Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αυξητικη στηθους

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

gogo6960

# 21 στις 21/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 287
'Aρεσαν+: 0%

Φίλε

Διάβασα τα δύο θέματα που έχεις αναρτήσει στο forum και στα δύο θέματα σου ζητάς συμβουλές για να αυξήσεις την δική σου σεξουαλική ικανοποίηση... Αναλογοι θα έπρεπε να είναι οι τίτλοι των θεμάτων σου...και όλα αυτά σε βάρος της συντρόφου που λες ότι έχεις (αναμφίβολο κι αυτό)...όσο για τα πλούσια προσόντα που λες ότι διαθέτεις ποιο αρμόδια να μας πει θα ήταν η σύντροφος που λες ότι έχεις και όχι εσύ διότι μπορεί να τρέφεις και αυταπάτες... φαντάσου να διαβαζε η σύντροφος σου τα θέματα σου...θα έπρεπε να σε παρατήσει με τα όποια προσόντα διαθέτεις ανά χείρας... πάντως έχω μια λύση να σου προτείνω πολύ καλη για την περίπτωσησου που μπορει να σε βοηθήσει... ακούω έναν συνάδελφο στο γραφείο να λέει*καλύτερα μια πετυχημένη αυτοικανοποιηση.. παρά 10 αποτυχημένες συνουσιες *δοκίμασε δεν είναι κακό... ελπίζω να σε βοήθησα...
Αρέσει στα μέλη 26-29-31, Enikos

DonHuanDelSalsa

# 22 στις 21/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παντως εγω αν ηξερα καμμια γυναικα που μεγαλωσε τα στηθη της γιατι της το ζητησε ο αντρας η ο γκομενος, θα τη μουτζωνα και μεταφορικα και κυριολεκτικα... Δεν λεγεται με κανεναν τροπο αυτο το πραγμα σε μια γυναικα που εχει αξιοπρεπεια και αυτοεκτιμηση. Οπως και δεν λεγεται κατι αντιστοιχο σε εναν αντρα. Τον εκανες τον αλλον να φαει χωμα...χαχα

la-mer

# 23 στις 21/2/2021
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

αναμενόμενες...προβλέψιμες... ευφάνταστες

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Enikos

Να νααα...και οι διαβεβαιωσεις!!!...

Αρέσει στο μέλος Enikos

alisida

# 24 στις 21/2/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Της το λες απλά και όμορφα,πάτε μαζί σε ένα γιατρό να ενημερωθείτε για την όλη διαδικασία,της δίνεις όσο χρόνο χρειάζεται για να το σκεφτεί και να αποφασίσει η ίδια,χωρίς πίεση.

Τέλος ,σέβεσαι την τελική της απόφαση,οποια και να είναι,διότι την αγαπάς στην πραγματικότητα όπως είναι και στην τελική,εκείνη αποφασίζει για το σώμα της.

Μην ξεχάσω να πω ότι δεν θα ήταν καλή ιδέα εάν εκείνη δεν το κάνει τελικά,να της υπενθυμίζεις συνεχώς το μέγεθος του στήθους της.

Απλά ,το ξεχνάς για όσο καιρό ειστε μαζί  

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από ANDREASTHESSALONIKI

Αυξητικη στηθους

Γεια σας,

πως λες στη συντροφο σου οτι θες να βαλει-να μεγαλώσει το στηθος της;;με ποιον κομψο τροπο μπορεις να το πεις ωστε να μην νιωσει αυριο μεθαυριο μειονεκτικα, να μην αρχισει χαζες σκεψεις τυπου αα του αρεσουν τα μεγαλα αρα κοιταει γυναικες με μεγαλα ή δεν μ αγαπαει πραγματικα, με θελει αλλα γιατι ηρθε σε μενα και αλλα πολλα...ειναι λετπο το θεμα. Παρακαλώ πολύ για να προλαβω απαντησεις τυπου αφου δεν σε καλυπτε το στηθος της γιατι οπηγες, τι ρηχος π εισαι π θελεις μεγαλο στηθος κ δεν κοιτας τον χαρακτηρα, γιατι οηγες μ αυτην κ φεν επελεξες αλλη και αλλα πολλα ...ας μεινουμε πως θα μπορουσα να το πω ωστε να μην πληγωθει

I am Not a psychotherapist :)

alisida

# 25 στις 21/2/2021
author
Καζακστάν

Πρόκειται για χειρουργείο,ναι,

Όμως δεν υπάρχει κρεβάτι με γάζες και ράμματα.Μονο λίγος πόνος για μερικές μέρες.

