σταματήσω να νιώθω ενοχές ;
Ω ρε τι παθαμεεε!!!...
Παει κιαφτος ο ερωτας ζωης...
Να μην πεις τίποτα. Να μη νιώθεις ενοχές. Ήσουν ελεύθερη.
Πιασε τ αυγο και κουρευτο ...αντε και καλη Σαρακοστη
κανε και καμια νηστεια για λυτρωθεις απο τις αμαρτιες
και τ ανομηματα σου..
θα κάνεις την ...πάπια και πρόσεξε να την κάνεις με επιτυχία!
Καπως σκαλωσε τωρα...
μεθυσε και κανε οτι νομιζεις τοτε,θα σου βγει το σωστο
στα social media