Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αυξητικη στηθους

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

gogo6960

# 41 στις 22/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 287
'Aρεσαν+: 0%

Alisida έκπληκτη διάβασα την απάντηση σου !!!

Αν αγαπά ο θεματοθετης την σύντροφό του δεν της το λέει...τι σημαίνει αγάπη? Αγαπάς αυτό που είναι ο άλλος, αγαπάς την εξωτερική του εμφάνιση τον εσωτερικό του κόσμο ακόμα και τα ελαττώματα του...αν θες να του αλλάξεις κάτι όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο και μόνο για να αυξήσεις την σεξουαλική σου απόλαυση όπως ο θεματοθετης , σημαίνει ότι δεν αγαπάει την σύντροφό του απλά θέλει να την χρησιμοποιήσει σαν παιχνιδάκι του σεξ ...

Κάντο σε παρακαλώ δικό σου...τι θα έκανες αν σου ζητούσε ο σύντροφός σου να κάνεις αυξητική στήθους?? Εγώ προσωπικά θα τον έστελνα στον αγύριστο...Εσύ τι θα σκεφτόμουν?? Ότι σ'αγαπάει?

Μία γυναίκα γιατί δεν λέει ποτέ σ'έναν άντρα με μικρό μόριο να κάνει αυξητική μορίου?

Λάβε υπόψη σου ότι η σύντροφος του απ'ότι γράφει ο θεματοθετης αποδέχεται το μικρό της στήθος και αισθάνεται καλά Μ αυτό...

Αν γνωρίζεις μία περίπτωση που έγινε αυτό δεν εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις ...θα σου πω κι εγώ άλλες 100που τα ζευγάρια χώρισαν για αυτούς ακριβώς τους λόγους...

Τι αυτό και γω του πρότεινα την λύση στην απάντηση μου με Αρ. 22...

Κούνια που σε κουνάγε θεματοθετη...και έχεις την απαίτηση στο δεύτερο θέμα σου να σου πει και τις φαντασιώσεις τις..

Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από alisida

Της το λες απλά και όμορφα,πάτε μαζί σε ένα γιατρό να ενημερωθείτε για την όλη διαδικασία,της δίνεις όσο χρόνο χρειάζεται για να το σκεφτεί και να αποφασίσει η ίδια,χωρίς πίεση.

Τέλος ,σέβεσαι την τελική της απόφαση,οποια και να είναι,διότι την αγαπάς στην πραγματικότητα όπως είναι και στην τελική,εκείνη αποφασίζει για το σώμα της.

Μην ξεχάσω να πω ότι δεν θα ήταν καλή ιδέα εάν εκείνη δεν το κάνει τελικά,να της υπενθυμίζεις συνεχώς το μέγεθος του στήθους της.

Απλά ,το ξεχνάς για όσο καιρό ειστε μαζί  

gogo6960

# 42 στις 22/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες

Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι εγωιστικό καί ανήθικο να θέλεις να αλλάξεις την εξωτερική εμφάνιση της συντρόφου σου που υποτίθεται ότι την αγαπάς για δικό σου όφελος μόνο και μόνο για να αύξησης την σεξουαλική σου ικανοποίηση και να την χρησιμοποιείς σαν παιχνίδι του σεξ ...τη στιγμή που αυτή αποδέχεται και της αρέσει το σώμα της όπως είναι ...και οι σκέψεις σου θεματοθετη είναι αν μη τί άλλο καταπτυστες...