Δεν ισχύουν αυτά και μην τρομάζεις τον κόσμο  

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Abigail00

Μη ξεχνάς όμως ότι πρόκειται για ένα ολόκληρο χειρουργείο και ότι μετά θα είναι με τις γάζες και τα ράμματα στο κρεββάτι. Θα καταπονησει τον οργανισμό της...

Δεν υπάρχει κομψότητα. Αν θέλει η ίδια θα το κάνει, το να δράσεις χειριστικα και υπογείως μόνο σε κακό θα σου βγει μακροπροθεσμα.

alisida

# 26 στις 21/2/2021
author
Καζακστάν

Τι μας λες τωωωρα.. 

εγώ ξέρω μια,που το έκανε κατόπιν προτροπής από τον σύντροφό της ,αλλά είναι απόλυτα ικανοποιημένη και χαρούμενη από το αποτέλεσμα.

Γράφει δε στα παλιά της τα παπούτσια τις γνώμες των απ' έξω.

Υπάρχουν φίλε μας γυναίκες και άντρες που υποκύπτουν σε ορέξεις συντρόφων,

που κάνουν πραγματικά μεγάλο κακό στην ψυχολογία τους,

όμως ,επειδή οι ζημιές αυτές δεν είναι ορατές με το μάτι,παραβλέπονται και υποτιμούνται 

Αυτές τις αλλαγές να φοβάσαι και τη μουτζα καλύτερα να την κρατήσεις για τέτοιους αδιαγνωστους, θα πιάσει περισσότερο τόπο.

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από DonHuanDelSalsa

Παντως εγω αν ηξερα καμμια γυναικα που μεγαλωσε τα στηθη της γιατι της το ζητησε ο αντρας η ο γκομενος, θα τη μουτζωνα και μεταφορικα και κυριολεκτικα... Δεν λεγεται με κανεναν τροπο αυτο το πραγμα σε μια γυναικα που εχει αξιοπρεπεια και αυτοεκτιμηση. Οπως και δεν λεγεται κατι αντιστοιχο σε εναν αντρα. Τον εκανες τον αλλον να φαει χωμα...χαχα

I am Not a psychotherapist :)

Kristina_

# 27 στις 21/2/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

αλις εκεινη μαλλον δεν το εκανε επειδη της το ζητησε ο συντροφος της...προφανως  ηθελε και η ιδια να το κανει και βρηκε μια «δικαιολογια» ... εχω φιλες με μικρο η και ανυαπρκτο στηθος και ξερω (παρολο που δεν μπορω να το συμμεριστω) οτι τις περισσοτερες τις ενοχλει ... αυτες πιθανοτατα θα προχωρουσαν σε επεμβαση με ενα «σπρωξιματακι»... 

απο την αλλη μου ειναι δυσκολο να κατανοησω/δικαιωσω μια γυναικα που προχωρα σε οποιαδησοτε δραστικη επεμβαση στο σωμα της η γενικα στη ζωη της κατ απαιτηση ενος συντροφου κ επειδη κατι τους κανει κακο στην ψυχολογια του...μια τετοια «απαιτηση» για μενα θα ηταν το πρωτο ισως και το τελευταιο καμπανακι

Συμφωνω βεβαια οτι ο καθενας κανει αυτο που τον ευχαριστει και η «μουτζα» επιστρεφεται στον αρχικο της αποστολεα 

Εδω που τα λεμε ομως η μουτζα ειναι μεν βαρια σαν εκφραση αλλα στην ουσια τι ηθελε να πει ο ποιητης? Οτι απορριπτει αυτον τον τροπο σκεψης/δρασης κλπ...δικαιωματα του τελικα

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από alisida

Τι μας λες τωωωρα.. 

