Παράθεση:
ναι, ...
Σχόλιο # 15 από pythagorasΌταν θέλει διαζύγιο ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από ANDREASTHESSALONIKI
χαχαχαχα πσιζει να ειναι ο πιο safe δρομος ν στα πει ολα!!!
συντηρητικούλια βλέπω είστε ε; !! Δηλ εσύ θα τη χώριζες Πυθαγόρα μου;
Πάντως ορισμένοι τα λέτε λίγο περίεργα...
Δηλαδή το να πει κάποιος <<θέλω σεξ ξερό>> είναι εντάξει. Το να πει κάποιος <<θέλω σεξ με σαντιγύ>> είναι κίνκυ και καλό είναι και να κρατηθεί μυστικό.
Ωρέ πάμε καλά;
πολύ κίνκυ το σεξ με μόρφατ! ουαου!
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Paralia48Πάντως ορισμένοι τα λέτε λίγο περίεργα...
Δηλαδή το να πει κάποιος <<θέλω σεξ ξερό>> είναι εντάξει. Το να πει κάποιος <<θέλω σεξ με σαντιγύ>> είναι κίνκυ και καλό είναι και να κρατηθεί μυστικό.
Ωρέ πάμε καλά;
Μόνο αυτές που θέλει να κάνει μαζί του.
Τις υπόλοιπες δεν θα τις πει.
Παράθεση:
Η γυναικα αποκαλυπτει;.
Σχόλιο # 1 από ANDREASTHESSALONIKIη γυναικα αποκαλυπτει τις (κρυφες) ερωτικες φαντασιωσεις της στον συντροφο της...;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Paralia48Πάντως ορισμένοι τα λέτε λίγο περίεργα...
Ωρέ πάμε καλά;
Μωρε καλά είναι όλα αυτα...
Το πρόβλημα είναι αν σου πει ότι θέλει σεξ με όλο το προσωπικό του ζαχαροπλαστείου συμπεριλαμβανομένων και των κουριερ.
Συμπερασμα : Εμείς οι αντρες έχουμε καραμπινάτο οιδιπόδειο, ενώ αμα η γκομενα σου έχει κανονίσει ταξίδι σε Αφρικανική χώρα(ή στο Χαρλεμ) για μετα την πανδημία, δεν σε βλέπω καλα...
Ψωμι δεν εχουμε...αστακους ονειρευομαστε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από EnikosΨωμι δεν εχουμε...αστακους ονειρευομαστε...
Κανει πολλες γκελες στο μυαλο του αθρωπου...
Η πεινα...
Πες το ψεματα...
Εγώ πιστεύω(μπορεί και να κάνω λάθος βρε παιδί μου - γνωστό είναι ότι είμαι ψιλοάσχετος) ότι αμα βγεις και ρωτήσεις εξω τους 30+(ελεύθερους και μη) πόσοι έχουν το ΜΙΝΙΜΟΥΜ - εναν άνθρωπο που ψιλογουστάρουν(ουτε καν "σοβαρή σχέση") με τον οποιον/α να κάνουν 2-3 φορές τη βδομάδα ικανοποιητικό σεξ με ολα τα συμπαρελκομενα(χουζουρι και χαδια στο κρεβάτι μετα, κτλ κτλ), να βγουν και για ενα ποτό ή καφέ η σινεμά άλλες 2...θα σε πιάσει απελπισία.
Κατα τ'άλλα όμως ψαχνόμαστε για το αν θα κρεμαστούμε απο το ταβάνι, αν θα κάνουμε squirting, fisting, πως να έχεις 45 οργασμούς, αν θα φέρουμε και άλλους 5 νοματαίους, κτλ κτλ κτλ...
Αν δε σε εξιτάρει και μόνο που χαιδεύεις το λοβο του αυτιου της δικιάς σου...αστο καλύτερα...
Μόνος σου απαντας στο θέμα σου και το ακυρωνεις... Άρα για ποιό λόγο το εβαλες? Μάλλον χαριν εντυπωσιασμου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από ANDREASTHESSALONIKI
σ αυτο το θεμα υπαρχει μεγαααλη υποκρισια. εχω γνωρισει κοπελες π μου εχουν πει πολλα τραβηγμενα αλλα ποτε δεν θα τα ελεγαν ή θα τα εκαναν μ τον αντρα τους, το ιδιο ισχυει κ με τους αντρες. ποτε δεν θα τα εκαναν με τις γυναικες του. Παντα οταν εχουν κατι στο κεφαλι τους(κυριως το κατω) ψαχνουν να το κανουν με αλλη...νομιζω οτι οι περισσοτεροι (μην πω ολοι κ εκτεθω) εχουμε την/τον συντροφο μας ως κατι ιερο, αγνο γι αυτο κ δεν προχωραμε μαζι του σε αυτα π σκεφτομαστε αλλα ψαχνομαστε με κινδυνο να χαλασει αυτο π εχουμε. κ για πιο πραμα εε για νια φαντασιωση ενα απωθημενο π μπορει να γινει μονο μια φορα κ τελος ..ποσοι μα ποσοι απο εμας σκεφτομαστε κ ερεθιζομαστε με πραματα τα οποια δεν τολμαμε να πουμε αλλα κ να δειξουμε στον συντροφο μας.