ANDREASTHESSALONIKI

# 43 στις 22/2/2021
author
Ανδρας / 36 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Ωραιόκαστρο
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 20
δλδ εγω π εχω τη γυναικα μ την αγαπω κ θελω να μεινω μαζι της ειναι κακο να της πω με καποιον ωραιο τροπο ΑΝ θα ηθελε να αυξησει το στηθος;;;σκεφτομαι οτι μπορει μεσα της να μην νιωθει κ τοσο κουλ με το μικρο στηθος ασχετως τι λεει απ εξω της ειτε γιατι μπορει νατο πιστευει ειτε μπορει να το λεει για να το πιστεψει ή μπορει κ να το γουσταρει.πιστευω οτι οι περισσοτερες γυναικες θα ηθελαν ενα μετριο προς μεγαλο στηθος!!! δλδ πιστευω οτι αν εκανα ενα γκαλοπ σε γυναικες με το ερωτημα το στηθος σ το θα το ηθελες να ειναι μικρο, λιγο πιο πανω απο το μικρο, μεσαιο, μεσαιο προς μεγαλο, μεγαλο; οι περισσοτερες αν οχι ολες οι απαντησεις θα ηταν στις 2 τελευταιες επιλογες. προσωπικη υποκειμενικη αποψη μου. Θα μπορουσα να βαλω κ αλλες ερωτησεις πχ αν θα προτιμουσες να ηταν χσλσρο ή σφιχτο. αν προτιμουσες να ητσν λεπτο ή γεματο κ αλλα πολλα τετοια ερωτηματα, πιστευω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων θα διαλεγε το μετριο προς μεγαλο ή σκετο μεγσλο, το σφιχτο σφριγιλο στηθος κ αλλα...ασχετως τωρα αν η καθε γυναικα συμβιβαζεται με το στηθος π κουβαλαει, επαναπαυεται γιατι κανεις δεν της λεει κατι ή μπορει να θελει κ ενα σκουντηγμα. Επισης, στην τελικη μπορει να εχει ωραιος στηθος ή να ειναι πραγματικα ικανοποιημενη.δεν θεωρω κακο να βρεις εναν ωραιο τροπο να το συζητησεις με τη γυναικα που αγαπας. το θεμα ειναι η γυναικα να μην νιωσει ασχημα με τον αντρα σε αυτη την συζητηση κ μπουνε χαζες σκεψεις σ αυτην. δλδ πλεον φοβασαι να μιλησεις ανοικτα σε μια γυναικα για κατι τετοιο ειναι παρα πολυ λεπτο θεμα.. θεωρω οτι η γυναικα αμεσως θα σκεφτει διαφορα χαζα πραματα κ δεν θα εχει την ηρεμια να το συζητησει.απεναντιας θα σε αποπαρει. γι αυτο ηρθα εδω μηπως διαβασω καποιον ωραιο τροπο για να το συζητησω.
Αρέσει στα μέλη TheatrinaMou, alisida

gogo6960

# 44 στις 22/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες

Τι δεν καταλαβαίνεις?? 

Αν της λες να αλλάξει κάτι στην εξωτερική της εμφάνιση μόνο και μόνο για την αύξηση της σεξουαλικής σου ικανοποίηση ς δεν την αγαπάς διότι δεν σού αρέσει όπως είναι ...κάνεις δεν θα σου δώσει μαγική λύση για να αυξήσεις την σεξουαλική σου απόλαυση με την συγκεκριμένη σύντροφό σου...όλα τα άλλα που λες είναι ναχαμε να λέγαμε... καταπτυστες φθηνές δικαιολογίες... Η λύση είναι δεν λες τίποτα ...η βολεύεσαι με ότι έχει αφού. Λες ότι την αγαπάς ... ή πας και βρίσκεις άλλη γυναίκα με μεγάλα μπαλκόνια και τελειώνει το θέμα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από ANDREASTHESSALONIKI
δλδ εγω π εχω τη γυναικα μ την αγαπω κ θελω να μεινω μαζι της ειναι κακο να της πω με καποιον ωραιο τροπο ΑΝ θα ηθελε να αυξησει το στηθος;;;σκεφτομαι οτι μπορει μεσα της να μην νιωθει κ τοσο κουλ με το μικρο στηθος ασχετως τι λεει απ εξω της ειτε γιατι μπορει νατο πιστευει ειτε μπορει να το λεει για να το πιστεψει ή μπορει κ να το γουσταρει.πιστευω οτι οι περισσοτερες γυναικες θα ηθελαν ενα μετριο προς μεγαλο στηθος!!! δλδ πιστευω οτι αν εκανα ενα γκαλοπ σε γυναικες με το ερωτημα το στηθος σ το θα το ηθελες να ειναι μικρο, λιγο πιο πανω απο το μικρο, μεσαιο, μεσαιο προς μεγαλο, μεγαλο; οι περισσοτερες αν οχι ολες οι απαντησεις θα ηταν στις 2 τελευταιες επιλογες. προσωπικη υποκειμενικη αποψη μου. Θα μπορουσα να βαλω κ αλλες ερωτησεις πχ αν θα προτιμουσες να ηταν χσλσρο ή σφιχτο. αν προτιμουσες να ητσν λεπτο ή γεματο κ αλλα πολλα τετοια ερωτηματα, πιστευω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων θα διαλεγε το μετριο προς μεγαλο ή σκετο μεγσλο, το σφιχτο σφριγιλο στηθος κ αλλα...ασχετως τωρα αν η καθε γυναικα συμβιβαζεται με το στηθος π κουβαλαει, επαναπαυεται γιατι κανεις δεν της λεει κατι ή μπορει να θελει κ ενα σκουντηγμα. Επισης, στην τελικη μπορει να εχει ωραιος στηθος ή να ειναι πραγματικα ικανοποιημενη.δεν θεωρω κακο να βρεις εναν ωραιο τροπο να το συζητησεις με τη γυναικα που αγαπας. το θεμα ειναι η γυναικα να μην νιωσει ασχημα με τον αντρα σε αυτη την συζητηση κ μπουνε χαζες σκεψεις σ αυτην. δλδ πλεον φοβασαι να μιλησεις ανοικτα σε μια γυναικα για κατι τετοιο ειναι παρα πολυ λεπτο θεμα.. θεωρω οτι η γυναικα αμεσως θα σκεφτει διαφορα χαζα πραματα κ δεν θα εχει την ηρεμια να το συζητησει.απεναντιας θα σε αποπαρει. γι αυτο ηρθα εδω μηπως διαβασω καποιον ωραιο τροπο για να το συζητησω.