εγώ ξέρω μια,που το έκανε κατόπιν προτροπής από τον σύντροφό της ,αλλά είναι απόλυτα ικανοποιημένη και χαρούμενη από το αποτέλεσμα.

όμως ,επειδή οι ζημιές αυτές δεν είναι ορατές με το μάτι,παραβλέπονται και υποτιμούνται 

Αυτές τις αλλαγές να φοβάσαι και τη μουτζα καλύτερα να την κρατήσεις για τέτοιους αδιαγνωστους, θα πιάσει περισσότερο τόπο.

Αρέσει στο μέλος alisida

alisida

# 28 στις 21/2/2021
author
Καζακστάν

Εννοείται ότι δεν γίνεται κάτι με τη βία.

Άλλωστε μίλησα για προτροπή και όχι για επιβολή άποψης,ούτε για πίεση ή εκβιασμό.

Η απόφαση ,όπως είπα και στον θεματοθετη,είναι πάντα της κοπέλας του.

Και οφείλει να είναι σεβαστή.

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Kristina_

αλις εκεινη μαλλον δεν το εκανε επειδη της το ζητησε ο συντροφος της...προφανως  ηθελε και η ιδια να το κανει και βρηκε μια «δικαιολογια» ... εχω φιλες με μικρο η και ανυαπρκτο στηθος και ξερω (παρολο που δεν μπορω να το συμμεριστω) οτι τις περισσοτερες τις ενοχλει ... αυτες πιθανοτατα θα προχωρουσαν σε επεμβαση με ενα «σπρωξιματακι»... 

απο την αλλη μου ειναι δυσκολο να κατανοησω/δικαιωσω μια γυναικα που προχωρα σε οποιαδησοτε δραστικη επεμβαση στο σωμα της η γενικα στη ζωη της κατ απαιτηση ενος συντροφου κ επειδη κατι τους κανει κακο στην ψυχολογια του...μια τετοια «απαιτηση» για μενα θα ηταν το πρωτο ισως και το τελευταιο καμπανακι

Συμφωνω βεβαια οτι ο καθενας κανει αυτο που τον ευχαριστει και η «μουτζα» επιστρεφεται στον αρχικο της αποστολεα 

Εδω που τα λεμε ομως η μουτζα ειναι μεν βαρια σαν εκφραση αλλα στην ουσια τι ηθελε να πει ο ποιητης? Οτι απορριπτει αυτον τον τροπο σκεψης/δρασης κλπ...δικαιωματα του τελικα

DonHuanDelSalsa

# 29 στις 21/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Γνωμη σου. Να την χαιρεσαι και αυτην και την φιλη σου. Σκασιλα μας. Εδω δεν εδωσα συμβουλη σε εσενα και την φιλη σου. Εδω εγραψα για να πω τη γνωμη μου στον τυπο που εγραψε το θεμα. Εκτος αν και ειστε το ιδιο ατομο. Κυκλοφορουν ποιλλα τρολλια εδω μεσα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από alisida

Τι μας λες τωωωρα.. 

Enikos

# 30 στις 21/2/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Γαβρος σε χωνι απο τη Ναυτεμπορικη...

Μετα το ξετυλιγεις και αλευρωνεις...

Αρέσει στο μέλος giorgos170

alisida

# 31 στις 21/2/2021
author
Καζακστάν

Η γνώμη όμως που έγραψες,δεν απαντά στο ερώτημα του που είναι πώς θα το πει στην κοπέλα του.

δεν ήταν καν γνώμη ,ήταν η αντίδραση που θα είχες ενάντια στην οποία γυναίκα ικανοποιούσε την επιθυμία αυτή του συντρόφου της.

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από DonHuanDelSalsa

. Εδω εγραψα για να πω τη γνωμη μου στον τυπο που εγραψε το θεμα. Εκτος αν και ειστε το ιδιο ατομο. Κυκλοφορουν ποιλλα τρολλια εδω μεσα...

Enikos

# 32 στις 21/2/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Τωρα και σε εκδοση στειτζ μανατζερ...

Πρωτα η μουσικη ιντρο και μετα οι πιρουετες της μπαλαρινας...

