Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Η γυναικα αποκαλυπτει;.

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Sourygia

# 41 στις 30/3/2021
author
Γυναίκα / 63 / Ελεύθερη
Γαλλία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 97
'Aρεσαν+: 0%
Τώρα τι να σου πω... Πάει και μίσος αιωνας

Spiros--

# 42 στις 30/3/2021
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Χαλκηδόνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 950

Όταν ...

... το ταίριασμα είναι το σωστό, όχι μόνο αποκαλύπτει, αλλά δημιουργεί και νέες ερωτικές φαντασιώσεις, για πάρτη σου/σας

Αν ακούσεις "Μπα, εγώ δεν έχω φαντασιώσεις" συγκράτησε έκφραση, χροιά φωνής και γλώσσα σώματος, για να εντοπίζεις πιο εύκολα τα υπόλοιπα ψέματα που μπορεί να σου σερβίρει ...

Και μια ερώτηση... Είσαι σίγουρος πως μπορείς να διαχειριστείς την όποια ερωτική φαντασίωση μπορεί να σου εκμυστηρευτεί η σύντροφός σου ?

Ένα τρίο, ας πούμε για παράδειγμα, μπορεί να αποτελείτε από εσένα, την σύντροφό σου και την ... 2μετρη κουκλάρα κολλητή της (σιγά μην και δεν θες), αλλά μπορεί να αποτελείτε και από εσένα, την σύντροφό σου και τον ... Ανέστη (τον πυροσβέστη) με την διπλάσια μάνικα από την δική σου και να καταλήξεις με τίποτα ψυχολογικά στο τέλος ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από ANDREASTHESSALONIKI

Η γυναικα αποκαλυπτει;.

η γυναικα αποκαλυπτει τις (κρυφες) ερωτικες φαντασιωσεις της στον συντροφο της...;;

Medusa21

# 43 στις 29/4/2021
author
Γυναίκα / 34 / Παντρεμένη
Καναδάς
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 22
Μπορεί όχι αμέσως, αλλά ναι... Έτσι πιστευω.. Αλλά η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική όπως και κάθε σχέση...

Exwterikos_asthenis

# 44 στις 24/5/2022
author
Ανδρας / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 14
Εξαρτάται.Πολλές φαντασιώσεις βγαίνουν στη πορεία και από τα βιώματα του ζευγαριού. Αν π.χ. ένα ωραίο βράδι σε μια εξοδο σας διαπιστώσετε πως σας εξιταρει το "τάδε" μπορεί αυτό μετά να εκφραστεί και στο κρεβάτι σαν φαντασίωση και ίσως , γιατί όχι, να υλοποιηθεί κιολλας.Νομίζω πως οι φαντασιώσεις είναι για να μοιράζονται με το σύντροφό. Και αν κάτι δεν μπορεί να μοιραστεί (π.χ σεξ με τον κολλητό του / της ή τον αδερφό του / της) ας μην ειπωθεί... Ας υπάρχει και η φαντασία.Στο παρελθόν μου είχα μια κοπέλα που είχα φαντασιώσεις συνεχείς με την αδερφή της. Ήταν κάτι που με άναβε πολυ. Προφανώς ποτέ δεν το μοιράστηκα μαζί της. Μπορεί και αυτή να είχε με τον αδερφό μου -ποιος ξέρει; ?

Uhtred323

# 45 στις 24/5/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897

οταν ειναι σε σχεση και καποιος απο τους 2 φαντασιωθει ερωτικα με τη σκεψει του καποιον 3 αυτο λεγεται απιστια και χωρις να εχουν κανει κατι 

alexandriani1

# 46 στις 25/5/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Οκ, εάν υπήρχαν βραβεία συνεπέστερης τρολιάς εδώ μέσα, νομίζω πως θάσουν σιγουράκι για πρωτιά.

Μπράβο φίλε μου. Σε μια βαρετή μέρα στο γραφείο μου 'φτιαξες το κέφι. Το μόνο πρόβλημα είναι που οι συνάδελφοι με κοιτάνε με απορία που γελάω μόνη μου μέχρι δακρύων.

Κατά τ' άλλα, εγώ σκέψω, εσύ σκέψεις αυτός σκέψει. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από Uhtred323

οταν ειναι σε σχεση και καποιος απο τους 2 φαντασιωθει ερωτικα με τη σκεψει του καποιον 3 αυτο λεγεται απιστια και χωρις να εχουν κανει κατι 

Rocker_65

# 47 στις 23/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ποιος την ξέρει ;

Εξαρτάται από τη γυναίκα. Υπάρχουν αυτές που τα μοιράζονται όλα, σαν τα μικρά παιδιά.Άλλες δεν έχουν φαντασία, άρα ούτε φαντασιώσεις.Άλλες είχαν, αλλά τις πραγματοποίησαν και δεν έχουν περισσότερες.Ορισμένες έχουν, αλλά τις φυλάνε για οποιονδήποτε άλλον εκτός από το σύζυγο.Κάποιες, θα τις πουν φανερά στο σύζυγο σαν ξεκάρφωμα, τη στιγμή που τις έχουν πραγματοποιήσει κρυφά ήδη με τον εραστή... Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...

tayri

# 48 στις 25/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Εεεε, μην πειράζεις τον Ultrex, εγώ μπαίνω στο forum μόνο για να δω τι έγραψε!

Κατά τα άλλα ένα point το έχει, νομίζω ότι έχω ρίξει πολύ νοητό κέρατο..

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από alexandriani1

Οκ, εάν υπήρχαν βραβεία συνεπέστερης τρολιάς εδώ μέσα, νομίζω πως θάσουν σιγουράκι για πρωτιά.

Μπράβο φίλε μου. Σε μια βαρετή μέρα στο γραφείο μου 'φτιαξες το κέφι. Το μόνο πρόβλημα είναι που οι συνάδελφοι με κοιτάνε με απορία που γελάω μόνη μου μέχρι δακρύων.

Κατά τ' άλλα, εγώ σκέψω, εσύ σκέψεις αυτός σκέψει. 

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.