gogo6960

# 45 στις 22/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες

Δεν θέλει η σύντροφός σου σκουντιγμα εσύ θέλεις το γερό ταρακουνημα όχι απλό σκουντιγμα ... επειδή δεν ξέρεις τι σου γίνεται...

gogo6960

# 46 στις 22/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες

Μάθε λοιπόν και την άποψη μου για το μέγεθος του γυναικείου στήθους ...με την πάροδο του χρόνου το μεσαίο και το μεγάλο στήθος χαλαρώνει και κρεμάει... φτάνει στην κοιλιά και γίνεται κρεμαστό... είναι να το ρίχνει στον ώμο... Το μικρό στήθος μπορεί να χαλαρώσει αλλά δεν γίνεται κρεμασταρι... μετά πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι αν η γυναίκα σου μείνει έγκυος θα μεγαλώσει και το στήθος της... μετά θα έχει και το θηλασμό..για αυτό σου λέω μην κάνεις επιπόλαιες καταπτυστες σκέψεις μόνο για την απόλαυση σου ...

Αυτά αν πραγματικά αγαπάς την σύντροφο σου και θέλεις να είσαι μαζί της για πάντα...
Αρέσει στο μέλος Paralia48

alisida

# 47 στις 22/2/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Γωγώ,τη γνωμη μου την είπα και απ' ο,τι φαίνεται είμαι η μόνη που συμφωνεί με το να της το πει.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον,φαίνονται από πολλά άλλα πράγματα

Εάν ο σύντροφός της την αγαπά και της το δείχνει,δεν θα δει αρνητικά την πρόταση του,άσχετα με το αν τη δεχτεί ή όχι

.Αρνητικά θα το δει εάν την πρόταση αυτή την κάνει κάποιος που γενικά είναι επικριτικός σε όλα,αδιάφορος για εκείνη και  κακός σύντροφος.

Εσύ θεματοθετη σε ποια κατηγορία ανήκεις ?

Αρέσει στο μέλος Mermaid1983
I am Not a psychotherapist :)

gogo6960

# 48 στις 22/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες

Alisida... χωριό που φαίνεται κολαουζο δεν θέλει...

Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από alisida

Γωγώ,τη γνωμη μου την είπα και απ' ο,τι φαίνεται είμαι η μόνη που συμφωνεί με το να της το πει.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον,φαίνονται από πολλά άλλα πράγματα Εάν ο σύντροφός της την αγαπά και της το δείχνει,δεν θα δει αρνητικά την πρόταση του,άσχετα με το αν τη δεχτεί ή όχι.Αρνητικά θα το δει εάν την πρόταση αυτή την κάνει κάποιος που γενικά είναι επικριτικός σε όλα,αδιάφορος για εκείνη και γενικά κακός σύντροφός.
Εσύ θεματοθετη σε ποια κατηγορία ανήκεις ?

alisida

# 49 στις 22/2/2021
author
Καζακστάν

Το μόνο που γνωρίζουμε για τον θεματοθετη είναι ότι έχει μια κοπέλα με την οποία θέλει να μοιραστεί τις φαντασιώσεις του.