Οι αλλοι γυρω γυρω σε σταση αποπληξιας, μεχρι να ζωγραφισει τι θελει να πει ο χορογραφος...

Αντε μετα οι Κυριες των θεωρειων, με τα κυαλια Pulsar τσι θερμικης απεικονισεως..."καλε αυτοι κοιμουνται! Τσαμπα τα εξοδα και οι βενζινες!"...

Αρέσει στο μέλος Francesca_

DonHuanDelSalsa

# 33 στις 21/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αν ηξερες να διαβαζεις θα διαβαζες που εγραψα οτι "αυτο το πραγμα  δεν λεγεται με κανεναν τροπο". Οπως και να εχει εσενα δεν σε αφορα τι απανταω εγω σε εναν αλλον εδω μεσα και ουτε πως θα συμπεριφερομουν εγω. Δεν ζητησα την γνωμη σου και δεν σε αφορα. Πηγαινε να παιξεις αλλου. Αντε και αρκετα ασχοληθηκα με εσενα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από alisida

Η γνώμη όμως που έγραψες,δεν απαντά στο ερώτημα του που είναι πώς θα το πει στην κοπέλα του.

δεν ήταν καν γνώμη ,ήταν η αντίδραση που θα είχες ενάντια στην οποία γυναίκα ικανοποιούσε την επιθυμία αυτή του συντρόφου της.

alisida

# 34 στις 21/2/2021
author
Καζακστάν

Φυσικά και δεν με αφορά ούτε με ενδιαφέρει να συνεχίσω τη συνομιλία με κάποιον που έχει τέτοια πιστεύω.

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από DonHuanDelSalsa

Αν ηξερες να διαβαζεις θα διαβαζες που εγραψα οτι "αυτο το πραγμα  δεν λεγεται με κανεναν τροπο". Οπως και να εχει εσενα δεν σε αφορα τι απανταω εγω σε εναν αλλον εδω μεσα και ουτε πως θα συμπεριφερομουν εγω. Δεν ζητησα την γνωμη σου και δεν σε αφορα. Πηγαινε να παιξεις αλλου. Αντε και αρκετα ασχοληθηκα με εσενα.

Francesca_

# 35 στις 21/2/2021
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 703

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από alisida

θα γραφει και ερωτικα βιντεακια μετα με την χαρα της  

γιατι πριν, μαλλον δεν θα εγραφε στην καμερα/φακο... 

Francesca_

# 36 στις 21/2/2021
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από alisida

Εννοείται ότι δεν γίνεται κάτι με τη βία.

Άλλωστε μίλησα για προτροπή και όχι για επιβολή άποψης,ούτε για πίεση ή εκβιασμό.

Η απόφαση ,όπως είπα και στον θεματοθετη,είναι πάντα της κοπέλας του.

Και οφείλει να είναι σεβαστή.

ναι, αλλα αν δεν θελει η κοπελα, εδωσες συμβουλη να το ξεχασει.. 

για την ιδια, δεν θα δωσεις, αν δεν μπορει να το ξεχασει και αισθανθει ασχημα, αν καθε φορα που ειναι μαζι του, και οχι μονο, θα σκεφτεται αυτο;

αφου του εχει πει πως νιωθει ενταξει με το σωμα της.. ή αυτα, δεν εχουν σημασια; 

δεν φαινεται να την θελει και πολυ, ετσι οπως ειναι! εσυ, απο πού το καταλαβες, μου ειναι απορια;

alisida

# 37 στις 21/2/2021
author
Καζακστάν

Πολύ τα μπερδεύεις Φραντζέσκα.

Η κοπέλα δεν έχει να ξεχάσει κάτι,ούτε χρειάζεται συμβουλή.

Αν χρειάζεται,εδώ είμαστε να έρθει να βάλει θέμα να της απαντήσουμε 

Το αν κάθε φορά που είναι μαζί του θα σκέφτεται αυτό,είναι δική σου υπόθεση και μόνο.

Σε κάθε περίπτωση,όταν δεν αισθανόμαστε καλά με κάποιον άνθρωπο,δεν καθόμαστε μαζί του.

Την άποψη μου τη γνωρίζεις πολύ καλά  

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Francesca_

ναι, αλλα αν δεν θελει η κοπελα, εδωσες συμβουλη να το ξεχασει.. 