Αμα προκειται για κατι «...π μπορει να γινει μονο μια φορα κ τελος...» ποιος ο λογος να βαζουμε στην οποια δοκιμασια την σχεση μας??? Τοσο πολυ εξαρτόμαστε απο την «μια φορα κ τελος»???
Κακα τα ψεματα φιλε, αμα κανεις ψαχνεται τοσο πολυ για μια φαντασιωση, η φαντασιωση ειναι που τον οριζει...ουτε η σχεση του ουτε τπτ αλλο
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από ANDREASTHESSALONIKI
σ αυτο το θεμα υπαρχει μεγαααλη υποκρισια. εχω γνωρισει κοπελες π μου εχουν πει πολλα τραβηγμενα αλλα ποτε δεν θα τα ελεγαν ή θα τα εκαναν μ τον αντρα τους, το ιδιο ισχυει κ με τους αντρες. ποτε δεν θα τα εκαναν με τις γυναικες του. Παντα οταν εχουν κατι στο κεφαλι τους(κυριως το κατω) ψαχνουν να το κανουν με αλλη...νομιζω οτι οι περισσοτεροι (μην πω ολοι κ εκτεθω) εχουμε την/τον συντροφο μας ως κατι ιερο, αγνο γι αυτο κ δεν προχωραμε μαζι του σε αυτα π σκεφτομαστε αλλα ψαχνομαστε με κινδυνο να χαλασει αυτο π εχουμε. κ για πιο πραμα εε για νια φαντασιωση ενα απωθημενο π μπορει να γινει μονο μια φορα κ τελος ..ποσοι μα ποσοι απο εμας σκεφτομαστε κ ερεθιζομαστε με πραματα τα οποια δεν τολμαμε να πουμε αλλα κ να δειξουμε στον συντροφο μας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από __mikemanΚατα τ'άλλα όμως ψαχνόμαστε για το αν θα κρεμαστούμε απο το ταβάνι, αν θα κάνουμε squirting, fisting, πως να έχεις 45 οργασμούς, αν θα φέρουμε και άλλους 5 νοματαίους, κτλ κτλ κτλ...
Αν δε σε εξιτάρει και μόνο που χαιδεύεις το λοβο του αυτιου της δικιάς σου...αστο καλύτερα...
Ευγε Μαικ...
καλα σε πηρα γραμμη !!! ετσ ετσ ετσ
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Paralia48
συντηρητικούλια βλέπω είστε ε; !! Δηλ εσύ θα τη χώριζες Πυθαγόρα μου;
εσυ εχεις καραμπινατο οιδοποδιο..εμεις μια χαρα ειμασρε.. μην γενικευεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από __mikeman
Μωρε καλά είναι όλα αυτα...
Το πρόβλημα είναι αν σου πει ότι θέλει σεξ με όλο το προσωπικό του ζαχαροπλαστείου συμπεριλαμβανομένων και των κουριερ.![]()
Συμπερασμα : Εμείς οι αντρες έχουμε καραμπινάτο οιδιπόδειο, ενώ αμα η γκομενα σου έχει κανονίσει ταξίδι σε Αφρικανική χώρα(ή στο Χαρλεμ) για μετα την πανδημία, δεν σε βλέπω καλα...
εκτος απο μια , η οποια δεν το ειχε ουτε καν σε σκεψη, με τις αλλες φτιαχναμε ολοκληρη παρασταση... και οσες σου λενε οτι η φαντασθωση δεν.. ενεργει κλπ κλπ και ολα αυτα τα ρομαντικοαπιθανα μαλλον ανηκουνσ την κατηγορια της μιας που ανεφερα...
Παράθεση:
μαικ
Σχόλιο # 35 από kostas232εσυ εχεις καραμπινατο οιδοποδιο..εμεις μια χαρα ειμασρε.. μην γενικευεις
Εγώ απλά σχολιάσα χιουμοριστικά το γεγονός ότι στις Top 4 αναζητήσεις των αντρών σε πορνοsite, οι 3 είναι "stepmom", "milf" και "mom".
Tώρα εσύ γιατί το πήρες προσωπικά δε ξέρω.
τα τελευταια 55 χρονια λεω οτι ανηκω στους αντρες στους οποιους ανεφερες στην απαντηση σου.. επειδη εισαι ξυπνητζης το λεω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από __mikeman
Εγώ απλά σχολιάσα χιουμοριστικά το γεγονός ότι στις Top 4 αναζητήσεις των αντρών σε πορνοsite, οι 3 είναι "stepmom", "milf" και "mom".
Tώρα εσύ γιατί το πήρες προσωπικά δε ξέρω.
Παράθεση:
η γυναικα αποκαλυπτει τις (κρυφες) ερωτικες φαντασιωσεις της στον συντροφο της...;;
Σχόλιο # 1 από ANDREASTHESSALONIKI
Εξαρτάται από τους ανθρώπους και από τη σχέση που έχουν.
κι αυτον που θα την ξεκλειδωσει...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media