Τίποτε άλλο ακόμα 

Κάτσε,μήπως μας περιγράψει τη σχέση του να καταλάβουμε 

Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από gogo6960

Alisida... χωριό που φαίνεται κολαουζο δεν θέλει...

gogo6960

# 50 στις 22/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες

Αlisida μου

Αν σου έλεγε εσένα ο σύντροφός σου να κάνεις αυξητική στήθους θα το έκανες???

Ιδιαίτερα αν καταλάβαινες ότι στο λέει για την δική του απολαύση καταρακονοντας την αυτοπεποίθηση σου...θα καταλαβενες ότι σ'αγαπάει και θα το έκανες???

Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από alisida

Το μόνο που γνωρίζουμε για τον θεματοθετη είναι ότι έχει μια κοπέλα με την οποία θέλει να μοιραστεί τις φαντασιώσεις του.

Τίποτε άλλο ακόμα 

Κάτσε,μήπως μας περιγράψει τη σχέση του να καταλάβουμε 

alisida

# 51 στις 22/2/2021
author
Καζακστάν

Εξαρτάται από τη σχέση που θα είχα 

Σίγουρα δεν θα το έκανα εάν μου το ζητούσε κάποιος άσχετος.

Αν όμως μου το ζητούσε ο σύντροφός της ζωής μου που ούτως ή άλλως θα ήταν δεδομένο το ενδιαφέρον του για εμένα ,ναι ,θα το έκανα ! 

Υ/Γ: η δική μου αυτοπεποίθηση δεν θα καταρρακωνοταν καθόλου 

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από gogo6960

Αlisida μου

Αν σου έλεγε εσένα ο σύντροφός σου να κάνεις αυξητική στήθους θα το έκανες???

Ιδιαίτερα αν καταλάβαινες ότι στο λέει για την δική του απολαύση καταρακονοντας την αυτοπεποίθηση σου...θα καταλαβενες ότι σ'αγαπάει και θα το έκανες???

Αρέσει στο μέλος TheatrinaMou
I am Not a psychotherapist :)

Enikos

# 52 στις 22/2/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Οταν ο αθρωπος δεν σεβεται το σωμα του...

Δεν σεβεται τον εαυτο του...

Και δεν μιλαω για ανθρωπους που εχουν παραμορφωσεις απο ατυχηματα...

Μιλαω για οσους η γενικη τους αποτυχια, τους βαζει να σκεφτονται οτι φταιει το σωμα τους για την υστερηση του εγκεφαλου τους...

Μακαρι να γινοταν επεμβαση σε εγκεφαλους...εστω και αισθητικη...

Δεν θα διαβαζαμε αυτες τις εμμονικες "ιδεες" για το...σαμαρι...

Αρέσει στα μέλη Hepatica, girl_aloud και σε ακόμα 2 μέλη.

gogo6960

# 53 στις 22/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες

Alisida ήμουν σίγουρη για την απάντηση σου μόνο και μόνο για να υποστηρίξεις την γνώμη σου...

Σου εύχομαι να μην βρεθείς ποτέ σε δύσκολη θέση να σου ζητά ο σύντροφός σου να αλλάξεις οτιδήποτε στο σώμα σου...

Αρε τι γίνεται σ αυτόν τον εικονικό κόσμο ...των αισθήσεων, παραισθήσεων ψευδαισθήσεων κλπ

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από alisida

Εξαρτάται από τη σχέση που θα είχα 

Σίγουρα δεν θα το έκανα εάν μου το ζητούσε κάποιος άσχετος.

Αν όμως μου το ζητούσε ο σύντροφός της ζωής μου που ούτως ή άλλως θα ήταν δεδομένο το ενδιαφέρον του για εμένα ,ναι ,θα το έκανα ! 

Υ/Γ: η δική μου αυτοπεποίθηση δεν θα καταρρακωνοταν καθόλου 

Αρέσει στο μέλος Enikos

gogo6960

# 54 στις 22/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες

Ενικε έχεις απόλυτο δίκιο...