για την ιδια, δεν θα δωσεις, αν δεν μπορει να το ξεχασει και αισθανθει ασχημα, αν καθε φορα που ειναι μαζι του, και οχι μονο, θα σκεφτεται αυτο;

αφου του εχει πει πως νιωθει ενταξει με το σωμα της.. ή αυτα, δεν εχουν σημασια; 

δεν φαινεται να την θελει και πολυ, ετσι οπως ειναι! εσυ, απο πού το καταλαβες, μου ειναι απορια;

kostas232

# 38 στις 22/2/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

ολοι

οι μυστηριοι εδω μαζευτηκατε???.. καλα ρε εχεις μυαλο?.. επειδη εσενα σαρεσουν τα μεγαλα μεμε θες να βαλεις την κοπελα σου σε αυτες τις διαδικασιες?... ρε τι φρουτα ειστε εσεις?

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από ANDREASTHESSALONIKI

Αυξητικη στηθους

Γεια σας,

πως λες στη συντροφο σου οτι θες να βαλει-να μεγαλώσει το στηθος της;;με ποιον κομψο τροπο μπορεις να το πεις ωστε να μην νιωσει αυριο μεθαυριο μειονεκτικα, να μην αρχισει χαζες σκεψεις τυπου αα του αρεσουν τα μεγαλα αρα κοιταει γυναικες με μεγαλα ή δεν μ αγαπαει πραγματικα, με θελει αλλα γιατι ηρθε σε μενα και αλλα πολλα...ειναι λετπο το θεμα. Παρακαλώ πολύ για να προλαβω απαντησεις τυπου αφου δεν σε καλυπτε το στηθος της γιατι οπηγες, τι ρηχος π εισαι π θελεις μεγαλο στηθος κ δεν κοιτας τον χαρακτηρα, γιατι οηγες μ αυτην κ φεν επελεξες αλλη και αλλα πολλα ...ας μεινουμε πως θα μπορουσα να το πω ωστε να μην πληγωθει

Francesca_

# 39 στις 22/2/2021
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από alisida

Πολύ τα μπερδεύεις Φραντζέσκα.

Η κοπέλα δεν έχει να ξεχάσει κάτι,ούτε χρειάζεται συμβουλή.

Αν χρειάζεται,εδώ είμαστε να έρθει να βάλει θέμα να της απαντήσουμε 

Το αν κάθε φορά που είναι μαζί του θα σκέφτεται αυτό,είναι δική σου υπόθεση και μόνο.

Σε κάθε περίπτωση,όταν δεν αισθανόμαστε καλά με κάποιον άνθρωπο,δεν καθόμαστε μαζί του.

Την άποψη μου τη γνωρίζεις πολύ καλά  

απαντησε σε εμενα βρε, στην ''δικη'' μου υποθεση, αν την βλεπεις ετσι... 

αλλα μην το αποκλειεις, για να εχει και ο θεσσαλονικος μια υποψη, τι μπορει να συμβει.. 

γιατι αυτο αφορα την κοπελα... αυτη ειναι σημαντικη και η ψυχολογια της να μην χαλαστει, ακομη και να μην καθεται μαζι του μετα.. 

σε ξερω να δινεις συμβουλες αβερτα για τριτα προσωπα, χωρις να ξερουν, χωρις να σε εχουν ρωτησει προσωπικα.. 

τι, αλλαξες τωρα; 

δωξα του Θεου!

nikoslambr

# 40 στις 22/2/2021
author
Ανδρας / 51 / Διαζευγμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 260

Εγω Αντρεα αναρωτιεμαι για εσενα οχι για την δικια σου (που σε επελεξε τρομαρα της):

1.Εχεις συνειδητοποιησει τι θα της ζητησεις? αν πχ σου απαντησει κι αυτη οτι...δεν της φτανεις...και πρεπει κατι να κανεις για αυτο? η μηπως νομιζεις οτι ειναι παντα καλυμμενη 100%? Δες το ετσι.2.Μηπως καποια στιγμη να ενηλικιωθεις?
Αρέσει στο μέλος alisida
Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.