Κάποιοι χρήζουν μεταμόσχευσης εγκεφάλου...αν τους έβαζαν ένα μοσχαρίσιο εγκέφαλο σίγουρα θα σκέφτονταν καλύτερα...

Χαχαχα

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Enikos

Οταν ο αθρωπος δεν σεβεται το σωμα του...

Δεν σεβεται τον εαυτο του...

Και δεν μιλαω για ανθρωπους που εχουν παραμορφωσεις απο ατυχηματα...

Μιλαω για οσους η γενικη τους αποτυχια, τους βαζει να σκεφτονται οτι φταιει το σωμα τους για την υστερηση του εγκεφαλου τους...

Μακαρι να γινοταν επεμβαση σε εγκεφαλους...εστω και αισθητικη...

Δεν θα διαβαζαμε αυτες τις εμμονικες "ιδεες" για το...σαμαρι...

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 55 στις 22/2/2021
author
Καζακστάν

Η αλισιδα δεν υποστηρίζει λεκτικά κάτι που δεν μπορεί να υποστηρίξει πρακτικά.

Τόλμη δεν είναι μόνο να δέχεσαι σκύβοντας το κεφάλι όσα σου έδωσε ο Θεουλης.

Τόλμη είναι και να αλλάζεις κάτι που θα σου ομορφηνει ένα κομμάτι της ζωής σου.

Δεν με ενδιαφέρει αν δεν σας αρέσει,ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.

Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από gogo6960

Alisida ήμουν σίγουρη για την απάντηση σου μόνο και μόνο για να υποστηρίξεις την γνώμη σου...

Σου εύχομαι να μην βρεθείς ποτέ σε δύσκολη θέση να σου ζητά ο σύντροφός σου να αλλάξεις οτιδήποτε στο σώμα σου...

Αρε τι γίνεται σ αυτόν τον εικονικό κόσμο ...των αισθήσεων, παραισθήσεων ψευδαισθήσεων κλπ

Αρέσει στο μέλος TheatrinaMou

gogo6960

# 56 στις 22/2/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες

Οκ 

Αν νομίζεις ότι τόλμη είναι  να αλλάζεις τα πάντα στο σώμα σου ανάλογα με τις προτροπές και τα γούστα του εκάστοτε συντρόφου σου ... τότε δεν έχεις παρά να γίνεις η πλαστική του κούκλα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από alisida

Η αλισιδα δεν υποστηρίζει λεκτικά κάτι που δεν μπορεί να υποστηρίξει πρακτικά.

Τόλμη δεν είναι μόνο να δέχεσαι σκύβοντας το κεφάλι όσα σου έδωσε ο Θεουλης.

Τόλμη είναι και να αλλάζεις κάτι που θα σου ομορφηνει ένα κομμάτι της ζωής σου.

Δεν με ενδιαφέρει αν δεν σας αρέσει,ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.

Αρέσει στα μέλη la-mer, Enikos

ANDREASTHESSALONIKI

# 57 στις 22/2/2021
author
Ανδρας / 36 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Ωραιόκαστρο
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 20
τα ιδια θα λεγατε κ σε μια πλαστικη μυτης...;δλδ καποιος π γνωριζε μια γυναικα με μεγαλη μυτουλα κ μετα αππ χρονια με γαμο κ παιδια της ελεγε..ρε συ αγαπη μου θα σ πηγαινε μια μυτουλα πιο κομψη..θα ηταν κατακριτεο οπως αυτη της πλαστικης στηθους;;;

Enikos

# 58 στις 22/2/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Καλε Κυρια...ορισμενες φορες δεν ειναι θεμα συντροφου...

Ειναι θεμα βερτιγκο!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από gogo6960

Αρέσει στο μέλος gogo6960

Enikos

# 59 στις 22/2/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ωχ...στο στοχαστρο και ο Υψιστος...

Τι να μας πει κιαφτος, τοσα κεργια που αναψαμε και δουλεια δε γινοτανε...

la-mer

# 60 στις 22/2/2021
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

και φαντάσου ο επόμενος να θέλει μπαλάκια του τέννις...άντε ξανά μανά στον Φουστάνο 

απορία ψάλτου...για πλαστική σε μελιτζανομύτη, το ζητάμε πιο εύκολα; ή είναι ταμπού κι αυτό;
Αρέσει στα μέλη gogo6960, Enikos
Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.